Warm Vanilla Sugar podle Bath & Body Works je Orientální Vanilla vůně pro ženy. Warm Vanilla Sugar byl/a uveden/a v roce 2021. Vrchní tóny jsou Vanilka a Bílá orchidej; střední tóny jsouVanilka, Cukr, Fazole tonka, Kokos a Jasmín ; základní tóny jsou Vanilka, Santalové dřevo a Kakao.

carolptavares
Velmi chutné. Hřejivá, objímající vanilka. Není přeslazená a nemá příliš umělou vůni. Je to jen sladká, příjemná vanilka. Cítím náznak kokosu, ale ne moc, je to velmi lineární.
Na kůži nevydrží dlouho a nevystupuje.
Skvěle se hodí na spaní. Útulná vůně.
Znovu bych si ji nekoupila.
EDIT: Vypadá hodně jako podpisová barva Montblancu.

elaine s queiroga
Voněla dobře, nebyla na mě cítit sladce (což nemám moc ráda, když voní sladce).
Cítila jsem teplou vanilkovou vůni, něco jantarového a velmi zahalujícího. Nepřipomínala mi vůni dortu ani sladkostí, byla jako hypnotická jedovatá tělovina, něco na ten způsob.
Moc se mi líbila, v zimě je velmi vítaná!

Darling of Disquiet
Dobře, takže tohle rozhodně není ten teplý vanilkový cukr, který jsem měla v 16 letech. Lol. Dnes jsem se náhodou zastavila v BBW a vím, že vracejí vůně a všechny tyhle věci, takže když to udělám, byla jsem nadšená a bylo to ve slevě. Nemohla jsem si pomoct a hned jsem si ji na sebe nastříkala. Hned mě to nenadchlo, ale tahle je jiná než ta, kterou jsem milovala jako teenager. Samozřejmě, že po dvaceti letech je všechno jinak, ale když už, tak jsem si myslela, že výdrž bude lepší. Bohužel jsem odešla s novým teplým vanilkovým cukrovým krémem, poté, co jsem si uvědomila, že během 15 minut jsem si prohlížela jiné věci a nezbyl ani náznak vůně. Manžel ji necítil ani ve vlasech. To je v pořádku, krém je svěží a dává mi vzpomínku, kterou mám s touto vůní. Jen mě trochu mrzí, že už není tak dobrá jako dřív.

ShadowsofLight
Líbí se mi oldschoolový teplý vanilkový cukr, připomíná mi moje předškolní léta. Byla krémová, bohatá, rýžová, lahodná a jedinečná.
Teď?... Au. Páni. Ne.
Poslyšte, plně si uvědomuji, že mluvím jako rozmrzelá žena středního věku. To jsem. A já vám všem řeknu, co si o mně myslíte, sakra! 😂 Fragcom si to zaslouží vědět, protože tohle je tak špatné, až je to vlastně urážlivé.
Tohle bývalo mnohem víc a byla to úplně jiná vůně. Podívejte se na tu pyramidu not! Vždyť tam ani tu rýži neuvádějí a v nových flakonech chybí. Tento prvek skutečně dělal WVS tím, čím byla.
Víte, když rýže vyzařuje tu hřejivou, sladkou, téměř mléčnou vůni? A víte, jaká je, když se spojí konkrétně s hnědým cukrem? Přesně taková bývala tato. A měla lepší výkon po všech stránkách. Nikdy nebyla drahá ani nijak zvlášť bujaře vonící, ale byla dekadentní a zajímavá.
Tahle nová věc mě vlastně na emocionální úrovni štve, protože všichni víme, že nostalgie je skutečná a naše předčasné dospívání je zvláštní období. Nevadilo by mi, kdyby měli tolik slušnosti a nazvali to jinak než "Teplý vanilkový cukr", byl by to sice pořád odpad, ale neštípalo by mě to. WVS je pryč, stejně jako Okurkový meloun.
Místo hnědého cukru je to kukuřičný sirup. Místo rýže je to lehká bílá květina pod vanilkou... a samotná vanilka už ani není tak hustá, jako bývala.
A co je na tom nejhorší! Je to plastické. Doslova to voní, jako by levný obal vyluhoval své chemikálie do samotné vůně. Původní vůně mívala velmi slabý plastový tón... ale nebyl zdaleka tak znatelný. Tohle je hnus.
Ne, není to vadná paměť vůně nebo ekvivalent vůně milostných brýlí, když už mluvím, i ostatní říkali, že to chybí. Není to naše představivost, B&BW tuhle zničila.
Navíc tu mám pro srovnání starý flakon. Takže ano. Nechci to slyšet 🤚.
Když už si v B&BW koupíte šmejd, měl by to být opravdu ZÁBAVNÝ šmejd. Tohle není ani zábavné, je to smutné.
Smutný, mizerný, slabý, plastový, šmejd.
Omlouvám se za brutální recenzi. Nemyslím to nijak zle, opravdu. Ale sakra. 😔 Tohle je upřímně nejhorší přeformulování jakékoliv vůně, které jsem kdy zažila, což je co říct.
Potřebuju se napít. 🍸

soapycast
pro lásku boží, bez ohledu na to, jak moc milujete tuto vůni, nekupujte si novou verzi s tímto obalem. vím, že BBW ředí své vůně, ale tohle je nové dno. je to doslova alkohol s žalostnou výdrží. dostanete 5 minut nic, pak na samém konci 0,2 sekundy nejslabší generické vanilky a pak je to pryč. původní složení se udrželo na mém oblečení po celé dny a zanechalo masivní stopu. tohle je odpad. a mají tu drzost účtovat plnou cenu? hanba.
vůně je krásná. je to jemná nadýchaná vanilka, velmi svůdná a elegantní, a byla to jedna z mých charakteristických vůní. toto nové složení je nepatrné poškození jejího odkazu.

CamiAckerman
Při prvním použití se mi nelíbila, má alkoholický nádech a přišla mi "laciná" podobně jako jiné vanilkové kolínské, které se dají sehnat za méně než poloviční cenu v supermarketech nebo lékárnách.
Po několika minutách mě začala přesvědčovat, protože je to vanilka, kterou bych zařadila mezi svěží. Ano, je sladká, ale není vlezle sladká ani příliš intenzivní, takže je to příjemná sázka na každodenní použití nebo na relaxaci.

Sharlette
Holky a kluci tyhle BBW tělové mlhy jsou mnohem lepší než parfém vydrží vám déle než 6 hodin, tahle voní přesně jak se jmenuje je sladce krémová a přestože je tak sladká 🍭 nedusí vás ani vám z ní není špatně, lidi si všimnou, že si dokonce přinesete masku 😷 tuhle mi jedna paní ve Walmartu říkala, jak bohatě a sladce voní a když jsem jí řekla, že je to tělová mlha, nemohla uvěřit, že když je to tělová mlha, tak může vonět tak mocně