Boss Bottled Night podle Hugo Boss je Woody Aromatic vůně pro muže. Boss Bottled Night byl/a uveden/a v roce 2010. Vrchní tóny jsou Levandule a Bříza; střední tón jeFialka ; základní tóny jsou Dřevité tóny a Pižmo.

MateusL
Velmi příjemná vůně! Je jako fialka s nádechem pižma, což jí dodává čistý vzhled. A dřevitost jí dodává střízlivost a mužnost v pozadí. Příjemná je hned díky levanduli, ale pak přijde fialka a všechny pocity, které jsem popsala. Je prakticky lineární, ale snadno si ji oblíbíte. Není na ní nic "nočního". Není tam žádná sladkost ani nic podobného. Přišla mi jako velmi příjemná čistá vůně. Projekce je v pořádku (blízko k pokožce). Ale výdrž zanechala něco, co by se dalo vytknout. Viděla jsem za ni dobré ceny, takže za mě stojí za koupi.

Jk015
Jediná vůně, kterou budete potřebovat!
Věřte mi, že je to lahodná sexy hřejivá útulná vůně.
Ženy ji milují. Absolutní bezva kluci. Zapomeňte na sauvage, Eros a bleu de Chanel, tahle je všechny převálcuje. Spadá do stejné kategorie jako ostatní, i když ji můžete nosit kdykoli a kdekoli.
Pokud hledáte podpisovou vůni, nehledejte dál. Je tak jedinečná, že se za ní otočí každá hlava v místnosti. A nejlepší ze všeho je, že je levná!!!
Nemáte zač, lidi. Poděkujte mi později.
11/10

JAGB
Chci říci, že především proto, že to bude parfém, který máte pochybnosti, zda koupit, nebo ne, moje odpověď je "ANO" ROTUNDO, protože je to velmi osobní vůně, odlišný od svého původního otce botled, pro ty poznámky ještě dřevité a je třeba poznamenat, že se vzdaluje od původního jablka a ovocné tóny, fantastická vůně, možná není holubičí, jak jeho název říká, že ji používat pouze v noci, Je superversatilní a velmi snadno se nosí a nenechte se zmást tvrzením, že nevydrží, protože je to jeden z mála parfémů, který si nasadíte, dokud vám vaperdiendo voní stejně, výstup je jiskřivý ta vůně fialky v kombinaci s dobře ošetřenou levandulí, jak prochází sušením ztrácí sílu fialky a je kombinací levandule, trochu fialky a hodně dřeva na konci a vydrží divoká. Doporučuji 100 x 100

Danyoli
Na vrcholu mého PMS, s podivnými touhami. V jedné z těch chvil jsem si ji impulzivně koupila, chtěla jsem mužnou vůni. Nelituji toho, parfém se mi líbil, ale stydím se ho nosit, aby si všichni uvědomili, že je mužský. Je pro mě velmi těžké mít ráda mužské parfémy. Tento si získal mé srdce a doporučila bych ho každému muži. Voní jako pěkný, čistý muž. Je tak afrodiziakální, až je to skoro obscénní. Přivonět si k ní znamená vzpomenout si na teplé noci s velmi zajímavými muži. Miluji ji

Fragrantius
Navzdory všudypřítomné kritice posledních verzí této značky se mi tento Boss nečekaně líbil. Hlavní je překonat chemózu na začátku, pak je vše velmi dobré. Je to mužná vůně až do morku kostí, ale není mužná. Co se týče toho, že je noční, tak s tím snad ani nesouhlasím. Klidně ji budu nosit do kanceláře na každodenní nošení.
UPD: Uvědomila jsem si, co mě na ní tak přitahuje - tón fialky, který jí dodává jakousi chladnou kovovou příchuť. To, co mě na šedé Narciso Rodriguez tak baví.

MarianoArgento
Dobrý den, budu mluvit o svém oblíbeném parfému, možná ho mnoho z vás nesdílí, ale pro ty, kteří ho ještě nezkusili, řeknu, že je to pro mě dokonalá vůně:
Vůně svěží a zároveň silná, vůně svěží levandule a silné pryskyřičné břízy, která ustupuje té polonahé vůni fialky, která z tohoto parfému dělá něco jedinečného, ten pocit svěžesti a mužnosti, ale se silou a intenzitou, který dokážou dát jen parfémy jako Fahrenheit od Diora (které mimochodem mají jako vstupní tón společnou levanduli a fialku jako srdce).
Zkrátka čistý pocit, mužnost, pronikavost, ale příjemná, ideální pro denní i noční použití v podzimně-zimních dnech v Buenos Aires, vhodná pouze pro muže s přítomností a osobností, vynikající 4hodinová stopa! a vůně na kůži vydrží celý den!
To nejlepší z německého domu Hugo Boss dokonce překonává svou mateřskou vůni Bottled.

