Hugo Boss Mens Just Different EDT 2.... (21.99 USD)
Hugo Just Different podle Hugo Boss je Aromatic vůně pro muže. Hugo Just Different byl/a uveden/a v roce 2011. Vrchní tóny jsou Máta a Granny Smith jablko; střední tóny jsouBazalka, Frézie a Koriandr ; základní tóny jsou Kašmír, Pačuli, Labdanum a Olibanum.
viaperfumes
Zkoušel jsem ji naslepo a byl jsem příjemně překvapen. Úžasná vůně, nesrovnatelný tón zeleného jablka. Otevírá se velmi aromaticky a po zaschnutí zůstává velmi příjemný a návykový ovocný tón zeleného jablka. Velmi univerzální, můžete ji nosit od běžné až po formální.
Provedení: Vůně je velmi příjemná na dotek, ale zároveň je velmi příjemná na dotek:
Promítání - 2 hodiny intimní;
Výdrž - 6 až 7 hodin;
Vůně - 9,3 z 10.
Dunha77
Když jsem ji v obchodě vyzkoušela, byla jsem příjemně překvapená, nikdy jsem necítila tak zelenou a příjemnou vůni, jako je tato! Kombinace zeleného jablka a máty dodává vůni po nastříkání na kůži ledový nádech, velmi příjemně se nosí v létě, můžete to s nástřikem i přehnat, protože stejně jako ostatní parfémy v domě to není žádná bomba, dodává jí to určitou exkluzivitu, protože je to parfém mimo mísu.
Javier Andres
Velmi dobře voní
Velmi mužný
Označuje sílu a chuť
ALE
Vydrží 2 nebo maximálně 4 hodiny v závislosti na počasí
Kdyby vydržel trochu déle, byl by vynikající
(Mluvíme o obecném... Nejednou, ale pokud hledáte komplimenty, použijte ji před vstupem někam a je to jistý hit)
robert_rfa
Velmi osvěžující začátek se spoustou máty a jablečných citrusů. Objevují se jablečné listy a bazalka a koriandr, které zanechávají zelenou a trochu pikantní chuť. Velmi vyvážený parfém. Má pryskyřičnou a dřevitou příchuť, ale je velmi lehká, jak si představuji, aby ji vyvážila. Je to velmi zaoblená vůně, která potěší nositele. Je diskrétní. Přestože je dobře propracovaná a líbí se mi, nemyslím si, že je v mé sbírce nepostradatelná, protože jí chybí výdrž, ale určitě má své přednosti a sama o sobě je dobrým parfémem.
Vůně: 7/10
Výdrž: 5/10
Projekce: 5/10
Univerzálnost: 9/10
Ricky74
Nikdy jsem neměla příležitost přivonět si k této vůni od Bosse. Zaujata předchozími recenzemi se chystám do parfumerie, a to i díky zajímavé čichové pyramidě. Všimla jsem si, že Boss v několika svých vůních hodně sází na jablko (ovoce hříchu). Zřejmě to bude právě kvalita této nóty, která z parfému dělá svůdnou, zženštilou vůni. Brzy se o tom dozvím více!
alberto89
Právě jsem si koupila tento Hugo na popud skvělé recenze @hazelnut89 , přijde mi univerzální a docela odolný. Jak bylo dobře uvedeno v předchozí recenzi, dá se použít i při zvláštních příležitostech ( camporella ). Meloun je určitě cítit, je to směs olibanum, frézie a koriandru. Čekám na aktualizace od dobrého @Hazelnut89 .
Hazelnut89
Měla jsem malý vzorek tohoto parfému, který jsem zpočátku nesnášela, ale nyní jsem ho radikálně přehodnotila. Zdá se, že má dvě duše, tj. ne vždy mi na pleti působil stejně.
Rozhodně je to velmi mladistvá vůně. Svěží díky mátě, a když se vše povede, mám z ní i velmi "jemný" pocit MELONU a mléka, který se v průběhu hodin nemění.
Jindy mi na kůži dala velmi nepříjemný, nasládlý kontrast mezi svěžestí máty a "teplem" jakési zvadlé růže, což je podle mě jablko, když je hodně zralé, nebo máta kvasící v mátovém kefíru.
Překvapuje mě, že je to vůně z roku 2011, připadala mi jako vůně z devadesátých let, z doby, kdy můj táta vozil v autě nějakou třicátnici lehce závislou na diskotékových vůních.
Dokáže být velmi uvolňující, ale také velmi transgresivní: její svěžest, spontánnost vám dodá touhu po svobodě, po transgresi opuštěním se v přírodě! Vždyť, přiznejme si to, může být dobrá k tomu, abyste se vydali na kempování a svlékli se do naha v zeleni! Ale ne pro romantickou chvilku.
AMajeedQT
Čichový příval energie!
Toužili jste někdy nosit necitrónový dobrý osvěžovač? Tak tohle je ono!
Just Different je svěží ovocně-kořeněná vůně se svěží kořeněnou mátou, ovocným nádechem zeleného jablka a kašmeranovým nádechem, který dodává jemné dřevité pižmo.
Kombinace zeleného jablka a máty je tak svěží a energická, že svému nositeli dodá osvěžující vitalitu. Kašmeran jí zároveň dodává dřevitou pižmovou váhu, která zabraňuje tomu, aby se z vůně Just Different stala další "sportovní" vůně.
Není to ta nejsvěžejší vůně; není příliš citrusově/vodově těžká jako třeba Kenzo L'Eau par Kenzo, ale přesto je svým způsobem svěží.
