Musk 12 Kayali Fragrances pro ženy a muže

Musk 12 Kayali Fragrances pro ženy a muže

vodní

Musk 12 podle Kayali Fragrances je Floral Woody Musk vůně pro ženy a muže. Musk 12 byl/a uveden/a v roce 2018. Vrchní tóny jsou Frézie a Lotus; střední tóny jsouPižmo a Jasmín ; základní tóny jsou Vanilka a Santalové dřevo.

Frézie
Lotus

Jasmín

MellyHelly

Zdá se, že k pořádnému a nositelnému pižmu je třeba překonat Atlantický oceán.
Proto ta vášeň pro pižmo v tisíci variantách, z nichž jedna je vždy příliš živočišná, jiná příliš lakovaná, další příliš nápadně syntetická... Každý si tam vyrábí své vlastní pižmo a já, která bych chtěla dobře udělané jednoduché egyptské pižmo, musím čekat, až se dostane sem.
Kayali dorazilo a já ho konečně vyzkoušela. Líbí se mi!
Musím říct, že se mi líbí. Moc jsem si od něj neslibovala a místo toho je to mech, který dobře obstojí, je živý a čilý a vydrží dost dlouho.
Jakmile ji nastříkáte, okamžitě ucítíte závan pižma, ale jak už jsem říkala, nejsou v ní žádné lakové aldehydy ani různé bestiální špíny, ale ani - tadaàaan! - Coccolino! Není! Neexistuje žádný SJP Lovely mýdlový/prací základ.
Připomíná sice některé slavné bílé pižmo, včetně proslulého bílého pižma od The Body Shop, ale zároveň je méně ostrá, o něco sladší a živější.
Je to parfém bez příkras, který jde přímo k účelu svého názvu. In nomens name.
Myslím, že větší živost vůně jako celku vychází z květinových tónů, lehkých, ale upřímných, jasných, nepřehlédnutelných, a ditto v základu se sladkým dotekem vanilky, který nenarušuje podstatu a účel parfému, který zůstává vlastně pižmovým parfémem vyrobeným a dokončeným, podle mého názoru je více ženský, ale pak jde na chuť.
Je také poměrně dlouhotrvající a stačí ho jen trochu.
Na mně vydrží v plné síle tři hodiny a je cítit i poté. Pro mě, která nevyžaduju enormní výdrž, je to fajn.
Celá vůně působí upřímně, možná dává i méně nuancí než sofistikovanější a umělečtější výtvory, ale to nevadí. Není totiž dvojsmyslná. Je to malá výpověď.
Kayali 12 nezapadá do kategorie uměleckých, nikových, špičkových francouzských značkových parfémů.
Zdá se, že je to parfém vytvořený pro potěšení, aby si ho koupili a nosili ti, kdo hledají společensky přijatelné pižmo a několik @@@@@

Яна.Грехова

Vůně se neustále proměňuje a přechází z jednoho tónu do druhého. V mém vnímání je krásná prvních pět minut - tenká, jiskřivá křišťálová s kouzelným třpytem tónů. Poté se stává plastickou a lehce mýdlovou. Sandálové dřevo potřené frézií a posypané pracím práškem. Po chvíli se začne prosazovat sladkost. Ale pokud obecně, touha mít plnou velikost lahvičky, se neobjevila. Pro mě je ideálním pižmem stále Micallef Royal Muska. Je to otázka vkusu. Kajalova vytrvalost také není příjemná... pár hodin a nazdar.....

whimsyandhoney

Nádherná pižmová vůně. Dokonalá střední cesta mezi sladkou, čistou, květinovou, dřevitou a hřejivou vůní. Pokud máte rádi jemné vůně a chcete prostě jen ~dobře vonět~, aniž byste se museli zdánlivě snažit, potřebujete tuto. Nádech vanilky dodává jen špetku sladkosti a vůně jako celek by nikdy nemohla být přeplácaná. Na pokožce vydrží až 6 hodin, ale nevystupuje ani nezanechává stopu. Možná, že pokud se přestříkáte jako blázen, mohli byste si všimnout, že právě voní velmi hezky, čistě a útulně.

