FragranceNet.com 2 items for 31.49 - 195.99 USD
Maxaroma 1 product for 50.00 USD
FragranceX.com 1 product for 99.79 USD
Tango podle Masque Milano je Orientální Floral vůně pro ženy a muže. Tango byl/a uveden/a v roce 2013. "Nosem" za touto vůní je Cécile Zarokian.

dianaelz.1
to je naprosto úžasné.
ano, je tu podobná atmosféra jako v Obsession, ale tohle je mistrovsky zpracované. Směs vysoce kvalitních ingrediencí z ní dělá umělecký parfém.
Tango je 100% přesný název pro tento výtvor. je to ohnivá skořice s jasmínovým a růžovým nádechem s jantarovým základem, který z něj dělá neuvěřitelný parfém.
UNISEX
Věk 30+
formální
večerní vycházka

Raphael
Kdyby se cena neztrojnásobila a zároveň stále voněla stejně dobře, vzal bych ji zpět; směrem k zákazníkům pochybná marketingová strategie. Když už je takový výběr, i já mám svou vlastní strategii a u Rania J. 'Ambre Loup' mě strach přešel, opravdu...
Pakliže chcete dobrý "chytrý" jantar od dalšího dobrého francouzského parfuméra, jděte si k němu alespoň přivonět, na Bon Perfumeur 302, 30 ml za 38 eur. Ještě férovější je to u parfému bez zvlášť jemných tónů.
Tango pass.

trabuquera
Jantar z první ligy: hodí se do nejvyšších kruhů. Podle mého názoru zdaleka nejdostupnější vůně od Masque Milano, která si rozhodně zaslouží mnoho oddaných, obletovaných, téměř kultovních fanoušků.
Je zde vidět pevná vůdčí ruka a skutečná strategie, jak se vyhnout přemíře sladkosti nebo vanilky, která může způsobit, že mě velké jantary dusí. Tady je všechno krásně suché, spíš než lepkavé nebo sirupovité, a s temným okrajem koření a dřeva, které je tmavé tak akorát, aby ho ušpinilo na tu správnou úroveň. Dokonce ani moje vanilkově-ampingová kůže ji nedokázala proměnit v příliš bombastickou. Prostě zůstává skutečně unisexová, skutečně luxusní, hřejivá a přívětivá i přes své zjevné vysoké nároky. Podle mě žije v útulné nice někde mezi definitivní Ambre Narguile (i když je pevnější a řezničtější než ona), buxusovou Ambre Loup (i když je méně skákavě gumová než ona) a teritoriem pánského salonu Lutens Ambre Sultan (a bez šikanujícího bobkového listu, který pro mě AS potápí.).
Neudělá chybu, vyhýbá se všem nástrahám a krásně voní v každém okamžiku, kdy se dřevo, koření a květiny na každém kroku mění. (Růže je tam mnohem víc, než si pamatuji z prvního nošení, a uprostřed dne se silně rozvoní, ale nikdy se nestane vtíravou nebo nepřehluší zbytek.) Je intenzivně a důsledně uklidňující, hřejivá, uklidňující po celou dobu - výrazná, aniž by byla divná, individuální, aniž by byla nepřátelská. Taková vůně, která vás svou krásou posílí, dost na to, aby zahnala sklíčenost nejchladnějších a nejšedivějších severských dnů. Proboha, je to George Clooney ve sklenici! No, možná ne, ale právě takovou téměř univerzální přitažlivost má. Také působí jako šampion, s perfektním pevným, ale ne protivným siláží a náležitě působivou výdrží buď na látce, nebo na kůži.
Co se vám nelíbí? Absolutně nic - kromě ceny. Je skutečně skvělá. Ale obecně mám ráda, když jsou věci trochu divnější - a tahle není výjimkou. Nikdy to není méně než působivé, ale přišlo mi to tak nějak - možná trochu nedobrodružné? (I když můj vkus v jantarech teď směřuje spíš k ještě temnějším, VÍCE pryskyřičným, méně sladkým verzím, jako je Ambre Loup nebo Durga's Kiso či Teutonic - nebo pikantnějším podivnostem jako v Dior Mitzah - takže mířím mimo). Tango je nádherná, upřímně řečeno - ale až příliš hladká a dobře nacvičená na to, aby mě skutečně smetla a donutila mě vydechnout. Neuvěřitelně vybroušený interpret, ale (jen) pro mě mu prostě chybí ta závěrečná 2% jiskra nepředvídatelnosti, která dělá skutečné drama. Ale každý milovník jantaru by ji měl i tak ochutnat.
Pro mnohé milovníky tohoto žánru zjevně dosáhla téměř grády, takže pokud vám to kapsa dovolí - zatočte s ní a zjistěte, jestli s vámi tančí v souladu.

