Stav šatníku
Mám · Měl(a) jsem · Chci
Nejlepší sezóny
Kdy nosit
Blockade podle Mind Games je vůně pro ženy a muže. Blockade byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Christelle Laprade. Vrchní tóny jsou Mango, Bergamot, Rajčatový list a Růžový pepř; střední tóny jsouMangový květ, Levandule, Vodnatý brambořík a Badyán ; základní tóny jsou Semiš, Jantar (ambra), Agarové dřevo (oud) a Pačuli.
Parfumér
Pyramida parfému
Architektura vůně
Značka Mind Games
Kolekce Artisan
Lidem, kteří mají rádi toto, se také líbí
Přeložené recenze
Kenudigme12/02/23 03:56
Lol, nastříkala jsem si ji na kůži a moje okamžitá reakce byla meh ( Nevím, proč dávám těmto vůním typu Aventus jednu šanci za druhou. To složení Aventusu prostě nesouhlasí s chemií mé pleti - je tam nějaký tón ( nevím, jestli je to bříza nebo co, ale prostě to na mé pleti moc dobře nefunguje. Ale zpět k recenzi ) Po 5 minutách se mi Blockade na pleti opravdu rozjela; teď voním tím nejkrásnějším mangem, jaké jsem kdy v životě cítila. Je to moje první zkušenost s mangovou vůní a je opravdu moc příjemná 👍🏽 . Ale POTOM jsem vyšla ven a vůně se okamžitě dostala do vzduchu a ovinula se kolem mě jako plášť. Je to neuvěřitelná vůně, protože V tu chvíli jsem měla pocit, že si takovou vůni nezasloužím. Je to vlastně umělecké dílo a já se nemůžu dočkat, až s touhle kočkou opravdu zazářím tak, jak rlly chci. Kombinace mango; květ manga; list rajčete je naprosto geniální.
*Maskulinní *Těžká siláž *Hodnocení: *Vůně, která se mi líbí: 9.5/10
ellawells04/07/23 22:43
šla jsem do neiman's, abych si přivoněla k mango kůži od vlihelmu, ale dostala jsem i tester této vůně. je to všechno, co jsem chtěla, aby mango kůže byla. je to tak hezké. cítila jsem tolik vůní zezadu a z těch desítek, které jsem zkoušela, to byla jediná vůně, která mi utkvěla kromě delina exclusif. je svěží, letní, unisex a má krásné vysušení. nádherná vůně, jen si přeji, aby to nebylo 345 dolarů.
Roge03/01/23 09:39
Další den, další klon, ale dnes jsem se dozvěděl, že i boží král může krvácet. Aventus se stal živoucí legendou a je znám jako jedna z největších superzbraní, které kdy byly pro člověka stvořeny. Studie ukázaly, že tato konkrétní DNA ve vůni má moc vyvolat trans, ovládat města a ovládat planety. Blockade je Frankenstein, který disponuje všemi schopnostmi Aventu. Ale je tu jedna schopnost, která je od sebe odlišuje: Blockade má schopnost okamžitě vás donutit zkontrolovat váš účet u Wells Fargo, zda máte dostatek finančních prostředků, a na místě provést nákup. Ještě nikdy v historii lidstva se nestalo, že by člověk nosil Aventus a nedostal kompliment, proto si dokážete představit důsledky nošení Blockade. Co je to Blockade? Je to honolulská verze značky Aventus. Pokud je Aventus určen pro práci, pak Blockade je určen pro dovolenou. To je dobrý způsob, jak se na to dívat. Blockade není nějaký zjednodušený, z papíru vystřižený dvojník, je to událost sama o sobě. Blockade má silnou a přímočarou složku manga, která je příjemně vyvážená mezi bergamotem a cyklámenem. Obsahuje také trochu levandule, která dodává další klidné vibrace. Je stylizovaná podobně jako nebřezová šarže Aventus. Netroufám si ji nazvat jen Aventus s mangem. To by byla vlastně urážka její hypnotické povahy. Nechci žádné balónky. Prostě si tu zatracenou vůni kupte a místo toho, abyste mi později děkovali, poděkujte sami sobě.
Trudon
Le Labo
Another 13
Silence of the Lakes od Aura of Kazakhstan: Tajemství pěti jezer
Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta
Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)
Šťastné a veselé Vánoce 2023!
20. narozeniny ELNINO
DS & Durga Deep Dark Vanilla: Vanilka opěvovaná grilem