Chloé Eau de Parfum Naturelle Chloé pro ženy

růže
žlutá květinová
zelený
svěží

Chloé Eau de Parfum Naturelle podle Chloé je Floral vůně pro ženy. Chloé Eau de Parfum Naturelle byl/a uveden/a v roce 2021. "Nosem" za touto vůní je Michel Almairac. Vrchní tóny jsou Citrón a Černý rybíz; střední tóny jsouRůže a Neroli ; základní tóny jsou Mimóza a Cedr.

Citrón
Černý rybíz

Růže
Neroli

Mimóza
Cedr

LulaFlower

Nelze popřít, že Chlóe Naturelle je sestrou Chloé EDP: obě mladé ženy vyrostly v domě na venkově, daleko od hluku a znečištění města, obě znají přírodu kolem sebe, obě znají názvy všeho, co kvete v okolí jejich domova, a obě rády vyrábějí kytice a věnce. Ale zatímco Chloé EDP jako mladá madame Bovaryová tajně sní o Paříži a jejích světlech, dává si velký pozor, aby si neušpinila čerstvě vyprané šaty a nezablátila si nohy, Chloé Naturelle chodí stále bosa, nevadí jí, že se ušpiní od bláta, prsty má věčně potřísněné žlutou barvou mimózy a nedokáže si představit jiný život než na venkově, který je viděl růst.

naabragion

Chloe Naturalle vstoupila do mého života prostřednictvím flakonku. Když jsem si ji poprvé vzala na sebe, překvapilo mě, jak odlišně voní od toho, na co jsem zvyklá. Patřím do týmu sladkých, gurmánských a květinových vůní... což není zrovna skvělé, protože většina parfémů, které mám ráda, jsou spíše noční/zimní a já žiju v horkém městě. Takže tohle je skvělá volba na nošení v teplejších dnech. Z velmi silných citrusů mě obvykle bolí hlava, ale Naturalle ne. Moc se mi líbila a hodlám si koupit další.

Opravdu se mi líbila a hodlám si koupit velkou lahvičku. Vrátím se, abych svůj komentář upravila :)

Perfumepassion

Chloé EDP Naturelle

Vyzkoušela jsem ji v parfumerii minulou zimu. Nemohla jsem ji přestat cítit na svém zápěstí. Byla jsem fascinovaná.

Dnes jsem si ji koupila a pocit je stále stejný: jemná krása na mé kůži. Voní tak krásně... Je stvořená k tomu, aby fascinovala. Její přírodní tóny dávají o sobě vědět a nechávají za sebou chemické a laboratorní tóny jiných vůní. Naturelle je příroda sama. Je plná života.
Voní jako drahý a jemný parfém. Kdo ji použil, ví o parfémování své. Voní jako dobrý život, s dobrou dochutí.

Obrovská stopa (mám pocit, že zanechává provoněný každý navštívený prostor) a střední výdrž (v létě asi 5 hodin).

Její koupi doporučuji 100% naslepo

gonzalesgabi

Tento parfém je mou charakteristickou vůní, mým životním parfémem.

Seznámila jsem se s ním prostřednictvím vzorku, když jsem k němu poprvé přičichla, vyděsila jsem se, nenáviděla jsem ho, silná vůně "křoví", vůně něčeho "zeleného", po dni s parfémem na ruce jsem zjistila, že ho nemůžu přestat cítit, začala jsem na něj měnit názor a zamilovala jsem se, byla to směs lásky a nenávisti lol.

Není to parfém, který by si každý snadno oblíbil, naopak, možná je pro někoho velmi těžké, aby mu nepřipadal divný, už jen proto, že ženy jsou zvyklé nosit něco sladšího a tohle vůbec sladké není lol.

NO, mně se líbí, že není sladká, není to parfém na večírky, je ideální na všední den, do práce.... Není vtíravá, není sladká, je nesmírně příjemná. Líbí se mi také myšlenka, že je jiná a není snadné si ji oblíbit, protože nesnáším parfémy, které nosí všichni ostatní.

cellardoor

Elegantní a elegantní kytice. Citrusové akcenty, pohlazené velmi elegantními květinovými tóny. Překvapuje mě, že v ní nacházím pouze neroli, protože můj nos vnímá spoustu bílých květin. Čekala jsem alespoň lilii, magnólii.... Je cítit moderní a svěží růže, která by neměla nijak zastrašit. V posledních pěti letech se parfumerii podařilo růži omladit a znovu ji představit v mladistvém a bezstarostném tónu (vzpomínám na Delinu, na ToyBoy a na Dange-Rose) Ideální parfém pro tuto sezónu, protože je lehký a vzdušný, aniž by byl nekonzistentní. Široce rozkročená elegance, díky níž se hodí jak pro dvacetiletou dívku, tak pro dámu, které je nejméně třikrát tolik. Propagováno s plným počtem bodů.

