Gossip Night Gritti pro ženy

Gossip Night Gritti pro ženy

karamel
tropický
laktonický

Gossip Night podle Gritti je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy. Gossip Night byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Luca Gritti. Vrchní tóny jsou Otočník, Mango květ a Liči; střední tóny jsouBílá broskev, Šlehačka a Karamel ; základní tóny jsou Madagaskarská vanilka, Kašmír a Bílé pižmo.

Parfumér

Madagaskarská vanilka
Kašmír
Bílé pižmo

leximayxo

Omg yess rozhodně chápu broskve, všichni na tiktoku říkají, že to voní jako mango a šlehačka, ale broskev je tu nejsilnější. Objednala jsem si asi 10 různých vzorků parfémů od luckyscent a tenhle byl můj nejoblíbenější, je šumivý a jasný, ale defakto ne mladistvý. Testovala jsem i cassili od pdm a mám doma bitter peach a tu mám jako broskvovou vůni nejraději.

Raechka

Pokud chcete svůj šatník obohatit o jemný, dívčí a bezstarostný parfém, je to skvělý kandidát!
Chtěla jsem ovoce a jemný základ, ale ne jedlý a ne kvašený, bez vlezlého pižma. A tady je - okamžitě jsem si ji koupila do kolekce.
A protože krém je jemný, nepřechází do sladkosti, broskev se nestává plechovou ani šamponovou a vanilka je ušlechtilá. Je tu pocit čisté, upravené pleti, je tu pocit lahodnosti, bahenní, ale žádný pocit vulgárnosti.
Něco takového ve své sbírce potřebujete, zejména v kontrastu s chladným postem a přísným bílým oblekem. No, já se v tom jen tak plácám... 🥰.

luna_stella

To je v pořádku, ale je to mnohem těžší, než jsem očekával. Skoro jako sirupová broskvová než lehká a krémová broskvovo-smetanová, v což jsem doufala. Není to špatné, ale na základě mého osobního vkusu to není FBW. Vlastně bych řekla, že i když je ovocná, myslím, že je na léto příliš těžká. Na jaře by to ale možná šlo.

emgailba

WOW. Jsem překvapen všemi těmi negativními recenzemi, ale pak jsem si tento vzorek koupil naslepo a před testováním jsem se nepodíval na poznámky, takže jsem testoval bez očekávání.

Už jste někdy ochutnali vůni, u které jste si řekli, že bych chtěla BÝT touhle ženou?

Tato vůně je pro ty, které milují sladké, pižmově ovocné, vanilkové vůně, ale zároveň se rády cítí jako dospělá a&& žena, víte? Tato žena nepoužívá tělové spreje ani se nezabývá názorem ostatních - je v ní zralost a elegance. Trochu mi to připomíná Note Vanillee od M. Micalleffa - je v ní něco starosvětského a sofistikovaného, žena vystupující z tmavého auta v tužkové sukni, pánském bílém knoflíku, červené rtěnce a nenucené sebejistotě.

Na mé kůži se objevují jemné tóny švestky, chlastané vanilky, dotek sladkosti, jen s nejasným pocitem, že v pozadí se drží květiny. Muž. Možná si koupím celou lahvičku.

Testuji v červenci v jižním Texasu. Projekce je dobrá a vůně dobře zasychá. Celkově to není lehká vůně, ale seriózní parfém pro seriózní ženu, imo.

Amrin@

Prvních pár vteřin - šťavnaté mango, kyselost, smetana, tropické - je nádherných. Ale pak do kompozice pronikne karamel a kandovaná broskev a je to hrozné, kombinace nesourodých věcí. Myslím, že právě broskev a karamel se do tohoto tropického koktejlu nehodí, dodávají mu nechutný nádech zkaženého dřeva a shnilého prádla (omlouvám se, ale jinak to popsat nejde). V této fázi a dále se pro mě vůně stává nesnesitelnou. Něco se ošklivě pokazilo.

Nepřipomíná Fordovu broskev. Vřele nedoporučuji kupovat flakon naslepo: všechny vůně této značky jsou velmi specifické, navzdory lákavým pyramidám.

Ella's tales

Tato vůně bude hitem letošního léta! Mám vzorek a nemůžu se jí nabažit! Ano, nekomplikovaná, ale jak příjemná a dráždivá vůně! Plombiere s kandovaným ovocem a sušenkami. Vynikající!

Pys: Mám ji na sobě už dva dny - nulová výdrž, nulová stopa🙈 Škoda, škoda...😭 A to jsem si od ní tolik slibovala! Ale tohle je tak překvapivé a pro Gritti tak netypické! Kam značka zařadila své legendární technické specifikace 🤔?