Alberto MorillasMoschino Ladies Toy 2 EDP Spray 0.17... (12.99 USD)
Toy 2 podle Moschino je Floral Woody Musk vůně pro ženy. Toy 2 byl/a uveden/a v roce 2018. Toy 2 byl/a vytvořen/a Alberto Morillas a Fabrice Pellegrin. Vrchní tóny jsou Jablko, Mandarinka a Magnólie; střední tóny jsouBílý rybíz, Pivoňka a Jasmín ; základní tóny jsou Pižmo, Santalové dřevo a Jantarové dřevo.

SONIA
Svieža, ovocná vôňa, kde v začiatku prevláda sladké jablko. Ale srdce a základ som absolútne nepodchytila, lebo som nemala kedy. Tak slabá na môj nos a vkus je táto voňavka. Vôňa je v celku príjemna, svieža, krásny flakón, ktorý dobre vyzerá na poličke a nádavate naň ak chcete vziať parfém na výlet do kabelky alebo kufra. Problémom tejto vône je jej enormne slabá výdrž. Ale fakt že slabota. Nerozumiem načo je parfém, ktorý vlastne nevydrží na koži ani hodinu. Pre mňa takéto produkty strácajú zmysel. Za mňa je toto predražená vôňa pre dievčatá na strednej škole, ktoré sa chcú pochváliť svojim spolužiačkám, bez urážky :)
yzmo91
Vůně Moschino a jejich estetika mě nikdy moc nebraly, ale tento parfém je docela dobrý. Pokud hledáte vůni s hloupým dosahem, bez zbytečného rozruchu, vůni čistého prádla, která není příliš sterilně cítit (dívám se na tebe Byredo Blanche), pak by to mohla být ona. Je lehká a není přeplácaná. Při otevření může být cítit synteticky, ale po chvíli to zmizí. Po zaschnutí je o něco sladší než v úvodu (gumový medvídek?). Celkově ale voní tak, že se člověk osprchuje a dodržuje správnou hygienu.
Maura:3
Jsou tací, kteří očekávali, že tento parfém bude ovocný (a po přečtení akordů a poznámek by se tak mohlo zdát), a místo toho byli zklamáni a zmateni, protože nakonec chutná jako prací prášek.
A pak jsem tu já, která si ji pořídila právě proto, že jsem se v recenzích dočetla, že voní jako Dixan 90. let (a recenze Miss-Tress je tak sugestivní, že mě definitivně přesvědčila 😅).
Opravdu voní po čistém prádle vyvěšeném na slunci, ale ne po tom současném, po prádle, které jsem cítila jako dítě, když ho maminka nebo babička v létě vyvěsily na terasu.
Zbožňuji vůně, které voní čistotou, a ty, které mi připomínají něco z minulosti nebo určité situace, takže tato vůně nemohla v mé sbírce chybět 😊.
Je poměrně lehká, tolik se nepromítá nebo si možná jen nos zvykne na její vůni, musím říct, že na oblečení ji ale cítíte i druhý den. Doporučuji ji celoročně, ne pro speciální příležitosti, ale prostě když chcete hezky vonět a být čistá a přitom moc nevyčnívat, nebo když máte chuť zavřít oči a vrátit se v čase 😌
Cherni4ka_07
Velmi příjemná vůně, nesuďte ji podle prvního dojmu. Zpočátku je cítit ostře a vůně je pudrová, ale pak se otevře krásná magnólie grandiflora, citronová soda a připomíná mi ananas. Je ideální na léto. Líbí se mi v ní rovnováha sladkosti a kyselosti. Mýdlová a mýdlová je jen na začátku. Objednala jsem si miniaturu, teď chci plnou velikost vůně. Je opravdu super, ale stačí si ji poslechnout ne hned, ale až za 2-3 hodiny. A pak se otevře ne levně a ne jako šampon.
Miss-Tress
Na Tiktocu teď frčí něco, čemu se říká "dreamcore" (stačí vyhledat).
