Meow Katy Perry pro ženy

Meow Katy Perry pro ženy

vodní
svěží

Meow podle Katy Perry je Floral Fruity vůně pro ženy. Meow byl/a uveden/a v roce 2011. "Nosem" za touto vůní je Givaudan. Vrchní tóny jsou Hruška, Mandarinka, Gardénie a Jasmín; střední tóny jsouZimolez, Květ afrického pomeranče a Konvalinka ; základní tóny jsou Vanilka, Jantar (ambra), Pižmo a Santalové dřevo.

Parfumér

Květ afrického pomeranče
Konvalinka

Santalové dřevo

TwistedWhiskers

Stejně jako všechny parfémy je i Meow "pro" každého, kdo ji chce nosit, a rozhodně není určena jen pro dívky v pubertě. Jsem žena po padesátce a miluji ji, protože miluji sladké gurmánské vůně na bázi vanilky, a samozřejmě nejsem sama; všichni víme, jak jsou oblíbené! Myslím, že Prada Candy voní ve skutečnosti ještě více mazlavě sladce než tato vůně, a že tato vůně není neustále odmítána jako nedospělá nebo zjednodušená. Rozdíl je v marketingu, ne v profilu vůně. Myslím, že Meow dobře vyvažuje supersladké gurmánské tóny s bílými květinami - pěkně rozeznávám zimolez a konvalinku a trocha hrušky a pižma to doplňuje a spolupracuje s květinami, aby to nebyla jen čistá cukrovinka. Možná mě k ní přilákal roztomilý název a flakonek, ale koupila jsem si ji znovu a znovu, protože bych si tuto vůni zamilovala bez ohledu na její obal. Zjistila jsem, že když ji nosím, funguje jako aromaterapie, která mi zvedá náladu. Jestli tohle není důvod, proč ji milovat, tak co je?

Thays

Připomíná mi Florata Cherry Blossom, která mi zase připomíná Viva la Juicy...
Hodí se to k té atmosféře.
Koupila jsem si ji kvůli lahvičce, protože jsem kočičí dáma. Koupila jsem si tuhle růžovou a tu malou fialovou kočičku. ani ji nepoužívám. Mám ji jen ve své sbírce.
Je nemožné milovat kočky a parfémy stejnou měrou a nemít tyhle lahvičky. lol

Saryta_gg

Konečně jsem se rozhodla, že si toto kotě pořídím. A i když se mi líbí, čekala jsem, že bude sladší, ale Meow mi přijde svěží a univerzální, i když sladký, to nikdo nepopře. Víc než dezerty a cukrovou vatu mi připomíná vůni panenky, trochu mi připomíná Viva la Juicy, i když tahle je mnohem méně syntetická a bez toho nesnesitelného plastového zápachu.

Meow mi připomíná vůni nové panenky právě vytažené z krabice, přijde mi koketní, mladistvá, veselá a vhodná pro každé roční období. Také, jak už bylo řečeno, má podobnou vůni jako Vaseline gal, ale s přídavkem ovocného nádechu a dvojnásobnou porcí cukru. Takže pokud jste si oblíbili vůni vazelíny, určitě se vám bude líbit i tento parfém.

Co se týče věku, tak jako vždy, pro ty, co si troufnou, a myslím, že je to moc jako pro nóbl dívky kvůli vůni panenky. Koupila jsem jednu pro sebe a druhou pro svou desetiletou neteř, takže by nebylo nepříjemné, kdyby se o parfém dělila maminka s holčičkou v sobotu na ranní nákupy nebo v neděli na Disneyho film a pohovku.

Meow je zkrátka velmi přizpůsobivý parfém, je úsporný a jeho flakon stojí za to sbírat. Nečekejte však, že vás jeho vůně překvapí, neskrývá v sobě žádné tajemství, ani není uměním nejlahodnější cukrovinky, jakou mohla být Fantasy před svým přeformulováním. Není silná, je velmi snesitelná, nemyslím si, že by s ní bylo možné někoho naštvat, je velmi dobře vyvážená (abych jí neubírala na jejích přednostech). Její stopa je krátká a vydrží asi 4-5 hodin, což není mnoho.

Je to příjemný a hezký parfém, ale ve chvílích, kdy potřebuji, aby se mnou parfém zůstal, bych si ho nevzala.
Pro mě je to parfém na doma, na klid v pyžamu nebo na zmrzlinu. A to neznamená, že je špatná, vlastně se mi líbila, ale čekala jsem od ní víc a myslím, že neplní svou roli PERFUME (s velkými písmeny, protože mám ráda parfémy).

MrBumblepants

Jsem chlap a jdu si pro láhev. Rozhodl jsem se pořídit si vzorek z lahvičky s rozprašovačem jen kvůli tónům. Nemám problém nosit "ženské" vůně, pokud po nich nesmrdím jako puberťačka.

Musím říct, že tato je velmi příjemná a na mé kůži nevoní o nic víc žensky než třeba YSL L'Homme. Voní velmi krémově a sladce, ale ne nechutně sladce, což se mi líbí. Na mě působí vanilkově, ovocně a možná lehce květinově.

Začala jsem zkoušet dámské vůně, protože prostě nemůžu najít moc pánských, ze kterých by mě nebolela hlava nebo byly na mě moc ostré. Ale tahle je přesně podle mých představ. Opravdu se mi moc líbí. Mám ráda jemnější sladší vůně, těžko se mi hledají takové, které by byly vyrobeny pro muže a opravdu tomu odpovídaly. Z nějakého důvodu musí být vůně spojované s tím, že jsou mužské, drsné, ostré a do očí bijící, jinak to není mužská vůně. Můj nos si s těmito vůněmi a tóny prostě neporadí.

