Bade'e Al Oud Oud for Glory podle Lattafa Perfumes je Orientální Woody vůně pro ženy a muže. Bade'e Al Oud Oud for Glory byl/a uveden/a v roce 2020. Vrchní tóny jsou Šafrán, Muškátový oříšek a Levandule; střední tóny jsouAgarové dřevo (oud) a Pačuli ; základní tóny jsou Agarové dřevo (oud), Pačuli a Pižmo.

Marchella
Je opravdu zábavné číst o "Initio není na Initio":)))))) U nás stojí Initio 295 eur a tahle kráska 26 eur, v internetových obchodech. Za tu cenu je to dělo. Mám i originál, a když nechci tuto vůni nosit přes den bez namáhání, vezmu si Lataffu a prostě si ji užívám. Věřte mi, že mezi nimi není tak markantní rozdíl a za tu cenu je to opravdu dárek.

Labellalena
OUD PRO SLÁVU-- BADE'E AL OUD--Lattafa
4 střiky na čistou pokožku při 66 stupních
1. Blízkovýchodní atmosféra (Oud centric): Ano. 100%... plné medvědí objetí.
2. Drydown: Vůně je velmi jemná, ale přesto je velmi jemná a příjemná: Asi 4 hodiny nebo celé kolo golfu.
3. Projekce: 10/10. Ne pro kompaktní vůz. Moji psi stále kýchají ve vedlejší místnosti.
4. Životnost: 10/10. Plácne vás přes 4 časová pásma.
5. Časová nika: Předvečer/noc. Podzim/zima.
6. Muškátový oříšek/muškátový oříšek dopředu na testovacím proužku po 48 hodinách.
Chuť: Sklenička Retsina (se 7-Up/Sprite) u krbu. Kostka cukru po dávce Nyquilu.
Zvuk: Fantom opery (předehra)
Pohled: Úvodní scéna filmu Desperado. Buscemi u baru i Banderas na baru.
Jakékoli celovečerní představení Cirque du Soleil.
Al Pacino sedící před svou skrýší ve filmu Zjizvená tvář.
Dotek: Velký kus dubové kůry, jedna ruka se dotýká hladké vnitřní slupky a druhá vnější strany.
Vůně: Dřevěná chata ve smrkovém lese poté, co dohoří tableta Cavadi a kadidlo z pačuli.
Miska plná Rahat Lokum (turecké potěšení), a to jak s příchutí mastichové gumy, tak růžové vody.
Neváhejte navštívit můj kanál na YT: YT: Sense of Scents (Smysl pro vůně)
Rozebírám vůně všemi 5 smysly, abych je lépe vnímala.

Marcos Adriano
Bade'e Al Oud Oud for Glory od Lattafa Perfumes (Bath: M13-211100534).
"Lidé uvěří jakémukoli nesmyslu, když je dostatečně vyděsíte (The Boys)". Myslím, že tento parfém není pro každého, ale jen pro silné povahy. Parfém je kořeněný, kyselý a gumový. Úvod je trochu zvláštní a matoucí, připomíná mi dehet a jeho vůně je štiplavá, gumová a kyselá. Zpočátku je tak kyselá, že štípe v nose, ale rychle přechází do vůně připomínající spálenou gumu. Na nose jsou nejvíce patrné tóny oudu, muškátového oříšku a šafránu. Šafrán, který je pravý - liší se od kurkumy - má ovocnou tabákovou příchuť. Agarové dřevo je velmi kořeněné a muškátový oříšek pikantní. Suchý tón je trochu kyselý díky balzamickému oudu s karamelizovaným aspektem. Pačuli dodává suchu dřevitý, zemitý nádech. Nakonec šafrán a muškátový oříšek dodávají jemnější akord, který je hřejivě kořeněný. Tato vůně je inspirována vůní Oud for Greatness (Initio Parfums). Podle mého názoru je to jemný parfém jako hlučný, agresivní divočák. I přes tuto počáteční brutalitu se postupem času zjemňuje. Každopádně pokud se jen tak něčeho neleknete, mohla by to být vaše atmosféra.
Pyramida z oficiálních stránek
Vrchní složka: bergamot, růžový pepř, černý rybíz
Srdce: pivoňka, karamel, oudové dřevo
Základ: malina, pačuli, suchý jantar
Vrchní tóny: agarové dřevo (oud), šafrán, pačuli, muškátový oříšek, karamel a pižmo.
Příležitosti: k upoutání pozornosti.
Klima: podzim a zima
Výdrž: dlouhotrvající (+10 hodin)
Projekce: obrovská (proniknout)
Vlastnosti: suchá, silná, hutná, teplá, temná, mužná, rafinovaná a smyslná.
Poznámka: recenze na základě flakonu parfému.
Hudba: Bauhaus - Ziggy Stardust
Instagram: graalfragrances