V podstatě se posílají videa, kde jsou obrázky starých bazénů, starých přísně prázdných heren, narozeninových oslav z 90. let, nábytku z 90. let, starých restaurací Mc Donalds, tapet z Windows 98 a podobně. Všechno opuštěné, lehce nazelenalé filtry nebo jinak kyselé barvy. Robotický hlas v pozadí: Tohle není skutečné, tohle je jen sen, prosím, probuďte se, probuďte se.
Scenérie dostatečně vzdálené na to, aby představovaly "minulost", ne však natolik, aby představovaly svět příliš vzdálený. Jsou to místa dětství dětí narozených v devadesátých letech. Tato videa působí zvláštním dojmem, který je směsicí neklidu a příjemné nostalgie. Hořké nostalgie, typické pro konec devadesátých let a začátek nového tisíciletí, kdy se od nového tisíciletí a možná i od nás samých očekávaly velké věci.
A pak... zmařené naděje.
Co to má společného s hračkou moschino 2?
Je to parfém, který na mě působí stejnými vibracemi. Mladistvý, ale nostalgický, zdánlivě lehký, ale ve skutečnosti znepokojivý, a znepokojivý proto, že je záměrně umělý.
Voní jako "dospělý člověk, který nenašel své místo ve světě a stále žije, jako by mu bylo dvacet, i když ví, že se něco děje špatně".
Ti, kdo Moschina znají (nosím ho super ráda, miluju ty kýčovité šaty), vědí, jak provokativní a neuctivý dokáže být. No.
Tenhle parfém chutná jako pomlčka. Chutná jako průmyslový čisticí prostředek. Prací prášek. Pomlčka v kombinaci s něčím stejně umělým. Možná by to chtělo být květinami nebo ovocem, ale to, co z toho vychází, je záměrný "květinový, květinový dojem". Tohle není skutečné, je to jen sen, prosím, probuďte se.
Zdánlivě nevinné, ale nosím to a vy víte, že něco není v pořádku.
Zdánlivě svěží, ale ve skutečnosti zlobí.
Zdánlivě optimistický, ale ve skutečnosti rozčarovaný. Příměří.
Vystihla jsem význam tohoto parfému dokonale, proto ho miluji. Musíte jít dál než na první přičichnutí.
Velký záběr? Velký záběr, mistrovské dílo.
Je to manifest jedné generace, generace dnešních třicátníků.
Nosím ji téměř denně a propadla jsem závislosti.
sophia1993
Tak jsem se těšila, že to vyzkouším, ale byla to pro mě velká minela! Opravdu jsem si ji chtěla oblíbit, protože mám ráda ovocné květinové vůně a flakonek této vůně je tak roztomilý. Ale Moschino mělo dát tuto vůni do svého obalu na čištění oken místo roztomilého medvídka, protože by to bylo vhodnější.
Při prvním stříknutí na mě dýchne mandarinka, která je silná a svěží. Je velmi pěkná a cítím i trochu jablka a květin. Pak se ale rychle změní v něco podobného čisticímu roztoku, matného a antiseptického. Také se stává velmi pudrovou, což není něco, co bych u parfémů neměla ráda, některé z mých oblíbených jsou pudrové (Moschino Couture! je jeden z těch, kde se jim to velmi povedlo), ale provedení v tomto parfému mi přijde mimo a spíš jako by se snažil zakrýt jinou vůni. V tomto bodě se vůně změnila na klinickou a připomíná mi vstup do ordinace doktora, kde je ve zdi silně vonící zásuvkový osvěžovač vzduchu. Asi po první hodině už necítím žádné náznaky základních tónů a hlavní vůně je stále pudrová a květinová.
Projekce je na mé pokožce velmi slabá a musím si přiložit zápěstí k nosu, abych ji vůbec ucítila. Vzhledem k ceně Moschino si myslím, že za ty peníze nestojí, i když se vám vůně líbí, protože existují mnohem lépe promítající vůně od levnějších značek.
