Joy Sugared Snickerdoodle Bath & Body Works pro ženy

Joy Sugared Snickerdoodle Bath & Body Works pro ženy

Joy Sugared Snickerdoodle podle Bath & Body Works je Orientální Vanilla vůně pro ženy. Joy Sugared Snickerdoodle byl/a uveden/a v roce 2021.

Vonné složky

Sušenka
Cukr
Koření

Kolekce Fine Fragrance Mist

braxypooh

🫧 omg??!! miluji tuto tělovou mlhu !! jsem tak překvapen a šťastný, že jsem ji našel, že jsem musel dostat DVĚ!!!

🫧 tahle tělová mlha voní jako karamelová sušenka s máslovou polevou a posypaná skořicí s cukrem navrch. vážně. není příliš sladká a není příliš mdlá. je to jako ideální množství sladkosti a "labužnictví", které uspokojí mé gurmánské potřeby.

🫧 tahle tělová mlha na mně vydrží HODNĚ a jsem překvapená, protože obvykle Bath and Body Works tak dlouho nevydrží. ale tahle věc drží.

🫧 byla jsem v šoku, když jsem ji uviděla, protože na stránkách bath and body works nebyla, a já jsem se na ně ČASTO dívala, jestli nemají něco nového, a tuhle vůni jsem neviděla ani JEDNOU. včera jsem šla do bath and body works na pololetní výprodej a náhodou jsem uviděla cestovní balení téhle tělové mlhy. MUSELA jsem si koupit dvě, protože byly ve slevě za 2 dolary každá a voněly TAK krásně!!!!

🫧 pokud jste gurmánské děvče, které miluje vůni mňamky , pořiďte si ji. nebudete litovat. já tuhle tělovou mlhu tak miluju a ráda ji kombinuji se svou vůní 71 sol de janiero, takže když procházím kolem lidí, můžu vonět jako sušenková/koláčová bomba. nemůžu se přestat očichávat! skvělá práce bath and body works!!!! 🫶🏾

elaine s queiroga

To je ale lahodný bodysplash!

Hledala jsem něco lehkého a chutného, čím bych se mohla zútulnit v těch nejchladnějších dnech, kdy jsem doma. Nechtěla jsem parfém, protože je intenzivnější, chtěla jsem něco lehkého a letmého. Tak jsem se trefila!

Voní jako domácí sušenky přímo z trouby, znáte to, když doma pečete sušenky a přidáváte do nich vanilkovou esenci a pečete je na tom plechu s pečicím papírem a vy je vyndáte z trouby a jsou ještě teplé a zakousnete se do nich! suché, máslové, vanilkové sušenky.....

Někdy ve velmi chladných dnech chci, aby to vypadalo jako kousek dortu nebo sušenky... něco zábavného a lahodně k nakousnutí 😅😅😅

Nanook2020

Je to opravdu Sol de Janeiro Cheirosa 71 !!! Takže pokud máte jednu, druhou nepotřebujete, ledaže byste potřebovali zálohu :).
V Evropě se výrobky Sol de Janeiro shánějí snadněji, takže pokud chcete něco jako Joy Sugared Snickerdoodle, tak zvolte Cheirosa 71, protože jsou stejné! Možná je Cheirosa 71 těžší, hutnější a Joy je o něco lehčí (jako kdyby Cheirosa 71 byla EDP a Joy byla a EDT), ale jsou velmi podobné, obě mají cukrovou, karamelovou, vanilkovou, oříškovou vůni vánočního cukroví! Velmi lahodná!

staceydtb

Mňamózní potěšení! Žádné koření, jen křupavé čerstvě upečené sušenky. Chci víc! Nemůžete si stěžovat, že to voní nedospěle, když se v názvu bezostyšně používá slovo "snickerdoodle". Tohle je BBW, ne Le Labo nebo Xerjoff, pánové a dámy. Tohle má zachytit vůni pocukrovaných sušenek, to je vše. Vůně není špatná, dlouhá výdrž je typická pro mlhu. Prostě zábavná, příjemná vůně, která vykouzlí úsměv na tváři celé rodiny!