Nebras Lattafa Perfumes pro ženy a muže

Nebras Lattafa Perfumes pro ženy a muže

kakao

Nebras podle Lattafa Perfumes je Orientální Vanilla vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Nebras byl/a uveden/a v roce 2022. Vrchní tóny jsou Červené bobule a Mandarinka; střední tóny jsouVanilka, Kakao a Růže ; základní tóny jsou Cukr, Fazole tonka, Jantar (ambra) a Pižmo.

Červené bobule

od Elena Knezevic

12/31/23 09:00

Kolekce Lattafa Pride

Lía Coco

✨𝘼𝙧𝙤𝙢𝙖: Je to gurmánská vůně, ale není tak sladká, není krémová, neobtěžuje, je docela snesitelná. Mně voní nádherně je to čisté kakao, ale bobule jí dodávají smyslnost a vyvažují sladkost ráda ji nosím při každé příležitosti je univerzální, tento parfém je velmi dobře provedený považuji jeho vůni za krásnou a návykovou je to orgasmus pro můj nos.
✨𝙉𝙤𝙩𝙖𝙨: Hlavním hrdinou je vanilkové kakao následované červenými bobulemi 🍫.
✨𝘿𝙪𝙧𝙖𝙘𝙞𝙤𝙣: 6 hodin, nechám to macerovat, mám pocit, že to potřebuje.
✨𝙀𝙨𝙩𝙚𝙡𝙖: Osobní - intimní.
✨𝙊𝙥𝙞𝙣𝙞ó𝙣: Je to lineární vůně nemá moc výkonu, ale v jednoduchosti spočívá její krása byl to skvělý tah si ji pořídit bála jsem se, že budu vonět jako čoko mléko nebo plíživá čokoláda, ale vůbec ne, tento parfém je dobře provedené kakao v parfému. Opravdu ho doporučuji.

Dudinha

Černý flakón spolu s arabským názvem vás vyděsí, že se jedná o silný parfém plný koření... ale ne!
Je to parfém bez koření, přítomnost mandarinky slouží pouze k regulaci sladkosti! Kakao, vanilka a červené bobule jsou zde hvězdami!
Pro představu: intenzita vůně Egeo Choc Berry (jemná čokoládová vůně)! Jsou si podobné? Ne, jen ve stylu vůně! Pokud se vám líbí Egeo Choc Berry, bude se vám pravděpodobně líbit i tato!
Vydržela mi na kůži více než 6 hodin (testování jsem vzdala a šla do sprchy), s nenápadnou projekcí (kdokoli v okolí ji ucítí)! Testovala jsem ji v horku a nezapadla... ale myslím, že vzhledem k množství sladkosti zde by mohla být příjemnější při nízkých teplotách přes den nebo v noci!
Parfém na rande, do baru, na jakoukoli společenskou událost, kterou preferujete (jen bych si ho nevzala do práce!)!
Vynikající!
Dekantujte otočený flakon!
Vřele doporučuji!

Dih2006

Kakaová bomba... Nikdy jsem neměla parfém, který by voněl tak moc po čokoládě, vlastně je jako horká čokoláda... velmi krémová, velmi gurmánská... zabalená do lahodné vanilky, velmi dobře propracovaná, afff... Milovala jsem ji, milovala jsem ji. Lattafa nikdy nezklame, pokud jde o projekci a držení, které jsou vynikající!!! Velmi dobré! Pro mě by tento parfém nebyl sdílný, na můj vkus je příliš ženský a jemný a pro milovníky vanilky a velmi sladkých parfémů! Tohle je rozhodně 10/10

lamoscalnaso

Parfém, který bezpochyby potěší, s nesporně dobrým poměrem ceny a kvality. Hodně mě rozesmívá, kdo říká, že je "příliš chemický": kdo kdy viděl esenciální oleje z cukru... nebo červených bobulí? I mnohem dražší parfémy mají stejnou "chemičnost" ;) Ale zpět k nám. Pro mě, jakožto milovnici gurmánských vůní, je to téměř každodenní parfém: příjemný, příjemný na lidi a uvolňující pořádnou dávku sladkosti. Pokud bych však měla říct, že ji považuji za zázrak, pak ne. Vanilin v základu postrádá koření, kakaový tón je velmi umělý, stejně jako ten sladký nádech cukru. Koupila bych si ji znovu? Možná ano: cena i lahvička jsou velmi lákavé a pak že si nemůžu vzít na nákup Casamoratiho liru?!!!!

