Voodoo Chic Haute Fragrance Company HFC pro ženy

Voodoo Chic Haute Fragrance Company HFC pro ženy

pačuli
balsamico

Voodoo Chic podle Haute Fragrance Company HFC je Chypre vůně pro ženy. Voodoo Chic byl/a uveden/a v roce 2017. "Nosem" za touto vůní je Vincent Ricord. Vrchní tóny jsou Černý čaj a Kalábrijský bergamot; střední tóny jsouMyrha, Kadidlo a Kašmírové pižmo ; základní tóny jsou Pačuli, Jantar (ambra) a Benzoin.

Černý čaj
Kalábrijský bergamot

Myrha
Kadidlo
Kašmírové pižmo

Benzoin

Artem2001

Jaká je to atmosféra, matko drahá... Kalifornie 90. let, noční centrum, starý hotel, atmosféra jako z filmu "Noc na Zemi"... Takhle voní hollywoodské filmy 90. let. Prostor, velké peníze, drogy a luxus a permisivita v té nejprimitivnější podobě, kolik svobody, vzduchu a historie je v této vůni. Ano, je těžká, ne každému je jasná... je to spíš vůně, ne parfém, vůně luxusu v mém pojetí. Sklepní pačuli, zaprášený jantar, mech, citrusy ve vrchní části. Referenční chypre, v duchu staré školy, zprostředkovávající nejen krásu vůně, ale i atmosféru oněch let. Úžasné dílo.

Masanya6

Pryskyřičný a balzamický, zní mi to jako Toluanský balzám, ale ten tu v pyramidě není. Kadidlo není silné, není vtíravé, možná černý čaj, ale vzdálený. Není to špatné, ale není to nic nového, už jsem to někde slyšel. Zpočátku pryskyřičné a hořké, pak se objeví sladký tón. Celkově je tu podobnost se stínem čokolády, ale voodoo je lepší, je tu nápad, čep, základ, na který se vrství ostatní tóny.

P.S. Podcenil jsem to. Teď je venku 0 až -5 stupňů a zní to nádherně. Vůně, která zahřeje, jako když sedíte u krbu nebo je krb pořád s vámi :))). Procházím zasněženým městem a teplo krbu ze mě vyzařuje.
Na kůži mě chladivě zahřeje a je to, jako by pryskyřice jemně doutnaly. Tento efekt jsem viděla jen v Tobacco Oud Intense Tom Ford jen tam doutnalo spálené dřevo.
Jedna z mých nejoblíbenějších podzimně-zimních vůní za poslední tři roky.
Uplynulo léto, přišel krátký, chladný podzim, pak sníh a zase je můj rodák se mnou, aby mě zahřál, zabalil do svého kabátu a zašeptal mi do ucha, že je nablízku.
Kupodivu nacházím jistou podobnost s Gypsy Water, velmi vzdálenou, ale něco na ní je, možná díky bergamotu, kadidlu a jantaru. Myslím, že kdybyste do ní dali vánoční stromečky, byla by až obscénně podobná )).

hab

Štěstí značky, pryskyřičná vůně, ne průlom, sotva stojí za peníze požádal, ale ukazuje se úspěšně. Měkké pryskyřice smíchané s pačuli. Sametová struktura, myrha ani kadidlo s benzoinem nedominují a jsou úspěšně pohřbeny v pačuli. Čaj jako nóta se neprojevuje příliš silně, zpočátku se objevuje lehký nádech, víc ne.

Unisex, pokud jde o fit, nevidím nic zvlášť ženského. Samostatným potěšením je tisková zpráva z popisu, kde nejenže nejsem schopna na vůni navázat, ale vůbec pochopit význam tohoto souboru slov. Také svého druhu úspěch))) Zřejmě inhalované kadidlo z pyramidy.

Úvod je lineární, převládá pačuli s lehkými pryskyřicemi. Pačuli trochu "lepenkové" a pryskyřice nejsou příliš sladké, ba naopak, s lehkou slaností. Nejhustší v prvních hodinách, pak stále vzdušnější. Zvláštní je, že není žádná výrazná stopa, dál než na délku paže se vůně zřetelně tlumí. V takovém jantaru není žádné zjevení, ale vše je provedeno pevně. Nic se nerozpadá a nikde nevyčnívá. Nebudu ji však odkazovat na nejlepší jantarové vůně. Výdrž je výborná, více než 12 hodin.