Chloé Roses de Chloé Chloé pro ženy

Chloé Roses de Chloé Chloé pro ženy

růže

Chloé Roses de Chloé podle Chloé je Floral vůně pro ženy. Chloé Roses de Chloé byl/a uveden/a v roce 2013. Chloé Roses de Chloé byl/a vytvořen/a Michel Almairac a Mylène Alran. Vrchní tóny jsou Liči, Bergamot, Estragon a Citrón; střední tóny jsouDamašská růže, Magnólie, Cedr, Jablko, Černý rybíz a Broskev ; základní tóny jsou Bílé pižmo, Jantar (ambra) a Dřevité tóny.

Liči

Bílé pižmo
Jantar (ambra)
Dřevité tóny

Martï Rosé

Roses de Chloé byla další oblíbenou značkou (spolu s Love, Chloé) domu, který v roce 1952 založila pařížská návrhářka egyptského původu Gaby Aghion. Ani já nevím proč, protože Roses de Chloé je parfém, který bych označila za základní, ale vždy mě dokáže zasáhnout a navodit mi příjemný pocit. Je to sen z éterických růží v bledých, jemných barvách, pokrytých jemnou, čerstvou ranní rosou. Když k ní přivoním, připadám si jako katapultovaná do kouzelné zahrady, ozářené jemným, měkkým světlem časného rána. Na obloze ještě jemné barvy svítání a všude kolem ladně poletují motýli a vesele cvrlikají ptáci. Ano, mám to tak ráda, protože mi to dokáže dodat klid a harmonii, a to je k nezaplacení!

Clara

Můžu to říct? Je to jedna z nejrealističtějších růží, jaké jsem kdy slyšel, a myslím, že všichni dobře víte, jak je těžké slyšet růži, která chutná jako růže v zahradě a ne jako... představa růže.
Je mi jedno, že je to levné ve srovnání s jinými nicky, které vám předhazují, jako by to muselo být zlato.
Roses de Chloé je extrémně jednoduchý, lineární parfém, ale jeho krystalická krása mě hluboce zasáhla.
Pro mě je z 90 procent tvořena žlutými růžemi a růžemi a nádechem magnólie a pižma, které ji svými sladce "štiplavými" a "ostrými" aspekty činí ještě věrohodnější.
Nečekaně jemná a elegantní.
Jemná, jemná a ještě jednou jemná.
Připomíná mi soliflorové parfémy šité na míru princeznám 19. století... jemné, jednoduché, realistické a plné jemnosti.
Passepartout, vůně růží je vždy na místě!!!

Žádný mastek, jen velmi málo se podobá klasické Chloé. Téměř nic.
Bohužel trochu moc prchavá, musí se v ní koupat a stejně je velmi blízko k pokožce; ale je to růžová toaletní voda bez nějakých zvlášť fixačních tónů, takže jsem to čekala, i tak je to fajn.....

Нинэль - Нора

Chápu ty, kteří nemají rádi růže v parfémech. Ale neznám nikoho, kdo by nemiloval růži v zahradě, její vůni. Nyní je tato Chloe právě růží v zahradě. Bez sebemenší příměsi čehokoli, jako je olej, syntetika nebo jiné barvy. Neznám živější a přirozenější růži v parfémech. Po dlouhé zimě odloučení Chanelau-Gerlain - ahoj růžová zahrado!

SteSte

Tento malý parfémový klenot jsem si koupila loni v prosinci v parfumerii v Římě poté, co jsem si ho vyhlédla už před lety. Byla jsem na dovolené a měla jsem nákupní náladu, takže když jsem viděla tento parfém a Love by Chloe za dobrou cenu, moc jsem nad tím nepřemýšlela a vzala si oba. Byla zima, přes den kolem 7 stupňů a Rose de Chloe moc nevoněla. Dobře jsem ji cítila první půlhodinu a pak vyprchala, což mě docela zklamalo ve srovnání s Love, kterou, nastříkanou dvakrát na zátylek, jsem cítila až do druhého dne. Navíc, ačkoli byl tón damašské růže okouzlující, v tom mrazivém podnebí se plně neprojevil, připadal mi příliš jemný, téměř průsvitný, a tak jsem ho odložila, abych ho znovu objevila v mírném počasí. Když jsem si ji na jaře znovu nasadila, konečně se projevily další tóny, které růži dotvářejí, a umocnily její hladivý, jemný charakter.
Necítím ji ani ovocnou, ani vysloveně svěží, spíš cítím sladkost v pozadí, díky níž by vlastně měla být vhodná i na zimu. Při tom všem však parfém zůstává nepříliš vytrvalý i v mírném či teplém počasí, a tak ho musím hodně stříkat zejména na oblečení.
Je to růžový sen, ale bohužel takový, ze kterého se člověk brzy probudí.

