Papilefiko podle Nishane je vůně pro ženy a muže. Papilefiko byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Dominique Ropion. Vrchní tóny jsou Kardamom, Koriandr a Citrusy; střední tóny jsouLevandule, Pelyněk a Jasmín ; základní tóny jsou Jedle balzámová, Styrax a Mech.

Best In Show: Kardamom (2024)
od John Biebel, Rouu Abd El-Latif, Elena Vosnaki, Miguel Matos, Sergey Borisov, Jernê Knowles, Anastasia Privalova, Dariia Fessalonika

Darokes85
Můj nový pet peeve je lidé srovnávat VŠECHNO s BR540. Lidé ucítí jakýkoli náznak sladkého akordu v jakékoli vůni a okamžitě začnou srovnávat BR540. To samé se stane, kdykoli "uvidí" ananasový tón a *BUM*... "aVeNTuS dUpE" 😒 Přestaňte... vyhledejte pomoc...
Tato vůně doslova NIC nevoní, a tím myslím N.O.T.H.I.N.G jako BR540. V této kompozici je sladkost, ale není to jako v BR540! Naučte se cítit sladké akordy a nechte je být. Ježíšmarjá!

aabisogun
Oh yes...... To je velmi pěkné!
Počáteční citrusový nápor je velmi příjemný a svěží a vykouzlí vám úsměv na tváři.
Jakmile se začne usazovat, ucítíte květinový závan, který jako by vydržel jen krátce, než ustoupí mechovým a zemitým základním tónům.
Dobře by se hodila do chladnějšího ročního období, ale myslím, že bych ji občas mohla nosit i v létě.
Představte si večerní setkání na prestižní akci. Její noblesní vůně vyzařuje luxus a sebevědomí.
Výborná koupě naslepo!
Hodnocení: 8.5/10

JonnyFrags
Můj bože, to je neuvěřitelná vůně. Koupila jsem ji naslepo za bezkonkurenčně nízkou cenu a jsem moc ráda, že jsem si vybrala 100 ml. Tahle věc je návyková. Určitě vidím blízké srovnání s blazing mr Sam, více než halfeti, které oba miluji. Taková příjemná teplá, kořeněná vůně. Fanoušci kardamonu s ní nebudou zklamaní.
Za mě 9,5/10.

milla_lt
S klesající teplotou se stále více projevuje protiklad jedle, ambra. Ambra s medovým jasmínem a lehce kovovou jodovou, jódově-minerální složkou. To vše dohromady zní nádherně a ustupuje premiérové kořeněné sladkosti.
Vůně není jednoduchá, vyžaduje poměrně dlouhé přátelství a nošení - neotevírá se na počkání.
V prvním testu se mi kategoricky nelíbila, ale nyní se předvádí stále lépe a lépe. Triumf podle mého názoru přijde koncem října. Pokud bude mokro.

milla_lt
Samozřejmě nemám dostatek znalostí, abych ji popsal tak podrobně, do takové hloubky a struktury, jak to udělal Igor Masjukov v materiálu věnovaném vydání seriálu, ale pokusím se o to asociativně. Nejprve však o tom hlavním. Papilefiko je z celé kolekce Time Capsule nejnositelnější, "střední" a nejštíhlejší. Alespoň pro mě.
Upd Zamilovávám si ho čím dál víc. Jak dobře se hodí na tmavé večery na vlhké vlasy do útulného kokonu! A jako před "odchodem do světa". Na to má mimochodem potenciál. Je to hodně večerníček. Téměř grand soirée.
Je oranžový, spíš červený. Krémová - ale jen trochu. ( Je tu určitý sladký a krémový nádech, který dodává kulatost všem vůním v této řadě). Květinová. Lehce popelavý. A - ano, jak napsal Igor, v určitém okamžiku (zpočátku. V prvních minutách po aplikaci) je v ní stín Baccaratu. Hmatatelný, slyšitelný, ale ne dlouho. Dost však na to, aby si Baccaromané vychutnali odkaz na Kurkdjianovu tvorbu. (Záblesky té její stránky, která je o "koketnosti" a jodu).
Funguje krásně na muže i ženy: mně se zvuk líbil víc u jemného mužského.