Yesterday Haze Imaginary Authors pro ženy a muže

Yesterday Haze Imaginary Authors pro ženy a muže

ořechový
kosatec
laktonický

Yesterday Haze podle Imaginary Authors je Floral Woody Musk vůně pro ženy a muže. Yesterday Haze byl/a uveden/a v roce 2014. "Nosem" za touto vůní je Josh Meyer.

Parfumér

Kosatec
Fazole tonka
Ovocné tóny

ViciousVirgo

Můj absolutně nejoblíbenější IA frag! IA fave / fave nákup za dlouhou dobu. Úplně mě to dostalo, věděla jsem, že doslova ve chvíli, kdy jsem to zkusila, POTŘEBUJU okamžitě like na FB!!! lol - a čím déle jsem ji nosila, tím byla lepší! Doslova Jedna z absolutně nejlepších z domu a pokud se vám líbí popsané tóny a pořídíte si jen jednu IA vůni, tohle by měla být ona!

NEJrealističtější šlehačkový tón, jaký jsem kdy ve vůni cítila! A ten fík... Omg, ten fík (LOVE fig: womanity, JM, philosykos atd.) Tak skvělé spojení tónů, & dobře namíchané. Pudrový kosatec vše krásně zaobluje, sladká Tonka, dřevité & ořechové tóny, dodávají fíku tak krásné komplexní krémové & sladké, gurmánské vrstvy. omg, chci se v něm vyválet a stát se jím. MILUJU ji! liší se od všeho, co mám, nádhera! Nositelná, denní/noční kdykoliv během roku. Def ženská, ale mohla by být unisex Sofistikovaná sexy. POTŘEBUJU FB RN! (Aktualizace: mám ho! Stále nádherný! Koupila bych si několik záložních kopií tohoto lol, jako už mám úzkost z toho, jestli někdy přestanou vyrábět... budu tak naštvaná lol). Je to tak dobré.

Fall_Fever

Nádherná krémová a oříšková vůně s lehkými dozvuky zralých fíků. Pro mě ve složení jednoznačně dominuje ořech a smetana, velmi neobvyklá a velmi hřejivá, náladu vytvářející vůně. Výdrž je prostě úžasná, oblečení by se mělo prát, aby se vůně zbavilo. kompozice je neobvyklá, ale velmi i nositelná, bylo to mé první seznámení s ořechy v parfumerii a nebyla jsem zklamaná. jediná nevýhoda - trochu monotónní. Během dne může nudit, ale rozhodně není na každý den. Ale na náladu je ideální.

77Heather

Páni. Vyrostla jsem v srdci údolí San Joaquin Valley, které je základem této vůně. Teď je mi čtyřicet a byl jsem pravděpodobně poslední generací tohoto místa, která jako teenager "chodila na fíky" (tedy do fíkových sadů) a dělala to, co dělají teenageři (než fíkové sady ustoupily domům a mandloňovým sadům). Tato vůně to vystihla. Naprosto přesně. Je to horký zaprášený letní sad, délka líného dne před vámi nekonečná, sladký závan touhy a pak skok do jakéhokoli auta, které vás odveze do příkrovu košatých větví fíkového sadu. Možná cestou zachytíte závan ořechového sadu. Vnější vůně - suchá zaprášená hlína, dužina fíků - a sladká kůže, to vše se prolíná, zběsilé a bezstarostné setkání zachycené v této láhvi. Páni, prostě páni. Jaká nostalgie!

Bez tohoto referenčního bodu je to stále krásná sladká vůně založená na fíkovém základu.

giphu

Kouzelná, zádumčivá, lehce melancholická vůně. Pro mě je ideální pro pozdní podzim. Nezralé vlašské ořechy se všemi blánami a přepážkami a zvadlé plody na trávě. Kyselé slupky švestek a meruněk. Spousta prachu, jako srpnový smog. Je to kosatcový prášek a fazole tonka. Bála jsem se, že narazím na cukrovou bombu z fíků a smetany, ale ne. Je tu jemná a jen vzdáleně ovocná příchuť. Je to spíš dřevitě-pudrově-ovocná příchuť. Miluju ji!

kiraagold

Otevírá se neslazenou šlehačkou a gumovými kalhotami. Možná trochu termitího prachu, aby to škrábalo.
A později osmdesátiletou rozinkou. Jen jednu.

Tento příběh je sice vydáván jako ženská beletrie, ale zjevně ho napsal muž.
Přestala jsem číst v polovině páté kapitoly.

варвара_орелкина

v té vůni není nic zlověstného, stejně jako není nic zlověstného v imaginární knize. je tu dusivý zápach pramenící ze zdrženlivosti, ale odhalení pravdy také není řešením: nemyslete si, že si farmář deset let nic neuvědomoval, tak naivní není. A teď je smutný ani ne tak kvůli manželčině nevěře, ale proto, že si uvědomuje, že nemá kam dávat úrodu: ovoce, ořechy a fíky jsou krátkodobé produkty, rychle mizí ze slupky - a je dobře, že se na slupce nekazí.

Farmář si nejspíš koupil linku na výrobu kompotů a sušení sušených švestek a přemýšlí, jak ji zařídí, kolik bude muset najmout zaměstnanců a hlavně, co udělá s pilotem, pokud bude chtít jeho žena všechno veřejně artikulovat (to rozhodně nejsou jeho slova). pilot svou práci zná, nechce ho vyhodit, ani nechce veřejný skandál.

Celkově vzato, z manželky a sklizně bolí hlava mnohem víc než z potěšení.

Kromě ovocných a ořechových tónů obsahuje parfém zřetelný prach sadů. ačkoli je tento tón imaginární, je tak jasně zprostředkovaný a sedí tak pevně a tak dlouho, že by mohl být méně..... Prach vše zahaluje a činí parfém, postavy i dílo samotné poněkud fádními.

Bohužel.

Versace