Boss Bottled Infinite Hugo Boss pro muže

levandule
skořice
bylinný
svěží

Boss Bottled Infinite podle Hugo Boss je Woody Aromatic vůně pro muže. Boss Bottled Infinite byl/a uveden/a v roce 2019. Vrchní tóny jsou Jablko, Skořice, Šalvěj a Mandarinka; střední tóny jsouLevandule, Rozmarýn a Pačuli ; základní tóny jsou Santalové dřevo a Olivovník.

Jablko

Santalové dřevo
Olivovník

jerry7474

Boss Bottled Infinite:

Aromatický, svěží, mužný a čistý.

Má otisk charakteristického Hugo Boss s jablkem a skořicí, ale okamžitě vše přebírá do čistého a svěžího obrazu, připomíná mi Boss Bottled Night, ale bez hloubky druhého, tento zůstává v zářivém pocitu.

Není to složitá vůně, je příjemná od začátku do konce, může skvěle fungovat pro každodenní práci.

Vůně, která je nenápadná, mnoho lidí si stěžuje na její špatné provedení, v mém případě to nebylo špatné, pokud ji vnímají ostatní, v práci jsem se pídila a je to vůně, které si člověk všimne, ale není to bomba, která se vnucuje všude a všem.

Mně osobně se pro použití, které jsem jí dala, báječně osvědčila, mám ji ráda, ostatní ji vnímají a skládají komplimenty.

Vůně: 9,0
Projekce: středně silná 2 hod.
Doba trvání: 6 hodin.

Doporučujeme.

Zaurizio90

Myslím, že je to jedna z nejlepších lahví. Středně oranžové citrusy a lehce krémové, vlnité jablko s velmi dobrou levandulovou chutí. Každodenní parfém s přiměřeným výkonem. Lze si ji snadno předplatit, jen v úmorném počasí nefunguje. Mimo radar, moc lidí o ní nemluví, měla by se jí věnovat větší pozornost.

Marco Caetano

TO JE PARFÉM, TO JE PARFÉM!!! Velmi málo komentovaný v recenzích parfémů, které vyzdvihují tradiční flakon, který je také velmi dobrý, ale já dávám přednost tomuto, zejména si myslím, že je fantastický. Narazila jsem na něj náhodou a byla to láska na první přičichnutí. Svěží, elegantní, výrazná a se skvělým výkonem, který u mě vydrží minimálně 8 až 9 hodin. Jedna z nejlepších levandulí, které jsem kdy v parfumerii viděla.

Ellison Pita

Několik dosud napsaných recenzí dobře popisuje, co parfém představuje. Přidám jen pár osobních dojmů.

Hugo Boss dluží své veřejnosti skutečně výrazný a příjemný parfém. Z řady Bottle mě naposledy zaujala novinka Intense EDP z roku 2016. Ostatní jsou dobré, ale nic inovativního nebo s dobrým provedením (o řadě oud nemohu mluvit, protože ji neznám). A nedávná pánská The Scent byla zklamáním. A pak, v roce 2019, byla tato mezera zaplněna uvedením Infinite.

Je to velmi dobře propracovaná vůně, snadno si ji oblíbíte a je velmi univerzální (dnes jsem ji měl na sobě ráno do kostela, večer na procházce po nábřeží a při večeři a v brzkých ranních hodinách během směny). Díky povzbuzující svěžesti, která vám dodá pocit svobody, je ideální pro nošení na volném prostranství a/nebo uprostřed přírody, například v parku nebo na pláži. Je však také elegantní a sofistikovaná, dobře se hodí k šedému nebo modrému obleku na pracovišti nebo na akci, která takové oblečení vyžaduje.

Co se týče vůně, přítomnost jablka a skořice, které jsou DNA řady Boss Bottled, je patrná, ale v této flakónové vůni se objevují velmi decentně. V úvodu cítím také citrusový nádech mandarinky, který však brzy odezní. Je to však levandule, která vůni nese; je přítomná od začátku do konce. Po několika minutách se na pokožce objeví santalové dřevo, které odhaluje dřevitou stránku vůně.

Co se týče jejího výkonu, vzhledem k tomu, že se jedná o EDP, hodně se promítá a poměrně dobře drží. Při několika testech, které jsem prováděl se svou snoubenkou, ji cítila téměř dvě hodiny, i když vedle mě nestála. A vydrží až osm hodin, což je docela rozumné.

Vůně: ⭐⭐⭐⭐
Láhev: ⭐⭐⭐🌠
Obecné: ⭐⭐⭐⭐
Hudba: Free Animal - foreign Air

anatolly

Umělé zelené jablko, ambroxanová levandule, mýdlová pěna na holení a dlouho otravné odkazy na první Boss Botled s jeho nekonečnými flanelkami..... Trvalá, svěží, ostrá, chemicky, sladce peprná, monotónně nudná a příliš podobná desítkám dalších nízkorozpočtových "freshů" od Magnetu.
Smyl jsem ji ze zápěstí, vzorek hodil do vzdáleného rohu skříně, dám ji jako dárek některému ze sousedů. Určitě budou mít radost...

beto_ruiz

Boss Bottled Infinite je ovocná, aromatická a dřevitá vůně.