renatop1986
Oud for Glory od Lattafy mě příjemně překvapil. Oud for Greatness je v mé sbírce top. Oud for Glory zdaleka není klonem Oud for Greatness, ale velmi připomíná parfém, kterým byl inspirován.
Řekla bych, že Oud for Glory si žije vlastním životem, stejně jako existuje několik dalších parfémů inspirovaných parfémem Baccarat Rouge 540 od MFK, například samotný Oud for Greatness, Kalan, Instant Crush, Oud for Glory, přestože má stejnou pyramidu jako Oud for Greatness, je v praxi nakonec jiný a blíží se mu jen v drydownu.
Má velmi kořeněný začátek, který se poté rozvine do dřevitého oudu s pacthouli, přinášejícího dřevitý a zemitý aspekt. Pozor na ten muškátový oříšek v parfému, mnoho lidí si ho spojuje s vůní spálené gumy lol.
Oud for Glory je velmi levný a za to, co přináší jako vůně, je to vynikající investice! Doporučuji ji milovnicím orientálních parfémů a milovnicím tónu Oud.
Její výkon na mé kůži byl průměrný, co se týče fixace i rozptylu, není to atomová bomba jako Oud for Greatness.
Parfém na podzim/zimu a na noc.
Nedoporučuji naslepo!

Servis84
Zaplatit 350 dolarů za Oud for Greatness nebo 40 dolarů za arabský je na každém jednotlivci. Podobnost s Initio je až 90 %. Co se týče výdrže, Oud for Glory se na pleti s jistotou udrží až 5 hodin. Na oblečení ji cítím po dobu dvou dnů. Zkrátka, možná se hluboce mýlím, ale co se mě týče, Lattafa má opravdu důstojný klon Oud for Greatnes. Nějak!!!

darkbull88
Právě jsem si zakoupila tuto vůni.
Mé první dojmy jsou:
Tajemná, noční, strašidelná vůně.
Její vůně mě přenáší do temné noci na Blízkém východě, kdy mě doprovází měsíc v úplňku; při chůzi mě zasáhnou výbuchy koření a spáleného dřeva se záblesky světla z levandule.
Tato vůně je fascinující a vybízí mě k odhalení nositele této výrazné vůně.
Není to náročná vůně, ale musíte mít rádi výrazně orientální a odlišné, hutné a noční vůně.
Vůně: 9/10
Noste v chladném počasí a v noci.
BRUTÁLNÍ VŮNĚ

Giuseppe_Parfum
Zakoupeno naslepoKoupeno naslepo, hodně chváleno, řekla bych, že co dodat....Nemyslím si, že je to fantastický parfém, mému nosu voní dost ploše bez vývoje, hodně synteticky, klasický arabský parfém takové cenové kategorie, hodně mi připomíná Night Dream od al Haramain, ale mnohem mnohem lehčí. Flakonek je krásný a také bych chtěla pochválit odpařovač (alespoň v tom mém) odpařuje velmi jemně jako mlha, jinak za cenu kolem 30 eur je to možná ok, ale nic, co by se dalo srovnávat s parfémy určitého kalibru.