Ragnar

Tato vůně má vše, co potěší milovníky sladkých, gurmánských vůní.
Po velmi krátkém počátečním chemickém výbuchu červeného ovoce vystupuje podstata vůně, tvořená krémovou, sladkou, chemickou vanilkou. Proboha, nevyžaduji přírodní ingredience v levných vůních, ale i v chemii je na výběr více či méně kvalitní.
Jedná se o pokojovou vůni vanilky. Žádná Dr. Vranjes nebo Salimbeni či jiná kvalitní, ale taková, která se zapojí do zásuvky a koupíte si ji od mýdlové vody, nebo ještě lépe od autovůně.
To je ono, možná že parfumerie do auta dává lepší představu.
Pro ty, kteří ji mají rádi, by klidně mohla být hřejivá a uklidňující. O vkusu samozřejmě nemůže být řeč.
Mně to z dlouhodobého hlediska přijde otravné. Dokonce nepříjemný.
Myslím, že taková vůně by mohla více slušet teenagerovi než ženě.
Ještě že jsem ji nejdřív otestovala....

Maryne

Kakao, vanilkové sušenky a cukr. V základu slyším vůni stránek starých knih z knihovny - to je ta závada. Příjemná, monotónní, nestresující. Nebude vrtat mozkem a dráždit ostatní. Výdrž je střední, na oblečení slušná. Myslím, že vydrží dlouho. Koupila jsem si 5 výtisků arabského parfému, žádná zvláštní radost, myslím, že stačí experimentovat)))))).

wildkatzen

Tohle je víc než inspirace obrovský nestydatý klon Eilish Billie a přijde mi to skvělé ! ...špatná věc myslela jsem že slovo unisex bude zatíženo na mužský rod a chyba je 100% žena....huele skvělé ano samozřejmé,kakao, vanilka červené ovoce aciditos,dulzon není cloying atd..kopie ve všech směrech k té vůni a obrovský výkon....
Dala jsem ji jako dárek a jsem jako král!

Labellalena

NEBRAS (GOLD) od LATTAFA

6 střiků na kůži při 50 stupních

1. Blízkovýchodní atmosféra: Ne
2. Drydown: Důvěrně známá vůně: Asi hodina
3. Projekce: 10/10
4. Dlouhá životnost: 10/10. Plnohodnotný Netflix binge.
5. Časová nika: Večerní/noční. Podzim/zima.
6. Vanilka dopředu na testovacím proužku po úplném vysušení.

Chuť: Čokoládový dort Black Forest. Třešně v hořké čokoládě královny Anny. Likér Chambord černé maliny.

POHLED: Elvíra v kožichu. Matný povrch kaštanové rtěnky. Teplá záře svíček v potemnělém pokoji.

ZVUK: Leonard Cohen - "I'm Your Man". Sonáta pro violoncello od Edvarda Griega. Basový saxofon. Coververze písně "Nothing Compares 2 U" od Chrise Cornella.

VŮNĚ: Tiramisu podávané s koktejlem Cherry Cordial. Obchod Godiva.

DOTYK: kožešina činčily. Hrst milenčina masa v ruce. Francouzský polibek.

❤️Feel zdarma navštivte můj kanál na YT: smysl pro vůni
Vůně všemi pěti smysly popisuji na svém webu vids❤️.

rmnoiia

Myslím, že je to samozřejmé, ale hlavně jsem si chtěla promluvit s dvojnicí Eilish. Jsou úplně stejné. Tóny, které sdílejí, se nosem téměř neliší. V srdečních tónech vnímám u Eilish určitou mentolovou vůni, kterou u Nebras nevnímám, nicméně když se usadí a zaschne, není možné je rozlišit. Obě jsou velmi silné a mají podobnou délku i vůni. Cena, alespoň ve Španělsku, je o 20 eur vyšší (Eilish 58 a Nebras 40) Také bych mohl říct, že Eilish je krémovější. Kromě toho ani jedna z nich nevyvolává čichovou únavu, protože i přes několikahodinové nošení je vůně cítit. Vizuálně je Eilish krásná, zatímco Nebras je poměrně estetická, ale její konkurentka jde na věc odvážněji a svůdněji. Osobně nevnímám tu gurmánskou záležitost, kterou vnímám u čokoládově lačné Montale.

Elle's Bells

Dnes jsem byla v Ultě a rozhodla jsem se nastříkat Eilish. Pffttt! Nebras je mnohem lepší! Červené bobule nahoře jí dodávají atmosféru jakoby bobulového koktejlu a vydrží po celou dobu nošení. Nemluvě o tom, že Nebras je dlouhotrvající bestie a zanechává monstrózní siláž.

Tohle byl asi můj nejpovedenější blind-buy roku 2022.

Прайм

Vůně:
1) Na začátku je to spíše pudrová, ale mastná a chemická vůně dámské rtěnky a kakaového prášku.
2) Po otevření je to výrazná a lahodná vůně balzámu na rty nebo krému s příchutí mléčné čokolády a vanilky. Je cítit bohatá krémovost, smetanovost.
3) Závěr je příjemný, vyvážený a lehce vanilkový v blízkosti pokožky.

Vytrvalost a stopa:
První hodinu se táhne jako čerstvě rozetřený krém, vyplňuje prostor. Další 2-3 hodiny je cítit v okruhu půl metru. Zbývající čas je blízký kůži.
Na kůži je cítit 12 hodin, jasně zní 4-6 hodin v závislosti na povětrnostních podmínkách.
Z pokožky je jasně cítit i po osprchování.

