Mahogany Teakwood Bath & Body Works pro muže

Mahogany Teakwood Bath & Body Works pro muže

levandule
bylinný

Mahogany Teakwood podle Bath & Body Works je Woody vůně pro muže. Mahogany Teakwood byl/a uveden/a v roce 2023.

Vonné složky

Mahagon
Levandule

Cowboy87

Mahagonové teakové dřevo - tuto vůni používám už léta jako svíčku, tělový sprej, osvěžovač vzduchu ve svíčce a tělové mléko. Tuto vůni miluji a vždy sklízí pozitivní ohlasy a komplimenty od hostů, kteří přijdou do mého domova. Když jsem ji však viděla jako kolínskou vodu od společnosti Bath and Body Works, váhala jsem. Msrp 50 dolarů a často se prodává za 40 dolarů. Vůbec nelituji, že jsem si ji koupila. Mužná, čistá, dřevitá, masově přitažlivá a univerzální. Skvělá koupě za ty peníze. Mám velkou sbírku vůní, takže to pro mě nebude podpisová vůně, ale určitě by mohla být. Používám ji k nastříkání na prádlo do sušičky. Na rozdíl od některých jiných s ní mám na kůži docela dobrou výdrž. Určitě bych ji doporučila jako cenově výhodnou vůni nebo pro někoho, kdo chce mít malou sbírku univerzálních a masově přitažlivých vůní. Vzhledem k ceně bych ji hodnotila 9,5/10.

AverageFragrenceEnjoyer

Tato vůně se mi opravdu líbí. Je klasická a hladká jako nejlépe oblečená osoba v místnosti na neformální akci, není křiklavá a nevyhledává pozornost, ale je dobře sladěná a vyzrálá, a přitom nevoní staře. Co se týče komplimentů, dostala jsem 3 jen pár vteřin po nanesení, a když mluvíme o výdrži, dostávám 3-4 hodiny, takže ne nejlepší, ale to je u Bath & Body Works běžné. Celkově bych ji doporučila lidem, kteří chtějí univerzální vůni, kteří jsou unavení ze všech těch generických modrých věcí a chtějí něco jiného, protože je stále příjemná pro davy, ale je jedinečnější.