Journey Woman podle Amouage je Orientální Floral vůně pro ženy. Journey Woman byl/a uveden/a v roce 2014. Journey Woman byl/a vytvořen/a Pierre Negrin a Alberto Morillas. Vrchní tóny jsou Vonokvětka, Meruňka, Muškátový oříšek, Jasmín a Kardamom; střední tóny jsouMed, Mimóza, Jasmín Sambac a Cedr ; základní tóny jsou Tabák, Šafrán, Vanilka, Cypriolový olej a Pižmo.

Ambersky
To musí být nudný život - proč všechny ty vynálezy? Kufr, kůže, benzín, gutalin, kyrys, letadlo? Nic z toho v Cestě není.
Nestrašte ty, kteří ještě neochutnali!
Ve skutečnosti jde o kvalitní sladkou květinovou vůni velmi kvalitní sestavy. To říká pyramida - to uslyšíte. Žádné hororové příběhy. Jedna z nejnositelnějších vůní Amouage.

LadyIsabel
Obraz, který se mi okamžitě promítl, byl horizont zlatých pšeničných polí zalitých sluncem. Spojoval jsem si s ním žlutou barvu, teplou a silnou. Okamžitě se jí zmocní tóny medu, doprovázené velmi elegantním osmanthem, jemným, ale silným. Otevírá se nádherná květinová smršť, kterou však zahřívá sladký příspěvek vanilky a náznak tabáku, naznačený s rovnováhou. Nepochybně velmi ženská. Ve své komplexnosti všeobjímající vůně, která pravděpodobně nenechá prostor pro vlažné názory a na kterou se jen tak nezapomíná. Podle mého názoru má pozoruhodnou osobitost, přičemž nikdy není přehnaná. Cítím v ní také odstíny heřmánku. Sluneční.
Nepřipadá mi nijak zvlášť sladká, jak je uvedeno v jiných recenzích: od přeplácanosti ji zachraňuje osmanthusový tón, jehož typickým příspěvkem je také jemný citrusový nádech.

Vikkkkssss
Jsem zamilovaná, tahle vůně je moje osobní droga, nevydržím bez ní ani den, už 2 týdny jsem na parfému. Je to jedna z těch vůní, které se nerozdělují na tóny, působí celistvě a monoliticky. Nechápu, co přesně Journey voní, snad nádech meruněk plus lehký nádech nějakých lučních bylin. Má opravdu kouzelný úvod, vůně se během dne neuvěřitelně proměňuje. Myslím, že je to jedna z nejlepších vůní značky, skutečné mistrovské dílo parfumérského umění.

ghadaalboghdadi
Představte si, že vstoupíte do pokoje, venku na balkoně se sametovými tmavě červenými závěsy rostou bujné keře osmanthu, v místnosti je skleněný jídelní stůl se zlatou nohou. Na něm leží obrovská kytice jasmínů, talíř s meruňkami a voňavý koláč s kardamonem a ve vzduchu je cítit kouř.
Na mě působí jasmín/osmanthus a kardamom, kombinace, o které jsem nevěděl, že je tak dobrá, cítím sladkost medu a trochu cítím kouřivost tabáku. Ale i na můj amatérský nos cítím, že je to příliš komplexní na to, abych to shrnula.
Lahodná, tajemná, svěží, sladká, kořeněná, sametová, hladká, elegantní, přívětivá.
O tomto parfému se mi doslova zdá.
Nedávno jsem uvažovala, že ho prodám, protože ho už tolik nepoužívám.
A od včerejška se ke mně neustále dostávaly jeho závany, nejdřív jsem si říkala, že tuhle vůni znám, pak jsem si uvědomila, že je to žena na cestách. Celý den jsem byla doma a journey byla ve skříni a spala ve své nádherné zlaté krabičce. Jak se to stalo?
Tahle vůně je tak nezapomenutelná, že na ni nezapomenete. Alespoň pro mě, já jsem nikdy nic podobného necítila.
Je to poprvé, co se mi to stalo, abych cítila vůni parfému jen ze své paměti.
Chápu, že mnozí ji nemusí ocenit, protože je těžké ji pochopit, a.. Já ji také nechápu, ale je na ní něco zvláštního, jedinečného a velmi zapamatovatelného. Možná s ní nebudete souhlasit, ale zapamatujete si ji. Ta sladká medová kouřovost, která se vám vryje do čichových paměťových center. Zahalí a zaujme, aniž by byla křiklavá nebo extravagantní.
Uvědomuji si, že mě uchvátila, a nemohu ji pustit.

