Allure Homme Sport Eau Extreme Chanel pro muže

Allure Homme Sport Eau Extreme Chanel pro muže

zelený

Fragrantica is an independent review platform and not endorsed, affiliated with, or authorized by Chanel. Chanel, its trademarks, bottle designs, and logos are property of Chanel, Inc. Fragrantica does not sell Chanel products or represent Chanel in any capacity.

Allure Homme Sport Eau Extreme podle Chanel je Woody Aromatic vůně pro muže. Allure Homme Sport Eau Extreme byl/a uveden/a v roce 2012. "Nosem" za touto vůní je Jacques Polge. Vrchní tóny jsou Mandarinka, Máta, Cypřiš a Šalvěj; střední tón jePepř ; základní tóny jsou Fazole tonka, Pižmo, Santalové dřevo a Cedr.

Disclaimer: Fragrantica is an independent platform and is not affiliated with or endorsed by Chanel. We do not control or verify the content of third-party websites, including the authenticity of products they list. Please exercise caution and independently verify all details with official sources before making a purchase.

Parfumér

Pepř

Fazole tonka
Cedr

Zek

Mám duo Allure Homme Sport a verzi Eau Extreme! Mám z nich stejný pocit: poctivý parfém s kvalitními ingrediencemi, kterého si nelze nevšimnout.
Jejich nošením si nedělám žádné naděje, jen vím, že jsem dobře navoněná pro každodenní život.
Extreme používám pro každodenní použití/práci ve slunečných dnech, ale v mírném/chladném počasí. Edt pro stejnou situaci, ale když je den horký. Myslím, že je to dobrý způsob nošení!
Extreme má dobrou výdrž a přiměřenou projekci. To, co při jejím představení cítím nejvíce, je lehce sladká, kořeněná mátová příchuť.

Jeunesse Dorée

V úvodu mi připadá velmi příjemná, citrusová, velmi aromatická, hluboká a svěží, opravdu vynikající.
Pak do ní vstoupí příliš sladký, chemický a vanilkový tón, který až příliš připomíná Le Male, parfém, který nesnáším a který mi způsobuje nevolnost a nepříjemné pocity ze vzdálenosti 10 metrů kvůli kdovíjakému "čichovému traumatu".
Počáteční tóny to naštěstí dobře vyvažují, ale pro mě je přízrak Le Male až příliš citelný.
Pokud máte PH (nebo nos), který vanilin vnímá méně, zkuste ji, protože není špatně udělaná.

Ehalt

Absolutní zabiják všech hráčů. Klub? Kancelář? Tělocvična? Bazén? Nákupy? Rande? Čas na spaní? Sekání trávníku? Žádný problém. Zima, jaro, léto nebo podzim? Tohle štěně je všechny srazí na kolena a zeptá se, jaké další roční období pro něj máte. Denní nebo noční? Prosím. Pokud nazýváme univerzální vůně švýcarskými armádními noži, pak je tahle věc generálporučíkem švýcarských ozbrojených sil. Kdybych měla popsat charakter vůně, řekla bych, že voní jako dětský pudr na steroidech, a to tím nejlepším možným způsobem. Abych skončil u objektivních bodů výkonu: vynikající výdrž a přítomná, ale dobře zvládnutá projekce.

Směšně snadná Top 5 pro kategorii "kdybyste si měli vybrat jednu vůni do konce života".

genavlasov

Mám EDT, které jsem před několika lety odlil od kamaráda. Včera jsem obdržela EDP, protože EDT už vlastně není k dispozici. Pánové a dámy, projekce a vytrvalost je u obou verzí stejná. Nechápu dithyramby k toaletní vodě (která se jmenovala Concentree), protože tekutiny ve flakonech jsou naprosto stejné. Je to jen přejmenování, můžete napsat na zákaznickou podporu Chanelu jako já a oni vám odpoví, že jde o přejmenování a na složení nemělo vliv. Existují vůně objektivně přeformulované, což výrobce neskrývá, to samé La Nui De L'Om, ale tady je vše v naprostém pořádku. A tvrzení, že někdo má něco, co stálo půl roku a stalo se lepším, je soubor kognitivních zkreslení a esoterických keců jako zahřívání kabelů reproduktorů před poslechem a fotografování na film. To není víno, člověče, ve kterém probíhají chemické procesy v čase (které mimochodem vydrží do určité hranice, pak ocet) a v parfumerii může dojít maximálně k odpaření alkoholu a tedy zvýšení koncentrace. Takže pokud se z lahvičky něco odpaří, máte ji na hovno. Takže je tu také otázka pravosti. V osmdesátistupňovém alkoholu nemohou probíhat žádné procesy. Jsou mezi námi ještě lidé, kteří věří, že existuje "přírodní" a "syntetický"? Nic "přírodního" v parfumerii NENÍ, a to po mnohem delší dobu, než by se mohlo zdát. Existují kvalitní syntetické látky a existují nepříliš kvalitní syntetické látky. Chanel je syntetika, rozhodně kvalitní syntetika. V tomto případě je tekutina stejná jako před několika lety.

