Hugo podle Hugo Boss je Aromatic Green vůně pro muže. Hugo byl/a uveden/a v roce 1995. "Nosem" za touto vůní je Bob Aliano. Vrchní tóny jsou Zelené jablko, Levandule, Máta, Grapefruit a Bazalka; střední tóny jsouŠalvěj, Pelargónie, Karafiát a Jasmín ; základní tóny jsou Jedle, Cedr a Pačuli.

Fraganceando_madrid
Dnes mám tuto vůni na sobě již po několikáté a rozhodla jsem se napsat tyto řádky.
Vůně, která vyvolává příjemné vzpomínky, byla jedním z nejoblíbenějších parfémů 90. let.
Její slavná kantýna je ikonou moderní parfumerie.
Vůni vévodí levandule, máta a jablko (oblíbený tón Hugo Bosse), doprovázené bylinnými a dřevitými tóny, což z ní činí jednu z nejuniverzálnějších vůní, které znám.
Za každého počasí, při každé příležitosti, k jakémukoli oblečení, vždy vám bude slušet. Německá střízlivost a efektivita promítnutá do flakonu, klasická vůně, ke které přijdete podvědomě a opakovaně. A voní to opravdu krásně, i když střelný prach neobjevuje, ani nemusí.
Pálila jsem ji na univerzitě a pálím ji dodnes, a to natolik, že při velmi rozsáhlé sbírce parfémů tento jeví známky opotřebení a pokles ml je znatelný. Naprosto platí, že současné verze mi stále podávají dobrý výkon (více než 6 hodin) a za více než rozumnou cenu (200 ml mě stálo 49,95).
Vřele doporučuji, myslím, že je to skvělý parfém, který dává tisíc kopanců většině současných značkových parfémů.

Amante de fragrâncias
V Hugově vůni necítím jablko, jen mátovou levanduli a něco lehce kořeněného, co by mohlo pocházet z bazalky.
K vůni se připojuje lehká květinová sladkost, která mi připomíná ambroxan Versace Dylan Blue, vůni zpocené kůže (zpocené, ne smradlavé).
A v závěru přichází cedr, který parfém zjemňuje a dodává mu pohodu, ale stále s vůní, kterou nedokážu identifikovat.
Není to zastaralá vůně, je svěží, příjemná a může potěšit většinu lidí. Nehledě na to, že je to klasika.
Co se týče výdrže, je lepší než mnohé vůně od Hugo Boss, které jsou známé svou slabou výdrží a mírnou projekcí.

freu
Tuto příchuť si pamatuji z 90. let. A bylo to něco. Rozlévala se po celé ulici. Krásná, velmi mužná, moderní, vůbec ne primitivní. A v dnešní době by se jim to líbilo. To, co je v té lahvičce v obchodě teď, se jí vůbec nepodobá. Je to nudný, plochý nesmysl. Vůbec se tomu neblíží. Jako by se někdo rozhodl, že masy tuhle příchuť nemají používat, a nahradil ji slanou koprovou vodou.

Lee 84
Velmi "divoký" parfém, hodí se kamkoli a nezklame vás, ráda ho nosím do práce, protože není přehnaný, velmi svěží, zelený, sofistikovaný, můžete si s ním představit sebe v polokošili a džínách. Dobře vydrží, což se u jemné edt očekává, ale nevydrží celý den. Jedinou nevýhodou je cena, ale pokud je ve slevě, kupte si ji bez obav.

typpeorange835
Koupila jsem si tento parfém naslepo a pravdou je, že ze všech 9, které jsem si koupila, je nejlepší, a že ostatní jsou špičkové značky a poměrně drahé, ale to mě překvapilo tím, když to trvá a jeho probuzení, je vůně, která je silná první minuty, ale brzy poté, co se usadí dobře v kůži a začíná hostina vůní, opravdu zcela doporučuji nákup, nebudete litovat.

