Parfémy: 124K

Hodnocení uživatelů
Hodnocení
Kdy nosit

Hodnocení parfému 4.25 z 5 s 717 hlasy

Kismet for Men podle Maison Alhambra je vůně pro muže. Vrchní tóny jsou Dřevité tóny a Muškátový oříšek; střední tóny jsouPačuli, Santalové dřevo, Kakao a Káva ; základní tóny jsou Vanilka a Vetiver.

Složení vůně
Výkon
Demografie a hodnota

Přeložené recenze

atesis

Přinesl ji na podzim. Není tu vůbec žádná káva. Slyším citronovou liptonovou zelenou s trochou vanilky. Stopa je střední, vytrvalost od rána do večera, více si obléknete oblečení, bude krásně vonět i druhý den. Doporučuji lidem, kteří hledají vytrvalou citronovou svěžest bez rylnoumivalnoy tématu a máty. Myslím, že ji mohou nosit i dívky, parfém není těžký.

andreldsilva

Dokonalá kombinace ušlechtilých dřev a vanilky, další vůně, o které bych přísahala, že má oud jako Maison Alhambra a méně parfémů, protože se vyrábí v Dubaji. Je jako Mercedes Club Black bez kadidla.
Skvělá pro mírné dny, je to docela výkonná vůně. Kvalita a váha skleněného flakonu a luxusní krabička jsou působivé.

Spitak

Velmi příjemná, jemná, pačuli a dřevitá vůně. Koupila jsem ji naslepo na WB a neprohloupila jsem. Kamarádovi v práci se taky líbila, dám mu levanduli, ať ji taky nosí) Výdrž a opeření jsou průměrné. S růžovou mustáží a toxidem si nerozumím, ale myslím, že kvalita zvuku této vůně není o nic horší
UPD 29.01.24.
Mám Rochas Moustage, jeden v tom samém, jen Rochas trochu bohatší otevírá

"O" Cheiroso

Po tomto zázraku jsem dlouho toužila a konečně jsem ho dostala. Co parfém to ma-ra-vi-lho-so, už od krabičky, krásně zpracovaného flakonku a samotné vůně, vše je dokonalé. Má trochu DNA Oud For Glory, ale je sladší a bez štiplavého šafránu. Kakao, muškátový oříšek a vanilka jsou tóny, které se na mé kůži projevily nejvíce, zanechaly ji hřejivou, kořeněnou a lehce sladkou. Je to ideální parfém na rande, kde vám bude osoba, se kterou jste, velmi blízká, a pokud k ní ucítíte vůni, určitě si k ní přičichnete.

NoirMemoir

Musím přiznat, že jsem si tuto vůni koupil naslepo poté, co jsem slyšel o YSL Tuxedo na videu Demi Rawling, kde ji nazvala nejlepší pánskou vůní vůbec. Její básnění o ní vypadá opravdu upřímně. Rochas Moustache byl u nás nějakou dobu nedostupný a upřímně řečeno jsem dala přednost prezentaci této vůně. Jak tato, tak Moustache jsou klony Tuxedo.

Když jsem ji poprvé nastříkala, řekla jsem si: "Ooooh, classy!", ale odložila jsem ji.

Můj otec bude mít narozeniny a má rád a nosí originální Joop Homme. Jeho lahvička dochází, tak jsem uvažovala, že mu daruji Kismet, protože už mám pár vůní, které bych v podobných situacích použila. Dnes ráno jsem si udělala nástřik na ruku a řekněme, že mu koupím nový flakon Joop Homme hahaha. Moje chamtivé já si tohohle miláčka nechá!

Je to opravdu dobrá vůně pro pány. Dostatečně univerzální pro běžné nošení I formální oblečení a rozhodně to není ultra mužná agresivní vůně. Okamžitě mi tato vůně evokuje představu návštěvy prarodičů o svátcích, jako jsou Velikonoce nebo dokonce 2. den Vánoc, nebo návštěvy kostela v nedělním oblečení. Ne proto, že by tóny připomínaly svátky, které jsem zmínila, nebo vůně, s nimiž se můžete setkat v kostele. Ale ne, to vůbec ne!. Mám na mysli ty příležitosti, kdy se hezky obléknete a vyvinete mimořádné úsilí, abyste zůstali skromní, zdvořilí a starostliví. VŮBEC to není oldschool, ale připomíná mi to bezstarostné časy minulosti, poslední den školy / střední školy při slavnostech na konci roku, kdy jsme všichni nosili uniformy nebo obleky.

V první hodině mi připadá chladná a osvěžující... znáte ten pocit chladu, když si přivoníte ke koktejlu nebo zmrzlině. Má takový jemný, mléčný, krémově sladký podtón, který se postupem času zvýrazňuje, zatímco pocit chladu ustupuje.

Z hlediska výkonu by mohla být lepší. Myslím, že je to vůně přinejlepším na 4-5 hodin. Na druhou stranu si s ohledem na můj popis výše nemyslím, že by to musela být super silná vůně, ubíralo by jí to na charakteru. Vždycky by stačilo nastříkat víc, protože stojí kolem 25-30 dolarů. (Aktualizace: Můj flakonek trochu zestárl a výkon je lepší, než jsem si původně myslela, po celé pracovní směně se mi dělají chuchvalce)

Prezentace je špičková. Velmi těžký uzávěr, z mé sbírky má těžší uzávěr jen Layton Exclusif, ale ten je prostě přehnaný, těžší než samotná láhev haha. Láhev je tlustá a mohutná. Nic zde nepůsobí lacině, na rozdíl od některých jiných cenově dostupných parfémů, kde chybí jedno nebo druhé.

