Boss Bottled Intense Eau de Parfum Hugo Boss pro muže

Boss Bottled Intense Eau de Parfum Hugo Boss pro muže

skořice
svěží
zelený

Boss Bottled Intense Eau de Parfum podle Hugo Boss je Woody Spicy vůně pro muže. Boss Bottled Intense Eau de Parfum byl/a uveden/a v roce 2016. Vrchní tóny jsou Jablko a Pomerančový květ; střední tóny jsouSkořice, Hřebíček a Pelargónie ; základní tóny jsou Vanilka, Santalové dřevo, Cedr a Vetiver.

Jablko
Pomerančový květ

Skořice
Hřebíček
Pelargónie

Cedr
Vetiver

Zaurizio90

Byl to parfém, který splnil svou úlohu. Převzal páteř původní verze (jablko + skořice + vanilka) a zintenzivnil ji. Tradiční verze mě oslovuje o něco víc, i když méně vydrží a už byla přeformulovaná, jsou tam tóny, které mám moc ráda a které se zde v Intense neobjevují. Přesto mi verze Intense vydržela déle a to je to, co většina lidí chce. Uznávám, že stáhnout ji z linky a dát na její místo slabou verzi Bottled edp je tak nevkusný vtip, až je to příšerné.

bpedrozo

Mám lásku a jmenuje se Bottled Intense. Zůstala se mnou od jejího uvedení na trh až do jejího ukončení, nejnespravedlivějšího ze všech (a nejhůře nahrazeného Bottled EDP). Je to snadno zapamatovatelný parfém, který zdokonaluje akord původní Bottled a dělá ji mnohem elegantnější a působivější, stejně jako mnohem lépe funguje. Je velmi smyslná a zároveň dobře funguje v kanceláři v mírných až chladných dnech, pokud se dobře dávkuje.

Když jsem se dozvěděla, že se přestává vyrábět, okamžitě jsem si koupila lahvičku a dokonce jsem za ni zaplatila méně než dříve. Dnes je pryč. Moje je plná, a pokud jsem ji použila dvakrát, bylo to hodně, a jsem na ni příliš vázaná, než abych ji viděla prázdnou.

Jo, a ještě je třeba říct, že se jí nevyrovná žádný národní protinožec. Nuancielovo Evo, které je mi nejblíž, sice dělá reference, ale to je jako srovnávat motorku s kolem...

davidzev

Neobchodujte s vlezlým recenzentem, který v současné době dělá "wyattwadlow" Je to podvodník a nabízí obchod na mnoha různých stránkách. Poslal balíček s odpadky/domácími potřebami a tvrdil, že ten, který jsem poslal, je prázdný (i když jsem poslal fotky). Zpáteční adresa byla v Bradfordu v Pensylvánii. Můžete se podívat na jeho stránku, kde je mnoho parfémů, které zveřejňuje ve stejný den 🙄. Neváhejte mi napsat PM s jakýmikoliv dotazy.

UPDATE: admini účet odstranili, ale při obchodování buďte opatrní.

Dougcabot

Po celém víkendu každodenního nošení parfému se mé vnímání Bottled Intense EDP změnilo a já pokorně odvolávám své prohlášení lol... Je to mnohem víc než Ferrari Black z jakékoliv doby ve všech směrech, návyková vůně, komplimenty na všechny strany, skvělé provedení. Dnes mi připadá spíš jako Burberry Men než Ferrari.

Poznámka 10

FanDeDuneVintage

To se mi líbí! Říkám to naprosto upřímně.

Parfém, který považuji za lahodný, příjemný a dokonce návykový, přestože není nijak velkolepý nebo určený k tomu, aby uchvátil náročné čichové smysly. Nečekejte, že zde najdete honosnou, opulentní vůni, která se otírá o "královskou rodinu" prvotřídních (a drahých) vůní; nenajdete zde ani prvotřídní ingredience, které vaše čichové smysly vynesou na Olymp nezměrného potěšení. Vězte jen, že budete ochutnávat něco jednoduchého, ale ve stejném poměru chutného a příjemného. Je velmi chvályhodné, že parfém, který by mohl být považován za "velmi syntetický", plní svou úlohu příjemně vonět tak dobře, bez jakýchkoli komplikací a větších zvratů. Já osobně tuto věc s názvem Boss Bottled Intense nosím na kůži velmi ráda.

Tento výtvor se stejně jako první Boss Bottled vyznačuje optimální rovnováhou mezi sladkostí a svěžestí, a to díky tónům, které ho tvoří, především kombinaci jablka a pomerančového květu, které kontrastují s kořeněným blokem složeným ze skořice a hřebíčku, přičemž se velmi dobře doplňují. Od svého původního parfému se liší pouze tím, že sladké a kořeněné tóny jsou zesíleny, aby jej zařadily do formálnějšího stylu, aniž by se zcela odpoutaly od své nadčasovosti a univerzálnosti jako svých nejvýraznějších atributů.

Podle mého názoru byl Boss Bottled pravděpodobně zdrojem inspirace pro mladistvé party parfémy, které se objevily přibližně o 10 let později, jako například 1 Million, 212 VIP a stovky podobných příkladů, a umístil se také jako důležitý odkaz pro trendy v pánské parfumerii zaměřené na jiné segmenty, z nichž jemně převzal konstitutivní prvky, aby dal tvar své verzi Intense.

