Maison Alhambra Unisex Smoky Touch E... (20.89 USD)
FragranceNet.com 1 product for 18.19 USD
Jomashop.com 1 product for 20.89 USD
Tobacco Touch podle Maison Alhambra je vůně pro ženy a muže. Vrchní tóny jsou Tabák a Kořeněné tóny; střední tóny jsouTabák, Vanilka, Fazole tonka a Kakao ; základní tóny jsou Sušené ovoce a Dřevité tóny.
Deliza1997
Žijeme ve světě, kde většina lidí nevlastní více než dva flakony vůní, takže si nemyslím, že by někdo pečlivě zkoumal, jaký parfém mám na sobě. Pokud chce někdo dobře vonět s omezeným rozpočtem nebo chce zpestřit svou sbírku, aniž by zruinoval banku, je to jeho volba, nic víc nic míň. Nepotřebujeme všechno niku, abychom dobře voněli. A proč musíme ostatní přesvědčovat, že můžu vonět jako za 400 dolarů s levňákem. Voní vám hezky ? ano, pak je případ uzavřen. Nemusíme ohýbat niche vůně skutečným lidem v našem životě.

kidbuu
můj bože, nikdy jsem neviděl tak povýšenou recenzi, jako je ta, kterou zveřejnil borderline, nikdo se nestará o peníze, které vyděláváte, a nejste nejdůležitější uživatel a zníte jako kretén, který mluví o "levných" lahvích (jako co to kurva vůbec znamená)
btw parfém voní po koření, tabáku a vanilce, když se rozplyne, voní jako cola, nikdy předtím jsem necítil tabákovou vanilku, takže moje hodnocení nemusí být přesné, ale za tu cenu 9/10 bych si koupil znovu
Azariel_Nox
Nikdy jsem necítila vůni tabákové vanilky od Toma Forda.
Ale tady v Chile (alespoň) se prodává pudink, který se jmenuje "Pan de pascua" a podle mě je to taková vůně, a tabákové listy, není to špatná vůně, myslela jsem, že to bude vůně popelníku, ale naopak XD
Je trochu sladká, vanilková, elegantní, s perfektně vyváženými tabákovými tóny, není co závidět jiným značkovým vůním :D
10/10
Alien War
EluNya: "...kvalita této repliky je PODSTATNĚ jednodušší než u Franka a ještě více u Forda...".
Promiňte, ale cena v rozmezí 2 tis. rublů vás nepřivedla k nějakým úvahám o možné úrovni kvality tohoto parfému? Nebo ne? 🙃
"... Pokud se rozhodnete vypadat jako Ford i v designu flakonu, připravte se na to, že vás s ním budou srovnávat".
Víte, tady jde o tohle..... My (lidé, domestikovaní primáti, Homo Sapiens) žijeme nejen v materiálním světě, ale také v kapitalistické ekonomice.... Alespoň mnozí z nás ano. Design lahve, nápisy na etiketě a další podobné věci jsou podstatou "obalu", "obalu", lákadla. Rozumíte tomu? 🙂 Toto okouzlení samo o sobě nevypovídá nic o kvalitě výrobku. Neměli byste jen na základě "obalu" propadat přehnaným očekáváním. Tedy, aby vás to později nebolelo a neuráželo.
Je nesmírně naivní srovnávat parfémy prodávané v cenové relaci 1,5K - 2,5K rublů s parfémy z cenového rozpětí 12K - 15K rublů. Bez ohledu na design flakonů a nápisy na etiketách. A jak nazvat pokusy srovnávat parfémy za 2K rublů s parfémy za 40K rublů, upřímně řečeno, dokonce mi to dělá potíže se pořádně zamyslet. 🤭
Samozřejmě na tom nijak netrvám, ale podle mého skromného názoru má smysl srovnávat parfémy za 2K rublů s jinými parfémy za 2K rublů. Tehdy budou ZÁVĚRY o kvalitě správné.
Víte? 🙂 🙂 🙂
A ano, vůně od této arabské značky NEZNÍ ani za 15K a už vůbec ne za 40K rublů. Běda a ach! Ale cca 1,5 - 2krát dražší než jejich 2K - ano, jsou. Poměr cena/kvalita je dobrý, to ano. Ne víc než to. Ale ani méně. 🤗
ZY
Cílová skupina značky Tom Ford o existenci značky Maison Alhambra ani neví. Tato značka v jejich světě prostě neexistuje. Proč si to myslíte?
Otázka je samozřejmě řečnická a nevyžaduje odpověď. 😌
GrayDogV
Odpovím Darkflow a EluNya, abychom neuváděli lidi v omyl! Moderní parfumerie, pánové, je hodně CHEMIE! )))). A cena samotné vůně je kopec! Marže na parfému je velice ani ne malá, protože se platí, hlavně za design a prezentaci.... Za "křišťál", jako, flakony (jako Kurkdjan, tvůrce slavného Baccaratu 540), "zlaté" býčí/jelení hlavy v podobě uzávěrů na flakonech (Penhaligon's Mr Sam, například), pouzdra a další sračky! Aby se to prodalo spotřebiteli a bylo to dražší. No, a taky kvůli technice prodeje (ne nadarmo je školili v Cambridgi) a kvůli značce, samozřejmě.
Pessuski
Obvykle se arabské parfémy po nějaké době ve vůni zlepšují a stávají se silnějšími, což mě u tohoto parfému děsí, protože pokud zesílí, jediný způsob, jak ho dostat z kůže, je uříznout si končetinu!!! Parfém začíná spoustou hřebíčku, velmi připomíná cigarety Goudan a Sampoerna. Asi po třech hodinách se tato vůně zmenší a pak se objeví čokoládová vanilka s tabákovými nuancemi. Podle mého názoru by se mi mohla více líbit Armaf Radical Brown, která nemá takovou hřebíčkovou příchuť a je mnohem jemnější.
Edit 22/03/2024: Parfém se velmi dobře maceroval a hřebíčkové tóny se zjemnily. Co se týče výkonu, ten se nezměnil, protože si myslím, že silnější už být nemůže (zanechává silné stopy na kůži i po sprše).

