Circus Fantasy podle Britney Spears je Floral Fruity vůně pro ženy. Circus Fantasy byl/a uveden/a v roce 2009. Vrchní tóny jsou Maliny, Cukr a Meruňkový květ; střední tóny jsouOrchidej, Pivoňka a Leknín ; základní tóny jsou Sladké tóny, Vanilka, Pižmo, Fialka a Dřevité tóny.

SerenaLovesKanye
Poslouchám rap, takže Queen Latifah nebo Rhianna jsou pro mě jako parfém na slepo vhodnější. Ale nakonec mě něco přivedlo k nádherné Britney. Moje první zkušenost byla, když jsem si nastříkala Intimate Fantasy, protože tam byl tester, a moje obočí se zvedlo - nízký dojem. Miluji Britney Spears? Ano. Ano, miluji. A po přivonění (dnes koupeném) k tomuto parfému - Britney Spears Circus Fantasy - wow. Na první stříknutí připomíná velmi dobrou pánskou kolínskou? Nevím, ale tenhle Circus miluju. Jako první jsem si koupila Midnight Fantasy - ta je dobrá. Ale tahle je moje nejoblíbenější. Pak jsem si koupil Hidden Fantasy. Opravdu dobrá. Takže ze tří parfémů Britney Fantasy, které teď vlastním - Circus je můj nejoblíbenější. Pak Hidden Fantasy v tmavě červeném flakonu a pak třetí oblíbená ze tří přichází Midnight Fantasy v královsky modrém krásném flakonu.
Je to Britney, mrcha. A překvapila mě už dříve - a dnes to udělala znovu s Circusem - nemyslela jsem si, že se mi bude líbit po přečtení průměrných recenzí. Psaly se v nich hloupé nepravdy (voní jako mýdlo nebo šampon nebo dětský pudr - NE.) Zamilovala jsem se do ní na první nastříkání na pleť - suchý puch je taky tak dobrý - je to tou kombinací pivoňky a fialky, kterou miluju? Vršek je úžasný, střední tóny mě chytly za srdce, tenhle parfém je uvolňující a nádherný a tak výjimečný. Suchý puch - také skvělý. Flakon je vizuálně můj nejméně oblíbený z těch, které mám, ale vůně Circus Fantasy je pro mě nejlepší. Nevím, jak voní, ale připomíná mi něco, co mám ráda. Je to pro mě novinka, takže doufám, že siláž a výdrž jsou přinejmenším dobré, protože tenhle parfém chci mít celý - britneyovský obláček modrého třpytu s posetý růžovými krystalky. Tak jsem to řekla.
Je to Britney, mrcha.
Britney - jestli tohle čteš - miluju tě.

amatista77
Šokovaná projekcí a délkou tohoto parfému. Ze všech fantazií, které vlastním, byla mou nejméně oblíbenou, ale změnila jsem názor, a to dramaticky. Dnes jsem si ji zamilovala!!!!! jsem ji měla na sobě celý týden a dostala jsem za ni spoustu komplimentů (což se mi stává málokdy). Je sladká, ale naprosto nositelná, jiná než původní fantazie.

Juliana Parra
Pro mě taky jeden z nejlepších Britneyiných filmů, ne-li nejlepší!
Měla jsem ji před mnoha lety, poznamenala mé studium na univerzitě, ráda jsem tuhle sladkou, příjemnou vůni nosila, a pak jsem se rozhodla, že si ji zase pořídím, a jediné, na co myslím, je, jak jsem bez ní mohla být tak dlouho...
Cítím cukr, orchidej, maliny, vanilku a pižmo, jemnou sladkost a nádech čistého lnu, který nedokážu vysvětlit, je mi nesmírně příjemná...
Vydrží 6 hodin, ráda ji nosím i přes den, cítím se s ní šťastná...

