Lovefest Burning Cherry | 48 Eau de Parfum Kayali Fragrances pro ženy a muže

Lovefest Burning Cherry | 48 Eau de Parfum Kayali Fragrances pro ženy a muže

balsamico

Lovefest Burning Cherry | 48 Eau de Parfum podle Kayali Fragrances je Orientální Woody vůně pro ženy a muže. Lovefest Burning Cherry | 48 Eau de Parfum byl/a uveden/a v roce 2022. Lovefest Burning Cherry | 48 Eau de Parfum byl/a vytvořen/a Gabriela Chelariu a Philippine Courtière. Vrchní tóny jsou Hořící třešeň, Maliny a Bergamot; střední tóny jsouPralinka, Otočník, Damašská růže a Jasmín Sambac ; základní tóny jsou Březule vonná, Fazole tonka, Guajakové dřevo, Peruánský balzám, Ambrettolide, Pačuli a Haitský vetiver.

Hořící třešeň

Kayali Eden Sparkling Lychee | 39 Eau de Parfum

11/22/23 14:00
Redaktoři v zákulisí: Co budu nosit na podzim ~ 1. část

Redaktoři v zákulisí: Co budu nosit na podzim ~ 1. část

od Beth Butterfield, Jernê Knowles, Elena Vosnaki, Iulia Halatz, Violetta Maevska, Edie Smith, Markéta Rybínová

09/24/23 03:45

Oblíbené parfémy editorů FRAGRANTICA roku 2022

Oblíbené parfémy editorů FRAGRANTICA roku 2022

od Markéta Rybínová

12/07/22 01:22
Třešňové parfémy: Cherry Me Up in 2022!

Třešňové parfémy: Cherry Me Up in 2022!

11/22/22 08:05

Cynthia78

Velmi pěkné!
Tento parfém na mě působí dojmem: "Chci, aby si mě všimli, ale ne aby mě viděli" lol
Cítím jemně dřevitou třešeň, s mandlovou sladkostí fazolek tonka a trpkým nádechem malin..., moc se mi líbila, přišla mi dobře vyvážená, troufám si říct, že přináší lehkou sofistikovanost a jemnost.
Je pro ty, kteří mají rádi tuto jemnost, jděte do toho! 🍒

Fox NZ

Podle mě má Lovefest Burning Cherry méně společného s TF Lost Cherry (mám obě a často je porovnávám) a více společného s TF Cherry Smoke. V prvních minutách po rozprašování je tento rozdíl nejhmatatelnější a nejzřetelnější: Lost Cherry je kyselejší a sladší, výrazně bobulovitá a jasnější; má méně dřeva, otevírá se šťavnatě a živě.
Naproti tomu Burning Cherry.
měkčí, dřevitější, tlumenější (neslyším žádné malinové tóny); bylinný unisex. Nejsem si jistá, jak se tóny/odhalení překrývají, ale co se týče profilu a pocitu, Burning Cherry a Cherry Smoke jsou stejného profilu. Která je lepší, je otázkou preferencí.

Ligia isabel

V úvodu cítím explozi třešní se spoustou "ostrého" dřeva, trochu "pikantní", mám pocit, že to musí být hořící třešňový tón.
Ale po 10 minutách začínám cítit krémový, jemný a sladký tón, nevím, jestli je to pralinka nebo palo santo, připomíná mi to kokosový krémový základ, nebo dokonce skořicové bonbony.

Pro ty, kdo nemají rádi dřevo, můžete ji zkusit i tak, nakonec se z ní vyklube příjemný, jemný parfém, nic nového, ale zdá se, že má kvalitní tóny, není to lacině vonící parfém 🍒🪵

giorgialbressan

Obvykle nejsem příznivcem dřevitých vůní, ale tahle si mě získala svým krásným třešňovým nádechem 🍒

Koupila jsem si ji v domnění, že by mohla být duplikátem TF Lost Cherry - což mimochodem není, to hlasování nahoře je zavádějící, jsou to velmi vzdálení příbuzní - a byla jsem mile překvapená. Není to ani jako Cherry Smoothie.

