Chantilly Gritti pro ženy

kokosový ořech
svěží
ozonický
vodní

Chantilly podle Gritti je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy. Chantilly byl/a uveden/a v roce 2018. "Nosem" za touto vůní je Luca Gritti. Vrchní tóny jsou Jahoda, Meloun, Mandarinka, Pomeranč a Bergamot; střední tóny jsouKokos, Jablko, Květinové tóny a Černý rybíz ; základní tóny jsou Pudrové tóny, Vanilka a Pižmo.

Parfumér

Květinové tóny
Černý rybíz

Pudrové tóny

spaceybailey

Je to krása, je to půvab, dá ti ránu do obličeje! Tohle je BUBBLES ze seriálu The Power Puff Girls (v reálném životě), která vyrostla. Žvýká žvýkačku s jahodovou příchutí a fouká ty největší bubliny na světě. Poslouchá Sonic Youth, Story Slaughter, Cancamusa a Metallicu, abychom jmenovali alespoň některé. Momentálně má na repertoáru Amor en Ocaso. Její playlist je na další úrovni. Ráda jí ramen a při sledování anime pije BOBA.

Tento parfém mi připomíná LILU, voní jí dost podobně. Poprvé jsem si ho vzala na rande, když jsem byla v AUSTINU, a okamžitě jsem tu vůni poznala... Moje oblíbená vůně z doby, kdy jsem byla malá, darovala mi ji moje starší sestra a já jsem jí pak byla posedlá. Už ji bohužel nevyrábějí. Je to naprosto nádherná vůně. Lilu byla více svěží, velmi čistá dívčí estetika. Tahle má stejnou DNA, ale s ovocem, tak elegantně namíchanou. Žádný holčičí parfém. Perfektní na brunch, do Trader Joe's, na nákupy ve Williams Sonoma během svátků a na večerní rande.

Na začátku svěží, ale mění se v hřejivou a útulnou. Nejraději ji nosím na noc. Ustálí se do velmi žádoucí směsi dětského pudru, krémového kokosu a vanilky. Svěží, ale ať je krémová. MILUJU TO!!! Suchý puch dodává takový jedinečný nádech, jako když jdete na rande, vyzvedává vás váš přítel ve svém voze Diesel. Jahodová žvýkačka, jednoduchá, ale roztomilá kytice květin, krémový kokos, dětský pudr & dieselové kamiony. To je ta správná atmosféra. BISOUS

Kathren Jay Makes Music

Chci, aby se šantán stal mou charakteristickou vůní, voní tak krásně, jako když se žena se spoustou peněz v luxusním přepychovém hotelu chystá na nákupy, na jídlo nebo na výlet se svým mužem na dovolenou. Můj řidič Uberu se mě okamžitě zeptal, co to mám na sobě, když řekl, že tak krásně voním, a zapsal si tuto vůni, když jsem byla v autě, tento parfém vydrží asi sedm hodin s projekcí na délku paže a po sedmi hodinách se změní na vůni kůže, ale nevadí mi doplnit vůni uprostřed dne. Když jsem dostala vzorek od luckyscentu, tak krásně voněl, ale když jsem si koupila plnou lahvičku od Max aroma, tak když jsem si ji poprvé nastříkala, tak voněla tak nějak zeleně a měla vrchní tón, který mi připomínal aloe vera, což jsem ze vzorku od luckyscentu neměla, voněla jinak, takže jsem měla velké obavy, protože když jsem ji poprvé nastříkala dovnitř, zelená vůně v horní části, která byla podle mě kasie, mě moc nezajímala, ale jak jsem nechávala lahvičku po několikerém nastříkání sedět, rozvíjela se víc do vůně, kterou si pamatuji ze vzorku. Nechte ji macerovat, aby se vůně mohla rozvinout, protože čím bude starší, tím bude hlubší a hlubší. Jsem zamilovaná do kombinace s jahodovým melounem, moc hezky by voněla s tělovým mlékem a tělovým krémem s okurkou a melounem. Vyzkoušejte to! Pokud se vám líbí, doporučuji zakoupit si plnou lahvičku od Luckyscent.

olechka_rosochka27

Docela vzdušná bobulová chuť. Tón jahod je velmi výrazný, s tónem rybízového listu - tedy ne tak výrazným jako samotný rybíz, ale zdrženlivějším a jemnějším. Přítomna je pudrovitost. Aroma koktejlové margarity. V chuti se ozývají tóny melounu. Jak se chuť rozvíjí, dodám, že cítím smetanovost. Jestli si někdo vzpomene na "Chupa Chups" na tyčince s příchutí jahod a smetany, tedy růžové a bílé na půl, tak tohle je ono! Samozřejmě to není tak jednoduché a chuť zní mnohem bohatěji. Člověk si k ní chce přičichnout, protože je tak lahodná. Mužské části populace se opravdu líbila.

SailorV

Sladkých jahod je spousta! Takový roztomilý parfém. Pokud máte rádi citrusovou a bobulovou sladkost Pink Sugar, ale bez lepkavých gurmánských tónů, nebo pokud se vám líbila stará Escada Sexy Grafitti, ale bez DNA Escady, tohle je rafinovanější nevlastní sestra obou.
Všechny ovocné tóny jsou patrné, ale hlavní hvězdou je jahoda. Je ukotvená silným bílým pižmem a vanilkovým základem, takže nezaniká příliš řídkým vzduchem jako některé jiné ovocné vůně. Pižmo je krémové, ale také trochu ostré. Má lehký nádech mléčného koktejlu, ale ještě více mi vůně připomíná čerstvou jahodovou limonádu. Šumivá a povznášející. V dalekém sušení je také trochu jako jahodové lízátko, ale v okouzlující parfémové podobě. V žádném případě mi nepřipomíná Chantilly, ani krajku, ani šlehačku.
Nejsem si jistá, jestli to stojí za ty peníze, protože existuje mnoho jiných veselých a zábavných jahodových parfémů za méně peněz, ale je to krásná vůně s dobrou kvalitou. Zřejmě není pro ty, kdo mají rádi jen složité, vyzrálé kreace, ale upřímně řečeno, to by od uvedených tónů nikdo rozumně neočekával.

Natali-Star

Chantilly je báječná! Ovocná a pudrová směs, i když je v ní jen náznak pudru. Velmi lehká a nevtíravá. Koketní, ale ne vulgární. V tomto parfému můžete vyrazit na rande. Nikoho nedusí, zvedne náladu. Majitelka tohoto ovocného mistrovského díla vypadá mladší o 5-10 let! Stopa není dlouhá, dobře se usazuje na kůži. Na věcech vydrží dlouho. K nošení pouze na jaře a v létě. Z nějakého důvodu slyším mučenka, možná meloun s jahodou a vanilkou dávají takový nádech. Zelené jablko dodává kyselost, pižmo je někde hodně hluboko. Rozhodně favorit letní kolekce!

Белой Реки Лед

Jako majitelka flakonu a dlouholetá obdivovatelka Cafe Chantan Nobile bych vás ráda informovala, že tyto dvě vůně nemají vůbec nic společného! Chantilly je vůně o ovoci s lehkými květinovými tóny, mimochodem naprosto přirozeně znějící. Ó, zázrak! Strawberry není umělohmotná a není z řady šamponů a osvěžovačů vzduchu. Vůbec se na mě nelepí a pižmo je velmi jemné!
Velmi dívčí vůně v dobrém slova smyslu. Letní a radostná. Výdrž 4 z 5.