Lolita Lempicka Lolita Lempicka pro ženy

anis
fialkový
kosatec
třešeň

Lolita Lempicka podle Lolita Lempicka je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy. Lolita Lempicka byl/a uveden/a v roce 1997. Lolita Lempicka byl/a vytvořen/a Annick Menardo a Christian Dussoulier. Vrchní tóny jsou Badyán, Fialka a Břečťan; střední tóny jsouLékořice, Třešeň, Kosatec, Kořen orris a Amarylka ; základní tóny jsou Vanilka, Pralinka, Fazole tonka, Bílé pižmo a Vetiver.

Badyán

Fazole tonka
Bílé pižmo
Vetiver

JKittrell

To je pro dívky, které jsou stále v režimu goblinů.

Představte si gotickou skřítku z Winx Clubu, která ukradne třešňový koláč chladnoucí na okenním parapetu na obraze Thomase Kinkadea a pak se po čtyřech vrátí do své jeskyně. Umí rozklepat čelist jako had a každé jídlo sní jako Saturn požírající svého syna. Obyvatelé vesnice Thomase Kinkadea se tohoto tvora bojí. A znáte hlavního antagonistu stolní hry Candyland z roku 1984? Ano, lord Lékořice. No, ona s ním chodí, kamaráde.

Představuji si, že si Grimes místo koupele nasadí tohle.

Je to skvělé.

MellyHelly

Aaahh, Lolita Lempicka! Zřejmě už není moc populární, a navíc je stará a nové generace jsou už bombardovány mdle sladkými karamelkami. Přihoďte k tomu trestuhodné přeformulování a škoda je na světě.
Tento parfém v krásném malém flakonku byl na začátku roku 2000 velmi oblíbený a bylo k němu možné přivonět poměrně často.
Vždycky mi připadal příjemný, ale také omamný, pokud se používal bezmyšlenkovitě, což se tehdy mezi dívkami stávalo poměrně často.
Ve své původní verzi je to velmi sladký parfém s anýzem a lékořicí a přehnaným množstvím pudrových tonkových bobů, ale také poněkud dřevitými a lehce pižmovými tóny. Krásná a komplexní, podle mého názoru pomrkává po L'Heure Bleue a sleduje její vílí auru, ale je v ní i lehký nádech Insolence.
Obal jistě přispěl k její pověsti vílího parfému, ale pochybuji, že ji ucítíte ve vílím lese.
V té době vzniklo mnoho verzí, vždy se stejnou vůní, ale s jiným, lahodným obalem, včetně verze "v kleci".
Podle mého názoru to byl na svou dobu odvážný parfém a jeho nezpochybnitelná kvalita zabránila tomu, aby se stal cukrkandlovou hláškou doby, přesto umožnil ženám vytvořit si malý kokon laskavosti a kouzel jako obranu proti ošklivému a zlému vnějšímu světu. Ve skutečnosti toho využívaly. Na přeplněných místech při aperitivech a různých večírcích bylo běžné potkávat mraky Lolity Lempické. Mohli jste si dokonce vložit do úst vidličku studených těstovin a doušek šprochu spolu s obláčkem talku...
Bylo to tedy až moc, ale použité s mírou to bylo opravdu dobré a myslím, že i docela smyslné.
Naštěstí dospělácké, ne dětské, otočení směrem k jeho zdroji jste nečekali, že najdete třídu základní školy s pytlíky gumových medvídků a marshmallow.
Je to dámský parfém s hlubokou romantickou linkou hledající smyslnou náklonnost, na věku nezáleží, ale není to parfém pro obtěžování dětí.
Z mnoha typů balení, která byla k dispozici, jsem měla a stále mám to se světle zelenou plechovou krabičkou ve tvaru srdce s miniaturou a dvěma tubami sprchového gelu a tělového mléka uvnitř.
Pro mě krásná čichová vzpomínka na ta slavná a pozitivní léta.

Smells_like

Mystický, přenese nás do kouzelného světa víl, elfů a skřítků. Je to procházka tímto prostředím po dešti, s ještě mokrou zemí.
Všechno je to jako na dlani.