Vandamme
Vůně čerstvých suchých jablek. Je strohá, jasná a hříšná. Vůně, která vás rozesměje pokaždé, když přiložíte uzávěr k nosu. Je to starý dobrý Hugo! Je jako "bílý nálev" - našlapaný, jednoduchý a vždy lahodný. Je to navždy! I když Mars osídlí roboti a lidé budou cestovat na Jupiter vlastními auty, Hugo bude stále aktuální. Lze ho nosit k teniskám i drahým oblekům, do posilovny i do restaurace, každý den i při zvláštních příležitostech. Sakra, vždyť nemá žádné vady! Nedusí v horku a není útulný v zimě, nemá věkové limity ani omezení. Je stabilní jako obelisk. Hugo je známkou dobrého vkusu. Je výchozím bodem svěžích parfémů. Hugo je dech boha ledu. Stopa jako kometa. Na druhé straně? Ach ano, nedoporučuje se k požití.

AMonteiro
Poctivý parfém, který je na trhu už dlouho, a ne nadarmo. Má své kvality. Koupila jsem ho před dvěma lety velmi levně, asi za 120,00 za 200ml lahvičku. Nosila jsem ho v podstatě každý den, na vysokou školu atd. Co se týče vůně, není příliš rafinovaná a není to ani záměr, je zelená, svěží s dobrou výdrží a projekcí. Myslím, že nemá cenu ji srovnávat s národními produkty, které nevydrží déle než 4 hodiny.

Juiceman 0331
Opravdu si myslím, že mnoho lidí má negativní hodnocení na Hugo Boss je kvůli jeho popularitě a stejně jako to, co se děje s Acqua di Gio. Hugo i Acqua jsou pro běžné spotřebitele oblíbené a spousta lidí si tyto kolínské vody kupuje, protože jim příjemně voní.
Většina lidí dává těmto kolínským vodám špatné recenze ne proto, že by špatně voněly, ale proto, že jsou tak běžné a vždy známe někoho, kdo je nosí, nebo je často cítíme u jiných lidí.
Můj manžel má téměř 60+ kolínských vod a Hugo Boss for Men a Acqua di Gio jsou na seznamu mých nejoblíbenějších z manželovy sbírky.
Vždycky se mě ptal, jakou kolínskou si má vzít přes den, když se nemohl rozhodnout.
Často mu říkám Acqua di Gio nebo Hugo Boss for Men, protože pro mě obě voní skvěle přes den a v horkém počasí tady na Filipínách.
Jejich negativní hodnocení je způsobeno jejich popularitou a ne zrovna kvalitou.
Obě jsou obětí svého vlastního úspěchu.

azuriiita
Dva konkurenti pro chlapce od roku 1995: Hugo ~ Hugo Boss, Tommy ~ Tommy Hilfiger... pokud hodnotíte jednoho, hodnotíte i druhého. Lehké, chlastavé, kyselé a "slavnostní"... s nádechem přímořského městečka "Beverly Hills 90210" a dětmi oblečenými v džínách, sportovních bundách, tričkách, náušnicích, náramcích, plážových náhrdelnících a značkách od hlavy až k patě. Člověk si jasně představí koktejly se sodovkou, hip-hop, grunge, techno dance 90. let...
Podle mého názoru "sportovní" vůně. Mladý muž, který často cvičí, který má rád přírodu... nebude mít ve svém šatníku dost po sprše v posilovně nebo kdekoli jinde, kde cvičí. Rozprašovač by mohl stačit.
Já ji toleruji, protože... No tak... je to skoro "rodinná" vůně hahahahahaha...... ale upřímně, já bych to nedala. Navíc jsou stovky lepších a příjemnějších vůní.

