Whipped Rose & Vanilla Bath & Body Works pro ženy

Whipped Rose & Vanilla Bath & Body Works pro ženy

růže
laktonický

Whipped Rose & Vanilla podle Bath & Body Works je Floral vůně pro ženy. Whipped Rose & Vanilla byl/a uveden/a v roce 2022.

Vonné složky

Okvětní lístky růží
Šlehačka
Květ kakaovníku

Kolekce Fine Fragrance Mist

lalinotte

Tato vůně je milostným dopisem pro milovníky růží. Moderní a klasická zároveň. Je čistá, lehká, svěží, vzdušná a trochu sladká. Nikdy by nemohla být opojná; růže není dostatečně opojná a vanilka není dostatečně sirupovitá.

Je to vůně, kterou by mohl nosit někdo v jakémkoli věku. Hodila by se pro většinu příležitostí po celý rok. Dala by se obléknout i nosit neformálně. Myslím, že je to spíše stereotypně "ženská" vůně kvůli mírné sladkosti, ale je tak svěží a vzdušná, že si myslím, že by si s ní vystačil každý, kdo má rád růže.

gourmand_girlie

IMO se nejedná o **přepracování** předchozích verzí BBW Whipped Rose Latte nebo Aromatherapy Rose. Podle mě je WRL pudrová, krémově-kávovo-kakaová s lehkou růží - a AR voní po růžovém esenciálním oleji.

Whipped Rose & Vanilla je naopak nádherná, sladká, cukrkandlová růže s příměsí moučkového cukru. Je to téměř jako kousat do kousku tureckého potěšení s příchutí růže (želé kostky cukroví posypané moučkovým cukrem). Ideální na Valentýna!

Některé nedávno vydané mlhy BBW mi dlouho nevydržely, ale tahle se zdá, že vydrží věčně. Vlastně ji miluju víc než všechny ostatní značkové růžovo-vanilkové parfémy, které jsem zkoušela (dokonce i Jo Malone, Mancera, Penhaligon's atd.) - dost na to, abych si koupila několik záložních!

1111.intuition

Tato vůně mi časem přirostla k srdci. Zpočátku jsem ji považovala za velmi základní a nudnou a odhodlala jsem se ji nosit jako každodenní vůni na doma, na pochůzky a před spaním. Nakonec jsem tuto vůni nosila častěji než cokoli jiného z mé sbírky díky tomu, že jsem matka v domácnosti, což se spojilo s tím, kdy jsem tuto vůni určila k nošení. Nyní ji považuji za velmi lehce ženskou, pečující a smyslnou... protože taková jsem, když ji nosím. Připravuji jídlo, udržuji domácnost, starám se o své děti nebo zalézám do postele vedle svého nynějšího snoubence, a to vše, když mám na sobě Whipped Rose and Vanilla. Tato vůně je přesně podle popisu, všechny jednoduché tóny se promítají v dokonalé harmonii a vůně vydrží přes noc, zejména na látce 6-9 hodin. Je to jedna z těch vůní, po kterých bych nikdy nesáhla, kdybych jí nedala účel. Inspirovala mě k tomu, abych všem svým vůním dala konkrétní účel.