Hodnocení parfému 3.96 z 5 s 137 hlasy
Violette podle Chloé je Floral vůně pro ženy a muže. Violette byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Fanny Bal.
Parfumér
Značka Chloé
Violette Zprávy
Kolekce Atelier des Fleurs
Lidem, kteří mají rádi toto, se také líbí
Přeložené recenze
Lea199711/01/23 16:14
Tuto vůni vnímám jako pudrovou noir fialku, velmi podobnou vůni Insolence od Guerlaina, ale jemnější a bez pracího prášku v základu. Vůně je velmi kosmetická, je to jako přivonět si k drahé kosmetické taštičce, ve které nejsou Maybelline a Loreal, ale stíny a rtěnky Dior, meteority Guerlain, rozjasňovač Bobbi Brown a některé další šik produkty.
Nikdy mě neomrzí tuto řadu chválit. Dokonce i vůně o těchto tónech, které obvykle nemám moc ráda, se tu krásně hrají. S pyramidou samozřejmě skromně.
30 Roses06/18/23 12:43
Violette mi připadá jako éterická vůně, jako byste vyšli ven a překvapivě k vám vánek přinesl vůni fialek. Ani si nejste jistí, kde přesně rostou, ale teď máte chuť se po nich jít podívat.
Má lehce pudrovou fázi, ale většinou je jemně svěží. Není ani nijak zvlášť zelená, ani pižmová. Je to naprosto neškodná vůně, která by se dala nosit kamkoli. Včera jsem ji měla na sobě také a voněla na mě celé hodiny, ale moc se nepromítala. Manželovi se na sobě také líbila.
Ze všech mých minulých i současných fialkových vůní je tato nejméně asertivní a nejvíce se podobá tomu, jak si představuji, že voní živé vonné květy fialek (malé fialky, kterými je posetý můj trávník, žádnou vůni nemají). Po přivonění k Chloé Violette přemýšlím, že si nějaké zasadím.
Room 1015
Jeroboam
Kun Amo
Silence of the Lakes od Aura of Kazakhstan: Tajemství pěti jezer
Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta
Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)
Šťastné a veselé Vánoce 2023!
20. narozeniny ELNINO
DS & Durga Deep Dark Vanilla: Vanilka opěvovaná grilem