Mozz90
Cenný návrh kořeněného jantaru. Otevření bergamotu dává silné šumění, příjemné. Střední živočišnost v pravém okamžiku díky směsi kmínu a jasmínu sambac. Kořeněná, orientální, hřejivá... Je to moje představa dokonalého jantaru, "labdanous", ani příliš sladký, ani příliš suchý, nikdy předvídatelný nebo příliš francouzský (jako Grand Soir, což oceňuji i tak).

Napoleone
Jak jsem si slíbil, koupil jsem si 100 Tango a rozhodl se ho doplnit:
Velmi horký, hustý, ale ne dusivý. Skvělá hra kontrastů koření a pryskyřic, ale to vše se odehrává v jakémsi vzdušném prostoru kolem vás, ale ne na vás, což nechává prostor pro nádech a výdech.
Výdrž vůně je vražedná - na oblečení až do vyprání nebo chemického čištění. Stopa není skromná, přesahuje dva metry.
Smekám klobouk před tím, jak jemně Cecile vyvedla tón ziry, aniž by kompozici změnila v kuchařku (a kdo vaří pravý uzbecký pilaf, ví, jak zira voní, věřte mi), ale ponechala tento organický, intimní, chcete-li, odstín ziry.
Ambra v Tangu není sama, slyším zde i pořádnou porci pižma. Občas lze ve stopě vycítit jistý suchý ovocný kouřový nebo tabákový nádech, samozřejmě je to iluze, ale příjemná.
Dokonale si v této vůni představuji obraz horkého, nesnesitelně suchého pouštního vzduchu.
Ale přesto je tato kompozice spíše o prohlubni mezi bujnými ňadry žhnoucí tanečnice. Právě tam by Tango mělo vonět tak, jak voní. Horká vášeň :)

SegaMega
Bazar, hluk, beduíni a velbloudi, davy lidí, obchodníci s kořením, břišní tance, velké horko. Chci tajgový chlad, svěžest a křišťálový ranní vzduch, tady je pro mě velmi těžký a dusný! Chci se napít vody. Nesmyje se, naplňuje vzdálené kouty bytu, jsem unavený, jsem unavený, kdy už tenhle výlet skončí ?

uhm
Včera jsem ji použila na večerní akci (znala jsem ji už dříve) a pravdou je, že je to skvělý parfém, i když nyní s neospravedlnitelnou cenou po změně formátu.
I když má nuance vývoj se mi zdá spíše lineární ; kardamon a kmín , typické špinavé koření i když tady se mi nedostává toho nepříjemného pocitu potu nebo dechu jak se stává u jiných .
Skořici jsem jinde jako poznámku neviděla, ale myslím, že si všímám určitého pudrového nádechu, ale to může být způsobeno něčím jiným, nevím, a pak jantar a benzoin temperující celek dávající balzamickou sladkost; jantar mi připadá trochu jiný než u parfémů, které mají obvykle toto slovo v názvu, nevím, jestli je to náznak hehe, nebo že tolik nepřevládá, protože koření je velmi přítomné.
Je to trochu jiné než většina parfémů, těžko se hledá nějaká podobnost. Je docela dobrá i přes to, že člověka trochu položí, když si přečte historky o božské inspiraci o medovém rumu či co jj .
To je můj problém, těžko se mi asociují ty příběhy, které se nám snaží prodat.
Co se týče výkonu, je pravda, že jsem aplikovala jen 3 střiky a nemůžu mluvit o projekci, protože mi to nedalo pocit, že by to zanechávalo moc stop (i když kdo ví), ale já sama kdybych to cítila bez potíží celou dobu, co jsem šla ven a pak v posteli. Odhaduji, že vydrží cca 10 - 11 hodin.

hab
Na začátku je spousta koření, v podstatě bez podpory těžkých prvků. Vůně je teplá, naprosto orientální v duchu a nedovoluje jiné čtení. A tady už k sobě název vůně a její vyznění nepasují. Tango? Argentina? Kde je to spojení, čeho se chytit? Zira, kardamon, cedr, trocha benzoinu, možná skořice - slyším je. Ostatní tóny neslyším. A opět se mi v hlavě vynoří otázka "ale co s tím má společného tango"?
Bohužel, vůně na ni nedává odpověď až do konce. Je velmi specielní, spíše mužně naladěná, velmi v duchu módních specielních kompozic (zdravím Amouage Opus), ale to je jiná věc. A to je Tango. I když je vůně dobře udělaná, opepří první hodiny, jde dobře postupně, ale.... Nebudu se opakovat)
Postupně sestupuje do základu, ve kterém lze vyčíst suché bylinné kořeny (těžko říct jaké) a to je vše. Zní to velmi přirozeně, ale nijak mě to neokouzlilo. I když lahvička, barva tekutiny tolik slibovala.
Až když jsem se osprchovala, skvrna vůně na ruce od vody se najednou otevřela hlouběji a dokonce s lehkými alkoholovými tóny, o kterých občas píší západní uživatelé. Ale zřejmě na mně nechce tuto část své vášně ukázat. Zkrátka jsem bez tance((