TS86

Nastříkat tento parfém je jako spadnout do balíčku marshmallow a položit si hlavu na polštářek z cukrové vaty. Časem se ocitnete v misce vanilkového mléka, krémového, sametového a vůbec ne invazivního. Je to sladká kočičí vůně, taková, kterou nosíte sami pro sebe, radost ji cítit.

elena_vl

Již odstraněny dvě negativní hodnocení za únor tohoto roku o této vůni. Moje a jiné dívky. Je to zvláštní politika - nenechají vás vyjádřit své vnímání vůní, čímž zkreslují objektivní obraz. Zdá se, že zde není stránka PR, ale přesto.
Nebudu líná napsat znovu. Vůně je velmi chemická, ostrá a vůbec se na kůži neotevře - z kategorie "jak přibitá, tak zůstane". Barva flakonku plně odpovídá obsahu flakonku - lepkavá, sladká a svěží tekutina. Voní jako ovocné žvýkačky z přelomu století. Nedoporučuji ani velmi mladým dívkám. Možná pro 5-6leté panenky. Recenzi můžete mínusovat.

cnidaria

Meeeeoooow :3

Miluju kočky, fialovou barvu, sladké parfémy a eeeh Katy Perry... ta je mi lhostejná.
Chvíli mi trvalo, než jsem si k tomuto parfému přivoněla, nevím... z nějakého důvodu jsem před ním utíkala, až mi někdo dal vzorek a já si ho zamilovala!
Podle mě voní hlavně po vanilce, pomerančovém květu, hrušce a trochu po jantaru. Je velmi, velmi sladká, ale je v ní cosi pikantního, co vůni vyvažuje a nepřijde mi nijak vlezlá. Jo a říkejte mi, že jsem blázen, ale někdy mi základ Meow připomíná velmi, velmi lehkou verzi Love od Kiliana, musí to být tou kombinací vanilky, pomerančového květu a nevím čeho ještě, voní to jako marshmallow.
Tohle musí být jeden z parfémů, který se lidem líbí nejvíc, když ho nosím, stopa je úžasná a na kůži vydrží dlouho.
---
Dobře, dobře... myslím, že jsem to s tím srovnáním s Love od Kiliana trochu přehnala, myslím, že jsem Love tak posedlá, že ji cítím všude. Snif...

asss123

Tento parfém jsem dnes darovala kamarádce a je to nádhera, člověk má opravdu chuť nositelku sníst.
Myslím, že voní jako cukrová vata, a také je v něm hodně cítit krémová vanilka a v jednu chvíli se mi podařilo rozeznat vůni hrušky a gardénie; opravdu velmi bohatá.
Je to super vytříbený parfém, ženský a velmi sexy.
Zdá se mi, že se hodí spíše pro dívky do 30 let, protože se mi zdá, že je to parfém určený spíše pro tento typ publika. I když by mi vůbec nevadilo, kdybych si k němu přivoněla na padesátileté ženě :).
A co říct k flakonku, opravdu krásný, velmi nápadný a velmi Katy (která miluje kočky).
Tento parfém patří mezi mé nejoblíbenější dámské vůně, proto ho rozhodně doporučuji.
Za mě 9,5/10

Aksiniya

Dnes mi přišel balíček s novými vůněmi, mezi nimi růžová a modrá kočka. Vzala jsem si ji, protože jsem prostě nemohla odolat slevě - 100 ml za 19 dolarů.
Panebože, takový flakon jsem ještě neviděla. Myslím, že jsem se nechala napálit, není to 100 ml, ale litr. Tenhle košak je obrovský. Dokonce i ta vychytaná wumanita vypadá jako skromná lahvička. Škoda, že nemůžu přiložit fotku tohoto obra, který se tyčí nad mými bublinkami))).
Chuť ospravedlňuje cenu. Hrušková žvýkačka, vanilka a něco známého a sladkého, dokud jsem tuhle notu nerozbalil. Nečekaně vytrvalá, i po sprše je slyšet. S postupným rozvíjením se stává ušlechtilejší. Stále je však méně zajímavá než Purr. Pokud tato vanička někdy dojde, těžko si ji koupím znovu.

dudrakon

Jaká úžasná chuť!!! Jsou to vanilkové pudinkové dorty a dukátky! Šťavnatá hruška, vanilka, smetanová zmrzlina! Velmi chutné. Okamžitě zlepšuje náladu, vytváří dovolenou...dort...jasné barevné koule!!!!
Podobné jako Fantasy Britney Spears, ale chutnější.

Skončím za pár dní: moc se mi líbí!!!!, ale necítím ji na sobě po 20-30 minutách.... Koupila jsem si 100 ml a myslím, že ji rychle spotřebuji. Stříkám ho každou hodinu..... ale šíleně mi chutná, nikomu ho nedám! :))))

*OldWestCowgirl* Adri

Meow - Katy Perry: sladký, velmi sladký parfém, kterému žádný mravenec nemůže nic vytknout!
Gurmánská, lehký dotek mandarinky se spoustou vanilky a gardénie v pozadí.
Je podobná vůni In Control Curious v tom, že je super sladká, ale není sladká jako In Control, je sladká jako vanilka, voní po marshmallow.
Pokud se vám líbí M by Mariah, ale nemůžete ji nosit kvůli kadidlu, zkuste Meow, velmi připomíná marshmallow.
Má střední výdrž, hodí se na zimu.

Fragoholic

Mňau! Právě jsem to dnes ochutnal. OMG...ty bílé květy nejsou NIKDE k nalezení (díky bohu). Tohle je super sladká kočička, která si ráda hraje! Voní velmi sladce, skoro jako marshmallow. Jemnější než Purr, také méně ovocná. Brzy na ni natočím videorecenzi pro youtube. Navštivte můj kanál TheFragoholic!