Моя Прелесть

Byl to ten vzácný případ, kdy mi prodejní poradce dlouho a vytrvale rozmlouval koupi))))). Podle jejího názoru je to vůně babiččina kufru. Ale protože mi vůbec nevoněl kufr a parfém jsem nekupovala pro konzultantku, ale pro sebe, spolehla jsem se na své pocity a vzala si ho. Na mně to byly růžové růže v růžové zahradě posypané růžovými okvětními lístky a zalité růžovou šťávou - ne sladkou marmeládou, ale čerstvými, právě nařezanými jemnými anglickými růžemi. Dýchala jsem na ně s potěšením a se stejným potěšením jsem přijímala celou hromadu komplimentů. Láhev odletěla bez povšimnutí. Krásná vůně na každý den, nezatížená nárokem na mistrovskou složitost, ale velmi příjemná. Teď přemýšlím, jestli neobnovit známost)))

mesha2sweet

Tuto malou krásku nosím už nějakou dobu a musím říct, že s každým dalším stříknutím si mé srdce získává víc a víc. Chtěla jsem si s ní vytvořit vzpomínku, a tak jsem si ji vzala na sebe do nemocnice, když byl můj otec operován kvůli odstranění rakoviny. Nyní si ji spojuji s tím, že je bez rakoviny. Takže teď, když zavřu oči a zhluboka se nadechnu, myslím na "uzdravení".

Poslední dobou jsem hodně toužila po vůních s vůní růží a tahle je moc hezká. Na zápěstí je to zelená liči růže, ale když ji nastříkám do ohybu paže, je to ovocná jablečná růže. Moc se mi líbí!

Výdrž je na mě úžasná, i když je to toaletní voda. Vydrží mi 5+ hod. Pokud se rádi necháváte zahalit do růžové zahrady, pořiďte si tuto malou krásku a přidejte ji do své sbírky. Já jsem to udělala...

VainillaDulce

Miluji růže a miluji tento parfém, na rozdíl od klasické Chloe (jedné z mých nejoblíbenějších) je v Chloe Roses růže tak skutečná, že se jí můžete téměř dotknout, je to jemná, orosená, svěží růže, překvapilo mě, že vůně má tolik tónů, vnímám jen svěží růži, zelené tóny, pižmo a dřevo. Chloe Roses je jemný, ženský, svěží, radostný, něžný a koketní parfém, cítím, že je lineární, ale je to tak krásná a jemná její růže, že mě baví, že zůstává statická. Chloe Roses voní kvalitně a kvalitní je, její stopa a výdrž se pohybují od střední až po silnou. Chloe Roses je tisíc růží ve vašich rukou.

patyflor

Každý, kdo se někdy procházel mezi růžemi za ranního světla a líbila se mu jejich vůně, ji ucítí u Roses. Několik let jsem pracovala v maminčině květinářství a často jsem s ní za svítání chodila do CEAGESPu.
Velmi přirozená a jemná, cítím čajové růže a na pozadí pižmo.

Modadicta

Roses de Chloé, první vůně od Chloé, kterou jsem vyzkoušela, mi dokazuje, že klíčem k opravdové eleganci je jednoduchost a že méně je více.

Připadám si v ní jako v zahradě plné svěžích a jemných růží, které zdobí drobné perličky ranní rosy. Nic syntetického, naopak, vůně růží je zcela reálná. Díky bergamotu je tato vůně trochu pikantní, ale jen lehce, nedělá ji citrusovou, je jí tak akorát a jen více zvýrazňuje vůni růží. Vnímám také jiskřivý nádech liči. Pižmo dělá své, přináší eleganci, ale nenápadným způsobem.

Je to příjemná, romantická vůně. "Jednoduchá" ve složení, ale funkční. Další pozitivní věcí na Roses je její univerzálnost. Díky své střízlivosti je vhodná pro jakoukoli příležitost nebo roční období. Mohla by být dokonce ideálním vlajkovým parfémem, protože je jednou z těch vůní, na které se nezapomíná, a to ne proto, že by byla imperativní, ale proto, že je tak příjemná a koketní.

Dlouho vydrží, s mírnou stopou. Nemyslím si, že byste někoho růžemi udusili. Myslím, že je to parfém, který by mohl sklidit spoustu komplimentů. Není vůbec otravná.

Zmínila jsem se, že ten malý flakonek je moc hezký?

Poslední dobou vyhledávám věci, které se liší od toho, co mám ráda, zkoumám květinové vůně, odpoutávám se od svých obvyklých preferencí. A myslím, že tato vůně rozhodně stojí za to, doufám, že si ji jednou budu moci koupit, bude mít dobré místo v mé sbírce.