MarcusRS

Vývoj, kterým řada Allure prošla v průběhu své historie, nám napovídá, že pan Jacques Polge s Eau Extreme chtěl vyhovět různým okolnostem a potřebám veřejnosti, která nepřestává testovat a "růst", pokud se to tak dá nazvat.

Allure Homme Sport Eau Extreme se mi velmi líbila, je to parfém, který svým přívlastkem "Eau Extreme" poskytuje poměrně kulatou a robustní vůni; Využívá přívlastku "sportovní", aby nabídl brilantně mužnou vůni, jejíž charakter je charakterem iluzorní svěžesti, schopné dostat se do oblastí většího nasazení a společenské hierarchie, to znamená, že může ruku v ruce bojovat na večírku nebo akci, kde jsou hutné návrhy jako Spicebomb Extreme, Luna Rosa Sport a některé další niche...

Vrchní nóta, jejíž "Zesty" efekt dokáže udržet mandarinkové a mátové tóny nad duem tonka-sandalové dřevo po mnoho hodin (6+), je asi tím, co v této kreaci vyniká nejvíce;

Kdo by neměl rád, když jeho parfém vydrží vonět dlouhé hodiny, promítat a občas přijímat komplimenty, pokrytecké pohledy, tajné pomluvy a dokonce i kritiku?

Když existuje krása, je mimo dobro a zlo?

Pravdou je, že se fyzicky kříží s některými vůněmi? 212 Sexy Men a možná Le Male, kříženci, které odkazují spíše na krémovost vůně než na vůni jako takovou.

Allure Homme Sport Eau Extreme je vítězem ve všech směrech, multiterénní, gentlemanská sama o sobě, vůně, která při aplikaci na naše tělo vytváří první kompliment: Naše vlastní.

Kdyby žila Coco Chanel, už by několik flakonů věnovala Boy Capelovi a hodiny by ho líbala? Mezitím jí Capel jednou rukou rozepíná podprsenku, a jako by to nestačilo, líbá ji, je schopen řídit!

tonyflash

Vy všichni, kteří říkáte, že EDTC je lepší než EDP, jen....Nevím, co je s vámi. Předpokládám, že takhle to chodí, 2 nebo 3 lidi něco řeknou a najednou se všichni ostatní přidají. Mám EDTC a dnes jsem stříkal EDP verzi. Výkon je mnohem lepší s EDP. Většinou jsou recenze užitečné, ale lidi tady někdy opravdu nemají smysl.
Celkově vzato:
skvělý kompliment 10/10
skvělá vůně 8,7/10
výkon EDTC 8,5/10 EDP 10/10
dlouhá výdrž 9/10

Marcelo_SL

27. června 2015. Jedno z nejlepších nokturn, které mám. Když jsem si ji však osahal poprvé, nelíbila se mi. Dnes, osm měsíců po koupi, ji opravdu obdivuji. Začátek je citrusový, kulatý, plný a hřejivý; vlastně ta "nejintenzivnější" verze začátku Allure Sport. Ať tak či onak, tento začátek, podle mého názoru stejně nudný jako u AHS, naštěstí trvá jen několik minut. Když přijde na řadu srdce, můžeme si snadno všimnout, že jeden z nejlepších gurmánů je v práci. Od druhé do poslední minuty cítím fazole tonka. Je to hladká, svůdná, dobře propracovaná, výrazná čokoládová příchuť; skvělá věc. Skoro tak dobrá jako samotný Dior Homme! O něco lepší a mladistvější než slavná a skvělá Armani Code. Mistrovská třída. Vždycky ji budu mít ve své sbírce. Další kontext, kdy flanker (variace, verze) podle mého názoru překonává originál.