Olyaaa22
Před mnoha lety jsem ji testoval, líbila se mi, ale bez fanatismu.
Před třemi týdny jsem na stránkách viděla tester za směšnou cenu 840 rublů a spolu s Maui Fantasy (která 30 ml stála o 100 rublů víc než tato 100 ml) jsem se rozhodla ji koupit do své sbírky.
Obecně mám pro Britneyiny vůně slabost, přestože mě poměrně rychle omrzí a pak už po nich ruka sáhne jen zřídka, ale stejně chci))). A taky takové flakonky jsou roztomilé, holčičí:) A taky se mi líbí, jak se mi líbí. Škoda, že teď se dají objednat jen bez testování a porovnání, protože zmizely ze všech ruských pultů.
O Circus Fantasy mohu mluvit pozitivně: květinově-ovocná vůně, svěží a s příjemnou kyselinkou. Výrazně se liší od růžové Fantasy a modré Midnight, což jsou gurmánské vůně. Ze všech vůní, které jsem vyzkoušela, má tato blíže k Believe a Hidden Fantasy (podle paměti).
Potěšila mě vytrvalost vůně, což není případ mé oblíbené Britney's In Control, kterou rychle přestanu cítit, pokud jdu ven.
Nastříkala jsem si ji na noc, ráno jsem vůni jasně cítila na kůži, pak jsem si ji nastříkala před prací a po 6 hodinách stále cítím na zápěstí její pižmový a dřevitý základ, což mimochodem zní velmi vznešeně. A nejsilněji zpočátku cítím meruňkovou barvu, sladkost jako takovou po celou dobu doznívání vůně neslyším, i když je jí v pyramidě hodně.
Myslím, že vůně stojí za pozornost a vyzkoušení, hodí se pro jakékoliv roční období, spíše jaro-podzim. A budu ji studovat dál:)V ovládání všech je Britney stále v oblibě.

Alces Alces
Cirkus Fantasy mě rozveseluje. Je sladká, ale ne tak těžká jako ostatní Fantasy. Vážní parfuméři možná nad Britneyinými vůněmi ohrnují nos, ale je to jejich škoda. Circus Fantasy je velmi zábavná a nabízí optimistickou vůni. Je to čichový ekvivalent růžového puntíkovaného svetru.
Většinou v ní cítím meruňkový květ, vanilkovou sladkost, pivoňku a trochu malin* s lehkým pudrovým pižmem. Je jiná než její ostatní Fantasy. Vlastně mi ze všeho nejvíc připomíná Miss Madison (Brooks Brothers). Není identická, ale ten ovocný meruňkový květ převládá v obou vůních. Zdá se, že obsahuje růžový pepř, ale ten není uveden. Mám ji ráda.
Poznámka pod čarou:* pro maximální malinový efekt zkuste Armaf Italiano Vivo. Nejsem si jistý, co se snažili naklonovat, ale dosáhli s ní malinové sytosti - také doporučuji.

LunaVioletteLoveheart
Zpočátku voní jako slunečný, chladný den mezi jarem a létem. Jako procházka po pláži poblíž zábavního parku nebo cirkusu, jak napovídá název.
Je to velmi hravá vůně a první vůně, kterou jsem si od Britney Spears koupila. Líbí se mi, že je sladká a svěží, nikoliv mazlavá. Mám ráda gurmánské vůně a všechno sladké, ale nenašla jsem nic, co by se hodilo k teplejšímu ročnímu období.
V parfumerii jsem našla 30ml prezentaci. Jednou jsem si přičichla a rozhodla se ji koupit. Zpočátku byla vůně zelená, jako listí a cukr, a to se mi moc nelíbilo.
Poslední 3 dny ji používám denně, abych viděla, jak se na mé pleti vyvíjí, a musím říct, že jsem velmi spokojená. Teď už ty tóny opravdu vnímám.
Zpočátku je velmi květinová. Zpočátku vyniká meruňkový květ a lilie, které jí dodávají svěžest a podle mého názoru i trochu vodní tóny. Vzápětí ji dohání malina a po chvíli nošení se do ní vmísí cukr, vanilka a sladké tóny, které vytvářejí dokonalou kombinaci. Vnímám také fialkovou žvýkačku, kterou mám ráda, ale je velmi jemná.
Musím se přiznat, že Circus jsem si chtěla pořídit nejméně, ale teď jsem se do něj zamilovala a pokukuji po Midnight a Hidden Fantasy ♡
Jediné, co se mi nelíbí, je, že přijde okamžik, kdy přestanu vůni cítit, ale ostatní ano. Moc se mi líbí, že se cítím navoněná a můžu ji cítit.
Na mé pleti vydrží 4 hodiny a má příjemnou, mírnou vůni.
Flakonek je stejně jako celá rodina Fantasy krásný. Navozuje svěžest a takovou tu hravou atmosféru.
Nosila bych ji na jaře nebo v létě na denní i večerní nošení. Zejména když se budu bavit s přáteli.
Vůně: ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Trvání: Vůně je velmi příjemná a příjemná na dotek: ☆☆☆☆☆☆
Stéla: ☆☆☆☆☆☆☆☆
Koupila bych si ji znovu? Určitě.