Vážně uvažuji o koupi lahvičky. Zvěsti o ukončení výroby z ní dělají ještě atraktivnější kousek do sbírky, zejména pro ty, kteří mají rádi univerzální a ležérní parfémy.

Hodnocení: 8,5

Jose Luis Tov

Boss Bottled Intense parfémovaná voda
Jelikož jsem k ní před časem přivoněla , a přestože je to klasika v edt verzi , tak jsem ji chtěla mít , ale cítila jsem, že je to něco jiného, než jsem v té době , v roce 2016, kdy mi bylo 26 let, cítila.

Je to už nějaký ten pátek , teď mi táhne na třicet , už jsem změnil způsob myšlení , oblékání a vnímání různých vůní , a v listopadu mi manželka oznámila tu nejlepší zprávu, jakou může kdo dostat , budu poprvé tátou !

A jako bonus mi manželka dala k Vánocům tento parfém , a když k němu přivoním , obklopí mě , je to taková klasická vůně , ale zároveň tak bohatá , mám pocit , že je dokonalá , je to něco , co mi chce můj syn připomínat , voní jako moderní táta , kancelářský muž , mladý muž , který dokonale zapadá mezi dospělé a mladé lidi.

Vzpomínám si, jak jsem jako dítě vítala tátu, když se vracel z práce, a objímala jsem ho a on voněl parfémem, což je v té době asi to, co cítím z této vůně.

Pro muže po třicítce, který má dynamické zaměstnání, je budoucím tatínkem a rád se obléká klasicky a moderně, je tento parfém nejlepší, pokaždé, když si ho vezmu na sebe, mám pocit, že svou rodinu dokážu ochránit před vším ♥

Artemdiablo91

Stejná v lahvičce, ale přechází do více dřevitých tónů než originál. Vytrvalá, opravdu vytrvalá, dva šluky - víc ne a dost. Holky jsou z ní hotové, moc se jim líbí. Dokonce si říkají o darování opečovávané lahvičky) Nechápu, jak tady píšou neodolná? Na oblečení vydrží několik dní a vždycky ho cítíte.

Rhona

Od prvních minut - velmi jasná pelargonie a jablko. Pak se objeví pomeranč, docela jasný, s kůrou, nejen květy. Pomeranč není příliš hořký, ani příliš sladký, překrývá ostatní tóny. Postupně se objevují dřeva, měkká, teplá. Vůni zjemňuje skořice a hřebíček, pomerančové listy sušené kůry. Sladkost pak dodává vanilka. Známá, jednoduchá, nestálá, podobná tolika, ale přesto docela příjemná.

Nikolas77

Jablko a skořice. Vanilka... A trochu koření...
Celkově vůně není vůbec špatná. Pozitivní, jasná, šťavnatá, na samém začátku je zvonivá a hlasitá, časem se zklidní. Stopa není špatná. Výrobce se rozhodl zvýšit hlasitost této vůně, v koncentraci Parfum.
Mírně sladká. Je spojena s aromatickým, zeleným, jablkem, lehce posypaným vanilkovým cukrem a skořicí. Tak nějak bez většího odhalení. Dá se říci, že monoaromatická.
Výdrž je průměrná. Udělám 4 potahy, slyším ji čtyři hodiny, pak se někam vytratí. Nevím, možná ji slyší lidé kolem mě, ale já ne!
Celkově je to velmi atraktivní. A dámám se to líbí.

18.11.2017г. Přišel jeho čas. Vytáhl jsem ze vzdáleného kouta skříně tuto nádhernou láhev. Nanesl dva střiky na krk a ..... Ach a Ááá!!!.... Zní to úžasně. Po usazení v tmavém koutě se zakulatil, stále zní hlasitě, ale vše zní unisono. Má bohatší zvuk. Je tam sladké jablko, pak skořice a vše vyhlazuje nepříliš křiklavá vanilka. Zvýšila se perzistence. Nyní slyším dva střiky z krku po dobu asi osmi hodin. Moje žena tuto vůni okamžitě ucítila a identifikovala. Líbí se jí.

Vapor Trail

Hluboká, bohatá a smyslná. Jablko a skořice se krásně snoubí s dřevěnými tóny. A funguje jako... šéf. Dvě stříknutí jsou víc než dost a vydrží i po sprše.

V podstatě všechno, v co jsem doufala, že "intenzivní" vůně bude, aniž by byla byť jen trochu vlezlá. Silná, ale jemným způsobem. Výborná kolínská. Rozhodně však podzimní/zimní vůně, na teplejší počasí by byla příliš těžká.

Doporučuji bez rozmýšlení.

beto_ruiz

Když jsem testoval Boss Bottled Intense EDT a Boss Bottled Intense EDP ruku v ruce, mohu říci, že jediný rozdíl je v tom, že skořice je o něco silnější ve verzi EDP, dál je vše stejné, i co se týče výkonu a projekce.

Pokud máte jednu, druhou nepotřebujete.

Seattle Dweller

Vynikající výkon. Těch 14 % koncentrované šťávy navíc a další fixační látky jsou přesně to, co Hugo potřeboval.

Nechápu, proč trvalo tři verze, než se to konečně povedlo.

Ale tohle je vítěz. Dostala se do mého seznamu deseti nejlepších vůní, které jsou nyní k dispozici.