Flatoutchad
Po mnoha letech sbírání a milování vůní jsem zjistila, že. Zjistil jsem, že za některými prvky se skrývá spousta psychologie. Jednou velkou kapitolou jsou superdrahé niche domy vyrábějící hvězdné vůně. Mnohokrát známe cenu ještě předtím, než k ní přičichneme, a v mozku nám zazvoní, že taková vůně je drahá. Postupem času se parfumerie vyvinula tak, že z ničeho nic může nějaký dům přistoupit k vůni doslova z úhlu chemie a vytvořit doslova kopii drahé vůně. Armaf na mě tak trochu vyskakuje. Od smíchu nad jejich vůněmi, které jsou podobné těm od Creedu. Jako Milestone, Sillage, Club De Nuit Intense Man, ummm, když jsem kdysi vlastnila Aventus, Mont Blanc mi přišel jako působivá kopie, stejně jako CDNIM. Dokonale okopírovali epickou vůni, která je epická jen kvůli psychologii. Sledujeme všechny tyto YouTube recenzenti důsledně z ní na vrcholu seznamů. Takže tomu věříme a lidé platí vysokou cenu. Samozřejmě lidé, kteří platí vysokou cenu, si chtějí myslet, že jsme si koupili dokonalost. Nechceme si přiznat, že jsme zaplatili 500 dolarů za vůni, kterou lze mít, a stáhnout, vůni za 45 dolarů. Ale pravda, se kterou jsem se nakonec setkala, je wow, nemusíme platit tu obrovskou cenovku, měli bychom poslouchat sami sebe.
Tato vůně je dokonalým příkladem toho, že vůni, která se prodává za stovky a stovky, lze na Amazonu koupit za 35 dolarů. K vůni Oud For Greatness jsem přičichla a moc se mi líbila. Vnitřně jsem věděla, že si ji musím koupit. Kolektivně jsem viděl enuff mezi recenzenty, eBay recenze, a recenze zde, aby to, že to je docela hodně tak blízko k Oud For Greatness, až do působivé 👍 prezentace prezentace. Ale tohle mě tady navždy prodalo, že můžete získat nejen blízkou kopii, ale přesnou kopii. Už není potřeba pořizovat drahé vůně, protože jakmile vůně hodí cenovku přes 300 dolarů, bude mít terč na zádech. A bude se duplikovat a s každým dalším dnem je duplikát o to lepší.
Tenhle nákup byl nejlepší, co jsem udělala, co se týče toho, že jsem s ním opravdu spokojená. Miluju tu vůni, miluju, jak voní na mně, na papíře, ve vzduchu. To, že ji můžu sehnat za tak skvělou cenu, jen dokazuje to, co jsem celou dobu věděla, jen mi trvalo, než jsem to plně pochopila.
Najdou se lidé, kteří budou tvrdit, že je tam obrovský rozdíl a jsem si jistá, že to jsou ti, kteří zaplatili hodně. Když utratíte tolik, chcete za to samozřejmě být uznáni. Můžete s tím jít na večírek odborníků a naprosto se vytáhnout jako Veličina....to je na tom to krásné. Tohle je skvělá koupě na celý den každý den. To, že nám ho nechávají tak levně, vypovídá o mnohém. Opravdu to tak je.
S radostí vezmu ušetřené peníze a koupím si tam spoustu dalších kvalitních vůní na chytání. Tato vůně si udělala tolik bodů svou cenou, vzhledem a samozřejmě vůní. Dobrá věc za levno. Skočte po ní. Vsadím se, že tuny a tuny dekantů Oud For Greatness z eBay mají Oud For Glory a nikdo to nikdy nepozná, pokud nebude mít elektronový mikroskop. A i pak ...