Blackbird77

Musím přiznat: jakmile jsem ji nastříkala, nelíbila se mi. Je to jednoduchá, ale výrazná vůně, kterou je podle mého názoru třeba pochopit. Svěží růže s "bylinnými" a téměř aromatickými zelenými tóny a cedrové dřevo, jehož jehličnatá duše je opravdu znatelná. Nemá výrazný vývoj, alespoň na mě: hodně ve mně vyvolává představu "kruhového" parfému, v němž jsou všechny tóny vyvážené, žádný není skutečným protagonistou.
Po několika zkouškách si mě získala: teď cítím potřebu ji nosit nebo k ní dokonce jen občas přivonět.
Plně chápu, že mi nemusí být po chuti, ale nedá se říct, že by v panoramatu takzvaných "značkových parfémů" nebyla poměrně originální a vůbec ne "líbivá".
Jako čichový dojem mi připomíná úplně první jarní dny: ale poněkud stinné a deštivé jaro s nádechem melancholie, ještě trochu chladné, v němž poslední deště před pěkným počasím přinášejí vůně zelených a poněkud nahořklých bylin ze zahrad a lesů.
Podle mého názoru dokonale unisexová (na rozdíl od původní, čistě ženské verze), vhodná pro denní nošení a jaro/začátek léta.
Připadá mi, že má podobné "vibrace" jako Mémoir d'un odeur od Gucciho. Tahle má ale trochu víc "těla". EDT výkon podle mého názoru.
Na rozdíl od dobrých 80 % lidí se mi hodně líbí.

Dellago

Chloé Naturelle: Minimální umění, nebo jen obyčejná růžová voda?

Milí přátelé, než si povíme něco o parfému, zvu vás k několika stručným úvahám o přírodních parfémech:

1 - Množství ingrediencí obsažených v parfémovém orgainu je prostě obrovské! Odhaduje se, že někteří parfuméři mají k dispozici přibližně 4000 tónů, aby vytvořili dobrou vůni, ale pouze 1/4 těchto látek je přírodní.

2 - Přírodní parfémy mají mnohem menší rozsah složek než konvenční vůně. Některé konvenční vůně mohou ve svém složení obsahovat až tři tisíce tónů, zatímco přírodní vůně jich nemají více než pět set.

3 - Certifikát "100% přírodní původ" neznamená, že všechny složky jsou přírodní. Znamená to, že složení je vyrobeno z přírodních materiálů, ale také z izolátů, molekul, které jsou přirozeně přítomny v rostlině a jejichž chemie umožnila jejich izolaci pro samostatné použití. Tato certifikace povoluje jak přírodní složky, tak syntetické molekuly vzniklé chemickým procesem v rostlině, pokud obsahují více než 50 % obnovitelného uhlíku.

4 - Vůně, které obsahují hodně syntetických produktů, jsou lineárnější a stabilnější na různých nosičích (vonné proužky, tkaniny, kůže atd.), kromě toho, že jsou trvalejší, mají také větší rozptyl. Na druhou stranu parfémy, které obsahují více přírodních než syntetických složek, se vyvíjejí podle pokožky každého člověka a někdy jsou od sebe k nerozeznání. Tyto typy parfémů mají jiné vibrace a extra duši.

5 - Nejkrásnější výtvory jsou často výsledkem jemné kombinace přírodních surovin a syntetických produktů.

Přesto bychom neměli očekávat, že přírodní parfém bude bomba, taková, která vydrží a přetrvá věčně; některé mohou dosáhnout i takové síly, ale k tomu musí být složeny z těžších dřevitých tónů, jako je například oud, ale to není případ Chloé Naturelle!

Vůně: Chloé Naturelle se na mé pokožce chová velmi jemně a delikátně. Její svěží, zářivý úvod je obohacen o lehký zelený dotek červeného rybízu a růžové vody. Jak se rozvíjí, lépe cítím mimózu, která přichází a přináší určitou krémovost a pomáhá jejímu základu být o něco jemnější a konzistentnější; v mém čichu mi tyto akordy připomínají tělový hydratační krém. Jablečník zahaluje tento základ přirozenou, šumivou září, jeho orosené, jiskřivé akordy mu dodávají krásně vzdušnou, veselou a energickou vůni.