WANDIN2
Tajemství této hry je v "SRDCI".
Skvělý mužný květinový parfém!
Už při otevření je cítit velmi dobrá vůně, která se dobře promítá do místnosti asi hodinu. Po této době se projekce zmenšuje a stává se intimnější, ucítí ji jen ti, kteří se k vám přiblíží, ale právě tehdy, příteli, se to, co bylo dobré, stává VYNIKAJÍCÍM, vůně se stává velmi, velmi lahodnou. Voní velmi smyslně, trochu "špinavě", což z ní dělá afrodiziakum... pokud se ti, milý čtenáři, podaří přimět ženu, aby si k ní přivoněla na tvém krku, můžeš si, drahý, zapnout bezpečnostní pás!!! hehehe... je to vážné!
Fixace je velmi dobrá. Cítím ji na kůži ještě po 12 hodinách... ale vůně není tak dobrá jako v srdci parfému, které vydrží až do šesté hodiny.
Ano, dá se nosit i přes den, ale na noc je lepší. Není to vůně na večírek, ani se nehodí na sluníčko... jinak je dobrá na všechno.

Lady_Anastasiya
Tato vůně na mě působí jako kozlík na kočku! No, prostě mi to vyrazilo dech! Začnu ji lačně vdechovat a někdy je těžké mě donutit přestat) Zvlášť v létě v horku se mi moc líbí, jak na manžela sedí. Ani 1 mužský parfém mě nevzrušuje tak jako tento. Nechápu, čím voní, obecně se v pánských parfémech moc nevyznám. Ale chtěla jsem napsat o svých pocitech z této vůně.

Тантра
Jsem si jistý, že kdybyste vzali tuto vodu, nalili ji do lahve nějaké honosné značky a nechali lidi, aby si k ní přivoněli, recenze by byly lepší. Možná by se neobjevovala slova jako "Bože, kdo stvořil takový zázrak?", ale rozhodně by bylo méně rozhořčení.
Co to je - rys ruské mentality udělat z toho *** víte co? Třeba "fuj, co to je?" To je hrůza, Chanel do studia!
Je to normální parfém. Noc dostojí svému jménu. Voní sladce, dřevitě... Je v ní cítit teplo jako z vyhaslého ohně... Ne kouř, ale teplo vyhaslého ohně.
Pokud nemáte touhu někoho zabít (v dobrém slova smyslu), můžete si tuto vodu koupit a nikdo neřekne: Bože, kde to tak voní?
Dal bych jí solidní čtyři z pěti.

takeitupthenose
Nerad bych, aby to znělo, jako bych to přeháněl, ale tohle je pravděpodobně nejlepší vůně v poměru cena/hodnota, kterou jsem si pořídil od doby, kdy jsem si koupil Royal Oud. Je to nádherná vůně a troufám si tvrdit, že je velmi nedoceněná, pokud jde o rozruch v komunitě voňavkářů.
Je to krásná fialka podpořená koženou břízou na pižmově dřevitém základu. Má v sobě takovou sladkost, ale je to květinově dřevitá sladkost, pokud to dává smysl. Opravdu působí dost sexy, ale téměř náhodně, jako by se ani nesnažila. Nicméně název "noc" by vlastně mohl odkazovat na záměrné jednání parfuméra.
Mám dobrou výdrž 6 hodin a více. S krásným srdcem a vrškem se opravdu drží asi 4 hodiny. Považuji ji za nesmírně univerzální, ale lepší je vůně na rande, romantická. Přijde mi jako celosezónní a za současné akční ceny je to opravdová krádež. V maloobchodě je to dobré za současné ceny je to žádný mozek. Moje žena mě dokonce pochválila, což je docela vzácné.

priethcallas
Poněkud nejistý začátek s levandulí, měkkou a březovou s fialkovou nótou mi připadá elegantní. Závěr s dřevitými tóny a pižmem je velmi jemný a jednoduchý. A to je pro mě problém této vůně, protože vůbec neposlouchá své označení Night. Nemá sílu být noční vůní, aby se prosadila ve znečištěném prostředí (hospody, diskotéky atd.), a chybí jí komplexnost, kterou u "nočních" parfémů přinejmenším vyhledávám.
Jednoznačně mě zklamala při srovnání s původní Boss Bottled, která je svým stylem mnohem zajímavější a také déle vydrží a má delší stopu. Tato je příliš nenápadná na to, aby byla noční, je plachá.
Její trvání se pohybuje od středně dlouhého po dlouhé, ale v druhém případě velmi kožené. Stopa je středně silná.
Jednoznačně předražená, pokud hodláte zaplatit 100 dolarů za lahvičku 125. (Takto ji účtují u nás) Není špatná, to vůbec ne, ale podle mého názoru zaostává.

neo009
POZNÁMKY JSOU ( NAPSANÉ NA LAHVIČCE )
TOP
JSOU ŠPATNÉ , NEVÍM PROČ
A LIDÉ VIDÍ POZNÁMKY A KOMENTUJÍ TO,
JAKO TŘEBA ŽE TO VONÍ PO FIALCE NEBO LEVANDULI,
TOHLE NENÍ LEVANDULOVÁ VŮNĚ ALE JE TO VŮNĚ BŘEZOVÉHO LISTÍ,
A TOHLE NENÍ FIALKA ANI JASMÍN , JE TO VAVŘÍN.
AMARELLOVÉ DŘEVO SMÍCHANÉ S PIŽMEM . TAKE CARE
Edit: Po pochopení vůně fialových listů, mám ji teď, když jsem ji nedávno testovala, omlouvám se za to, že jsem se při posuzování rozpisu poznámek na fragrantice spletla
Edit: Omlouvám se za tvrzení, že nemá levanduli ani fialku ani jasmín, protože si teď myslím, že tyto tóny má.