Boss Bottled Triumph Elixir Hugo Boss pro muže

zemitý
vodní
zelený
balsamico

Boss Bottled Triumph Elixir podle Hugo Boss je vůně pro muže. Toto je nová vůně. Boss Bottled Triumph Elixir byl/a uveden/a v roce 2024. Boss Bottled Triumph Elixir byl/a vytvořen/a Annick Menardo a Suzy Le Helley. Vrchní tón je Fialkový list ; střední tón jeVetiver ; základní tón je List pačuli.

Fialkový list

Vetiver

List pačuli

Javivi

Tuto vůni jsem si koupila naslepo a byla jsem nadšená, protože předchozí elixír byl pro mě velmi příjemným překvapením a čekala jsem něco víc nebo alespoň podobného. Musím plně potvrdit, že jsem za tuto vůni vyhodila peníze zbytečně. je to nevýrazná, nezajímavá vůně. Ano, má vůni, která připomíná předchozí elixír, což ji v úvodu oživí, ale jakmile začne v celé projekci převládat pačuli, zemitá vůně pačuli s nádechem olibanum se stává opravdu nevýraznou. Chybí jí charakter a osobitost, je to vůně prostě stará a opakující se.

Dnes jsem ji měla na sobě celý den a jediné, co mi připomínala, byl velmi starý člověk, jako starší pán. Pokaždé, když jsem na sobě zachytila závan vůně, vyvolala ve mně představu 75letého muže.

Bezpochyby tuto vůni nelze doporučit, a to už je co říct, protože tato značka má obvykle velmi dobré parfémy (slabé, ale voní dobře).

Pokud se chystáte ke koupi, zůstaňte u běžného elixíru. Za tuto vůni neplýtvejte penězi . PROMISE

Felixthreeone

Vlastním ji už více než týden a několikrát jsem ji nosil v chladných až mírných teplotách. Líbí se mi. Absolutně ho miluju. Řekl bych, že je to zatím moje nejoblíbenější designová novinka tohoto roku (od 24. 4.), a myslím, že tuhle bude těžké překonat. Jako uvedenou vrchní nótu vidím fialku, ale pokud tam je, příliš ji nevnímám. Moje žena říkala, že je to jedna z nejlepších vůní, které v poslední době cítila ve vzduchu. Neřekl jsem jí, čím to je, ale okamžitě ji to zaujalo. Je rozhodně těžká pačuli a trochu připomíná elixír OG Boss Bottled, ale je lehčí a trochu... vzdušnější? Nejsem si jistá, jak ji popsat, kromě toho, že zblízka je poněkud těžká a na vzduchu lehčí a otevřenější, než naznačuje rozdělení. Dlouhá výdrž a projekce/vůně jsou z mé suché, vůně-anihilující pokožky šílené, a dostala jsem se na snadných 8 plus hodin s pěknou vonnou stopou. Stále snadno detekovatelná na kůži i druhý den ráno. Pokud se vám líbí elixír OG BB, pravděpodobně si zamilujete i tento. Pro mě není vůbec zbytečný, mám ráda oba. Jen můj názor,YMMV

Glow
Awake