Super Nova Gritti pro ženy a muže

kouřový
zelený
živočišný
bylinný

Super Nova podle Gritti je vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Super Nova byl/a uveden/a v roce 2024. "Nosem" za touto vůní je Luca Gritti. Vrchní tóny jsou Minerální tóny, Zelená paprika a Pelyněk; střední tóny jsouOzonové tóny, Střelný prach a Agarové dřevo (oud) ; základní tóny jsou Kovové tóny, Ambra a Kašmír.

Parfumér

Kovové tóny
Ambra
Kašmír

🛍 Mary Ann

Ganymede neznám, ale byl jsem podplacen dvěma body, které mě prakticky donutily si láhev objednat).
Prvním je pyramida: je tak atypická, komplexní a vykreslila jsem si nádherný obrázek toho, jak by mohl parfém znít. Druhým je fakt, že Super Nova je novinka z roku 2024.

Takže mé zklamání nebralo konce. Je to prostě nějaký klobouk, který ani nevím, jak popsat. Nejdříve slyším něco jako pánskou skleničku na víno, kterou pak doplňuje ozón, nějaká "těžká" zeleň a vůně zbraní (kov + střelný prach). Mám ráda složité a těžké parfémy, ale tohle je první vůně, po které se mi zatočila hlava a udělalo se mi nevolno... A to stačilo jedno stříknutí na zápěstí.

Když jsem si uvědomila, že ji musím nějak odstranit, nepodařilo se mi to. Nepomohlo ani mýdlo, ani peeling, ani pokus zakrýt ji silnější a sladší vůní. Super Nova se mi zavrtala do mozku na dalších 12 hodin... Výdrž je velmi chvályhodná (i těžká artilerie se sundá za 3-4 hodiny), ale vůně je na můj nos naprosté fiasko. Co na to říct, opatrně s ní...

Původní recenze od Fragrantica.ua

Arsenal Till I Die

Svěžejší verze Ganymeda. Nehorázně ji okopírovali a nevím, jak by někdo mohl hlasům pro Ganymeda dát palec dolů za to, že mu smrdí, ledaže by vás bolel zadek nebo byste byli trollové. Méně peprný a čistěji vonící. Opravdu se mi to líbí, možná ještě lepší?! Přídavek ozónových tónů a ambry je příjemný a dělá ji velmi svěží, čím víc zasychá, tím víc se vzdaluje od vůně podobné Ganymedu. Počáteční nástřik je rozhodně Ganymede, ale pak si jde svou vlastní cestou.

AlinaEufori

Krásná ALTERNATIVA ke Ganymede, protože vůně je jiná. Je hloupé nazývat cokoli s kovově-minerálními tóny kopií Ganymeda.
Tento parfém je jiný. Nádherná nemasková, velmi chladná futuristická minerálně-kovová vůně, skrze kterou je vidět čistá a zvonivá ozonivost, která připomíná vesmírnou povahu vůně, s odstíny zeleného pepře-artemisie, která zde zní dokonce trochu jako mořské řasy jako ve Vertus Chaos, který dokonce připomíná spíše mořské odstíny, bez nádechu kůže, semiše nebo šafránu jako v Ganymedovi.