Gold Fresh Couture Moschino pro ženy

tropický
zelený
svěží
vodní

Gold Fresh Couture podle Moschino je Floral Fruity vůně pro ženy. Gold Fresh Couture byl/a uveden/a v roce 2017. Vrchní tóny jsou Hruška, Mango, Bílá broskev, List rebarbory, Mandarinka a Grapefruit; střední tóny jsouOrchidej, Jasmín a Konvalinka ; základní tóny jsou Vanilka, Pižmo, Dřevo akigala, Santalové dřevo a Pačuli.

Hruška

Konvalinka

Dřevo akigala
Santalové dřevo

Sanrio

V úvodu cítím obrovský závan černého pepře. Během několika vteřin se zklidní do krémově zeleného mangového koktejlu. Je velmi laktonická, překvapuje mě, že v ní není cítit mléko/smetana. V základu cítím také jakousi ambru/labdanum.

Je to vlastně velmi laděné. Mám pocit, že kdyby se tato vůně prodávala jako unisex a dala se do flakonu Xerjoff, chlapi by po ní šíleli a byli by ochotni za ni zaplatit tři stovky.

Možná přeháním, ale vzhledem k ceně a křiklavému marketingu/balení (ale co, to je Moschino/Jeremy Scott.) je to moc pěkné.

Smodatoamore

Moschino Gold Fresh Couture je pro mě parfém COMPLIMENT. Je to zdaleka vůně, která mi v roce 2022 sklidila nejvíce komplimentů. Dokonce i od cizích lidí ve frontě u pokladny v supermarketu. V její duši máme dokonale vyvážený mix ovocných a květinových částí... Je těžké rozpoznat jednotlivé tóny, rozhodně má svěží, lehce sladký (ne-gurmánská ovocná sladkost) a svěží implantát podpořený bílými květy, které jí dodávají jistou spolehlivost. V sušení je vnímán dřevitý, neinvazivní nádech. Mám ji velmi ráda, protože je živá, pozitivní a dokáže podtrhnout jakýkoli typ ženskosti, od Girl až po zralejší Lady. Je hravá, ale ne dětinská, její hravost připomíná lehkost myšlenek, svobodu těla v pohybu. Nerada používám banální přídavná jména, ale v tomto jediném případě bych řekla, že tato Moschino je KRÁSNÁ, v tom nejkomplexnějším slova smyslu. Zlatý flakon by mohl vyvolat představu spíše barokních výpotků, ale to vůbec není tento případ. Kdyby bylo na mně, vymalovala bych ji v barvách duhy, aby lépe vystihovala jejího radostného ducha. Kdybych se měl opravdu přinutit a najít na něm nějakou drobnou chybičku, řekl bych, že v tekutém stavu není inovativní, není to zázračný elixír!
Ale v roce 2022 je těžké najít parfém, který představuje originální pyramidu, a přitom je nositelný.
Vřele ji doporučuji, pokud hledáte Scia a dlouhověkost, uspokojí vás nemalou měrou.

GioAff

Chvíli jsem to testoval.
Zpočátku jsem měla špatný dojem, protože jsem si ze zahraničních recenzí udělala představu: "insekticidní zápach". A ano, nic jiného jsem při odchodu necítila.

Po pár dnech naléhání ten nádech "averze" čím dál víc mizel a teď jsem se do tohoto parfému opravdu zamilovala.

Je tak akorát sladká, kořeněná, i když se v tónech neobjevuje, velmi příjemná na den.
Nosila jsem ho několik dní pod sluncem v evropském létě a nikdy mě nebolela hlava ani mi nebylo špatně. Jinými slovy, stal se mým letním parfémem :) Vůně se mi líbí.

Výdrž je v pořádku, cca 3 hodiny na kůži a 6 hodin mimo ni. Dobře drží na oblečení.