Kdyby se parfémy mohly spojovat s filozofií/náboženstvím, tohle by byl určitě zástupce Wiccy!
Úžasné! Opojný!

Miluji tento parfém, ale (nazvěte mě bláznem) přesto se více ztotožňuji s jeho chudým příbuzným Mini Sexy od Varens. S touto vůní se moje pleť cítí lépe, je sladší. Řekněme, že MS je víla dospívání a Lolita moudřejší víla. Přesto je obě miluji a jsou to mé nejoblíbenější parfémy všech dob.

Monstrózní fixace, projekce (a cena)!

RadionovaRina

2Bosikom: už potřetí za půl roku čtu vaše recenze na téma "pokud existuje peklo, tak v něm..." na různé variace této vůně - proč je po smazání zveřejňujete znovu a téměř doslovně? Pokud vám zážitek s hořící gumou nedá pokoj, je to spíš důvod k prověření pravosti parfému a podmínek skladování. A preventivně navštívit ORL. Aspoň zaminut teď moje recenze, - koukám, že na profilu už proběhly jako Mamai na bordelu.

Pro mě osobně je vůně nádherná. Fialka v ní krásně hraje, tak krásnou a krémovou jsem ještě nikde neslyšela. Anýz a lékořice nejsou v popředí, ale dodávají dřevitost a hřejivost: lékořice se nepřevaluje do cukroví a anýz do kafru. Třešeň zní v první polovině úvodu šťavnatě a v druhé polovině jemně. Celkově je vůně sladká, ale ne tak sladká jako stejná Si nebo LVEB. Na studené pokožce sedí dlouho a pudrově, základ je slyšet několik dní.
Velmi dobrá do prvního sněhu a vůbec na začátku zimy, dodává pocit útulnosti a pohádkovosti, kouzla, a zároveň - docela sexy. Svíčky v lucernách Ikea, vlněné ponožky a kašmírový svetr na holém těle. A ta Lolita. Je to skvělé. Miluju to.

Pvbraga

Jeden z parfémů s nejlepším konceptem, který znám. Opravdu mi zprostředkovává kouzlo, pohádkový les, sen noci svatojánské, dům čarodějnice z Jana a Marie. Myslím, že tento pocit je způsoben sladkými, dehtovými tóny rozbitými vetiverem a břečťanem. Lahodná a tvář podzimu a zimy, vydrží celý den a jemně se promítá. Flakon je nádherný, jeden z nejkrásnějších v parfumerii. Každopádně ji mám moc ráda a myslím, že je škoda, že se přestala vyrábět.

Agnes

Ani nevím, jakou láhev mám. Mistrovské dílo! Flakon i parfém jsou mistrovská díla. Dřív byl sladký a vlezlý, ale teď ho prostě miluju. Komu se zdá příliš sladká - zkuste si ji nastříkat na kapesník a nechat v místnosti, - velmi tenká, půvabná, jako tančící baletka, aristokratická vůně, otevírá se a hraje všemi uvedenými tóny, velmi variabilní, opulentní, prostě pohádkově krásná vůně.
Asi takhle voní dlaně lesních elfů sbírajících byliny pro kouzelný pyl: anýz, lékořice, fazole tonka, bobule, kořeny kosatce, něha fialky, špetka vanilky.....

anzuki

Voní po křupavém břečťanu, krémové lékořici a jemných, pudrových fialkách. Obvykle nejsem velkou fanynkou lékořice, ale Lolita Lempicka to dělá správně a zmírňuje ji vanilkou. Zasněná, nadýchaná, jemná vůně... a přitom trochu drzá.

Je to jedinečná a ojedinělá vůně, která je mi velmi drahá.

