Tutu Gritti pro ženy

kokosový ořech
růže
svěží
zelený

Tutu podle Gritti je Orientální Floral vůně pro ženy. Tutu byl/a uveden/a v roce 2019. "Nosem" za touto vůní je Luca Gritti. Vrchní tóny jsou Kokos, Jablko, Grapefruit a Černý rybíz; střední tóny jsouOtočník, Jasmín a Růže ; základní tóny jsou Maliny, Pižmo, Vanilka a Jantar (ambra).

Parfumér

Růže

Maliny
Jantar (ambra)

marilyn62

Vyžádala jsem si vzorek od Luckyscent a po prvním přičichnutí jsem se zamilovala. Těžké. A ta lahvička!! Dětsky růžová a naprosto úžasná! Takže se můžete vsadit, že teď vlastním lahvičku této čichové rozkoše. Na začátku cítím šumivý malinovo-vanilkovo-kokosový nádech s přívalem citrusů. Naprosto nádherná! Tutu je pro mě dokonalý jarní parfém, a to jsem skrz naskrz milovnice gurmánských vůní. Nezařadila bych Tutu do kategorie gurmánských parfémů, ale má některé aspekty, které mi připomínají některé z mých oblíbených malinových gurmánů, jako je Cotton Candy Dreams od Cocoapink a Oriana od Parfum De Marly. Nevoní stejně, ale připomínají mi jedna druhou. Mám pocit, že pokud jste jako já a milujete tyto dvě vůně, možná si Tutu zamilujete také. Voní růžově a sofistikovaně a je to takový veselý parfém! Miluju ji!

Орхидея13

Obrovské. Kirkův typ.
Rodriguezova pižma mi vyhovují, ale tohle....
Závidím člověku, pro kterého je tato vůně kompotem. Já žádný kompot ani necítím (ne jako krása a blaženost, o těch vůbec nemluvím): pižmo nedovolí bobulím/ovocům prorazit. Zpočátku se o to samozřejmě snaží, ale marně..... Pižmo křičí z lahvičky a pak začne křičet na kůži((

Craigzb

Velmi příjemná - maliny, černý rybíz s vanilkou a lehkými tóny pudru a pižma, kokos nezaznamenávám.

Také tóny uvedené na Fragrantice jsou mírně nesprávné, protože Tutu extrait (růžový flakon) nemá jablko a místo toho přidává růžový šampaňský tón. Přivoněla jsem si k oběma Tutu extrait a Tutu Blanc vedle sebe a voní podobně, ale nejsou stejné.

DolceVivere

Souhlasím s tím, že jsem nejprve slyšel žvýkačku z 90. let)
Po chvíli cítím maliny, něco mléčného, celkově asociace s mléčně-ovocným koktejlem s lehkým pižmem. Příjemně šumí, výdrž je dobrá. Pižmo na mě nevyčnívá, vše je úhledně střižené. Parfém je obstojný, příznivci ovoce a mléčných tónů v niche parfumerii ho ocení, ale cena je přemrštěná!

Po chvíli může trochu vadit a dusit pižmo nebo ambra, tuto notu úplně nepoznávám, vzhledem k dlouhé výdrži (24 hodin) je to trochu stresující. Ale na náladu je to dobré, alkoholu je dost. Zvenčí je stopa hodnocena jako velmi chutná.

lilu_love

Nádherný šťavnatý začátek, dlouho jsem hledala takový ovocně-kokosový pudrový ne-kompot, ale to strašně kyselé pižmo v ocásku, proč ho všude cpou, celý dojem mi to zkazilo a hlava mě bolela....

Rozhodla jsem se ho zkusit znovu na oblečení a ouha, štěstí, že pižmo číhá, vyjde až na kůži.

Radvile

Lehká, veselá a příjemná vůně. Růžová barva je nejlepší ilustrací tohoto parfému. Samotná vůně je podobná ovocné/jahodové žvýkačce, ale je rafinovanější. Trochu dětská, ale pevná, sladká, ale zároveň velmi lehká a poměrně svěží. Mému nosu dominují pudrový heliotrop a jiskřivý grapefruit s trochou jemné vanilky v pozadí, která tyto tóny mísí dohromady. Subtilní a nevtíravá. Podle mého názoru je to velmi ženský, nevinný denní parfém, který by mohl být podpisovou vůní, která vás rozesměje. Výdrž je skvělá (4 střiky ~6 hodin), po ~2 hodinách parfém sedí těsně u pokožky. Celkově 8/10.