13.4.2018, mírný večer. Sladká, krémová, svůdná, generická, jemná, vážná. Další Armaniho kód a nic víc, i když je kompletní a dá se užít při každé příležitosti.

Tami Franco

Allure Homme Sport Eau Extreme je o něco rafinovanější a vytříbenější vůně než její starší sestra. Zatímco ta první je více citrusová, tato je, jak správně řekla Alicia, krémovější, čemuž nerozumím, protože nevím, které z uvedených tónů jí mohou na rozdíl od její předchůdkyně dodat tuto texturu. Stejně jako v té je i v této hlavní nótou mandarinka, která je cítit od začátku do konce, i když v dégradé. A bohužel, stejně jako u té, i u této je projekce a trvání velmi slabé. Myslím, že kdyby se tyto dva aspekty zlepšily, byl by to dokonalý parfém sám o sobě.

GUSTO VIEIRA

Dědičné rysy rodiny Allure jsou zde opět zastoupeny pod výběrem tónů, které mi znějí v kombinaci sametověji, krémověji, dokonce útulněji než v AHS.
Elaiá! Zbláznila jsem se?
Nabízí se tedy otázka: Je Flanker lepší než jeho "předchůdce"? To bych vůbec neřekl. Svým způsobem se mi zdají být vůněmi s rozhodujícími rozdíly a každou z nich bych zařadila do vlastního exkluzivního prostoru k analýze.
Nemyslím si, že je nutné je obsedantně stavět proti sobě, jako by jedna byla "vylepšeným" nebo "zesíleným" rozšířením té druhé.
Jde jen o to, že Allure Homme Sport Eau Extreme mi při analýze mého čichu nepřipadá jako náhrada za AHS.
I když nemám tak vyladěný nos, snadno vnímám "evoluci" (termín, který nemám rád) vůně: ovocně bylinná, se šťavnatým přídechem - to vnímám na první pohled. V pozadí je trochu kyselá. Pak se velmi brzy objeví kořeněný tón, který zůstává na mé kůži nesmazatelný i po příchodu základních tónů.
Dávám přednost Édition Blanche před ostatními z řady Allure, ale souhlasím s názorem, že Eau Extreme v sobě spojuje tóny, které upřednostňují její univerzálnost. Je to podle terminologie elegantní "koriga", kterou lze použít v různých prostředích a za různých okolností.
Přesto ji kvůli osobnímu vkusu nenosím na noc, natož do nočních klubů, protože potřebuji ten znepokojivý zážitek z drtivějších, plných vůní.

PS: Dovolte mi odbočku. Dávám přednost termínu VÝVOJ před "evolucí", který s sebou nese sémantické zatížení, jež lze vykládat různými způsoby. EVOLUCE je podle rozšíření významu změna z jednoho stavu (nazývaného "primitivní") na jiný, považovaný za "lepší". Antropologická pojednání potvrzují, co říkám. Ano, ano, uvědomuji si, že "evoluce" je "zavedené" slovo, ale i ve světě lingvistiky (což je obor, který dobře ovládám) by se mělo používat střídmě kvůli nepřesnostem. Nuže, pokud čtenář chápe, že "evoluce" je prostě změna z jednoho stavu do druhého, bez hodnotového soudu (horší > lepší), nevšímejte si této nevhodné závorky. Ale vnímá to tak každý?
Ach jo! Dostal jsem se do paroxysmu své OCD... Odpusťte mi!

heartcooksbrain

Lidé si mohou stěžovat na to, kolik modelů Chanel vydává, jak chtějí. Můj upřímný názor je, že Chanel vyrábí nejlepší flanelky a většina z nich by mohla stát sama o sobě. Tuto "extrémní" verzi Allure Homme Sport možná špatně vykresluje název. Souhlasím, že pojmenování této vůně je mimo, ale já hodnotím vůni, ne název. Allure Homme sport je nádherná vůně, ale na mé kůži nevydržela tak dlouho, jak jsem chtěla, i když vydrží déle než většina letních vůní. Eau Extreme je odpovědí na tento problém, alespoň pro mě. Bere si ty nejlepší prvky z Allure Homme Sport a přidává více fazolí tonka, které jí dodávají vyzrálejší, hlubší vůni. Tato kombinace citrusů a těžké tonky se skvěle mísí a vytváří dlouhotrvající vůni, která potěší většinu, ne-li všechny, kdo s ní přijdou do styku. Je dostatečně silná pro chladnější měsíce, ale stále dostatečně lehká pro nošení na jaře/létě. Díky tomu je všestranná a zaslouží si, aby se pro někoho stala podpisovou vůní, kterou bude nosit prostě pořád. Je ideální na večerní rande nebo všude tam, kde denně pracujete. Nechápu všechnu tu kritiku, kterou si uvědomuji, že lidé mají různé záliby a zápory, pokud jde o vůně, ale někdy si myslím, že lidé očekávají nebo požadují příliš mnoho, a přitom ani nevědí, co vlastně požadují. Je to skvělá, mužná vůně, která lidi potěší. Konec příběhu.