Espartaco

Není divu, že je často zdůrazňován její status unisex parfému, je tomu tak dokonale, a to díky tonce. Před dvaceti lety se populární mužské parfémy ubíraly směrem k chladivé vanilce nebo mentolu, nicméně zhruba od roku 2008 zavedly mužné orientální party tonku ze sladkých a rezavých jako jednu ze svých hlavních not. Nejsem si jistý, zda by dámská verze Lolita Lempicka mohla být v roce svého uvedení na trh považována za unisexovou vůni, ale s ohledem na vývoj pánské parfumerie za posledních deset let ano, a to do značné míry právě díky tonce, kterou nelze přehlédnout.

Lolita Lempicka je parfém, který si vydobyl své místo v historii, je také pravda, že bez Angela by neexistoval, ale není to klon, zdaleka ne. Od Muglera přebírá onu plastickou a gurmánskou drzost, tak bezostyšnou, že "hele, už jsem tady, kdybyste to náhodou neslyšeli", ale v tomto případě se rozvíjí v škále šeříků, fialek a fialek, která ji vzdaluje od chladu bílé a modré Angel.

Tuhle vůni nikdy nebudu nosit kvůli kombinaci tonky a třešní, nemám ráda ani jedno, tak kyselé, tak strohé, tak kyselé. Nicméně, a to mě nutí zkoušet ji znovu a znovu, pod tím vysokým tónem se skrývá kompaktní, hutné lůžko, chladné, stébelnaté tělo, které mě přivádí k šílenství, bonbónek z fialek, vanilky a kosatce, chladný, sametový, narkotický... tahle panenková vůně tak moc podle mého gusta mě nutí šilhat. Tento hutný, fialkový proud vnímám jako modernější a záměrně uměřenější evoluci Guerlainů z počátku století a pravdou je, že jsem na tomto tónu, který se sice neztratí až do smrti parfému, ale jde ruku v ruce s ostrým proudem, každý svým způsobem, nemísí se, dobře se odlišuje, nešlape si na paty a je zřetelný až do konce, závislá.

Nevím, jestli některý z pěti set tisíc flanelů, které tento parfém má, má vliv na atalkadovou část; ten, o kterém je řeč, není pro mě, ale komu se může líbit, bravo, prodává se sám.

Povinná součást každé eseje o dějinách parfumerie. Dnes jsme zvyklí na legie sladkých parfémů, před dvaceti lety to bylo průkopnické a avantgardní. A stejně jako v případě Angel zestárla velmi dobře.

rougetnoir

Lolita je parfém, který utkvěl v kolektivní představivosti mladých žen 90. let, pohádková a smyslná vůně, jejíž název se dokonale hodí k žánru, který si klade za cíl vytvořit. Ano, protože existují parfémy, které vytvořily žánr, v tomto případě "gourmand", a Lolita, spolu s Angel, která vyšla o několik let dříve, k nim rozhodně patří.
Rozdíl oproti Angel je v tom, že Lolita je nositelnější a méně drzý parfém a v některých ohledech více retro, s onou fialkovou notou, která vám připomene starý pudr na babiččině nočním stolku. Je to však parfém k pití a ne k jídlu, s tóny badyánu, třešní a lékořice připomínajícími likérový sirup, který otupuje smysly a přenáší člověka do snu, do světa noci, pohádek, parfém, který je také trochu narkotický, ale naprosto univerzální a nikdy ne banální. Není to křečovitá ani diabetická sladkost, díky břečťanovému listu, který štiplavě doprovází fialku na vrcholu, a zdobí nádherný flakon jako umělecké dílo. Kosatec dodává kompozici talkový nádech a vetiver jiskřivý nádech, všechny tóny se naprosto vyváženě mísí a vytvářejí z Lolity vůni, která je sladká a gurmánská, ale naprosto nositelná a nadčasová.

korrocks

Jo, jsem chlap... Jo, nosím Lolitu Lempickou...

Co s tím?

Myslím, že parfém je opravdu o lásce k vůni a pocitu, že ji reprezentuje. A to mi Lolita Lempicka splňuje!

Určitě, je v roztomilém malém jablečném flakonku se srdíčky lásky a je to jasný, sladký obláček vůně.

Ale je v ní něco, co na mě opravdu působí: je klidná i lehkomyslná, roztomilá, ale provokativní, místy nostalgická a místy zcela moderní.