ericrico
Pro mě klasická vůně - nadčasová, na celý život. V roce 1995, kdy tato vůně vyšla, jsem dokončila vysokou školu. Nosila jsem ji pravidelně (byla naprostým základem) ve svém šatníku po mnoho let. Vždycky jsem měla po ruce nějaký flakon. Máta je to, co ji pro mě dělá výjimečnou v horní části a tato Aromatic Green se opravdu drží formy s příjemnými, svěžími tóny borovice spolu s jedlí. Celá kompozice je sice trochu syntetická, ale je tak dobře zakomponovaná. Miluji citrusy smíchané se zeleným jablkem nahoře (tak svěží!) s mátou a velmi příjemnou jemnou levandulí.
Střed je podle mě zvýrazněn brilantním použitím šalvěje (je to zelené od shora až dolů - a velmi aromatické po celou dobu nošení)! Tento akord dokonale překračuje zelený vršek do zeleného spodku. Jsou tu i další květinové tóny, ale většinou jen přidané pro doplnění kompozice - karafiát (ne příliš hlasitý), zemitý tón pelargonie a lehký, jemný tón jasmínu (vůbec ne indolického, ale zeleného jasmínu na vinné révě). Tohle opravdu není květinová vůně - je velmi osvěžující, kořeněná - a "zelená jako šamot", ale ne travnatá (barva zmíněna jako reference, nikoli čichová poznámka).
GypsyParfumista (jako vždy brilantní) se v případě základních tónů vůně trefila přímo do černého (kromě toho, že zmiňuje šalvěj jako "nebeskou" v srdci)! Od GypsyParfumista: "Suchý tón je borovicový a mechový, s vetiverem a pačuli, které udržují čistotu, ale zemitost s dostatečnou dávkou tepla."
Je to vůně mé "čerstvé", nové kariéry - stěhování po vysoké škole. Je o sebedůvěře a rafinovanosti - vždy energická a vůně, která ve mně vyvolává mnoho vzpomínek. Moje žena ji na mně ucítila, když jsme spolu teprve chodili - zbožňovala ji tehdy a zbožňuje ji i teď. Bez této vůně se ve svém šatníku neobejdu. Perfektní pro celoroční denní nošení... vynikající v chladném počasí a velmi příjemná v teplém. Aplikujte hojně na pokožku i na košili, zvýšíte tím její výdrž a projekci.
Moje hodnocení je osobní. Body nedávám vůním, které jsou mi buď drahé (jako tato), nebo uměleckým dílům (niche vůně). Stále za ni dostávám komplimenty - stejně jako od roku 1995-96, kdy jsem ji pravidelně nosila. Už ji nenosím tak často, ale když ji nosím... vrací mě zpátky. Také si uvědomuji, že je to skutečně vůně, která nebyla nikdy napodobena. Je jedinečná a podle mého skromného názoru je to moderní klasika. Na zdraví.

ChristopherRiley
Ovocná a sexy mužná vůně, která vydrží 6 hodin a je velmi chladivá.
Aplikoval jsem 6 silných střiků
0-2 minuty - Silná, téměř chemicky ovocná vůně..
2 min- 6 hodin- 1 -1,5 stopy silná projekce - Vynikající, georgeous grapefuit se sexy mužským nádechem. Tato vůně je ohromná; je klasická, ale velmi mladistvá; je jednoduchá, ale božská; je cenově dostupná, ale v mých očích stojí za milion dolarů. Vynikající a nutí mě uvolnit se a zchladit se a být mladistvější. Věk 25-35 let
6- 8 hodin - projekce 3 palce. Příjemné a intimní. Hřejivý a příjemný grapefuitový drydown.
8- 10 hodin - Slabá vůně na kůži, sbohem můj příteli.....
Nikdy neříkej nikdy, ale nedokážu si představit dobu, kdy si tento nádherný výtvor nezamiluju. Je to nadčasová, mládí rozdávající klasika; jako když pijete z nějakého svatého grálu....Nemůžu se jí nabažit.
Mistrovské dílo

Bursa
Jednou, když jsem šla k Letě a nanesla si tu kouzelnou vodu na obě zápěstí, jsem si chtěla osvěžit paměť a pak to začalo... Najednou jsem se stala středem pozornosti všech žen všech věkových kategorií, vůně se linula v celé své síle a zaujala ostatní. Připadalo mi, že jsem sama sobě šéfem a pod závistivými pohledy davu kráčím ke svému Maybachu. Tato vůně, jako aplikace na elegantní image muže schopného zlákat každou ženu, se mi líbí svým hravým nekomplikovaným charismatem, hodně štěstí všem!!!!.