Franci90

Tento parfém pochází z doby před mou posedlostí parfémy, kdy jsem ještě neobjevila kouzelný svět Fragrantica. Přivoněla jsem si k malým vzorkům, které mi dali, a pokud se mi líbily, zcela bez znalosti pyramid atd. jsem si je koupila. Nikdy ne víc než dva parfémy najednou.... Povzdech... Ještě jsem se v tom nevyznala. Každopádně když jsem si tento parfém koupila, byla jsem olfaktoricky i anagraficky malá holka. A jako všechny malé holčičky jsem hledala co? Samozřejmě ovocně-květinovou! Netřeba říkat, že mě tento žánr omrzel, když jsem teď olfaktoricky dospělejší. Ale ne tato vůně. Musím říct, že jsem mezitím přivoněla k mnoha ovocným, ale tato zůstává jedinečná, má svůj vlastní stylistický podpis. Podobnou vůni jsem opravdu ještě nenašla. Nosím ji s potěšením i nadále. Také mi připadá, že není příliš snadné ji popsat, přestože o čichových tónech vím trochu víc. Pravdou je, že se jedná o příjemnou čichovou směs, tóny jsou dobře promíchány dohromady, a proto je těžké je jednotlivě oddělit. Nazvala bych ji dřevitě ovocnou. Květinová část není příliš výrazná, jen štiplavý, ale lehký dotek konvalinek, který vyvažuje ovocný úvod. Ten je zajímavý, je v něm sladkost manga a hrušky, ale také svěží kořenitě-mentolová vůně rebarbory. Základ je však tou částí, díky níž jsem si parfém zamilovala. Je to krémové santalové dřevo s kouřovým/afimickým nádechem. Hádala bych, že je v ní náznak kadidla, ale zřejmě ne. Bude to agikalawood? A pak je tu vanilka, nejedlá, která dodává sladkost a krémovost, ale ne mazlavost. Co víc říct? Podle mého názoru si zaslouží přičichnout. A láhev? Nad tou ohrne nos nejeden, ironie Moschina je legendární! Možná je trochu nevkusná, ale je solidní a opravdu dobře udělaná! Škoda, že je neprůhledná a není vidět hladina tekutiny.

talitavidotto

Tento parfém mě hodně překvapil, nejsem moc dobrá v recenzích, ale no tak ... je to neuvěřitelný Furtado se sladkou vůní, ale tak akorát a jeho fixace je prostě neuvěřitelná nikdy jsem neměla parfém, který by mi tak dlouho vydržel na kůži, vydrží celý den a po sprchování ho stále cítím.
Myslím, že se vyplatilo do něj investovat.

CarCar

Právě jsem ho potkal. Jakmile jsem ho nastříkala na karton, požádala jsem prodavačku, aby mi ho nanesla na kůži, protože.... Líbil se mi! Svěží citrusová, pudrová, s trochou kyselosti a trochou sladkosti, zároveň velmi čistá, dřevité pozadí... Čekala jsem něco jiného, ale líbila se mi! A moc se mi líbí, jak je cítit na kůži!
V rámci velké rodiny parfémů, které voní čistě, má tento zvrat, velmi zajímavý obrat!
Nejspíš si ji zařadím do své sbírky, pokud budou vhodné podmínky?

Sluší se dodat, že dnes je 37 stupňů, vlhko a slibuje bouřku, ale ta nepřichází...

Puuuffff právě jsem přišel domů, sundal jsem si masku a jak se cítím, prosím! Před hodinou jsem si ji málem zkusil nasadit. Teď už chápu, proč se zdůrazňuje její síla a intenzita! Troufám si říct, že komu se líbí versace yellow diamond edp, tomu se bude nejspíš líbit i tahle...!
Zkoušela jsem ji asi ve tři odpoledne. Ve čtyři odpoledne jsem se vykoupala, teď je 00.00 a na kůži je pevná a přítomná. Působivé! Vnímám ji jako téměř stahující pozadí, ovoce kombinace suché a dřevité stránky pačuli (tj. ne balzámové) s dobrým množstvím santalového dřeva, také suchého a světlého. Jak se mi líbí...!