Název, flakon a reklama trochu klamou:
1. Není to příliš "jiná" vůně, jako by se dalo říct něco úplně nového/neočekávaného. Na to se podívejte na niche vůně.
2. Černý flakon spolu s Jaredem Letem ve smokingu mohou vyvolat dojem, že jde o noční/randovní vůni. I když by to tak mohlo být, existují jiné vůně, které by byly vhodnější než Just Different.
Koneckonců je z řady Hugo, která je určena mladým lidem.
Celkově je Just Different krásná, příjemná a řekla jsem "energická" vůně, která je vhodná pro každodenní nošení.
Povedená vůně od značky Hugo Boss.
avan89
Narazila jsem na ni v parfumerii v Minsku, protože jsem četla místní recenze o tom, jak je hnusná a chemická. Po vyzkoušení jsem měla pocit, že zdejší komentáře se věnují nějakému jinému Different-u, ne tomu, který jsem měla v ruce. Velmi příjemné jablko s mátou, žádná větší chemie než u jiných zástupců stejné třídy. Každopádně jsem si ho koupila.
warrioromar
Skvost, tajemný stejně jako jeho stáčení do matné černé láhve, nevíte, co čekat, a překvapí vás v dobrém slova smyslu. Voní velmi mužně a příjemně a zároveň sexy, dá se nosit kdykoli a při jakékoli příležitosti. Opět je to další z mé sbírky, kterou mohu doporučit těm, kteří chtějí mít jen jednu kolínskou na všechny účely(stejně jako kdysi já). Je to JEDINÁ VŮNĚ v mé malé sbírce, která mi po cca 6 měsících nošení dostala několikanásobné komplimenty a velmi dobře si ji zapamatovali: ("co to bylo za černou lahvičku?"). Nikdy mě nezklamal doplněk, pokud jsem šla do vnitřního prostředí do 4 hodin po nastříkání. Takže mohu konstatovat, že je to skrytý klenot, jak jsem již zmínila, a podle mého názoru nedoceněný, ale jsem "ráda", že je nedoceněný, takže zůstává tak UNIKÁTNÍ, jak se narodil, a ANO, je jiný, a DOBRÝ jiný.
Modadicta
Když jsem tento parfém recenzovala poprvé, byla jsem trochu nezkušená a neuměla jsem dobře identifikovat tóny. Kromě toho to byl první pánský parfém, který jsem se snažila hodnotit. Proto jsem se mu nevěnovala obšírně, jak to obvykle dělám.
Tento parfém má velmi výrazné tóny zeleného jablka a máty. Zejména ty druhé! Kadidlo jen tak pokukuje, čímž je zajímavější. Nejlepší je, že ji vůbec nevnímám jako syntetickou. Vůně máty a jablka je velmi příjemná a příjemná na dotek.... reálná. Není skřípavá. Nevoní jako zubní pasta, ani jako sladká jablečná příchuť. Líbí se mi, že u parfémů dbají i na tento aspekt. Je to velmi důležité, protože někteří z nás nesnášejí "plastovou" vůni.
Má dobrou stopu a délku. Zaplní místnost svou vůní (v případě mého přítele ano). Zůstává také na oblečení.
Je to spíš parfém na běžné vycházky nebo něco podobného. Je jisté, že ze zákona se bude líbit dívkám. Takže si myslím, že je ideální ho brát jako osobní vůni. Není jednoduchá, není přeplácaná. Je to vyvážený parfém.
8/10 Až ji přítel dopije, dám mu další, protože ji miluje (a já taky).

дроп
Tomu se říká mistrovské dílo selektivní parfumerie! V průběhu pěti hodin (na mně) se projevuje živý efekt "otevření" vůně a její "hry". Na ulici je to jedno, v teplé místnosti druhé, někdy vůně na chvíli zmizí a pak se vrátí, za vlhkého počasí má slušnou stopu. Obávám se, že pro můj věk není úplně vhodná (spíš pro mladé), ale nedokážu se jí vzdát, tak moc mě láká. Veškeré nadšení je čistě imho.
GuVial
Je to jedna z mých nejoblíbenějších pánských vůní! Vážně si musíte uvědomit, že nese německý koncept, ve kterém převládá střízlivost, elegance a funkčnost.
Tato aromatická vůně je univerzální, protože se hodí, ať už ji nosíte ležérně, nebo k obleku, na den i na noc, pro všechny věkové kategorie.
Na začátku je patrná máta a zelené jablko, poté trochu vyprchá a stane se jemnou a dřevitou, se střední délkou a střední stopou za rozumnou cenu, protože si v ničem nezadá s ostatními značkami. Vřele doporučujeme pro dynamické men!!!!
JohnMc
Mám pocit, že mé vnímání značky Hugo jako trochu, troufám si říct, "teutonské" v jejich vůních a oblečení (čti efektivní, bezpečné, spolehlivé) má tendenci předjímat můj pohled na jejich nabídku. Naproti tomu mohu být příliš otrocký vůči nabídce například YSL nebo Diora, protože je vnímám jako ostré, nekompromisní a vzbuzující respekt typicky francouzským tvůrčím způsobem. Musím říct, že ačkoli "Just Different" představovala pro mé zaujaté oči další možný marketingový gymick, byla jsem příjemně překvapena tím, co je ve skutečnosti volnější, přitažlivější nabídkou než předchozí vůně tohoto domu, s patrnou binárností sladké/chladné a vědomou snahou být méně germánská/funkcionalistická a více latinskoamerická/kreativní. Předem se omlouvám za rozsáhlé zobecnění, přátelé, doufám, že jsem to myslel dobře.