Smodatoamore
Pozor, pozor, máme co do činění s parfémem, který není tím, čím se zdá být. Po prvním stříknutí vás zahalí umělá sladkost typická pro kandovaná jablka a lízátka, ale po půl hodině zmizí a přijdou Květiny! V tomto případě nakoukne Pivoňka a Jasmín, nezamýšlený rým, a co vznikne? Voní jako prací prášek!!! Mému nosu Toy 2 to po usazení na kůži prostě voní prádlem. Kdybych tuto vůni někdy vytvořila já, nazvala bych ji Prádlo nebo Prádelna. Úžasné, jak balení nemá absolutně nic společného s tím, co vnímá můj čich. Zjistil jsem, že Candied Apple od prvního odpaření se stává přerušovaným: někdy ho cítíte, někdy ne. Líbí se mi to? Řekněme, že mě to překvapilo, čekal jsem obvyklý Gourmand nebo obvyklou Makedonii, a místo toho jsme v Prádle, takže ano... Propaguji ji.
Abych ale byla spravedlivá, musím říct, že Toy Boy, jeho mužský protějšek, mě oslovuje víc.
pathypooh
Je to nádherná vůně. Obsahuje jablko, mandarinku, pižmo a mandarinku. Díky tomu je super čistá, svěží a ovocná. Voní jako jablečná žvýkačka, ale není to nic dětského ani syntetického. Jediná špatná věc je, že nevydrží dlouho. Na mé pleti vydrží asi 4 hodiny. Lahvička je sen, jedna z nejhezčích, které mám. Je krásná. Miluju ji!

Piolita
V současné době je mým nejoblíbenějším parfémem. Univerzální a originální. Jemný a delikátní. Sofistikovaný. Vývoj je vynikající, mutuje po celý den.
Vrchní tóny jsou mandarinka a jablko, pak vnímám magnólii a po zaschnutí je cítit dřevo.
Projekce není příliš široká, ale je to dlouhotrvající parfém, v mém případě ho vnímám ještě druhý den.
Rozhodně ji doporučuji. Nejdříve ji vyzkoušejte, nekupujte naslepo.

vic
Musela jsem se sem vrátit, abych se podělila o reakce své rodiny na tento parfém.
Můj manžel, kterému se nelíbí žádný parfém, který si koupím, řekl: "Ano, tenhle!!!".
Moje nejmladší dcera řekla, že nikdy necítila nic tak krásného.
A moje nejstarší dcera byla omámená, vykulila oči a řekla: "Je to, jako by se tady vykoupal anděl!" A já jsem se na to podívala.
Medvídek si získal celou rodinu.

Creme
Pokud máte rádi parfémy jako la vie, tresor lá nuit, good girl, olympea.... Tomuto parfému se můžete vyhnout. Pokud nehledáte něco pižmového, s nádechem aroma a minimalismu, jak se říká.
Je to parfém pro ty, kteří si užívají vlastní společnost a pohodu, bez ohledu na komplimenty. A ne že by se mnoha lidem nelíbila, ale je to spíše mlha jemné čistoty, blízká kůži a pohodlí.
Není to parfém, který by přitahoval pozornost, je spíše intimní pro ty, kteří si rádi nechávají líbit postupně a přibližují se těm, na kterých jim opravdu záleží. Plyšový medvídek, kterého je třeba mít blízko sebe.
Nepovažujte ji však za talkový komfort nebo dětinskost. Má v sobě osobnost. Cítím v ní hodně magnólie, jablka a pivoňky, ale dřevité a s tou mýdlovou atmosférou, kterou vydává pižmo a santalové dřevo. Jablečné mýdlo, opravdu příjemné.
Je báječné pro ty, kdo mají rádi tento jemný, koupelový, ale dobře propracovaný styl. Jedno z mých současných oblíbených pro každé roční období nebo okamžik. Dobře drží na mé pokožce.
ane4ka-boo
Je to vůně cherubínova zadku, ne-li vůně samotného Boha. Nebeská vůně, andělská. Je lehká, chmýří, je naprosto nádherná. Nikdy jsem si nemyslela, že to o vůni Moschino řeknu. Chtěla bych v ní žít.
Na vážnější notu, je tu krásné pižmo. Nevyplavuje se, nepůsobí blátivě ani příliš hlasitě. Krásně hraje v tandemu s jablkem, ani jeden tón nesóluje. A pižmo zde není čisté povlečení, ani prací prášek, ale právě svěžest, lehkost a čistota.
