Ambrette podle Olibanum. je Floral Woody Musk vůně pro ženy a muže. Ambrette byl/a uveden/a v roce 2022.

GosiaWa
Sladká ambrette s nádechem štiplavého, lehce citrusového olibanum. Velmi sladká, lehká, cukrkandlová vůně. Podle mého názoru rozhodně dámská:) S každou další hodinou je klidnější a jemnější. Pro obdivovatele ambrette zde nebude žádné překvapení. Dle mého názoru není příliš podobná LeLabo, jsou sladší a jednodušší než 9.

Stephani
Jednoduchý akord ambrette a olibanum.
Jedná se o velmi jemnou, měkkou a uklidňující vůni rostlinného pižma s dřevitě-balzámovým základem, který dodává vůni plnost.
Krásná, velmi univerzální a ideální pro každodenní nošení.
Výkon je dobrý a cena velmi příznivá.
Značka nabízí produkty pro vrstvení, kterým nutně nefandím. Jsou však dobře promyšlené, a protože všechny odkazy mají stejný základ, je malé riziko, že uděláte chybu.
Reference jsou dostatečně dobře zpracované, aby se daly nosit i samostatně.

katkosh
Velmi dobré, velmi jemné a měkké. V Ambrette 9 od Le Labo mě rušilo ovoce a všude byla cítit hruška, jako by byla od Jomalona, ale tady je vše velmi čisté. Jak nemám ráda pižmo pro jeho mýdlovou čistotu, tak Ambrette zbožňuji pro její čistotu, ne krystalickou, ne až vřískavou, velmi jemnou, něžnou, kašmírovou. Chci.

belnast
Vůbec nejsem příznivcem bílého pižma. Nelíbí se mi ani vůně čistoty. A tak nějak chápu, že pižmo má být něco intimního, přitažlivého. Ale pořád se mi do cesty staví nějaká nota, která se mi nelíbí. Takže tahle ambrette je přesně to dokonalé pižmo ve vakuu - intimní a přitažlivé, které chcete vdechovat a vdechovat. Jediná potíž je v tom, že je velmi tichá a už po hodině ji skoro vůbec necítím.