Gothic podle Brera6 Perfumes je vůně pro ženy a muže. Gothic byl/a uveden/a v roce 2019. "Nosem" za touto vůní je Maurizio Cerizza.

Lilac Lada
Vůně pro zvláštní náladu, spíše pro přemýšlení o samotě. Velmi studený a suchý kámen s kapkami ztuhlého vosku obklopený pryskyřičnými smrkovými větvičkami a drcenými jalovcovými bobulemi. V pozadí zní akord kůže a sladce lakovaného dřeva. Pelyněk jemně, ale poměrně vytrvale rozechvívá receptory. Nevtíravá, klidná, lehce odtažitá, jako by se vzdálila od majitele. Takové vůně jsou spíše do sbírky než na nošení, stačí malý objem.

Парфюмерная лирика
Gothic - a je dobrý. Co si myslíte o konceptu: jemné kadidlo, ne kouřové, ne jasné, ne dusivé, ale náznakové. A jako by se tu něco pálilo, ale už dávno. Jen ozvěny minulých událostí. A teď je tu nový život, někde se prodírá nový výhonek a někde se rozptýlilo koření. Je to fascinující vůně.

Lillian Dark
Velmi ve směru Lavse Sorcinelliho. Začátek je pro mě trochu kořeněný, i když tam není žádné koření, tam je chladný katolické kadidlo, a najednou pocit limonády, soda, tak pěkné a dokonce nečekané), dokonce i Macaca Zoologostov-jablko vzpomněl. Je cítit borovicová dřevitost, asi cedr a vonné pryskyřice fungují) Sedí blízko kůže. Celkový dojem, že stojíte v krásné gotické katedrále a pijete limonádu) Tato kadidlová vůně je takříkajíc trochu hravá, a dokonce veselá, nazvala bych ji kadidlem s limonádou).

Yoko Tatiana
Měla jsem možnost ji vyzkoušet v parfumerii Brera 6. Je úžasné, jak mi připomíná vůni mokrého kamene a kadidla odrůdy olibanum. Bohužel ti, kteří ji na mně ucítili, mi říkají, že je spíše mužská, pro mě je to naopak posvátný parfém, který nemá čas ani pohlaví, je uvolňující a vytváří jakési ticho pokaždé, když ho nosím.
Intimní, obklopující, zdrženlivá, ale s charakterem.