Yadorán d'Vinea
Předchozí nápady:
Circus Fantasy je květinově-ovocná vůně uvedená na trh v roce 2009 jako třetí přírůstek řady Fantasy, pokřtěná na základě stejnojmenné diskografie zpěvačky, stejně tak byla vůně použita jako reklamní a merchandisingové médium, a to jak pro produkci desky, tak pro světové turné, které ji současně doprovázelo.
Jako kuriozitu lze uvést, že v Austrálii bylo ke každé zakoupené lahvičce Circus Fantasy jako dárek přiloženo CD se stejnojmenným propagačním singlem a několik remixů téže písně jako reklamní strategie.
Podle stránky s fakty o vůni Britney Spears jsou tóny této vůně: kandovaná malina, meruňkový květ, modré pivoňky, vodní lilie, červená orchidej, vanilkové dřevo, krémové pižmo a fialkový bonbon. Přítomnost pravděpodobných re-formulací nebyla zaznamenána a vůně zřejmě zůstává stejná od uvedení na trh.
Recenze: Vůně se vyznačuje vysokou kvalitou, která je pro ni typická:
Circus Fantasy uvažuje o konzistentním vztahu se svými předchůdci, je to žoviální vůně se sladkými tendencemi. Na druhou stranu, než propadne sladkému trendu celebritních vůní, můžeme si dobře všimnout ojedinělého postupu.
Mezi jejími tóny najdeme pouze maliny a současně jedinou gurmánskou složkou je cukr, zbytek tvoří čistě květinové, dřevité nebo pižmové tóny.
Pokud jde o mě, Circus Fantasy by byla velmi dobře doprovázená květinová vůně, která by podpořila slogan své řady.
Vyčítat řadě Fantasy, že je "přeslazená", je velmi nemístná kritika, hlavně proto, že to je dobrá část jejich argumentace (lektvary lásky velké sladkosti); stejně tak tvrdit, že všechny vůně této řady jsou stejné, je omyl, protože se od sebe velmi snadno odlišují (i když nepopírám existenci zbytečných flanďáků, které jsou částečně totožné s původní vůní, jako Fantasy Stage Edition a Rocker Femme Fantasy).
Circus je nejsvižnější vůní z jejich řady, začíná svěží ovocnou vánicí, nabitou ledovou sladkostí kandované maliny ve spojení s osvěžujícím, cukrově křupavým meruňkovým květem (pokud máte po ruce papírový vzorek nebo lahvičku, ucítíte vůni podobnou extrémně sladkému pokojovému deodorantu, takže doporučuji okamžité otestování na kůži).
Srdce je úhledný, namodralý nálev připomínající krátký ovocný aspekt vůně Amor Amor od Cacharelu (podle mého názoru jde o letmé spojení), zatímco vybroušená pivoňka vyniká vedle voňavé, koketní orchideje, nabité vášní a skromností zároveň, vodní lilie nabízí mělkou, slabě zářivou hloubku.
Nakonec Circus uzavírá nádech karamelizovaného vanilkového prášku (Kvůli fialce) ve spojení s hrubými dřevy s čistým, krémovým pozadím (Vše s ponurou sladkostí malé stopy, ale velké síly, kam až sahá).
Circus Fantasy má mnohem více ingrediencí než její předchůdkyně, ale rozporuplně je to ta s nejmenším počtem překvapení (z nichž nejdůležitější je převaha toho, co nazývám: "Květinově modrý akord"), přičemž do okamžiku vydání byla jednoznačně nejpřímočařejší ze své řady (později ji Fantasy The Nice Remix porazí svým dusným a prudérním duchem). Upřímně řečeno, je to zvláštní vůně, která pod heslem "Nic není, jak se zdá" skrývá několik překvapení, a skutečně, to, co by klidně mohlo být prostým sirupem proti kašli vyrobeným z penicilinu cukrových víl ze začarovaného lesa, skončilo jako vůně, která podle mě žárlivě střeží vůni, která není tím, čím se zdá, domnívám se, žárlivě střeží zvláštní vůni, které se jen málokterá jiná vyrovná, a z osobního hlediska ji považuji za nádhernou vůni se záviděníhodnou všestranností, která evokuje letní vánek, když se začíná rozednívat a sluneční paprsky líbají kůži na tvářích.
Ačkoli se vůně z této řady vyznačují vytrvalostí a notorickou známostí, Circus je ze všech nejméně přehnaně vstřícná, ačkoli koupání v ní může být nevhodné, stejně tak není diskomfortní stopou ani věčnou dlouhověkostí, (doporučuji však její použití na podzim, protože Circusu prospívá přechodné, do teplého klimatu lákavé období, které může zlepšit jeho probuzení, aniž by tolik ztratil na své dlouhověkosti).
Nenechte se zmást názvem, Circus Fantasy nepřipomíná skutečný cirkus (ve skutečnosti se zdá, že nejblíže k tomuto cíli má Miss Dior Cherie od Diora se svým pověstným popcornovým nádechem), ale je to jemná a nenucená vůně, nicméně neosloví každého a není to vůně, která by se mohla chlubit elegancí a rodokmenem, ani vůně, kterou nosíte (to je věc zaujatosti značky), i když se může pochlubit originalitou. Důsledný flakón a kvalitní výrobek. Kdyby to byla píseň, byl by to tanec cukrové víly z Čajkovského Louskáčka.