lucianasosa

Upraveno:
Návykové. Definovala bych ho jako velmi specifický parfém, skoro bych řekla exotický. Dokázala bych ho identifikovat u každého, kdo ho nosí, ale není běžné najít někoho s tímto parfémem, i když teď začíná být populární v Argentině, takže by se to mohlo za chvíli změnit. Je velmi ženská, mladá a neformální, jako stvořená pro uvolněný letní večer s přáteli. Přestože je ovocná a sladká, neidentifikuji ji jako sexy nebo sugestivní, alespoň pro heterosexuální ženy, protože působí tak žensky a dětsky, že si nemyslím, že by se muži (onnnvre) "líbila", pokud není velmi dobře nošená.
Nejvíc mě ale na tomto parfému zaráží, že pokaždé, když ho nosím, mám jiný zážitek, a to už bylo zmíněno v jiné recenzi, takže nejsem blázen, haha. Někdy cítím květinovou, čistou, květinovou vrchní nótu, na všech je jasmín a ostrý, nezaměnitelný základ z pačuli a připadá mi pikantní. Jindy jsou vrchní tóny čistě mangové a pak mi zůstane velmi sladký salát z tropického ovoce, ve kterém je mango stále hlavním protagonistou.
Doba použití: procházky v teplém počasí, ve dne i v noci. Má dlouhou stopu, takže ji nedoporučuji pro chození do práce v interiéru.
Obal je kontroverzní a transgresivní a mně se líbí. O to je exkluzivnější a mrzí mě, že si ho někteří lidé nemohou užít. Je to umělecký projev humoru, nejpodstatnějšího rysu domu Moschino, a samozřejmě bude přitahovat všechny pohledy, kamkoli si ho vytáhnete, abyste si ho trochu oblékli, takže ho musíte nosit s charakterem této prezentace: kritický, transgresivní a zábavný. Představuji si feministickou stand up komičku, velmi inteligentní, která pochází z ničeho a dokázala si svou profesí vylepšit společenský status, jak nosí tento parfém, který se nemá líbit nikomu jinému než jí samotné.
Trvanlivost: na mé kůži se projevuje první 2 hod. Vydrží asi 4 až 5 hodin dalšího smývání. Na oblečení a ve vlasech působí výborně, mizí sama s mytím a zachovává si skvělou projekci. Jsem zvyklá na těžší a sladší vůně, takže tahle mi přišla dětská, nevinná, jedna z těch, které se líbí na sobě a nepřitahují pozornost ostatních, ale podle reakcí, které vyvolala, bych řekla, že je protagonistkou všude, kde ji nosím. Dostala jsem spoustu komplimentů.

niandralades

Líbilo se mi to od prvního testu. Hruška v prášku s vanilkou. A tato pudrovost na mě nenechává vůni sklouznout do úplně limonádově-karamelového vyznění.
Výdrž je mnohem vyšší než u většiny Moschinů. Zůstává na oblečení až do vyprání.
Je tak akorát na podzim a nejrůznější podzimní nepříjemnosti - no, je těžké se neusmívat, když máte na sobě tak nádhernou hrušku).

RobbieX

Manželka mi ho koupila k narozeninám, protože pořád utírám kuchyňské povrchy. Vím, že je to dámská vůně, ale líbí se mi a budu ji nosit. Začíná jemnou gurmánskou vůní jako vanilka a ovocnými/syrovými tóny. Pak zasychá do neobvyklého koření a vanilky, Dlouhověkost je na mně vynikající. Je tu hodně charakteru. Krásná. Aktualizace.....Tato vůně by opravdu mohla být unisexová - miluju ji. Je v ní také cítit krémový chlast. je vážně vynikající!

Таки_да

Ale když jsem ji viděla v jednom článku před začátkem prodeje, zavrhla jsem ji, protože jsem viděla, že vzhled není stejný a obecně jsem si myslela, že Moschino je něco popového a kýčovitého. Ale pak jsem s ní v průběhu let občas laškovala v parfumeriích, až jsem si jich jednoho dne koupila 30 a byla šťastná jako slon po koupeli.
Miluju mango ve všech jeho projevech, takže se navzdory tomu stala mou oblíbenou) A i když je v ní spousta různých niche pro každé roční období a nositelnost - tohle je jedna z mála luxusních v kolekci. Jako v té anekdotě - jdete s dítětem na procházku, vezmete s sebou formičky, hračky, míč - a ono si najde klacík a šťourá s ním.

