Wrap Me in Dreams Haute Fragrance Company HFC pro ženy

Wrap Me in Dreams Haute Fragrance Company HFC pro ženy

třešeň
rum
ořechový

Wrap Me in Dreams podle Haute Fragrance Company HFC je Orientální Vanilla vůně pro ženy. Wrap Me in Dreams byl/a uveden/a v roce 2020. "Nosem" za touto vůní je Benoît Bergia. Vrchní tóny jsou Třešeň, Rum a Sušené ovoce; střední tóny jsouFazole tonka, Dřevité tóny a Pačuli ; základní tóny jsou Pudrové tóny, Vanilka, Pižmo a Pivoňka.

Třešeň

Pačuli

Pudrové tóny
Pivoňka

Cherry

Sofistikovaná třešeň zabalená do obláčku mastku.
Opravdu velmi dobrá vůně, dokonale ztělesněná mladou dámou vyobrazenou na krásném flakonu.
Dlouhotrvající, rafinovaná, elegantní.
Nenabízí důležitou stopu ani pozoruhodnou výdrž, ale na určitých kompozicích se přes to člověk přenese.
V tomto případě je efemérnost nedílnou součástí vzorce, stejně jemného a prchavého jako žena, kterou představuje.
Základ vanilky a mastku uzavírá prchavou chuť této jediné třešně.
Zajímavá variace na v poslední době oblíbené téma třešňových vůní.
Nabízí jemnou alternativu pro ty, kteří hledají něco méně polarizujícího než módnější návrhy.
To není ta pravá třešeň pro Cherry.
Cherry nosí Cherry Ink, pokud chce oslavit svou vlastní třešňovost, v nejlepším případě Spontaneous Generosity, když se jí to hodí.
Wrap me in Dreams je naopak pro ty, kteří se stejně jako moje kamarádka Violet níže halí do intimních věcí pro pár intimností.

Marinelle1525

Nelze souhlasit s níže uvedenými recenzemi.... Omlouváme se, kolegové!
Mám dostatek zkušeností a působivou sbírku, abych mohl vyjádřit svůj vlastní názor.
Tohle je skvělá třešnička! 🍒🍒🍒
Sladká, fondánová, likérová, kosmetická, přitažlivá💓. A také velmi svůdná!
❤️ Pro mě třešeň v této kompozici zní přirozeně, bohatě, při nádechu mi z ní klesají lícní kosti kyselostí!
🍹 Vůně třešňového likéru se v průběhu otevírání mění v fondánově-kosmetickou nuanci, která zní velmi dlouze a velmi realisticky. Druhý den mě prostě ohromila jemná vůně třešňového pudrového krému/likéru, která včera vyzařovala z mých slunečních šatů! Budu upřímná, statečně jsem si ji oblékla a šla si vyřídit své důležité záležitosti ❤️. Vůni jsem neaktualizovala. A poprvé v životě si taxikář zapsal název vůně, aby stejnou koupil své oblíbené ženě. I když komplimenty od řidičů dostávám poměrně často...... Ale mít další den života vůně......
Vůně je velmi vytrvalá a vlezlá, hraje všemi deklarovanými ovocně-alkoholicko-pudrovými tóny. Komplikovaná a nezapomenutelná 💓
Jedna z nejlepších s třešňovou tématikou v mé sbírce 🍒. A to jich mám sedm.
Netroufám si vnucovat svůj názor, ale tento parfém stojí za každý utracený rubl. ❤️

SmellMyCheese

Pravděpodobně nejlepší třešňový tón, který jsem v úvodu vyzkoušela, jako bohatá černá třešeň. Připomínala mi černolesní dort.

Jak ale říkají ostatní, poměrně rychle to opadne a zůstane vám stále pěkná směs třešňového nádechu tonky a pudrové vanilky, ale zůstane vám touha po té původní třešňové notě. Tato vůně by se měla jmenovat Lost Cherry.

SuzScents

Páni! Konečně jsem našla zralou, svůdnou třešňovou vůni, kterou jsem hledala! WMiD je lahodná, alkoholická třešeň se sušeným ovocem, dřevem, kořením a nádechem pudru, které jí dodávají hloubku a rozměr. Tato sytá krása je ideální do svetrového počasí, na zimní svátky a na tulení u krbu. Nádherné silážní tóny a působivá výdrž. Pro mě rozhodně hodná plné lahve.

Edit: WMiD jsem měla na sobě v chladné letní noci (62 °C) a sklidila jsem mnoho komplimentů/dotazů od žen a zejména popisných komplimentů od mužů. Lahodná, svůdná, hypnotizující, návyková. Lol!

violet666

Červnová třešeň, netmavá, červená a teplá, mi připomíná pozdní jaro, venkovské cesty na konci května, kdy jsem jako malá holka zastavovala na cestě a jedla třešně z rozkvetlých stromů. Není to žádné monstrum vytrvalosti, ale opravdu pěkná vůně, jedna z těch, za které stojí za to utratit peníze.

Marilla

No, vzdala jsem to a koupila si svůj nejdražší parfém v životě! 🙈 Hledání podobného třešňového mě vyčerpalo a docela dost zatížilo peněženku! Vyzkoušela jsem Wild Cherry Mancera, Delices de Cartier, Lolita, Lost Cherry Tom Ford, Candy Gloss Prada, Modern Muse Red EL... Ne, žádná jiná podobná neexistuje. Tedy, možná by mohl konkurovat Khallat Night Attar C., ale ten není nikde k sehnání na testování a mě nebaví házet. A není o moc levnější, takže je trochu děsivé objednávat naslepo. Koupila jsem si ji, smířila se s cenou a s tím, že sedí velmi blízko pokožky, rychle mizí z kůže i z fleku, ale je to přesně ta alkoholicko-čokoládová třešeň, která mě tuto zimu zahřeje. Děkuji všem za recenze, myslím, že jsem se je na tomto vlákně naučila nazpaměť! 😂 Moc mi to pomohlo, děkuji! 🙏🏻.
UPD Khaltat Night jsem si nakonec taky koupila a jsem s ním moc spokojená! Obě jsou o třešních, ale oproti nim je HFC více ženská a sladká, teď jsem v ní cítila jen ten pudr! Obě jsou prostě skvělé pro milovníka třešní!

Юлькинс

Hustý, bohatý třešňový džem, ve kterém stojí i lžíce. Bobule jsou zde velké, sladké, šťavnaté a barevné. Byla uvařena nedávno, je ještě teplá. Vezmeme kosmetickou taštičku, vyndáme z ní náš oblíbený pudr a nasypeme ho do této třešňové sklenice. Zamícháme ho. Pár kapek rumu. Nepřehánějte to (protože tahle písnička není o opojení, ale o hýčkání).
Takhle voní Wrap Me in Dreams.

Pokud porovnáme třešňové krásky: Lost cherry, Wrap Me in Dreams a Khaltat Night, můj názor je následující:
Lost Cherry je jasná, kyselá alkoholická třešeň, po které se vám orosí lícní kosti.
Wrap Me in Dreams - sladký, hustý višňový džem posypaný kosmetickým pudrem.
Khaltat Night - třešeň do vodní dýmky, kouřová, teskná.

Montblanc
Individuel