Ra'ed Oud Lattafa Perfumes pro ženy a muže

zemitý
živočišný
růže
kovový

Ra'ed Oud podle Lattafa Perfumes je vůně pro ženy a muže. Ra'ed Oud byl/a uveden/a v roce 2021. Vrchní tóny jsou Šafrán, Levandule a Bergamot; střední tóny jsouCypriolový olej, Kadidlo a Růže ; základní tóny jsou Kůže, Agarové dřevo (oud), Santalové dřevo a Jantar (ambra).

Šafrán

Kůže
Agarové dřevo (oud)
Santalové dřevo

ZZA88

Hodně mužná vůně. Nejsem fanoušek takových vůní. Mám raději komplexnější, tajemnější vůně. Tady je cítit hromada Agarového dřeva, levandule a šafránu. Tydle dva tóny a zejména to Agarové dřevo přebijí vše ostatní, což je za mě trochu škoda. Co se rozhodně nedá parfému upřít je cena, projekce a i výdrž. Takže pokud chcete vonět, jako kdyby jste se v Asii vydali na houby, v lese ucítili agarové dřevo ze kterého by se vám zámořská hlava, následně zakopli o hnijící pařez, vyváleli jste se v něm a cestou z lesa to vzali přes louku rozkvetlých levandulí, proč ne ? 3/5 hlavně díky ceně a projekci. Která ale nemusí vyhovovat každému . A ani mě i přes to že jsem milovník výrazných vůní trochu irituje.

Nusuk
Sama