Love Always Wins Bath & Body Works pro ženy a muže

Love Always Wins Bath & Body Works pro ženy a muže

tropický
svěží

Love Always Wins podle Bath & Body Works je Citrus vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Love Always Wins byl/a uveden/a v roce 2023.

Vonné složky

Karambola
Kokosová voda
Cedr

XOXO_marcel

Tenhle se mi opravdu líbí. Díky výprodeji v mém místním obchodě jsem ji dostala za 5 dolarů, ale pravděpodobně bych si ji koupila i za plnou cenu. Čekala jsem, že bude triková a generická, jako je bohužel mnoho výrobků s tématikou Pride, ale i když *je* poněkud generická, je to naprosto úžasná vůně. Ano, je levná. Ano, je to parfém z obchodního centra. Ale co se týče čistého smyslového požitku, je úžasná. Při prvním přičichnutí jsem zaměstnankyni poznamenala: "Páni... to je nádhera!".

Rovným dílem sladká a kyselá, velmi ovocná a tropická. Trochu mi připomíná fantazii Britney Spears, ale bez dortíkové noty. Má také trochu atmosféru Escady. Dokázala bych si ji představit jako jednu z jejich letních novinek.

alessandraj18

Opravdu bych si přál, aby se mi to líbilo. Chápu, že se snažili o vůni, kterou by mohl nosit každý a která je pro všechny chutě, ale mně to opravdu voní jen jako opalovací krém Banana Boat. Doufám, že příští rok udělají něco podobnějšího genderově neutrálním vůním Kilian ve spreji. (levandule, čokoláda, hnědý cukr a zimolezové tóny)