Parfumano4ka
Koupil ji podruhé s potěšením. Pro mě je to docela neobvyklá vůně, sladká a chladivá zároveň. Když chci lehkou sladkost, politicky korektní.
Cítím v ní cukrkandlové tóny, cukr a krásné, i když abstraktní květiny. Výdrž je průměrná, asi 3 hodiny a pak vyprchá. Škoda, že je tak těžké ji na trhu najít. Můžu ji nosit po celý rok, je to pro mě jeden z nejoblíbenějších parfémů Britney. Svěží, sladká a pikantní, krásná :) Vůně se mi líbí.

Estêvan George
Co o tomto parfému říct, když ne to, že je DOKONALÝ! Moje nejnovější vášeň!!! Vynikající vůně, super sladká a velmi, velmi návyková! Přestože je lehčí než Fantasy, projekce tohoto parfému mi přišla velmi dobrá... Dokonce mi bylo řečeno, že parfém, který mám na sobě (Circus), dominuje atmosféře, a to se mi líbilo! Mám ráda parfémy, které zanechávají lahodnou stopu, a tento svůj úkol splnil velmi dobře! Už teď je na mém seznamu oblíbených!

Spline
Ze všech Fantasies od Britney nemám jen tu růžovou, ale určitě bude ve sbírce.
Všichni se mračí a říkají o Circus Fantasy "primitivní", ale já se jí zastanu, protože jako každodenní a ne vražedná verze sladké toaletní vody není vůbec špatná.
Ano, není tak silná ve zvuku jako třeba Půlnoční fantasy, a dokonce ani tak silná jako všechny ostatní Fantasy. Ale někdy přece jen chcete nosit sladkou vůni, která není naplněna obrovským množstvím vyčerpání. Spolu s Island Fantasy vytváří Circus právě takový sladký a ne těžký oblak. Podle tónů se to nedá rozeznat - je tu spousta sladkých tónů, které se splétají do jednoho sladkého zvuku, ale nejsou tu cítit ani sladké květinové tóny, díky kterým vůně nesklouzne do eskádové omezenosti. Kompozice není mnohotvárným opalizujícím mistrovským dílem, ale cíle jsou i zde jiné - veselá vůně pro mlsné jazýčky, kteří nechtějí, aby Muglerův ploužák dusil každého. A ten malý obláček, který vytváří Circus Fantasy, může potěšit svého nositele - mlsouna, aniž by nenapravitelně poškodil ostatní.
A je pravda, že Thierry Mugler Angel v létě nosit nebudu, ale Circus Fantasy budu nosit velmi ráda.
Roztomilá, veselá, sladká a radostná. A je dost nákladu a rámů, do kterých se denně cpeme, abychom se společnosti zavděčili.