priethcallas

Na začátku dominuje mandarinka, kontrolovaně se objevuje šalvěj a svěžest máty. Poté se udržuje cypřišový tón s mandarinkou.

V určitém okamžiku ucítím slabý tón pepře, aby pokračoval krásnou nótou santalového dřeva a jemného cedru, aby kompozici zakončily fazole tonka a pižmo.

V porovnání s mateřskou vůní Allure pour homme si tato stále zachovává trochu orientálního charakteru té první, zejména v základních tónech a ve využití nóty, kterou Chanel zvládá velmi dobře, santalového dřeva.

Tato sportovní verze eau extreme vynechává květinové tóny z Allure pour homme a zachovává si pouze dominantní ovocnou nótu v horní části, ale podpořenou svěžestí šalvěje a máty, které, jak předpokládám, dodávají této vůni "sportovní" charakter (nenechte se v žádném případě zmást označením Sport, protože vůně má stále eleganci Chanelu).

Allure homme sport eau extreme si zachovává aromatickou páteř Allure Homme s tóny mandarinky, pepře, pižma, santalového dřeva, cedru a fazole tonka, a proto říkám, že se nevzdaluje od orientálního charakteru Allure Homme, jasně ji připomíná, ale v mladší verzi, méně orientální, méně komplexní, ale neméně přitažlivé.

Vydrží více než osm hodin, středně těžká až těžká stopa, pokud se aplikuje nadměrně. Myslím, že má vícesezónní tóny, i když střední a základní tóny ukazují spíše na zimní, podzimní nebo jarní nošení a pro léto možná menší použití. Není na gala, ani tak na každodenní nošení, a už vůbec ne na po tělocviku (nenechte se zmást názvem "sportovní"), ale spíše na běžné či poloformální použití.

Vřele ji doporučuji těm, kteří chtějí s vůněmi Chanel začít a ještě nejsou připraveni na složitosti jako Antaeus nebo Egoiste; statné jako Platinum Egoiste nebo orientální jako samotná Allure Homme.

Napoleone

Pokud je Edition Blanche vůní svěžesti, je Allure Homme Sport Eau Extreme svěžestí nového sportovního vozu nebo svěžestí nové jachty. Je to dražší svěžest, dospělejší.
Pižmo, šalvěj, mandarinka a velmi jemný pepř. Výdrž je velmi dobrá. Pro srovnání jsem si na levou ruku nastříkal Sport Eau Extreme a na pravou ruku Edition Blanche = na konci dne je Blanche pryč, ale Sport Eau Extreme stále doutná.
Ale něco je na této vůni znát. Něco dávno zapomenutého. Někde, kde jsme se už viděli.
8 z 10

Fereiro

Není to nic, co by se dalo nazvat nestabilním nebo nepevným. Stříkala jsem si ho na zápěstí, lahvička to dělala hojně, souběžně jsem si kropila prsty (mmm...manželství?). Takže cestou domů to bylo všude. Přerušila i pořádnou dávku platinové selfie, kterou mám na sobě. Drží se velmi sebejistě. A co se týče složení, no, co byste chtěli od
posílené verzi běžného modelu Om Sport? Myslím, že se nedá očekávat nic originálního. Více zázvoru, více citrusů a posílení středu a základu fazolí tonka. Pokud je Bleu podobná všem čerstvě vyrobeným produktům na bázi Iso E a vetiverilu, pak je tato kolektivním obrazem vodních sportů. Další kvalitní abstrakt na téma..... Vezmeme-li však v úvahu, že to byl Om Sport, kdo určil módu tohoto směru, je správné, aby napsal seminární práci.