Posouvá vůně fialky, lékořice a vanilky na absolutní maximum, a když jdu s kamarádkami po silnici, oděná v černém a zalitá Lolitou Lempickou, připadám si jako milion dolarů.

Mír.

Smodatoamore

Tohle je jeden z mých parfémů srdce. Gurmánské vůně nejsou zrovna mou oblíbenou čichovou rodinou, ale Lolita Lempicka je TEN parfém, o kterém se mi zdá!
Zamilovala jsem si ho od první kapky!
Lékořice a anýz představují mé hříchy hrdla!
Lékořici mám tak ráda, že pro tento Nádherný kořen opravdu ztrácím hlavu. Hvězdicový anýz má svou vlastní vůni: sladkou, a přitom štiplavou, nepopsatelnou.
V tomto mistrovském díle já osobně cítím nejen třešně, ale také svou milovanou Fialku!
Slova mi selhávají, právě proto, že se díky této vůni cítím hýčkaná, jako princezna.....
Darovala bych ji své Dceři s přáním, aby se jí splnily všechny její nejkrásnější sny!
Doporučuji všem, kteří milují snění!!!

CokeChile

Ufff Lolita se hodně mluví....je živá a veselá dívka ze sousedství, která se dokáže usmívat, a přesto skrývá citlivou a moudrou duši. Lolita dokáže být melancholická, romantická a něžná, a když se odhodlá, tak i nestydatě pikantní a otevřeně sexuální....záleží na náladě a touze.
Tato gurmánská květinová vůně byla popsána ad nauseam, dokonce i Victoria Frolova z Bois de jasmine jí dává pět hvězdiček, čímž ji povyšuje na klasiku. Takže k tomu, co řekly kolegyně z fóra, se nedá o moc víc popsat ani dodat.
Jak voní mně? Babaróza fialkového a lékořicového krému, ochucená badyánem, vanilkou, třešní a čokoládovou polevou... sladká ano, ale překvapivě svěží, hladká a romantická... a také, trochu suchá a lehce zemitá. Ale to, to je jen vypnutí nosu a důkladné zkoumání jeho tónů.
Není to sladký styl Fantasy ani sladkobolný Angel, je to gurmánská gurmánská zelená květinová vůně, která se dá nosit v zimě i v létě, ve dne i v noci, záleží jen na tom, v jakém duchu se nosí.
Tato vůně je naprosto ženská, ale já neodolám pokušení ji čas od času nosit. Tak moc mě Lolita okouzlila.
Dlouhá výdrž: pět hodin, přičemž první dvě hodiny jsou silně vnímatelné.

