Ramz Lattafa Silver Lattafa Perfumes pro ženy a muže

Ramz Lattafa Silver Lattafa Perfumes pro ženy a muže

levandule
zelený

Ramz Lattafa Silver podle Lattafa Perfumes je Orientální Vanilla vůně pro ženy a muže. Ramz Lattafa Silver byl/a uveden/a v roce 2021. Vrchní tóny jsou Hruška, Levandule, Máta a Bergamot; střední tóny jsouKardamom a Šalvěj ; základní tóny jsou Vanilka, Jantar (ambra), Pižmo a Pačuli.

Hruška
Levandule
Máta

Kardamom
Šalvěj

alihan.god

Krásná vůně, seznámil jsem se s ní kvůli mé lásce k Ultra Male, všichni známí radili toto složení, a přesto se rozhodl vzít, jsem naprosto spokojen s mým nákupem, je to velmi vytrvalý na mé horké kůži drží 12 hodin, stopa vyplňuje celou místnost hlavní věc je, aby to přehánět s aplikací, jinak můžete nihilo tak dusit lidi. Stačí dva střiky. Podobnost s Ultra Male podle mého názoru 90-95%. Rozhodně doporučuji ke koupi, moje oblíbená vůně

Spitak

Při srovnání s ultramale na druhé straně, žádné rozdíly byly odhaleny) I když jsem stále milují klasické le mal od Gaultier, ale mám ve své sbírce a le Beau, ultramale, a le male. Takže ji mohu s klidem doporučit milovníkům sladkých vůní. Výdrž je výborná, stopa je také dobrá.
P.S. Dceřiná značka alhambra má naprosto stejně znějící vůni s názvem glacier le noir. Výrobce uvádí, že je podobná le male le parfum, ve skutečnosti jsou s touto lattafa ramz silver naprosto totožné.

Dark666

EhsanTt

Pro maceraci je třeba 10-15krát postříkat, poté sejmout uzávěr a nechat láhev (bez uzávěru) na tmavém a okolním místě po dobu 3 týdnů !!!!. Šťáva se maceruje na vzduchu a zlepšuje se její trvanlivost 👍 také vůně je přirozenější a kvalitnější !!!!
Doufám, že vám pomůžu 🤗

Сергей Викторович

Začíná velmi silně bergamotem, levandulí a vanilkou. Voní arabsky, jako v pohádkovém paláci - draze a bohatě, ale na můj vkus je příliš přímočará, příliš sladká, až kýčovitá. Stopa a vytrvalost je zakázaná, vyplňuje veškerý prostor kolem. Používám ji, když chci žít jako sultán nebo alespoň jako chalífa, tedy často. Pro mladé lidi je to nejlepší věc, ale na zralém pánovi si to nedovedu představit. Je to příliš frivolní.

MarkoPeeko

Jo, chápu odkazy na Ultra Male a 9PM. Mám obojí a tohle není daleko od obojího.

Rozhodně si vybírám hrušku, vanilku, kardamom a levanduli. Těžko se mi daří zachytit pár dalších tónů, ale to je můj netrénovaný nos.

Není tak silně prokreslená jako UM nebo moje láhev 9PM, ale i tak je to věčnost. UM má více citrusových tónů. Moje 9PM je hutnější, čokoládovější. Když zaschne, promění se v nejfantastičtější čistou, mýdlovou atmosféru. Svěží.

Za ten dolar nechápu, jak může Lattafa dál vyrábět takovéhle zboží. Je to fantastický levný klon buď, nebo, který je velmi nositelný, pokud máte rádi tyto typy vůní.

25 AUD. Ježíš. Připadám si, jako bych někoho okradla.

Kouzlo. 👌🏻

Edit: Dnes jsem si je vzal do práce. Během prvních 4 hodin 2 komplimenty. Kupte si ho.

Vikkinca

Bylo načase, aby se tady oslavovala Lattafa. Ramz Silver je dost podobný JPG Ultra Male, ale přijde mi lehčí a tolik se neprojevuje. Sladká hruška, kardamom a vanilka. Dalo by se říct, že je o něco unisexovější než Ultra Male.

Výdrž se pohybuje kolem 6 nebo 7 hodin, což je na Lattafu překvapivě krotké - většinu nošení bývá blízko kůže. Je levná, stojí pouhých 15 dolarů. Ultra Male je sice kvalitní vůně, ale vynikající hodnotu má Lattafa Ramz Silver. Ve skutečnosti čím více Ramz Silver nosím, tím více mu dávám přednost před Ultra Male. Naprosto miluji pudrovou vanilku, hrušku a pižmo v suché části💖 A to i přesto, že skutečná pyramida parfémů Lattafa je následující:

Vrchní tóny: Hvězdný anýz, grapefruit, mandarinka pomeranč.
Střední nóty: Důležité složky: heliotrop, cedr, olivové květy, cypřiš.
Základní nóty: Vanilka, fazole Tonka, guajakové dřevo.

Pyramida parfému Fragrantica mi připadá realističtější než ta, kterou jsem dostala od Lattafy. Všichni bychom už ale měli vědět, že míchání tónů může být někdy kouzelné. Nakonec se vám v Ramz Silver⭐ dostane prvotřídní vůně.

Edit: Možná jsem se trochu unáhlila, co se týče výkonu. Lahvička možná potřebovala nějaký čas na maceraci, protože teď mám výdrž kolem 12 hodin.