FragranceNet.com 8 items for 6.99 - 229.59 USD
Jomashop.com 3 items for 114.99 - 159.95 USD
Wulong Cha X podle Nishane je vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Wulong Cha X byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Julien Rasquinet. Vrchní tóny jsou Bergamot, Yuzu, Dvakratec a Mandarinka; střední tóny jsouZelený čaj, Magnólie a Tymián ; základní tóny jsou Pižmo a Fík.

Best In Show: Kardamom (2024)
od John Biebel, Rouu Abd El-Latif, Elena Vosnaki, Miguel Matos, Sergey Borisov, Jernê Knowles, Anastasia Privalova, Dariia Fessalonika

Best in Show: Uklidňující čajové vůně (2023)
od Jernê Knowles, John Biebel, Raluca Kirschner, Iulia Halatz, Igor Masyukov, Markéta Rybínová, Sandra Raičević Petrović

eazymoneysniper
Wulong Cha X přebírá původní DNA a trochu snižuje hořkost čaje. Julien Rasquinet odvedl fantastickou práci při vytváření této hladké směsi vůní, která dokáže dodat hloubku a komplexnost již tak špičkové čajové vůni.
Otevírá se v podstatě stejně jako originál, s tou výbušnou fotorealistickou citrusovou, u také dostanete čaj, ale jeho ladění trochu dolů. Po zhruba 30 minutách schnutí si začnete všímat květin a konečně jsem pochopila, co všichni říkali o "krémovosti". Magnólie vyskočí a dodá jí takovou ženskou a povznášející atmosféru, samozřejmě s následně vyzařujícím čajovým tónem v pozadí.
Co však na této vůni miluji, je její zasychání, a po pěti hodinách se vám dostane do rukou nádherná směs pižma a fíku, které prostě nemůžete upřít tu nejvyšší kvalitu. Tohle je prohlášení "luxusní" vůně, voníte jako bohatá dáma, která cestou na pokračování svého dne po šálku teplého nejlepšího čaje na trhu vystupuje ze svého mercedesu. (samozřejmě s úsměvem na tváři).
Cena: 4/5 100 ml za ∼190 USD
Vůně: 4,3/5
Výdrž: 4,5/5
Účinnost: Vůně je velmi příjemná na dotek: 4/5
Hmotnostní přitažlivost: 4/5
Celkové hodnocení: 4.16/5

Bordo
Úžasná vůně čaje! V porovnání s původní Wulong Cha je X více ženský květinový/sladký (dostanete citrusově květinový zelený čaj oproti hořkému svěžímu a nesladkému původnímu). Přiklání se k ženskosti a já ji miluji. Dlouhá výdrž je vynikající, na rozdíl od jiných vůní tohoto profilu. Působí lépe než originál. Je to krásná, svěží, veselá čajová vůně. A nebojte se pižma, já tuhle notu nesnáším a v tomto parfému ji necítím. Rozhodně doporučuji. Nemusíte mít ve své sbírce mnoho čajových vůní (mně voní všechny dost podobně), stačí jedna nebo dvě, které opravdu splňují svůj účel. Proto jsem se rozhodla mít jak Wulong Cha, tak Wulong Cha X a obě je střídat.

santeripe
Woah, to je naprosto úžasné! Už Wulong Cha se mi líbila, přestože obvykle nemám ráda fíkové tóny. Ale když je srovnám vedle sebe, oficiální popis má naprostou pravdu: tohle je nadýchanější, hezčí a čistší verze s vyhlazenými hrubými rohy. Neřekla bych, že je "mýdlová", protože tohle rozhodně není to, co se mi pod tímto pojmem vybaví. Provedené změny mi však mýdlo a čistotu připomínají. Jako velmi hezkou, jemnou, ale přirozenou čistotu.
Vedle toho mi originál přijde také téměř kořeněný. Má také mnohem více kořeněných, syrových, vegatálních a zemitých fíkových tónů. Ta zemitě kořeněná ostrost je zde zkrocena pěknou čistotou. Připomíná mi něco, co jsem si jako dítě dával do vany. Tohle je zatím asi moje nejoblíbenější ztvárnění čaje ve vůni.