Je dřevitá, má lahodnou třešeň, lehce kouřovou, kadidlovou vůni, květiny ani pačuli nijak zvlášť nevnímám a má náladu podzimního odpoledne nebo večera.

Protože mám ráda sladší věci, občas ji nakonec smíchám s jinými sladšími, které tu mám, a je to senzační!

call.me_Mel

Lovefest Burning Cherry zkouším už víc než pár dní, myslím, že mám docela dobrou představu o tom, jak na mě působí. A líbí se mi.
Je to ženská a smyslná vůně, není to okatá ovocná vůně.
Je jednoduchá; přináší to, co slibuje její název.
Legenda praví, že u této značky, která začínala jako kosmetická (Kayali je značka vůní Huda Beauty), číslo, které doprovází název, sděluje formulační pokusy vynaložené k dosažení konečného výsledku, uspokojivého pro nejsem si zcela jistá koho, zda pro tvůrce, nebo výrobce.

Nosím ji často a baví mě zkoušet různé vrstvení; podle mého názoru se dobře hodí, protože i když pyramida působí složitě, výsledek není takový, že by byla vůně "zatížená".
Abychom si to ujasnili: nepovažuji ji za jemnou třešeň, je to pěkná tmavá třešeň, přítomná, dostatečně intenzivní, aby nebyla urážlivá nebo příliš chemická. Kyselější počáteční ovocnost ji činí dužnatou, šťavnatou, ale o realističnosti bych nemluvila. Souhlasím se "sintetichinem".
Není mandlová ani sladká, navzdory pralince v srdci není gurmánská, naopak mi přijde velmi příjemně krémová a sladce podpořená velmi vyváženým jasmínem a heliotropem. Možná je to růže, která mi evokuje pocit luxusního tělového krému, ale s touto květinou se v nose neztotožňuji. Řekla bych, že to dává smysl vzhledem k původu značky, a souhlasím i s tou "kosmetickou" třešní.
Líbí se mi také proto, že nádech černé třešně vždy přetrvává, od hlavy až po poslední zaschnutí, a to je to, co očekávám od vůně, která o sobě tvrdí, že je třešňová. Na druhou stranu může být trochu monolitická.
Nepřipadá mi, že by se příliš vyvíjela, ale docela jasně slyším, že se v pozadí objevují další jantarové, dřevité, vzdáleně balzamické a kouřové vůně. Zde bych možná očekával větší zastoupení kouřové či dýmové části.

Průměrná doba trvání, je potřeba trochu přestříkat. Stopa je mírná, ale podařilo se jí zachytit pár uznání.
V tomto chladném období se cítím touto vůní hýčkána, od pozdního podzimu a po celou zimu mi přijde ideální; s rostoucími teplotami mi dává pocit, že se stává převoněnou.

NB Lost Cherry od Toma Forda jsem nikdy necítila a nejsem fanouškem Huda; hledala jsem nealkoholickou třešeň, která by nebyla příliš obsazená, a našla jsem ji.

Ok EDIT: Lost Cherry Tom Ford jsem dostala jako dárek až 6 hodin po zveřejnění 🤣 i po rychlém vyzkoušení na pleti můžu říct, že si nejsou podobné. Vůbec ne! Mají úplně jiné vibrace!