AHKA

Tak se to stává: dlouho hledáte parfém, který se vám líbí, a dlouho ho nemůžete najít, a pak Uvidíte! A je tam!
Budu vyprávět svůj příběh seznámení s Lolitou.
Nedávno jsem si koupila spoustu parfémů, ale všechno je jinak, v obchodě se mi líbí, trochu si je obleču, zdají se mi dobré, ale pak to všechno stojí bez hnutí a nechce se mi to používat.
Lolitu mi doporučila poradkyně v Duty Free. Většinou se vždy spoléhám na svůj vkus a nenaletím na triky konzultantů (někteří jsou ochotni udělat cokoliv, jen aby prodali nějaký nesmysl). Zpočátku jsem nechápala, jestli se mi líbí, nebo ne, nepodobala se žádnému parfému, který jsem dosud používala! Neokouzlil mě, ale ani mě neodpuzoval. Chodili jsme poslouchat jiné vůně, poslouchali jsme hodně, ale celou dobu jsem se k Lolitě vracela a zkoušela ji. Nebylo mi jasné, co je to za vůni, kouřová, květinová, zřejmě ne moje. Dlouho jsem přemýšlela, pochybovala, bála se, že to bude další vůně z řady "nejdřív se mi líbila, pak ne". Konzultantka mi nepřestávala křečovitou ruštinou říkat: "Francie... neodbytná... plíživá... mmm... moc vám sluší... je to vaše vůně!". Celkově jsem si ji po hodině přemýšlení, přikládání ruky k nosu a porovnávání "já a vůně" vzala, ale měla jsem pochybnosti, byla jsem připravená, že mi nemusí vyhovovat.
Když jsem přišla domů, připravila jsem se do práce a vzala si Lolitu. Jedno stříknutí a jsem okouzlená! Takhle "lahodně" jsem ještě nikdy nevoněla! Nechápala jsem, jak voní, neslyšela jsem jednotlivé tóny zvlášť, všechny se prolínaly! Byla to taková harmonická kytice, hodila se k mé pleti i k mé image! Už ne kouřová jako v Duty Free, ale jemnější, květinová, místy pudrová, sladká s mandlovou hořkostí.
Když jsem jednou ráno vyšla ven za sychravého, ale teplého počasí, Lolita mi jasně ukázala zralé lahodné třešně. Ne kompot, ne džem, ale třešně takové, jaké jsou!
Celkově je to můj jediný parfém pro dnešek, zatím nechci žádný jiný. Všechny mé předchozí vůně mi připadají ostré a Lolita pokládá na kůži jemný závoj, nenamáhá, moc se mi líbí. Jediná nevýhoda je, že ji po pár hodinách neslyším ani na vlasech! I když moje vlasy většinou parfém drží dobře. Manžel ho slyší, ale já ne. Je to takové nečekané, ale příjemné seznámení s Lolitou =) Vůně se mi líbí.

Ivanete

Musím pochválit značku, která mi přinesla jen dobré parfémy s půvabnými flakony.
Lolity by měly být v zásobě, a to ve všech svých verzích lol, aby nikdy nechyběly...
Konkrétně tahle není moje oblíbená, což je pro Lolitu L, ale kdo ji nemá rád, měl by jí dát druhou nebo třetí šanci.
Když jsem ji zkoušela poprvé, nepřišla mi tak dobrá, ten malý sprej o ničem mě neuchvátil. Ke konci mi přišla příliš sladká a nenadchla mě.
Nakonec jsem podlehla její dřevité vůni na nose (břečťan), s vánkem anýzu, pralinky a fazole tonka. Umožňuje prolnutí vůně fialky a vetiveru a je na mé kůži velmi dobře vyvážená, řekla bych, že velmi příjemná, nikoliv vtíravá, jinak bych se přistihla, že se dusím v bambulce rýžového prášku.
Nepřipadá mi sladká, nepřipadá mi zelená ani ovocná, je to velmi zvláštní a harmonická kombinace všech tónů.
Může být elegantní i ležérní, je stvořena pro ty, kteří se rádi potěší. Mírná projekce a výdrž.

Gabriela

Ach, Lolito!

Jsi sen plný anýzu a nadýchaných marshmallow se srdcem z lékořice, okouzlený skvostnou vanilkou a krémovými mandlemi...

Jiskříš a záříš odlesky bílého pižma, fialky a fazole tonky...

Jsi sladká a nevinná, ale máš i temnou a smyslnou stránku...

S tímto gurmánským parfémem se budete cítit jako éterická nymfa a gotická víla od jednoho okamžiku k druhému...

Vím, že Lolita Lempicka nenosí marshmallows, ale já cítím nadýchanost už od vstupu do parfému a ostatní ingredience tančí v pozadí, zatímco do popředí vystupuje bonbon a krémová vanilka. Smyslná fialka a černá lékořice podtrhují počáteční nadýchaný aspekt a dodávají úlevu temné stránce Lolity...

Základní tóny jsou lehce pižmové a sladké, vanilka se stává matnější, méně krémová a v této závěrečné fázi mi trochu připomíná 212 Sexy od Caroliny Herrery.

Její projekce a stopa jsou nádherné, i když její výdrž není na mé kůži příliš dobrá, nevadí mi se jí dotýkat.

Tento parfém má uhrančivou krásu a nesmí chybět ve sbírce žádné milovnice gurmánských parfémů...

Montblanc
Individuel