PerfumeJunkie2b

Tuto vůni jsem si koupila naslepo na základě recenzí na YouTube od několika mých oblíbenců, přestože jsem na internetu četla smíšené recenze (nákupy naslepo jsou vzrušující, dokud se nepokazí, lol). Vůbec to nebylo to, co jsem očekávala! Myslela jsem si, že ovocné tóny budou výraznější, ale po prvním stříknutí voněla opravdu kořeněně/pepřově a na mé kůži si tento akord zachovala a zároveň se stala pudrovou (nejsem fanoušek pudrových vůní) a lehce sladkou. Kořeněný akord byl patrný od prvního stříknutí až po zaschnutí a podle mého názoru byl docela silný (také nejsem příznivcem příliš kořeněných vůní). Trochu mi připomíná superkořeněnou verzi Burberry Body. Tato vůně není můj šálek čaje a nevidím se, že bych po ní sáhla, ale nenávidět ji nemusím. Nicméně výdrž byla úžasná! Bez opětovného nanášení 8-10 hodin (což bylo v mém případě trochu nešťastné kvůli kořeněné pudrovitosti, lol).

draemi1911

Prostě UNIKÁTNÍ! pokud chcete vonět originálně, bezpochyby tento parfém musíte vyzkoušet...vydrží na kůži poměrně dlouho, alespoň v mém ph asi 9/10 hs...mnohokrát se mě ptali, co je to za parfém...na jaře a v létě je ideální, i když na podzim se také vyvíjí výborně....vydrží velmi dlouho na oblečení a co nejvíce vynikne jsou tóny manga a pižma...je bezesporu několika slovy autentický, s originálním pojetím, veselý, čistý a velmi čistý! Bezesporu působí velmi uvolněně, ale přitom elegantně...název gold není náhodný...děkuji Moschino!!!!

Luiza Cortez

Takže tady je jeho první recenze. Moje první Moschino. Vyzkoušela jsem ho a líbilo se mi! Zkusila jsem ho znovu a koupila si ho. Lahodný tropický začátek, četla jsem, že připomíná žvýkačku a souhlasím, ale dodává vůni energii. Pak se uklidní a je tam něco, co mi připomnělo guaranu, možná je to mango, jasmín, lilie naplňující vůni a smyslnost orchideje, v lahodném vanilkovém základu. A po celý den (ano, protože má fixaci a projekci hodnou parfémové vody) zůstává tato útulná, dřevitá aura s vanilkou a velmi ženským a smyslným dřevitým nádechem (že by to bylo Akigalawood?). Necítím žádné pačuli ani pižmo. I když mi připomíná guaranovou limonádu a žvýkačku, není to hloupý ani dětinský parfém. Obal a název jsou originální, ale nepředstavují vůni, protože po počáteční fázi není cítit osvěžení, citrusy ani asociace s čisticími prostředky. Dá se nosit přes den i v horkém počasí, ale dovedu si ji představit i jako ideální na večerní akci.

Saint

Když jsem si koupila antidepresiva za všechny peníze, které mi zbyly, a jsem ráda. Nezáleží na tom, co bude zítra, hlavní je, že "teď je to skvělé"! Šel jsem je otestovat čistě z ironie: jak může vonět čistič skla vyrobený z "ryzího zlata"? A v prvních vteřinách byla moje "krvežíznivost" uspokojena beze zbytku: ještě jedna "zatoulaná "císařovna" pro studentky v liščích vestách. Ale něco se zvrtlo. Po několika minutách na studené kůži se vůně ustálila: odvážná, dráždivá, ale kontrolovaná a bohatá ovocná exploze. Mužští kolegové se přišli zeptat: Co je to za "lahůdku"? Můj manžel (zarytý odpůrce "kompotů")řekl: "To je v pořádku: "Je to skvělá chuť, kupte si to." Ano, je to jako Ananda Dolce. Připomnělo mi to doby, kdy jsem léta nosila Midnight Fantasy od Britney Spears, spolu s luxusní a niche, a právě ta sklízela nejvíc komplimentů. Nebýt toho děsivého flakonu, dávno bych si ji koupila.

Honeysuckle85

Náhodou jsem si k ní přivoněla... Musím říct, že se mi moc líbí. V úvodu je svěží a citrusová, ale pak přijde hruška a vanilka, které uvolní svou sladkost, a pak se díky rebarborovým lístkům změní v odvážnou Lolitu. Pak přicházejí bílé květy, jasmín a konvalinka, aby dodaly další nádech ženskosti. Celku dodává na intenzitě a tajemnosti santalové dřevo a pižmo, které dodávají vůni velkou intenzitu. Úžasná výdrž a síla! Jeden, maximálně dva střiky stačí k tomu, aby se vůně nesla celým dnem s intenzitou, jakou jinde najdete jen zřídka, s výjimkou velkých klasik, jako je Gaultier Classique. Ženská a svůdná, ale s lehkostí.