Maura:3

To se mi líbí! 😍
V úvodu trochu připomíná Lost Cherry od Toma Forda, ale velmi brzy nabere úplně jiný směr, mnohem více zůstává tón černé třešně, velmi podobný vůni sirupu Fabbri, který se používá do zmrzlin, zatímco Lost Cherry je spíše likérová 🥃.
Výdrž není nijak neuvěřitelná, respektive jako pleťová vůně vydrží hodně, ale stopa je cítit jen v prvních 2-3 hodinách, takže pokud chcete vonět celý den, raději ji noste v kabelce, abyste ji mohli nanést znovu.
V posledních dnech trochu experimentuji s jejím mícháním s jinými vůněmi, například s vůní Lost Cherry, takže třešňový tón vydrží déle. Pak jsem ji také zkoušela s La Nuit Tresor Intense, opět pro zvýraznění třešňového tónu, a musím říct, že v obou případech fungovala velmi dobře 😊 Myslím, že by slušela i jiným vůním, které nemusí mít nutně už třešňovou příchuť, třeba něčemu s vanilkovou příchutí pro "trpký" efekt, pokud máte rádi tento žánr, samozřejmě 🍒

Je to perfektní vůně na podzim, spolu s La Nuit Tresor Intense se stala mou nejoblíbenější z tohoto období ♥️🍒

katekhara

Jsem spíš typ, který má rád Ford Cherry.
Na mé kůži je to rozhodně stejná likérová a mandlová třešeň od začátku do konce. Jen její orámování je jiné - slyším v ní maliny a z nějakého důvodu i tabák. I když vím, že spousta lidí v ní zřetelně slyší dřevo.

Osobně bych si ji mohl velmi snadno splést s Fordem kvůli velmi jasnému a téměř totožnému třešňovému akordu. Připouštím, že nosy a chemie kůže se liší, ale tak to prostě u mě je.

Lost Cherry mám a nosím často, takže ji dobře znám.

PS Po sprše jsem přece jen cítila dřevo.

Sacre

Koupila jsem si ho doslova v den jeho vydání, takže lahvička je již použitá. Není tu žádný Tom Ford. Proboha, vypíchnout "podobný" na základě jedné noty a jediného známého třešňového parfému, no takový.

Má třešňový začátek, heliotropu je poměrně nezvykle málo, zato je tu hodně dřevitého. Je tu jasná nóta dřeva. Samotná třešeň vydrží poměrně dlouho. Je tam určitý slaný nádech. Do tohoto konceptu bych místo tohoto dřeva strčil kadidlo. No nic.

Vee

Jak už název napovídá, vše se v tomto parfému točí kolem třešní. Sladká třešeň, která není mdlá, protože je trochu dřevitá, šťavnatá, zralá, lehce citrusová.
Je to skoro jako strčit nos do sklenice černých třešní Fabbri, ale méně sirupovité a více strukturované, i když prakticky všeobjímající ovocnosti.
Vyvolala ve mně vzpomínku, kterou jsem však nedokázal úplně pochopit,..... Snad třešňové Labello? Je jednoznačně komplexnější než kapie a také příjemnější, ale ve smyslu maximálního pojetí, kosmetické třešně. Ale nejsem si jistá, jestli je to správná vzpomínka.
Dobrá, ale podle mě hodně holčičí právě kvůli té do očí bijící ovocné sladkosti (která neodpovídá ceně, není úplně v dosahu průměrného dítěte), přijde mi hezká, ale na mě je moc (moc sladká nebo moc mladá?
Kdo ví... 😅😂).

s.moniz

Pro mě zklamání, úvod mě opravdu ohromil, ale nechal jsem se zmást. Věřte poznámkám, které lidé upvotují, lesy jsou hvězdami seriálu. Z vůně se mi skutečně udělalo nevolno. Možná by bylo lepší ji otestovat v zimě, nebo prostě vrátit cestovní sprej. Pokud máte rádi dřevité tóny s trochou sladkosti, myslím, že se vám bude líbit.