Poznámka: Tento parfém mi také připomíná Coco Mademoiselle od Chanelu, ale ne když ho nosím já, spíš když ho nosí moje maminka. V ní získává vůni růže a bergamotu velmi totožnou s tímto parfémem. Každopádně nevím, o co jde...

Izzaaayyy

Obvykle se květinám vyhýbám, ale tento parfém je KRÁSNÝ. Křičí na mě, že je jaro. Není to převážně citrusová růže jako Stella od Stelly McCartney, je to jemnější, zelenější pojetí růžového parfému. Připomíná mi mladou ženu, která se za jarního dne prochází krásnou zahradou a má na sobě bílé splývavé šaty. Má také tu lehkou vůni čerstvě posekané trávy, díky níž voní velmi podobně jako skutečná růže, a ne jako syntetická růže vyvolávající bolest hlavy. Když ji poprvé nastříkám, cítím v ní také malinký kousek svěžího koření, ale po několika hodinách se stává trochu sladší a dokonce voní trochu jako vanilka (to musí být jantar v základních tónech).

Mari S.

Prozradím ti tajemství, ale musíš mi slíbit, že to nikomu neřekneš... Dobře?

Viděla jsem, že někteří lidé komentují špatnou přilnavost růží, také jsem si myslela, že by to mohlo být lepší, a tak jsem požádala Cecialonso o pomoc s krémem Jardin de Roses od Mahogany a ona mi pomohla tím, že vůně krému je velmi věrná parfému. Koupila jsem si ho a mohu vám říct, že pokud použijete krém Jardin de Roses a poté nanesete Chloé Roses, výdrž parfému se výrazně prodlouží. Ale je to tajemství... pamatujete?

Co se týče Roses de Chloé, myslím, že vše už bylo řečeno: krásná, elegantní, jemná. Růže s kapkami rosy pod prvními paprsky slunce v jarním dni s modrou oblohou.

giani zalenski

Zelenému, aromatickému a lehce citrusovému úvodu dominují tóny intenzivní červené růže a svůdnějšího liči. Vůni přebírá lehký jantar spolu s okouzlující vůní magnólie. Základ je pižmový a lehce dřevitý. Je to nová verze slavné Chloe De Chloe, a přestože je méně svěží, je nesmírně svůdná a má vynikající výdrž a projekci. Stojí za to se na ni podívat!
Zajímavost: Magnólie je považována za nejstarší květinu na světě! První kvetoucí rostlina se objevila přibližně před 100 miliony let. Je velmi pravděpodobné, že její vzhled je podobný vzhledu magnólie, která má jednu z nejprimitivnějších čeledí v historii.

Bramasole

Jedná se o květinovou vůni (voní hodně po růži... jak už název napovídá, takže žádné překvapení) s nádechem svěžesti, díky kterému není vůbec cítit. Je velmi příjemná a není těžká na nošení, zejména během dne.
Výdrž je velmi velmi dobrá.
Celkově je to příjemná a dlouhotrvající vůně.

Iris22

Včera mi přinesl tento parfém, tak dlouho čekal....n co můžu říct, vytrvalý a plíživý, voní jako keř čajové růže smíchaný s šípkovým keřem, velmi přirozená a voňavá vůně. Dokonce mě z tohoto parfému rozbolela hlava, je to hodně solitérní růže, je třeba ji rozložit a zvyknout si na ni...vůně potěší příznivce přírodních zahradních růží..... jako a pivoňky mám pocit. Myslím, že v zimě bude znít krásně a vznešeně, na jaře báječně a voňavě, v létě může vydávat těžký tón. A vůbec, pohodová vůně!

DresdenDoll

Byla jsem velmi nadšená, že jsem ji mohla vyzkoušet, ale po prvním přičichnutí jsem byla poněkud zklamaná, protože voněla jako něco, co už jsem vlastnila. Pak jsem si uvědomila, že je to Montale Crystal Flowers!
Roses de Chloe je ženská, svěží růžová vůně, zvýrazněná citrusovými tóny, aby nebyla dívčí a zakořenila v jemné sofistikovanosti. Tento druh růžové vůně je však romantický, jako procházka růžovou zahradou v pozdním jaru v bílých šatech.
Velmi pěkně zapadá do linie Chloe, aniž by se ztrácela v charakteristické estetice domu.
Její podobnost s Crystal Flowers je však pozoruhodná, což je vzhledem k cenovému rozdílu skvělé, ale možná nepřekvapivé vzhledem k podobnosti pyramidy. Nezdá se, že by byl nějaký rozdíl v kvalitě, až na poněkud mastnější pocit, který má tekutina Montale. Stejně jako Crystal Flowers bych ji doporučila všem, kdo milují růže nebo chtějí moderní růžovou vůni, a zejména těm, na které se Stella špatně nosí. Můj seznam přání opravdu nepotřebuje další růžovou vůni, ale... no, je to tak.

Montblanc
Individuel