Lilzombierex
Obecně - odboural 20ml OUD VELKOSTI a 20ml OUD SLÁVY.
Originál samozřejmě zní jasněji a to je vše. Arab není tak jasný, ale dává stejné pocity a emoce.
Pro ostatní ani nebylo jasné, že jsem v určitém okamžiku začal nosit arabskou verzi ....
Když si odmyslíme snobismus a ponocování. Rozhlédněte se kolem sebe a uvědomte si, že 99 % lidí, kteří vás obklopují, nejsou v předmětu parfumerie a jsou obecně na stejném místě Originál je za 350 dolarů nebo kopie za 40 dolarů - hlavní je, že vůně byla chutná a příjemná. Obě vůně se líbí stejnému okolí. Celkově po distribuci budu brát právě OUD OF GLORY.
Jen nevidím smysl přeplácet Za ten humbuk a hype, který zařídilo INITIO a příchuť není nic nového.
U nás se lidé velmi dobře a velmi dlouho seznamují s orientálními parfémy zejména s různými variantami na téma Oud, Oud jablko - Oud Rose, Honey Oud. Citronový oud - jakýkoli oud chcete. Stejně tak téma kouřů a dýmů. Co je to OUD VELIKOSTI. Což je afghánský. Překvapit může asi jen ty, kteří nikdy nenavštívili orientální parfumerie. Kde už to dávno všechno přežvýkali a vyplivli.

Bergamini
Dala jsem si ji poslepu a nelitovala jsem. Voní úplně jinak než všechny ostatní parfémy, které jsem kdy cítila, a i když nemám s arabskými parfémy moc zkušeností, moc se mi líbila. Hned, jakmile ho nastříkám na kůži, už cítím lahodné koření, které má, smíchané s příjemným nádechem, který mu dodává levandule. Jak se vyvíjí, cítím výraznější kovovou, dehtovou vůni, která dodává pocit čistoty. I když jsem ji necítila, podle mých magnetů trochu připomíná vůni cukrové vaty. Vřele ji doporučuji, ale nečekejte, že bude stejná jako ostatní.

Kevin_F
Dobře vyrobený klon Oud For Greatness, jehož jsem šťastným majitelem. Mohu jen pochválit ty, kteří říkají, že se vyplatí, pokud nechcete utratit spoustu peněz, ale mohu přidat malou poznámku? Ano, je velmi podobná, velmi podobná, prakticky stejná (podle mnohých), ale s podstatnými rozdíly: jiný úvod a trochu chemie oproti vůni Initio, kde jsou ingredience té nejvyšší kvality, temná a hluboká vůně, kvůli které mám Oud For Greatness tak ráda, je v této Lattafě nahrazena silným kořeněným tónem muškátového oříšku, který alespoň pro mě dominuje a přebíjí vše ostatní. Samozřejmě, lidi, absolutně nechci říct, že to nestojí za to, zvlášť když vůně stojí tolik a zvlášť v dnešní době je málokdo ochoten tolik utratit, ale neříkejme, že ti, co si koupili originál, jsou blázni, protože mi to přijde přehnané.
Každopádně na závěr doporučuji, pokud chcete dobře udělanou kopii Initio Oud For Greatness, ale každopádně s mnou výše zmíněnými rozdíly a také s tím, že výdrž a siláž bude menší než u originálu, ale určitě za téměř 30/40 eur nemůžete čekat o moc víc

jerry drake
Není tak silná jako Oud Mood nebo Shaghaf, ale zdá se mi, že i přes poněkud alkoholický začátek je pozoruhodná a odhaluje parfém s příjemnou syntetickou sladkostí s oudem v pozadí.
Něco temného, co mi kupodivu zároveň dává pocit čistoty, svěžesti a uhlazenosti. To musí být způsobeno interakcí s levandulí, jinak si ten účinek těžko vysvětluji.
Slavného bratra Oud for Greatness neznám, a proto nemohu srovnávat, ale člověk by měl mít rád oud obecně, aby se s ním cítil dobře, i když v tomto případě není jeho nošení složité, protože jsem se setkal s obtížnými a náročnými návrhy i pro můj nos.
Lattafův rukopis je nesmírně elegantní, sofistikovaný a dodává tomuto výtvoru suchost, která ho činí odlišným. Musím uznat, že vůně je velmi krásná, podle mého názoru vhodná pro muže. Mluví ke mně o gotické nebo noirové atmosféře... o temných a nebezpečných místech... Oud tam je a lze ho jasně vnímat, ale není těžký, vtíravý a kovový, jak to obvykle bývá, a dělá celek tělesnějším.
Tento malý poklad si získává respekt (samozřejmě pokud máte rádi orientální vůně). Když už, tak pro zaryté fanoušky je možná trochu lehká.
Zajímavé: Vůně je zajímavá především tím, že se v ní objevují různé druhy vůní.
(Se svolením Darkbeat)