Pro srovnání: není podobná vůni Lost Cherry ani Cherry Smoothie.

cicamarie

Myslím, že tato vůně je The Emperor's Clothes of Kayali. Všichni se nad ní rozplývají a já upřímně nevím, co se děje. Třešně a pralinky jsou určitě dost hezké v úvodu, dávají tomu atmosféru třešňového dezertu, ale po pár minutách je to velmi slabá sladká třešňová vůně s nějakými blond dřevy v sušení. Výdrž a siláž je příšerná. Po 30 minutách jsem ji na zápěstí doslova necítila ani centimetr od nosu. Zajímalo by mě, jestli by se tato vůně lépe vyjímala ve verzi Intense, jako je jejich Utopia nebo Invite Only, které jsou obě dobře zpracované a skutečně voní jako parfém oproti tělovému spreji. Vždycky jsem optimistka, zkusím to znovu v chladnějším počasí, ale jedno slovo, které by to popsalo: nedotažené.

Natalieex

Srovnávat Lovefest s Lost Cherry je jako srovnávat Delinu od PDM s Atomic Rose od Initio.

Obě vůně jsou si podobné, ale jdou různými směry.

Lost cherry je sexy, svůdná, temná a ostrá. Na mysli mi vytane Femme fatale. Perfektní pro zvláštní příležitosti nebo večerní rande.

Lovefest patří do stejné rodiny, ale dodává odlišnou atmosféru. Lovefest je mladistvý, ale neřekl bych, že mladistvý. Je JUICY, ovocná, jasná, koketní a ženská. Je příjemná pro davy, vhodná pro všechna roční období a příležitosti.

Zbožňuji ztracenou třešeň a tato je její dobrou "každodenní" alternativou. Není převratná, ale vidím, že se stane základem mé sbírky.

Pokud máte rádi třešně jako notu, pak si na ni rozhodně musíte sáhnout!

Také pokud máte rádi vrstvení vůní, pak se lovefest hodí tak dobře jen s pozvánkou. Pokud máte obě, pak musíte vyzkoušet obě dvě v páru 😍.

Gems84

Takže jsem velký fanoušek Kayali, mám celou kolekci, a tak věřte, že jsem si běžela koupit tohle a WOW, miluju to! Třešeň je opravdu dobře udělaná a tón palo santo, který dostávám, je prostě neuvěřitelný. Navrstvila jsem ji s Vanilkou 28 a také s růžovým pepřem Sweet Diamond a doporučuji vyzkoušet obojí. Tohle pro mě bude podzimní/zimní základ. Mona to opět dokázala! Jsem posedlá!

Deutsch100

Nedávno jsem dostala láhev Lovefest Burning Cherry a moc se mi líbí. Mám také Vanilla 28 a mám ji moc ráda, ale zatím mi víc chutná Burning Cherry.

Prvních 30 vteřin až minutu bych řekla, že Burning Cherry je z 99 % Tom Ford Lost Cherry (prošla jsem 2 lahvičkami Lost Cherry; je to pro mě top 5 oblíbených). Po prvním nástřiku začne Burning Cherry hodně házet Le Labo Santal 33 (který mám ráda, ale vždycky mě z něj rozbolí hlava). Sandálové dřevo/santal se zjemní a třešeň je tam pořád, i když mnohem lehčí. Po zaschnutí se z ní nakonec stane krásná dřevitá vůně s třešní a santalovým dřevem, která mě opravdu baví. Dlouhověkost a siláž nejsou nijak skvělé, ale dostanu se na cca 3-4 hodiny, než je vůně na kůži velmi slabá. TF Lost Cherry na mně vydrží minimálně dvojnásobek.

Burning Cherry je velmi unisexová, možná se přiklání k lehce "ženštějšímu" pohlaví, ale já většinou odmítám přiřazovat pohlaví skleněnému flakonku ;) Vůně se mi líbí. Pokud se vám líbí, noste ji!

Spencemonster

Pěkné. Přelomové. Ne.

Třešňový koktejl Zara. BdK Rouge Smoking. Banánová republika tmavá třešeň a jantar. Dokonce i rubínový příval Paris Hilton. Všechny podobné. A ano. Dokonce i Tom Ford ztratil třešeň.

Ta se bude v zimě chovat lépe. Pěkné. Ale znovu. Není to nutná koupě. Hodně přehnané.

Versace
Eros Flame