Na mně je to poměrně lineární vůně a díky tomu se sušení od základu příliš neliší, během této fáze ji cítím jen o něco sušší a sladší a mnohem méně zářivou. Její provedení je dobré, ale ne nejlepší! Má střední/nízkou rozptylovou a substantivní schopnost, ale zdaleka to není "slabý" parfém (nepleťme si jemné parfémy se slabými parfémy): Na mé kůži vydrží asi čtyři hodiny a promítá se jen velmi málo, ale je to vůně, která zahaluje a obklopuje čistou, růžovou a krystalickou aurou; velmi, velmi příjemná.

Zkušenosti z používání: Tuto vůni jsem začala hodnotit v zimě, ale kvůli intenzivnímu chladu šeptala velmi tiše a nesměle, natolik, že jsem si na ni nebyla schopná vytvořit relevantní názor; během prvních týdnů používání se mi zdála být jen obyčejnou růžovou vodou s DNA Chloé, ale teď, když teplota stoupá a já mohu být venku, cítím, jak vůně ožívá a krásně se projevuje v celé své jemné nádheře. Chloé Naturelle vyžaduje teplou pokožku a denní světlo, aby rozkvetla a vynikla v plné kráse; pod širým nebem je ještě lepší.

Chloé Naturelle je velmi ženská vůně, moderní a nekomplikovaná, elegantní a rafinovaná, s drahým, ale příjemným zvukem. Považuji ji za velmi vhodnou pro zdravotníky, maminky s malými dětmi, baletky apod.

Veganská a 100% přírodní vůně - Žádné filtry ani umělá barviva - Ručně sbírané růže, získané z eticky udržitelných zdrojů - Flakon je vyroben z 25% recyklovaných materiálů - Krabička je vyrobena ze 40% recyklovaného papíru - Mašle je ručně vyrobena ze 100% recyklovaného polyesteru, a bla, bla, bla ...Uffa!!!! Samozřejmě respektuju, obdivuju a gratuluju Chloé k její iniciativě, ale myslím, že všechen ten přehnaný a líbivý merchandising/marketing je na tak jednoduchou, něžnou a jemnou vůni, jako je Chloé Naturelle, příliš.

PS: Omlouvám se za dlouhý text a technické pojmy! S pokorou vám sděluji, že si tu nechci hrát na všeználka, ani nechci nikomu předjímat jeho názor, ale myslím, že stojí za to se s koncepcí, strukturou a návrhem této vůně lépe seznámit, než ji začnu zlehčovat a nazývat vodou z hor...

Děkuji za přečtení a za váš čas. Objímám vás a přeji všem hezkou neděli. S2

Lux

Něžná a sladká identita klasické Chloe zůstává zachována a zároveň přináší světlo a trochu více zahrady. Chloe je kytice plná růží, zatímco v této verzi jsou v kytici rostliny utržené z přírodnější zahrady, voda a slunce. Je to Chloe, dívka, která nikdy nenadává, příjemná a chichotavá jako vždy, procházející se se svými růžemi po trávě s nohama potřísněnýma hlínou.

Only Nikol

Moje láhev dorazila, dnes ji nosím celý den. Na začátku je dobře cítit příslušnost k linii. Ale otevření je jiné. Jasný akord zelené růže s citrusy a neroli. Příjemné naturalistické tóny, poměrně jemně znějící neroli. Opravdu má pocit, jako by šlo o přírodní éterické oleje. Je v ní málo parfemace a hodně přirozenosti. Blíže k základu se objevují tóny sladkého rybízu ( svěží) s cedrem. Příjemná. Zelené verze neznám, ale lehce mi připomíná Innocence Chloe. Pro milovníky zelených růží ( například Izia Sislay). Vytrvalá, ale stopu ztrácí na klasiku.

Scandipersian

Působí romantickým dojmem jako ostatní podpisy Chloe. Je to velmi svěží vůně, zelená a není sladká, je tam poupě černého rybízu, nikoliv samotné bobule (špatně na této stránce) . Líbí se mi kombinace mimózy, citronu a růže s lehkým dřevitým nádechem, jako středomořské jaro v lahvičce... vlastně jak zvláštní, že se to uvádí na podzim. Ale myslím, že mnozí si ji oblíbí. Člověk se po ní cítí osvěžený a naladěný na přírodu a..
Líbí se mi její ostrý kontrast proti všem umělým a sladkým vůním dneška, tohle je jako z jiné doby..tak romantické 🍋🥀.
(A ne, nesouhlasím s přirovnáním k osvěžovači do pokoje/pracímu prášku nebo změkčovadlu - komentáře většinou od obyvatel města, kteří se odtrhli od venkova a přírody). Skvělá siláž b t w, a přežila novou Miss Dior na mém druhém zápěstí o faaaaar!