Nevím, o kolik lépe voní Tuxedo, ale jestli je tohle tak dobré, tak Demi nelhala a YSL musí být jinoslovné.

Aktualizace: Po častějším nošení mi bohužel krémově aromatická povaha vůně připadá trochu vlezlá. Se stejnými problémy jsem se setkala i u Montale Woods and Spices. Po malém průzkumu zřejmě Sandalwood může mít laktonově sladký profil, který im není největším fanouškem. Nicméně se ho nevzdávám, jen si ho nebudu stříkat přímo pod nos, to by mělo můj problém vyřešit.

Marcos212

Za 30 eur bezpochyby sesadí z trůnu 80 % komerčních parfémů. Tuxedo jsem si koupil před rokem a opravdu se mi vybaví, ale reálně nemá tu svěžest ani sofistikované kouzlo, možná hlavně kvůli absenci ambry. V kismetu je "svěží alkoholická" vůně v pozadí (možná pačuli s muškátovým oříškem) spolu s dřevem, která dost ubírá na té formální, Tuxedově třídě. Pro mě je to verze spíš na chození na skleničku, flirtování, má v sobě část kouzla a tajemna, ale zaměřená na večer. Je to jako srovnávat stradivárky s elektrickou kytarou, záleží na místě a okamžiku. S 8 atomizacemi se promítá pořád, mnohem víc v oblečení, dává pocit, že se nepromítá, ale všichni vás cítí, takže se to cení, abyste neskončili omámeni. Za kvalitu a cenu je to jednoznačná desítka. Chladné podzimy - zimní noci

Duci0167

Lidé, když jste zanechat komentář alespoň "pracovat" s vůní trochu a poznat ho. Mnozí po prvním postřiku zanechají komentář a samozřejmě je to na nic. Ohledně výdrže a projekce - NESMÍTE SE STŘÍKAT! Tyhle klony nejsou Xerjjof. Stříkněte 10x a vícekrát a po týdnu nechte komentář.
Žádný závěr po přečtení komentářů k tomuto. Žádný!

Turingvetil

Tento parfém byl zřejmě koncipován jako obdoba parfému Kilian Black Phantom. Ukázalo se, že si nejsou příliš podobné, až na to, že si je můžete splést ve stopě. Pro mě ani Phantom není gurmánský, ale tam, když se pořádně zaposloucháte, ještě rozeznáte kondenzované mléko, ale tady úplně chybí, Kismet je spíš suchý, dřevitě-pačuli. Ale samotná chuť není špatná.

jerry7474

Kismet for Men Maison Alhambra:

Vůně, která mistrovsky napodobuje Moustache od Rochas, jen s tím rozdílem, že tento návrh Kismet je o něco majestátnější, zatímco Rochas je o něco žoviálnější s vintage trendem, ale velmi aktuální, ale přesto je jejich podobnost téměř totožná.

Je úžasná arabská interpretace vůně, která byla dobrá už na začátku, jenže tento "Kismet" je aromatickým vyvrcholením Moustache, protože Kismet je nyní vnímán průzračněji, brilantněji a úplněji ve všech svých tónech.

Vanilka, ačkoli je v pozadí, je stále přítomná, dodává aromatickou rovnováhu mezi vzácnými dřevy a pačuli, které je prostě fantastické, dotváří vůni a činí ji trochu dřevnatější, zemitější a zároveň hřejivější.

Vůně: Je výrazem drzého svádění, gentlemanem par excellence, charismatickou ikonou nadčasové elegance a půvabu, která je tak plná radosti, že se to projeví na tváři nositele.

Vhodná do chladného nebo studeného podnebí, ideální pro romantiku.
Její sušení je jednoduše fantastické.

Vůně: 9.
Projekce: 2 hodiny možná o něco více.
Trvanlivost: 8 hodin.

Doporučujeme.

Lilwizprince

Poznámky jsou nesprávné. Jednoduše řečeno, jedná se o dvojče značky Rochas Moustache. Jsou si tak podobné. Výdrž této vůně nebyla zpočátku velká, ale jak mi přirostla k srdci, začala jsem dosahovat výdrže přes 10 hodin. Projekce je lehce nadprůměrná.

Je to jedna z nejlepších levných vůní, které si můžete pořídit.
Vlastním také klon YSL tuxedo s názvem "Oak preference", ten se přiklání spíše ke smokingu než k kníru. Kismet, jak jsem řekl, je jako Moustache, ale s lepší životností a mírně, VELMI mírně nižší kvalitou, trvalo mi, než jsem si uvědomil, jak je Kismet v porovnání s Moustache abrazivní. Ale pochybuji, že by si toho mnoho lidí vůbec všimlo. Prostě si ji kupte, je návyková a hodná podpisu vůně.

Poznámka na okraj - tahle a Lattafa Asad jsou moje tajná svůdná zbraň už dva měsíce... 😉.
A sakra! To jsem právě neprozradila! 😩😫

Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

od Voňavé čtení Voňavé čtení
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

od Xeryuz Xeryuz
Šťastné a veselé Vánoce 2023!

Šťastné a veselé Vánoce 2023!

20. narozeniny ELNINO

20. narozeniny ELNINO