Mais Souffle podle Le Monde Gourmand je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy a muže. Mais Souffle byl/a uveden/a v roce 2023. Vrchní tón je Jablko ; střední tón jePopcorn ; základní tón je Máslo.

Přehlídka legendárních div a zbrusu nových debutantů na blaženém máslovém bále
od Matt Morris

Výhodné vůně: Karnevalové koncese Le Monde Gourmand přicházejí z Tru West Rodeo
od Matt Morris

danajeans
Tak moc jsem si to chtěla zamilovat a na první nástřik se mi to povedlo. Máslový, popcornový, sladký. Co se vám na tom nelíbí? Pak přišel závan pudru. Žádné jablko, jen rovnou pudr, který patří mezi mé nejméně oblíbené tóny v parfémech. Za tu cenu nejsem nijak extra naštvaná a celkově se mi Le Monde Gourmand líbí. Zaplatila bych dvojnásobek, kdyby přišli s vůní, která by na mně vydržela déle než půl hodiny. Ani přestříkání nepomůže (ne že bych to přestříkala, protože mě to moc nezajímá).