Nomade Jasmin Naturel Intense Chloé pro ženy

Nomade Jasmin Naturel Intense Chloé pro ženy

zemitý
svěží

Nomade Jasmin Naturel Intense podle Chloé je Floral Fruity vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Nomade Jasmin Naturel Intense byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Caroline Dumur. Vrchní tóny jsou Mirabelka a Hruška; střední tóny jsouEgyptský jasmín, Datle a Frézie ; základní tóny jsou Vanilka, Santalové dřevo, Dubový mech a Pačuli.

Mirabelka
Hruška

Egyptský jasmín
Datle
Frézie

Santalové dřevo
Dubový mech

Buh Martins

Byla jsem na lovu pro Nomade ABSOLU DE PARFUM, protože jsem si zamilovala dubový mech v Traditional a toužila jsem po VÍCE této vůně v Absolu. Ale nikde jsem ji nemohla najít.

Prodavačka v Benluxu v Paříži říkala, že se moc neprodává, a tlačila Nomade Jasmin Naturel Intense. Ani jsem ji necítila a doma, když jsem parfém otevřela, jsem našla NULU dubového mechu. 🥺

Byla jsem trochu zklamaná a zpočátku mi přišla slabá, nevýrazná a trendy. Ale byl to z mé strany jen hloupý odpor. Nechala jsem ji vzadu ve skříni a znovu se k ní vrátila před pár dny. KRÁSNÝ PARFÉM. Takový dobrý, rozpustilý jasmín! Kkkk

Pokud máte rádi datle, ale jste zvyklí na sladké, hluboce orientální parfémy, těžké tímto tónem, tento je jiný. Je to čistá datlovka s KŘIŠŤÁLOVÝM jasmínem, nazelenalá, svěží, téměř vodní, indolická, DILIKOVANÁ.

Květinová stránka NIKDY nezmizí, plážová, boho chic atmosféra, krásně oslazená datlí, ale neztrácející svou přilnavost. Komu se nelíbí Trad, tomu se bude líbit, je velmi sladká a vůbec ne dřevitá (já jsem ještě trochu frustrovaná, kkk, ale to přejde).

Krásná, ženská, jemná, květinová, velmi květinová. Tvář Chloé. 7hodinová výdrž, mírná projekce. Nepřišla mi podobná Terracottě, ale chápu to srovnání.

***

Kdo má Nomade Absolu na prodej, dejte mi vědět, nevzdala jsem se jí. Kkkk

Syberian Berry

Chloe byla obvykle obcházena. Tentokrát jsem však sáhla po krásné láhvi v řadě novinek. První nadechnutí a hned se mi oči zakulatily rozkoší! Složení mě velmi příjemně překvapilo. První, co cítím, je med (což se neuvádí!) a jasmín. A ne dusivý nebo zlý, ale jemný, hladivý, jako byste stáli u jasmínového keře 😁. Pak zpoza toho keře vykoukne sladkokyselá švestka a za rukojeť tahá zralou cukrovou datli (hrušku neslyším). A krouží spolu v tanci, pak se schovají a zase vykouknou...... Dál sladká píseň utichá, jako by si člověk na tu chuť zvykl. Může se dokonce zdát, že to je vše, že píseň skončila. Ale po chvíli, když uděláte krok a zachytíte vánek, je cítit luxusní, obklopující základna. Okouzlení je ve vůni!
Líbí se mi, že v ní nejsou žádné "laciné" tóny. Vše zní přirozeně, bez syntetiky. Výdrž je vynikající, stopa je nádherná. Vůně je velmi sladká, měli byste ji nosit střídmě a ne příliš často.
Na přírodních látkách a vlasech je ohromně dlouhotrvající. Trochu se vytrácí a zůstává vzrušujícím šepotem 🥰.
Je důležité ji správně nanést, najít ideální místo, kam ji aplikovat!

