Hodnocení parfému 3.73 z 5 s 80 hlasy
Ruby N Vanilla Neroli podle EBK je Floral vůně pro ženy a muže. Ruby N Vanilla Neroli byl/a uveden/a v roce 2019. Vrchní tóny jsou Bergamot a Neroli; střední tóny jsouVanilka, Pomerančový květ, Mandle, Levandule a Pudrové tóny ; základní tóny jsou Pačuli, Jantar (ambra), Dřevité tóny a Pižmo.

FemmeFatale31
Není neobvyklé, že evropské vonné společnosti mají v Dubaji kanceláře pro daňové účely. Tato společnost začala prodávat pouze ve velmi exkluzivních letoviscích. Populární se stala díky několika nano influencerům, kteří ji dostali do rukou, a vyletěla nahoru. Nikdy nechtěli být distribuováni v obchodech a odmítli všechny příležitosti. Proč prodávat za vysoké velkoobchodní ceny, když vydělávají na prodeji přímo v maloobchodě? Vždycky chtěli být malí a exkluzivní.
Vlastním od tohoto domu jen velmi málo vůní. V této vůni nejsou žádné živočišné tóny a žádná z vůní není duplicitní. Jako obvykle to vypadá, že je někdo velmi zahořklý a chce šířit lži a nenávist, ať už z jakéhokoli nesouvisejícího důvodu. Dobrou zprávou je, že Fragrantica navrhla tuto platformu tak, aby sama mazala komentáře, které obdrží mnoho palců dolů.
Jedná se o nádhernou bohatou vanilku s brghtností neroli, která jí dodává lehkost pro teplejší počasí.

Sanaisa
Je to ta nejelegantnější, nejhravější, nejjasnější, nejstylovější a nejšťavnatější vůně!! Je opojně lahodná. Zakoupila jsem si celou sadu vzorků od EBK přes eBay (jo, já vím!) a tato vůně mi vyrazila dech. Neztrácela jsem čas nákupem FB prostřednictvím jejich netradičního postupu. tato vůně stojí v říši těch, které byste mohli najít jako exkluzivní v Harrords of NM, ale proč ji tam nenajdeme? Nebo v Paříži? Odhlédneme-li od těchto otázek, Ruby N Vanille Neroli s jednou ze dvou vůní, po kterých nyní trvale sahám, když mířím k nezapomenutelnému okamžiku. Zanechá po sobě podmanivě zasněný závoj éterických zlatavých vibrací, ať už se vydáte kamkoli. Je tak lahodná! Mám tendenci orientovat se na unisexové vůně, ale tato je rozhodně pro chvíle, kdy mám pocit, že chci jít trochu víc do své ženské stránky.
Také vůbec nechápu ten příšerný komentář níže o zapáchajících nemytých genitáliích. To si ze mě děláte srandu? Nemůžu si pomoct, ale mám pocit, že recenzent, který to řekl, má vůči tomuto domu nějakou vendetu.
Opět chápu obavy, zda se jedná o vůni z Paříže Francie, nebo z Dubaje SAE. I když nechápu tu mystiku, že je zahalena takovým tajemstvím a neprůhledností, tato vůně je neuvěřitelně nádherná a páni, vydrží.

Ceekel
Rubín a vanilka Noroli je tak krásná vůně. Bude se promítat jako blázen. Jedna z nejlepších vanilkových vůní v mé sbírce. Začíná vůní citrusů a levandule, která je velmi příjemná, a pak začnete cítit vanilku a neroli. Je to velmi elegantní a dospělá vůně. Když ji mám na sobě, jsem tak sebevědomá. Za mě rozhodně 10 z 10. Plný flakon hodný