Povětrnostní podmínky:
Vůně je dusivě chemická v horku, v dusnu. Dobře a harmonicky se otevírá za chladného jarního/podzimního vánku. V zimě jsem ji testovat nemusela.

Co se týče unisexuality:
Vůni je těžké označit za unisex, protože je vhodná pro muže pouze ve svém základu, nebo v podmínkách chladného vánku přispívajícího k vyváženější stopě. Ve všech ostatních situacích jde o ryze ženský příběh, vyvolávající touhu zakousnout se do své ženy.

Doporučení k použití: Vůně je vhodná pro všechny, kteří chtějí mít rádi vodu:
Abyste se vyhnuli všem těm negativním dojmům, které jsou popsány v jiných recenzích, potřebujete:
- Nechte vůni týden nebo dva působit. Sebehypnóza nebo ne, ale s Lattafou to vždy funguje.
- Nepoužívejte vůni v letních vedrech. Odhalení bude mastnější, chemotičtější a drsnější.
- Žádné polévání, ale naneste několik obláčků, každý na jiné místo. Žádné vrstvení. Pulizer je z nějakého důvodu nastaven na jemné puky. Je to spíše parfém, co se týče vlastností, s poměrně mastnou tekutinou.
- Je orientovaná spíše na chození ven, na procházky po ulicích a do prostorných místností.

irina94

Tekutý kokain v lahvičce.

Dobře, tak tenhle jsem chtěla už dlouho, ale všude ho neměli na skladě. Podařilo se mi sehnat 20ml cestovní verzi a panebože, byla jsem unešená.
Tohle rozhodně není unisex. Je to ženská vůně. Vůbec nenosím ženské vůně, ale tahle mě dostala do kolen od prvního stříknutí.

Přirovnání dort je flakon je tak přesné, jak jen může být. Můžete individuálně cítit téměř každý jednotlivý tón a tak krásně se mísí! Hned z vrchu cítím ten povznášející pikantní pomeranč. Ten sice celkové vůni nepřidává, ale díky němu je úvod takový vzdušný a lehký, což dává čas těžším tónům, aby se do vůně ponořily. To je pro mě čisté umění. Zatímco vanilka je vpředu už od prvního stříknutí, po chvíli se objeví růže spolu s kakaem. I když není čokoládová, jak jsem očekávala. Spíš připomíná bílou čokoládu (podobně jako Nestlé Milky Bar, kterou dostáváme v Indii). Ten sladký gurmánský odvar zůstává opravdu dlouho a promítá se! Suchý down je jemný, lehce pudrově cukrový vibrat s nádechem jantaru. Tonka není tolik cítit, protože vanilka zůstává na přední noze. Přestože je SLADKÁ, není vůbec mazlavá. Má tajemný jas a vzdušnost. Celkově taková krásně provedená povznášející gurmánská vůně. Značka Pride ji naprosto vystihuje.

Jo a ještě bonusové body za to, že tahle Lattafa nemá v úvodu ten skandální alkoholový závan.

Rozhodně si vyzvednu celý flakon.

Tady solidních 9/10. Jediné omezení je sezónní a pohlaví omezující použití, ale ty si sis, kdo TF stará. Tohle se nebude hodit k mé maskulinní osobnosti, ale imma to rozjede jako nikdo jiný.

Lila12

Je to tak chutné! Necítím bobule, citrusy, pro mě je to krémová vanilková sladkost s kakaem, jakýsi čokoládový mléčný koktejl, pouze pro fanoušky gurmánů, není tam žádné zvláštní odhalení, může vrtat mozek monotónnost. Pokud vezmeme paralely, pokud v montale vanilkový dort přidal kakao, ale snížil mandle a dopadlo to.

Joani_Cheddar

I když hodnocení neodpovídá vůni Eillish (3,75 až 4,60), profil vůně, tóny a vůně samotná je Eillish; Lattafa však přináší unisexovější přístup a delší výdrž. Je to krémová čokoláda (taková, která hraničí v oblasti vanilky) a má správný ovocný nádech. Tato vůně je řidší způsob, jak si dopřát čokoládu. HODNOCENO: 1: Mňamka, ale nejde mi do zadečku.

Lyric82

Naprosto souhlasím se všemi, že to voní jako Eilish. Ale mnohem raději mám vystoupení Nebras. Vydrží 7+ hodin a promítá se na horní hranici umírněnosti. Kdežto Eilish je na mě vůně kůže asi 2 hodiny a pak je pryč.

Pokud neznáte profil vůně, řekla bych, že je to teplá, sladká vanilka s nádechem horkého kakaového prášku. V pozadí šeptají bobule a růže. Bobule jsou spíše abstraktním náznakem než reálným ovocem. Základ je teplý a ambientní s jemným a nadýchaným pižmem.