Miss_Lolita

Tento parfém je skvost... ale než o něm začnu mluvit, musím říct, že tradiční verze nomade edp není můj styl, nelíbí se mi na mě.
Koupila jsem si nomade jasmin naturel naslepo a alespoň pro mě to bylo správně. Na začátku cítím mirabele švestky spolu s velmi jemnou hruškou, právě tam cítím rozdíl od svého bratra nomade naturelle edp, poté přichází jemný jasmín a datle, prostě nádhera.
Nechápu, proč se o tomto skvostu nemluví... Mohla bych říct, že Nomade jasmin naturel je velmi niche vůně, vyrobená pro pár vyvolených, ale s přebytkem kvality... její tóny jsou velmi přirozené, přesně jak napovídá její název.
Je to krásná vůně, dokonalá od začátku do konce... nula křečovitá, nula gurmánská a velmi, velmi exkluzivní, dnes jsem ji měla na sobě v horku a vyšla mi krásně, opravdová lahůdka😊😊❤️❤️ si ji užijte.

jcgally

Jsem na tomto parfému závislá!
Sladký jasmín, skoro jako bonbón ♥
Alchymie mezi tóny je zde dokonalá (datle jí dodávají lahodnou vůni, něco, co mi připomíná arabské sladkosti). Vydržela na mně velmi dlouho, stejně jako přitahovala pozornost všude, kam přišla. Musíte mít rádi sladké bílé květiny, jinak to nebude fungovat.

lmnsvgz

BLÁZNIVÉ! Začátek se otevírá jako klasická Nomade, ale po 15 minutách se změní v nejkrásnější sladkou jasmínovou vůni. Nevím, jestli ji můžu přirovnat k jasmínovým bonbonům, jasmínovému želé nebo datlové pastě napuštěné jasmínem (je sladká, ale ne TAK sladká).

Naprosto ohromující!!!!

Youaremymuse81

Nepochybně dobrý parfém.
Koupila bych si ho znovu? Rozhodně ne.
Pro mě je příliš sladká, extrémně sladká, to pak budu mít špatný čich, ale já ten jasmín necítím, vůbec ho necítím. Nečekala jsem Jasmin Full ani Fils de joie, ale chtěla jsem trochu jasmínu, to, co cítím, je typická nezaměnitelná sladká vůně Chloé.
Velmi špatná výdrž, další bolavé místo, navíc vysoká cena.

Madlen

Tento parfém je prostě nádherný..
Je to terapeutický a afrodiziakální elixír, přenáší mě do vzdálených krajů... hřejivý, smyslný, zahalující...
Vyvolává ve mně představu nádherné oázy v poušti...
Cítím krásný jasmín a datle, v parfémech poměrně vzácný tón.
Doba trvání není příliš dlouhá, řekněme 3-4 hodiny..ale chlapče, stojí to za to.
Miluji ji

Maliwww

Poslal vzorek na objednávku.nejprve otupěl sladkost.No, ahoj Boucheron Iconic😉 Pak se rozptýlil a okouzlil.Stal se elegantnější, dobře slyšel datum.Sladké ano, ale ne popaslipatelno.Beautiful.Balancuje na hraně lepkavé sladkosti a abstraktní svěžesti. Zamilovala jsem se do ní, chci ji. A hlavně to není sestřenice Nomadu v PV, který mám moc ráda, a ani jeho příbuzná. Je to samostatná vůně, nalezenec v linii Nomadu.
Ale jen vytrvalost na mé kůži bohužel a ach hodiny 3. Takže si ještě musím rozmyslet, jestli potřebuji lahvičku.

raiza1990

To je nádhera! Mám velmi přirozený jasmín. Je svěží a jednoduchá, ale velmi dobře provedená. Jasmín je zde rozhodně dominantní, ostatních tónů moc nedostávám, s výjimkou jemného doteku mirabelky a trochu datlí. Voní trochu zemitě a velmi uvolněně. Není úplně sladká, spíš květinová. Je příjemná a nadčasová. Jsem pozitivně překvapená! A lahvička je také pěkná. Palec nahoru!

PInpilinpauxa

Tak já začnu. Sladké. Žádná koupě naslepo. Vysvětlím proč. Nomade Naturelle se mi na začátku zimy líbila, vyzkoušela jsem vzorek a nakonec jsem došla k závěru, že vůně je na můj vkus příliš sladká. Ano, první tóny jiskří, ale pak se dostaví libost, která nepřejde a nezmizí. Nemám ráda sladkou pachuť, ale pokud ji někdo má, Nomade Naturale je dobrá.
Tahle je stejně sladká, stejně šťavnatá nóta a není v tom velký rozdíl. Museli byste nosit dva vzorky souběžně, abyste zjistili, která verze se vám líbí víc. Ale vsadím se, že to bude ta sladká svůdnost. Na studené kůži není moc hezká. Na horké pokožce ji musíte vyzkoušet.