Ballerina podle Genyum je Orientální Floral vůně pro ženy a muže. Ballerina byl/a uveden/a v roce 2018. "Nosem" za touto vůní je Jórdi Fernandez.
Parfumér
Značka Genyum
Ballerina Zprávy
Lidem, kteří mají rádi toto, se také líbí
Přeložené recenze
Helen Alise09/20/22 18:40
Ano, zní to luxusně. To jsem nečekal. Zní mi to spíš jako kloe. Jediný rozdíl je v tom, že kloe je monotónní a ostřejší. Tahle je zamotaná a nicneříkající. I když to vypadá otřepaně. Nenazvala bych to balerínou, ale banalitou))))). Normální, vyplatí se to koupit jen pokud nemáte peněz nazbyt. A pokud hledáte něco nového, tak to za to nestojí
Láhev v novém formátu
debbie08/16/22 10:05
Na mé kůži je Ballerina v úvodu ostrá a lehce kyselá (černý rybíz?) růže. A také se mi zdá, že cítím pačuli. Ostrost postupně mizí a minimálně hodinu necítím nic jiného než svěží a sladkou růži s čistým pižmem. Trochu jako A La Rose od MFK, ale trochu těžší.
Ale po hodině najednou ucítím něco sladkého mezi tím - co to je? Broskev? Med? Sladkost je stále zřetelnější a najednou vím: pomerančový květ! Taková, která mi připomíná luxusní opalovací krém. Střeva, jak lahodná, to jsem nečekala. V poznámkách k vůni se neobjevuje, takže jsem možná úplně mimo, i když!
Podle názvu "Ballerina" jsem čekala něco úplně jiného, tohle je docela solidní vůně s dobrou výdrží a siláží. Nečekaně příjemné překvapení!

bear1105/18/22 10:21
Od Parfumado jsem obdržela tester ve velmi dobré velikosti. Do této vůně jsem se naprosto zamilovala. Pro mě je těžké ji popsat, ale je to dokonalá rovnováha sladké a krémové, aniž by byla přehnaná nebo příliš intenzivní. Na mé kůži se snadno stane charakteristickou vůní a dá se nosit po celý rok. Můj partner je touto vůní posedlý a cizí lidé se mě ptají, co to je.
Fledoranj09/18/20 23:44
Přítel slyšel ódy na tuto vůni a mě zaujala.
Vyzkoušela jsem ji a byla jsem překvapená marketingem. Z víčka se linula jemná vůně podobná něčemu jemně-květinovému z luxusního roku 2000. A na mě - základ luxusní vůně, téměř jeden tón, to v různých vůních padlo. Lámala jsem si hlavu, možná Lancom Tresor nebo Armani Si, ale nemohla jsem si vzpomenout. Ta cena je 5-6x přemrštěná((((
Кожаная Леди07/18/20 13:22
Balerína se mi také moc líbí. A to jméno se k ní hodí - štíhlá, půvabná, jako socha. Souhlasím s tím, že se vůně nepodobá žádné ze známých. Je to krásná vůně!
Lidičky, přirovnání k této vůni jsou božská! Chloe klasika, Issey Miyaki a Good Girl Kiliana!!! Přísahám nosem, že mi ještě neupadl))) Žádná z nich se ani přibližně nepodobá žádné z nich))))))
Anomalia Paris
Byredo
Rouge Chaotique 2025
Silence of the Lakes od Aura of Kazakhstan: Tajemství pěti jezer
Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta
Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)
Šťastné a veselé Vánoce 2023!
20. narozeniny ELNINO
DS & Durga Deep Dark Vanilla: Vanilka opěvovaná grilem