Udělala jsem pár srovnání, protože je hodnocena jako "připomínající" lidem 3 mé nejpoužívanější vůně!
- Clean Reserve "Skin": Skin & Musk 12 jsou jako sestry. CR Skin je mnohem sladší než tato (a působí lépe), ale já dávám přednost Kayali Musk 12, protože Skin se může stát velmi sladkou, pokud to přeženete. Musk 12 je o něco čistší a klidnější. Asi je budu vrstvit, abych zjistila, jestli z Musk 12 dostanu větší siláž!
- Victoria's Secret Dream Angels "Heavenly:" Heavenly & Musk 12 jsou jako bratranci. Když jsem si nastříkala Musk 12, okamžitě jsem si vzpomněla na OG verzi VS Heavenly. Slyšela jsem, že Heavenly v průběhu let přeformulovali, ale já mám ještě půlku staré lahvičky z roku 2015. Byla to moje charakteristická vůně po celou střední a vysokou školu. Musk 12 je o něco sladší a dřevitější než Heavenly. Mají však velmi podobnou atmosféru: Vůně je bez námahy, lákavá, jako by vaše oblečení bylo čisté, ale ne uklizené/vykoupené, možná ho v oblacích čistila vanilková pižmová víla 😅.
- Philosophy Pure Grace: Pure Grace & Musk 12 jsou jako... opravdu dobří přátelé, ale nejsou příbuzní 😂. Zmiňuji to jen proto, že to tady na srovnání vytáhlo nějaké hlasy. Pure Grace je pro mě další "go-to" vůně, ale od Musk 12 se dost liší. Pure Grace je mnohem více svěží, čistá, mýdlová, citrusová & květinová. Musk 12 je spíš takové teplé útulné čisté pižmo.

Ele2408

Ve své sbírce mám tři vůně Huda: Vanilla, Ambergris a Coco Utopia - všechny jsou super a oblíbené! Ale dnes mi kolegyně v práci dovolila použít Musk 12 - je to dokonalé pižmo - je to všechno !!!!. Moc velká láska 🥰 potřebuju ho ! Už si ho objednávám ! Pro mě je to ztělesnění ženskosti - to je nález ! Vydrží 5 hodin. Ta mazlavost musela být první hodinu.

krav_kitty

Voní tak jemně, láskyplně, uklidňujícím způsobem a žensky. Představuji si mladou krásnou novopečenou maminku, která hladí své novorozeně. Voní vanilkově, trochu pižmově a kožně a trochu pudrově. Dokonce ani její dítě není tímto parfémem zahlceno. Skvěle by se hodila k vrstvení. Není to levné ohromující mýdlové pižmo, které mám v Burberry Her. Je opravdu jako kůže. Škoda, že je to po 30 minutách plně kožní vůně a musím si přiložit nos k zápěstí, abych něco ucítila. Znáte to, když si dáte silnou vůni, jako je například Black Opium, a po celodenním nošení se z ní stane sotva znatelná, super jemná vanilková vůně kůže? Zalijete ji do lahvičky a dostanete Musk 12.

Anzy

To jsou Leibnizovy sušenky! Jako z balíčku) Abstraktní vůně z řady "muži to mají rádi". Cítím vanilku, santalové dřevo, pižmo. Samostatně necítím žádné květinové tóny. Opouští mě okamžitě, za půl hodiny až hodinu. Pižmo je příjemné, nechrastí, santalové dřevo se chová slušně. Celkový dojem je smíšený. Působí docela příjemně, ale je to něco velmi nekomplikovaného, dívčího, jako fotka z Insta - líbila se, prolistovala a zapomněla na ni. Po Huda jsem pár dní strávila s Le Labeau The Noir, která není zrovna nejsložitější. Bylo to jako poslouchat Mahlera po Brilantních.

maelleinrome

Jedná se o jednoduchý a čistý parfém s bílým pižmem, ale se sladkým a krémovým základem (vanilka a santalové dřevo). Hodně mi připomíná vůni parfému s egyptským pižmovým olejem, který jsem si před pár lety vybrala na internetu a který byl popisován jako sladké, téměř "mléčné" pižmo. Zkrátka parfém pro chvíle, kdy máte chuť se trochu detoxikovat od intenzivnějších a složitějších vůní... Přesně taková vůně, kterou já osobně ráda nosím v jarních a letních dnech, nemám ráda svěžejší, citrusové nebo mořské vůně.

Silkpuppet

Čistá a jednoduchá vůně na pleť. Na mně je úvodní vůně velmi jasná, s jasmínem a lotosem v popředí. Téměř cítím i ovocné tóny. Po minutě nebo dvou na kůži vůně zasychá do teplého, pudrového finiše. Jedná se o poměrně typické bílé pižmo. Není tu nic kořeněného ani funky. Vanilka není pěnivá. Po několika hodinách cítím malinkatý nádech santalového dřeva. Téměř žádná siláž, ale na denní nošení pěkná.