Mimochodem, po DKNY s jejími nekonečnými jablky má mnoho lidí na jablko v parfumerii blok. Tato vůně ho dokáže odstranit. Zde je jablko velmi nevtíravé. Není samozřejmě přírodní, ale není ani cítit chemtrails. Je velmi jemné.
Beremora
Je to velmi svěží, ovocná bílá květinová, pižmově jemná sladká vůně, která je po zaschnutí sladší, ale nijak výrazná; vnímám ji jako velmi mladistvou a energickou. Působí čistým dojmem, hodí se na denní nošení, sport i na běžné nošení, podle mého názoru vydrží dobrých 7 hodin se střední (4-5 hodin) až jemnou projekcí, jako většina vůní Moschino, které jsem používala. Dobrá volba na jaro-léto, doporučuji vyzkoušet, protože vnímání se mění, ale mohla bych ji doporučit jako vůni, která neobtěžuje.
Denzel Maria
Koupil jsem ho pro manželku a dceru, protože se mi značka a lahvička i vůně opravdu líbí. Voní tak svěže a čistě. Je průhledná a zářivá a funguje opravdu dobře, když je venku slunce, nejlépe na jaře a v létě. Nosím ji také, protože tu vůni prostě miluji. Myslím, že vůně je opravdu unisexová, klidně ji může nosit i muž.
Makes_For_Walking
Jsem prostý člověk - vidím medvěda, vezmu medvěda! %)
Tento medvěd je můj 100% emotivní, spontánní nákup. Láhev - to je opravdový kouzelník! :) 2 v 1 - vůně i hračka. Když jsem vešla do butiku s parfémy v depresi, neměla jsem šanci odolat tomuto zlatému, jantarovému medvídkovi. A když slečna-konzultantka stříkla na flakón, do vzduchu se vzneslo takové cinkání, takové radostné pižmo, že jsem radostně vykřikla:
-Ano, vezmu si ji! Dej mi to!
Ta vůně je útulná, obklopující, hřejivá. Pro mě je to vůně čistoty, teplé koupele s bujnou čepicí pěny, křupavého povlečení.
Na mé kůži tento medvídek zůstává dlouho, usadí se těsně u mé kůže a klidně si tam čenichá.
Roztomilé!
TatiORodrigues
Moschino Toy 2 EDP
Vůně šamponu, mýdla, jablka s květinami...
Nejvíc cítím magnólii, jako by byla na stromě, velmi dobře udělaná, spousta zelených jablek, jako opravdová jablka, jako byste právě projeli kusem nožem. Zpočátku cítím něco jako grapefruit, ale je to mandarinka!!! V základu hodně santalového dřeva, takového toho jantarového... nemůžu ho odhalit. Ten bílý rybíz... sem tam cítím něco trochu kyselého, říkám si, jestli to není ono?
Jsou chvíle, kdy je více ovocná, a chvíle, kdy je více květinová. Někdy šampon, někdy mýdlo. Je to velmi jemná, čistá květinová vůně.
Je velmi příjemná a nenáročná, ale není to parfém, který bych považovala za obyčejný. Je spíše ležérní, jako téměř všechny Moschinos. Každodenní parfém, který se příjemně nosí, nikoho neobtěžuje a zanechá vás jemně navoněnou. I přes tuto mýdlovou atmosféru není zastaralá. Je to parfém moderní doby.
Na to, že jde o EDP, nechává něco na sebe, ale jde o to, aby byla vzdušná a jemná. Je to parfém, který kolem vás vytváří mlhu. Pro dny, kdy chcete, aby si vás někdo jemně všiml. Voní čistotou a jemnými květinami.
Myslím, že je vynikající v horkých dnech! Letos v létě ji budu nosit často!
Připomíná mi totiž vůni Blanche Byredo. Mnohem méně bohatá, ušlechtilá, krémová a intenzivní. Řekla bych, že takovou Blanche L'eau.
Miluju ji! :) A ten flakon... je roztomilý.
P.S: Je v ní něco šumivého, něco jako vůně sladkého sektu. :)