engelmedeiros
Velmi podobná tabáku Vanille. Rozdíl je v tom, že tabák v Tobacco Vanille je velmi přírodní. Ne že by tento nebyl. Tóny v závěru zůstávají u Tobacco Vanille delší. Sušení obou je prakticky totožné.
Fixace přibližně 12 hodin
Projekce 2 hodiny a více
millerje86
@blood_and_wine... pár věcí, které si můžete nechat projít hlavou:
A) většina "klonovaných" společností tyto vůně vyrábí a v mžiku vám je dodá až ke dveřím, na rozdíl od renomovanějších značek, které je mají skladem. Pro nás, spotřebitele, to znamená, že je vždy lepší si ji koupit, nastříkat, uložit do poličky a vrátit se k ní za pár měsíců, až trochu maceruje. Dá to chemikáliím s vůní čas, aby se spojily a vytvořily vůni, jaká má být: představte si, omáčka na špagety nebo chilli na druhý den.
2) Přestaňte nakupovat na základě YouTube. Tečka. Vydejte se na vlastní cestu, přivoňte si k vlastním kuriozitám, udělejte si vlastní vítězství/nevítězství v nákupu naslepo. Tvůrci YouTube mají většinou pár věcí společných: přičichli k mnohem více vůním než jejich diváci a jejich vkus se díky tomu bude lišit, a také, neznámý počet z nich jsou vůně lahvičky k recenzi, a pokud odpadky všechno to mohou políbit na rozloučenou. Existují výjimky, GentScents je jednou z nich... ale ostatním to nevyčítejte.
3) Dejte si čas, abyste se s těmito vůněmi sžili. Neskákejte z Legend Spirit a Náutica Voyage rovnou do "Toscano Leather" a "Tobacco Touched Me"... samozřejmě, že jste pobouřeni....jen počkejte, až ucítíte pěkně smradlavý oud nebo něco jako Akro Night.
Omlouvám se, jestli to bylo trochu řečnické...jen vidím, že spousta těch dětí se věší na to, co říká každý youtuber, aniž by se vydali na vlastní cestu...nakonec vyhodíte spoustu peněz a budete mnohem méně spokojeni s tím, co máte, pokud se nenaučíte přemýšlet a nakupovat sami za sebe.

Августус
Nemusíte být sedmilhář, abyste si uvědomili, že tato vůně je klonem výrobku známé značky parfémů. Nakolik odpovídá originálu, je otázka, která trápí každého bez výjimky. K této otázce se vyjádřím o něco později, nyní popíšu samotnou vůni. Ihned po aplikaci ucítíte tón skořice. Je velmi jasná, na jejím pozadí se vše ostatní jednoduše ztrácí. Uplyne však 15-20 minut a situace se dramaticky změní. Nyní se o první místo dělí tabák a vanilka a není možné dát prvenství jednomu z těchto tónů, dokonale se kombinují a vzájemně prolínají. To je vlastně všechno, i když někde hodně daleko jsou "cítit" tóny sušeného ovoce a kakaa, ale jsou sotva znatelné, na úrovni "chyb". Výdrž je slušná - až 3-4 hodiny na těle, až 6 hodin na oblečení. A teď k tomu hlavnímu: jak moc je tato vůně blízká Tomu Fordovi. Odpověď zní: velmi blízko, ale ne 1 ku 1. Podle mě je Tobacco Touch mnohem podobnější Tobacco od Franka Bocleta. Lataffovo dítko bych zařadila někam mezi Fordovu Tobacco Vanille a Bocletův Tobacco, ale o něco blíže k tomu druhému. A na závěr bych rád poznamenal následující. Za svou cenu je vůně prostě nádherná, milovníkům sladkých tabákových příchutí ji lze bez obav doporučit.

Bryan89HN
Mám ho velmi nedávno a koupila jsem si ho, protože jsem zkusila vzorek a tabáková nóta mě zaujala, není to parfém na denní použití, protože je velmi hustý a těžký, ale překvapila mě podobnost s originálem, řekla bych 95% a pokud kopírují prezentaci a flakon, ale stojí za každý cent, když vím, že za necelých 60 dolarů mám téměř stejný parfém, který stojí 300 dolarů, nestydím se ho mít ve svém budoáru, navíc koho zajímá, jestli jsou to klony nebo ne?