pedjalazaro
To se mi líbí.
Zpočátku kořeněná, drsná a silná, s kmínem a kardamomem.
Tento začátek se zjemňuje a sladí, aniž by dosáhl gurmánského území, v sušení, které je nejlepší částí parfému. Zde benzoin, skořice, fazole tonka a jantar vyrovnávají počáteční bombu. Nechybí ani dotek dřeva, v němž pro mě vyniká gaiac. Od zaschnutí až do konce už zbývá jen užívat si.
Není to můj typ parfému, ale musíte ho vyzkoušet. Ten intenzivní kmínový tón mi chvílemi připomínal LDDM, ale Tauer mi vyhovuje víc, aniž by byl příliš nadšený. Jak říkají Gelo a Drake, kvalita ingrediencí je znatelná.
Na podzim a zimu.
Pro noční čas.
Dlouhotrvající výdrž.
Mírná stopa.

drakecito
Úžasný parfém od této italské značky, která se dostává do segmentu niche. To je segment, ve kterém nacházíme stále více věcí, které mají blíže k "mainstreamu" nebo jinak řečeno "masové spotřebě".
Je velmi chladná a nápadná s likérovým začátkem, ale tyto tóny netrvají příliš dlouho, aby se v této první fázi staly trochu drsnými a známými.
Říkám "povědomá", protože mi chvílemi hodně připomínala Ambre Fetiche, ale Masque je rafinovanější. Rafinovanější pravděpodobně proto, že neobsahuje kůži ani kadidlo, což jsou u Goutala poměrně těžké a někdy ohromující tóny. Tato podobnost je pravděpodobně způsobena jantarem a pryskyřicemi, jako je benzoin.
Také v určité fázi nacházím jistou podobnost s Ambre Sultan a dokonce, aniž bych se chtěl rouhat, mi připomněla vintage verze legend jako Opium.
Tango je velmi svůdný parfém s velmi, velmi dlouhým vývojem, který mě i zde překvapil. Upřímně řečeno, nečekala jsem to, protože po 5-7 hodinách se "alkoholový" či likérový aspekt vrací a dosahuje jednoduše velkolepé závěrečné fáze sušení, v níž můžete ocenit některé tóny růže a jasmínu, docela zakryté kořením, jako je kmín, nebo dřevem, jako je santalové dřevo.
V některých momentech převažuje koření, zejména kmín, a objevují se i lehce "špinavé" nuance. Jak už jsem řekla, jsou nepatrné a vůbec vůni nekazí, a to ani těm z nás, které mají rády lehčí nebo veselejší vůně.
Výdrž se 4 střiky je přes 20 hodin..., s mírnou stopou, když vezmu v úvahu, že jsem aplikovala jen 4 střiky a že v prvních chvílích byla spíše těžká.
Jak jsem řekla, možná má více nuancí a je lépe vyvážená než Masque. Přišla mi velmi dobrá, i když vzhledem k jejímu stylu je pro mě trochu obtížné ji nosit a užívat si ji (to už se mi stalo u jiných výše zmíněných), připadá mi jako orientální parfém, prostě monumentální, komplexní, hutná a nesmírně kvalitní.
Musím zatleskat, že v dnešní době vznikají věci jako tato, a myslím, že ano, může to být jedna z nejlepších, které trh s niche vůněmi v současné době nabízí.
Doporučuji především milovníkům orientu a těm, kteří touží po produktech tohoto stylu v jejich vintage provedení. V tomto stylu je to možná jedna z nejlepších, které lze na současném trhu najít.
Nádhera!!!

Lana148
Opojná, koncentrovaná, hořká, lahodná, exotická jantarová.
Nosit ji vyžaduje jistý druh sebevědomí. Tango je - temné, dusné, vášnivé, svůdné, ale zároveň zdrženlivé a korektní - stejně jako skutečný tanec. Velmi vhodný název pro tento výtvor. Tango mi připomíná Ambre Russe Parfum d`Empire, jen je ještě hlubší a těžší.
Tuhle vůni miluju! Mistrovské dílo!