Parfémy: 121K
Recenze: 329
Členové: 4K

Imperium Electimuss pro ženy a muže

perfume Imperium Electimuss pro ženy a muže

jemně pikantní
Hodnocení uživatelů
Hodnocení

Kdy nosit

Hodnocení parfému 4.30 z 5 s 1,125 hlasy

Imperium podle Electimuss je vůně pro ženy a muže. Imperium byl/a uveden/a v roce 2020. "Nosem" za touto vůní je Sofia Bardelli. Vrchní tóny jsou Bergamot a Koriandr; střední tóny jsouJasmín, Lilie, Šafrán, Tuberóza, Neroli a Růže ; základní tóny jsou Vanilka, Pižmo, Guajakové dřevo, Pačuli, Jantar (ambra) a Agarové dřevo (oud).

Parfumér

Výkon
Demografie a hodnota

Přeložené recenze

Soultrap

To, co říkají, je zcela správné, že se jedná o Nishane Ani smíchanou s Creed Aventus. Pokud máte rádi tyto výše zmíněné parfémy, je nemožné, aby se vám Electimuss Imperium nelíbil. Je dobře namíchaná a voní opravdu draze/elegantně. Výkon je nadprůměrný s průměrnou siláží a projekcí (stejně dobrou jako Nishane Ani).

Mé hodnocení: 8,5/10

Afrikano

Jako samostatná vůně je pěkná, elegantní a příjemná pro davy. Klidně by mohla být něčí každodenní charakteristickou vůní a tóny se opravdu dobře mísí. Nicméně recenzovat ji jako sběratelka, je pro mě extrémně zbytečná, protože už vlastním Ani a Cedrat Boise. Tohle je pro mě jen Cedrat Boise s asi o 10 % větším obsahem vanilky, která se podobá vanilce v Ani. Pokud Cedrat Boise ještě nevlastníte a máte peníze navíc na jeho vanilkovější verzi, pořiďte si tuto. Pokud vás ale tyto mírné nuance nezajímají a chcete za své peníze víc, je Cedrat Boise správná volba. Sama o sobě jako vůně bych jí dala 8/10, ale protože je to DNA, kterou už nějakou dobu čichám a je pro mě zbytečná, musím ji snížit na 6/10. Určitě si nejdříve vezměte vzorek a nějaký čas s ní strávte. Skvělá vůně, skvělá kvalita a směs, jen není ničím výjimečná a je zbytečná pro ty, kteří už čichali Ani/Cedrat Boise/Aventus.

Marchella

Četl jsem chválu a sledoval recenze.... Objednala jsem si ho naslepo, takříkajíc jsem to riskla. Samotná vůně je lehčí verze Ani, ale... Ani je mnohem lépe sestavená a hlubší. Nejvíce mě zklamala nedostatečná výdrž a naprostá absence stopy. Nevím, kde je vůně a její výdrž hodnocena tak vysoko..... Díky bohu se mi ji podařilo s malou ztrátou přeprodat. Nechcete-li vyhodit peníze, nekupujte ji naslepo, povinný test.

Tony0433

Mmmm 😳 Aventus moc nemusím, ale ANI miluju. Uznávám, že Aventus je dobrý a mužný, ale je to hodně okopírovaná vůně, kterou najdete i ve značkových parfémech a ANI je flakónová elegance. Nyní má Imperium podobný začátek jako Aventus, ale sladší díky vanilce, což je pro můj osobní vkus lepší. Pak v sušení se trochu podobá ANI, ale jen trochu, protože ANI je hlubší 🧐 , noční a unisexová, a pokud máte rádi parfémy s vanilkou, ANI vám dá v tomto tónu více kvality a realističnosti, Imperium je svou elegancí mužnější a denní. Je to velmi dobrý parfém, jedine? NE, ale podařilo se mu vyzdvihnout to dobré na obou stranách a být pro mnohé bezpečnou koupí. Jeho výkon, pokud jde o trvání, je nad 8h a jeho stopa je mírná, po hodině se stává intimní.

yunior89

Stručně řečeno, tento parfém je hybridem mezi Ani od Nishane a Aventus od Creed, ale je silnější než oba, když se spojí svěžest a sladkost, vznikne sexy a dobyvatelský parfém, to je Imperium. Poté, co jsem na něj slyšela tolik dobrých recenzí, jsem byla zvědavá a šla si pro karafu a ano, je to velmi dobrý parfém, dobrá vůně, dobrá výdrž, ale nic nového.

TwilightEc1ipse

Souhlasím s jednou z recenzí na anglickou vůni a přidávám se k ní - je to něco mezi průměrnou Creed Aventus a Nishane Ani, s mnohem větším příklonem k ANI. Je v ní i něco z Mancera Cedrat Boise.
Pro mě je to vůně především Universal, je možné ji použít v jakémkoli ročním období. Samozřejmě trvalá. Nikoho nedusí. Nádherná! Mohu poznamenat, že vanilkový tón je zde poměrně výrazný, ale je velmi jemný a dráždivý po celou pracovní dobu dne. Na oblečení vydrží déle než jeden den.

parispeach

Aventus smíchaný s Ani.

Světlejší, citrusovější a vanilkovější.

Velmi připomíná šarže Aventus z roku 2011.

Co se týče ceny, prezentace a kvality, je tento produkt mnohem lepší a hodnotnější než Aventus.

Také výkon je fenomenální.

Skvělá vůně Electimus.

Deisy Encalada

Nelituji této koupě je velkolepá vůně má vůni tak zahalující cítíte hodně dobrou kvalitu jejích složek cítíte kyselou notu oud a silantro a v jejím zasychání je cítit vanilka která dává sladký nádech ale není mazlavá velmi bohatá v jejím zasychání je fenomenální diracion waooooo waooooo a 10 projekce 9 je určitě vynikající tato vůně kvalita 10 z 10 zapomněla jsem na její prezentaci natož na její krabičku její flakon fenomenální

Parfémy 121K

Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

od Voňavé čtení Voňavé čtení
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

od Xeryuz Xeryuz
Šťastné a veselé Vánoce 2023!

Šťastné a veselé Vánoce 2023!

20. narozeniny ELNINO

20. narozeniny ELNINO