V úvodu můžete vnímat část vůně klasické Bottled s tóny jablka, ale velmi brzy se vydává vlastní cestou a dosahuje poměrně příjemného, mužného a sametového akordu s tóny santalového dřeva, levandule a skořice. Tyto tři tóny jsou v této nové verzi nejvýraznější a přinášejí svěží a dřevitý pocit. Skořice, ačkoli je to tón používaný k navození hřejivého pocitu, je zde pouze doprovodným tónem, protože vůni dominuje levandule a některé dřevité a bylinné tóny, přesto se jí daří vůni příjemně vyvážit.

Infinite je snadno nositelná a jako vůně se dá nosit v každém ročním období a myslím, že i v každé situaci.

Mně se její vůně velmi líbila, ale její výkon byl nízký. Vydržela jen asi 5 h s nízkou projekcí. Dám jí ještě jeden test, abych zjistila, jestli to byl špatný flakonek, nebo jestli je to skutečný výkon této vůně.

jsweet361

Je trochu nepříjemné, když je na vůni, jako je tato, tolik negativity. Opravdu bych si přála, aby takzvaní "odborníci na vůně" přestali na tomto fóru používat stejné věty, které slyšeli pořád dokola, aby znehodnotili jakoukoli vůni modrého typu. Prosím, komentujte pouze v případě, že A) vůni vlastníte a/nebo B) jste ji skutečně nosili alespoň pár dní. Ano, každý si může v obchodním domě přivonět ke 30 vůním a nebýt unešen počátečním prvním tónem čehokoli hned poté, co jste předtím ucítili tolik vůní. Dejte této vůni šanci. Na jablku ve spojení s levandulí je něco, co mě nutí vracet se pro další přičichnutí. Je to úžasně návykové.

Za druhé, ano, vím, že jablečná vůně se nedá získat přírodní cestou, takže slova s negativní konotací jako "syntetická" se tam bez ohledu na téma okamžitě vyrojí, i když osoba, která vůni recenzuje, ji ani necítila. Abychom tomu oponovali, umělá prsa jsou "syntetická", ale to přece nezabrání chlapům, aby si s nimi chtěli hrát, ne? Tak proč tolik nenávisti vůči vůním, které nejsou vytvořeny přirozeně? Když to hezky voní, koho zajímá, odkud to pochází nebo jak to bylo vyrobeno. Pochopila bych, kdyby chemicky nevoněla, ale tahle nevoní.

Pokud jste dočetli až sem, dejte této vůni šanci, pokud máte rádi svěží, polosladké, polokorenité dřevité vůně. Myslím, že obstojí a udělá si výrazné jméno.

Максlaw

druh levandulové flétny ze skupiny vůní pro pěnu na holení (v dobrém slova smyslu), zjemněné zřejmě jablkem. Infinite zní svěže v chladném a studeném počasí. Podle mého názoru právě v tomto čase útulně sedí. Složení pyramidy je sestaveno s chutí. Ve svém vyznění je bezvýhradně mužná, bez špetky unisexu a sluší mu to. Možná bude po chuti příznivcům Cool Water, SC Eternity, Egoiste Platinum.
Mimochodem, z celé řady Boss Bottled se mi do vkusu trefily flanďáky Infinite a Unlimited.

IMHO. někdy vás tak překvapí skoupost obsahu recenzí na tu či onu vůni..... Píšou: "špatná barva flakonu", "špatný název", "flanker nevypadá jako praotec před 30 lety", "mám ve sbírce 2 desítky vůní, ale tahle...", "takovou vůni používají jenom flákači" a tak dále. Přitom v podstatě o zážitek z používání vůně nejde ani v jedné linii.
Soudruzi, kde se ve vás bere tolik žluči, snobismu a jděte do pr...e v hlavě!?
Buďte laskavější, že !

jimblue

Vyzkoušela jsem ji jen tak mimochodem a vůbec se mi nelíbila: Svěží vůně s typickým jablkem značky a intenzivní bylinnou sadou s náloží skořice, která ji činí svěží kořeněnou aromatickou ovocnou.
Vyhovuje.
Pro každodenní použití, mladá, příjemná.
Vyniká také šalvěj a santalové dřevo.
Dobrá!

realmarkvon

Stejné komentáře od stejných idiotů ke každému křídlu od každé značky. Kdyby to nevydělávalo, tak by to nevyráběli.

A teď si prosím k té vůni přičichněte a mluvte o skutečných tónech a dejte upřímnou recenzi.

Tohle není fórum pro vás, abyste se tu oháněli svými názory na flankery.

Buď mlčte, nebo recenzujte šťávu.

Noggi

Jsem zvědavá, jestli ji vyzkouším, zní krásně a popis vypadá taky zajímavě > už jsem opravdu přestala brát vůně od hugo bos. Poslední, která se mi líbila, byla Hugo Dark Blue. Ostatní se mi nelíbily, byly hodně popové a chemicky zaměřené.
Celkově jsem to zkoukla, můžu říct, že vůně není špatná, moc nekřičí, je velmi zajímavá a málo chemie. Dá se nosit za každého počasí. A mimochodem, aplikovala jsem si ji na ruku ve 12 hodin odpoledne a vydržela docela dlouho. Za 8 hodin a vydrží dodnes.
Pokud chcete dlouhotrvající vůni, můžete si ji vzít. V porovnání s ostatními vůněmi vyšel německé značce dobrý konkurent.

Montblanc
Individuel