deliadelia1

Nový model cloe je venku, je zelený. V Berlíně se prodává už několik týdnů. Dnes jsem ji testovala s dalšími deseti vůněmi. Po 10 hodinách čichání k flíčkům je Cloe Naturale všechny porazila. Neobvyklá vůně, některý tón je velmi originální a chytlavý. Zřejmě je to přece jen mimóza! Můj oblíbený rybíz neslyším. Růže, pokud tam nějaká je, je svěží, studená, zelená, nebo tak něco. Je tam něco citrusového. Svěží, travnatá, přírodní, neobvyklá vůně. Dobrá práce Cloistů, dělají dobré parfémy. Nomád (ten první) si mě podmanil neobvyklým tónem frézie, a tady zřejmě mimóza dodává neobvyklost. Budu sledovat a vybírat peníze.

Cicely81

Jako člověk, který nemá rád (některé) syntetické látky, vždycky docela rád vyzkouším přírodní parfémy, protože nemám šanci se s nimi setkat. Nejsem si jistá, co tady znamená 100% přírodní, ale mě to v tomto směru neškrábalo a voní to docela přirozeně.

Rozhodně je to parfém mimózy, alespoň to cítím zřetelněji, a růže je květnový druh růže, svěží a citronová, takže se s citronem snoubí. Mimózu mám opravdu ráda, takže jsem s ní docela spokojená. Je to jemný nevinný typ vůně, ale nezmizí za 2 hodiny - ještě po 3-4 hodinách docela jasně cítím, kde jsem si ji nastříkala na ruku. Trochu mi připomíná Iris Perle z Les Indemodables. V té dodává šalvěj muškátová jiskru mimóze a tady to samé dělá kaseš a citron. Pěkné. První dojem je, že se mi líbí.

Edit: Koupila jsem si tento parfém a moc ráda ho nosím. Můj prvotní dojem zůstává a výdrž mi přijde dobrá kolem 8+ hodin, ale mírná projekce při mém obvyklém 1-2 stříknutí (pro mě je to pozitivní, ale jsem si vědoma, že to nemusí být pro každého). Je to snadno dosažitelné.

Pro srovnání, další dvě Chloe, které se mi líbí, jsou L'Eau de Chloe a Love Chloe, obě již ukončené. EDP Chloe se mi moc nelíbí, protože mi nyní připadá příliš synteticky silná a trochu vyvolává bolest hlavy. Nicméně jsem před lety vlastnila lahvičku, kterou jsem dostala jako dárek. Tehdy jsem na vůně nebyla a neuvědomovala jsem si, že způsobují únavu čichu, takže jsem možná občas použila 3-4 střiky a byla jsem velmi překvapená, když si na ni můj šéf velmi důrazně stěžoval 2 metry ode mě a já ji necítila! Vyhnout se čichové únavě, to je pěkná výmluva pro vlastnictví více parfémů, které se budou střídat :)

DiscoPolga

To jsem nečekal! Nenechte se zmást zelenou stužkou, nejedná se o svěží vůni - místo toho je docela sladká. Při pohledu na tóny jsem si představovala letní neroli obklopené citrony, v základu s cedrem. To, co jsem dostala, k tomu mělo daleko - otevírá se mimózou, uklidňuje a je opravdu povedená. Citron je patrný od začátku, ale oceníte ho až po několika minutách. Je šťavnatý a citronový, doplňuje sladkost mimózy. V této vůni cítím DNA Chloe, a i když jsou tóny úplně jiné, občas cítím závan původní See by Chloe. Příjemná koupě naslepo.

dekkiji

Jak zanechat recenzi na vůni, lahvičku parfému, pokud se vám nelíbí, abyste neurazili ty, kterým se líbila nebo se jim může líbit. Každý má přece svůj vlastní vkus. Takže podle mého vkusu je to vůně dobrého mýdla. V něm neodhadnu žádný z deklarovaných tónů, kromě toho, že neroli a mimóza voní tak dohromady, čisté mýdlo. Klidně mohla být vydána pod názvem Kleen, ( čistý).
Výdrž je dobrá, více než 12 hodin, dále už slábne. Stopa je blíže k nositeli.
Cena rozhodně nepotěší. Obecně platí, že bez vyzkoušení nebrat.