Daniela Cristina Diniz
Koupila jsem si 100ml lahvičku Fantasy Circus, už je hotová, myslím, že je to "sladkost do práce" - vedle ostatních parfémů Britney je nejsvěžejší, nejvíc připomíná sprchu, přestože jsem v jejím složení viděla spršku lízátek lol. Je to příjemný, levný parfém, dobře vydrží, pěkně se vydechuje, nic moc... Dobrá na klepání, do práce, na nedělní odpoledne, na pivo.... Je příjemný, není drahý, myslím, že stojí za to, dokonce mi ho už někdo pochválil! Vážně, pokud hledáte něco veselého na denní nošení, co vás nebude obtěžovat, myslím, že Circus je skvělá volba! Za 100ml lahvičku jsem zaplatila 150,00 R.

yvonnerodenhiser
Chci jen rychle poznamenat... Vidím spoustu komentářů o tom, že vůně celebrit jsou ve světě parfémů tabu. Přiznám se, že jsem kdysi byla také skeptik.
Vlastním několik špičkových značkových parfémů, které stojí ruku v ruce a mým čichovým smyslům voní božsky. Ale můj první nákup parfému pro slavné byl pokořující zkušeností. BS jsem si koupila ze zvědavosti na základě toho, co zachytil můj nos. Můj rozum mi říkal "neee, tohle je "levný parfém pro celebrity", ale já jsem si vůni zamilovala a stejně jsem si ji koupila s přísahou, že nikdo nepozná, jakého parfémového hříchu jsem se dopustila!
Po letech jsem otevřela svou mysl a objevila několik krásných nabídek celebrit. Krásné...BS fantasy řady Sarah Jessicy Parker...JLO glow, tak ty miluju a nestydím se je tvrdit, když se mě ptají, co tak krásně voní, když je mám na sobě :) Vůbec se mi nelíbí, že je mám na sobě.
Takže malá rada od bývalého parfémového snoba, než si vytvoříte názor na parfém podle toho, kdo ho vyrobil a kolik stojí, udělejte si laskavost a v duchu vymažte etiketu. Předstírejte, že žádní návrháři neexistují, a věnujte se jen tónům vůně a pocitu, který ve vás vyvolává. Existuje celý svět vonných dobrot, které čekají na objevení, a já bych přišla o tolik nádherných vůní, které skutečně fungují s chemií mé pokožky, kdybych nedala šanci vůním celebrit!
Uff... a teď můj názor na Circus Fantasy! Mně osobně se tato vůně velmi líbí. Mám ráda sladké květiny a tahle to rozhodně splňuje. Sice cítím "mýdlový" nádech, jak si stěžovaly ostatní, ale tento parfém je mnohem komplexnější než jen mýdlový. Já osobně miluji vůni některých mýdel, takže jsem možná zaujatá.
Cítím sladkokyselé pižmo a rozhodně cítím fialkové bonbony... krásné! Trpké maliny a svěží citrusové tóny mě povzbuzují, ale nejsou protivné, jsou uzemněny svěžími květinami a sladkým pižmem.
Často se přistihnu, že na základě recenzí cítím, co cítí ostatní, místo abych nechala svůj vlastní nos, aby vše odhalil za mě. Jakmile si uvědomím, co dělám, musím vůni pořádně prostudovat, abych zjistila, co na mě dělá. Také beru v úvahu reakce ostatních na vůni na mně, nechci urazit :p! Jsem recenzní závislák a ráda čtu názory všech tady na fragrantice!