federicosol84
Opravdu povedená kopie Oud for Greatness od Initio Parfums. Stejné čichové tóny, stejná vůně, vynikající trvanlivost na kůži, monstrózní na oblečení.
Našla jsem ji za 30 eur/100 ml oproti 270 eurům za originál: tohle je jeden z případů, kdy musíte být opravdu blázen, abyste si koupili originál.

Vikkinca
Ahoj NewbieNerd,
Ne, Oud For Glory není podobný Beau de Jour nebo Davidoff Zino. Není to fougere vůně.
Oud For Glory jsem obdržel tento týden a zabývám se tím, abych ji pořádně otestoval. Levandule prakticky neexistuje, kamaráde, pravděpodobně se odhalí jen tak lehce při prvním stříknutí. Ale ostatní výše uvedené tóny se projeví výrazněji.
Víš, myslím, že tohle bude moje recenze na tuto nádhernou nabídku Lattafy😊.
Je neuvěřitelně, úžasně tak blízká Oud For Greatness. Hlava mi nebere, jak lidé z Lattafy dosahují tak zdatných klonů dražších vůní. Oud For Greatness jsem měla na sobě jednou a myslím, že vás, dobří lidé, potěší, že Oud For Glory má ve skutečnosti tři věci lepší - otevření, dodatečnou 10ml. šťávu a cenu.
Otevírání Glory není tak těžké; je příjemnější než Greatness. Po půl hodině už mezi oběma vůněmi nepoznám žádný rozdíl. Přečtěte si prosím níže recenzi cowboylacroix - odvedl dobrou práci a rozebral ji lépe, než bych to dokázala já.
Co se týče ceny, tady v Jižní Africe stojí Initio Oud For Greatness 5960 R, což je asi 400 dolarů; Lattafa Oud For Glory 329 R, což je asi 22 dolarů. Jedna je 18krát dražší a prakticky žádný znatelný rozdíl ve vůni nebo výkonu. Včera jsem s Oud For Glory vydržel přes 15 hodin a i po osprchování jsem cítil její jemné závany, když jsem usínal.
Je to skvělá koupě. Fantastický klon. Oud For Greatness nikdy nebyl tak skvělý, aby ospravedlnil přehnanou útratu. Vůně se mi opravdu hodně líbí, ale nikdy mi z ní nenaskakovala husí kůže ani jsem nechodila po obláčcích. Jsem vděčná, že tu máme Lattafu. Tuto vůni vyrazili do světa a vytvořili něco, co považuji za lepší vůni než originál. Za Oud For Glory bych s radostí zaplatila dalších 22 dolarů.
I prezentace je špičková. Nechápu, jak se jim podařilo dosáhnout takové úrovně za tak nízkou cenu.
Edit: Dnes mám na sobě Oud For Glory - deštivý, chladný den na východním pobřeží Jižní Afriky - a tahle vůně zpívá⭐ Jsem nadšená, že jsem si koupila záložní lahvičku💖.

sejano77
Dobrý výtvor Lattafy. Není to čichová bomba, jak jsme zvyklí, je to "oudový" parfém, který mohou nosit muži i ženy a který působí trochu mužněji.
Možná je tento Oud For Glory výtvorem Lattafy určeným pro západní polokouli, vzhledem k jeho lehké, dobře vyvážené směsi dřevin a pačuli, díky níž je dostatečně univerzální pro denní i noční nošení. Samozřejmě ji, stejně jako většinu parfémů Oud, nedoporučuji nosit v uzavřených kancelářích, pokud nejsou přeplněné.
Vydrží přibližně 8 hodin. Po druhé hodině se stává lehčí.