SweetL
Můj 7. den s Amouage Journey... Při prvním stříkání jsem ji úplně zavrhla, ale teď ji naprosto miluju!
Den 1 - toskánský styl květin po celou dobu až do úžasné vintage květinové velmi jemné, ale strašidelné sušení.
Den 2 - najednou se objevují tóny kůže..!
Den 3 - med, všechno o medu.. (kromě všeho ostatního :-))
Den 4 - stále medová, neustále očichávám tu malou bublinu, ve které se nacházím, nesmírně si užívám každý kousek.
Den 5 - před vyschnutím - zelenina!!! Jak to, že jsem si jich nevšimla?
Den 6 - moc se nezajímám o to, jaké jsou ingredience :-) stále čichám... Hlavně, že se po té vůni cítím lépe, vypadám lépe, emočně mě léčí.... Myslím, že tohle jsem u žádné jiné vůně nezažila..
Co mi tahle cesta přinese dál...!!!
Den 7 - můj 2 ml vzorek má poslední kapku, kterou si můžu vychutnat.. Těším se, až si koupím plnou velikost lahvičky.
10 z 10

Yulia72005
Je to poklad! Jasný, hřejivý, obklopující vás, vaši duši, srdce i mysl. Šťavnatá a sladká. Je neuvěřitelně krásná. Bože můj, jak tě jen může napadnout takový zázrak! Amouages jsou nejlepší na světě parfémů. Ať si říká kdo chce co chce. Chceš to oslavit? Amouage. Chcete smutek a melancholii, Amouage. Chcete krásu, která v přírodě neexistuje, Amouage. Stojí za každý utracený cent! Love

Lovemetender
Jedna z mých nejoblíbenějších Amouages. Sladkost meruněk a medu... s velkým množstvím medu! Má krásné srdce z jasmínu a mimózy, které je zajímavé díky tabáku. Ačkoli je med součástí základních tónů, vnímám ho od prvního stříknutí. Provází tento zázrak po celou dobu jeho cesty. Jako bych slyšela dílky broskví, dřeva a květiny smíchané v medu. Má šílenou výdrž, stejně jako siláž. Opravdu ji miluji.

Soofiya
Moje babička a pak moje matka dělaly speciální dezert. velmi příjemný teplý krémový a lahodný; byl v něm med kardamon a šafrán.
Amouage journey pro mě voní úplně stejně jako tenhle a jediné tóny, které jsem schopná zachytit, jsou tyhle tři.
Je nostalgická a lahodná a zůstává hodně, ale jako parfém bych takhle vonět nechtěla;nikdy více
Když jsem byla malá, Maman Bazargam a později Maman Mamamam během měsíce muharramu studovaly speciální místní dezert. Řekly jsme jí: "Kashi Honey, který má kromě Kashi mnoho podobností se Zardem a Fernie, a jeho receptury kromě Ardbringu (dekonstruovaného) obsahují velké množství šafránu, medu a prospívají vám další přísady?
Amoaj Journey je pro mě přesně stejná jako Honeymoon Bou Roux Meddeh a teprve po smrti ucítíte tuto vůni s těmito třemi složkami, tedy medem, šafránem a šafránem.
V případě Nostalgic Bram Dar; Mandagarish se zvětšil a muslimové jsou šťastní, ale v žádném případě, v žádné podobě ani formě neznáme název této vůně.