Gerald Ghislain
Kupte si tuto vůni na LuckyScent
Právě teď existují 19 položky na
nebo
Koupit pouze online 3 položky na ![]()
Jomashop.com 1 product for 84.99 USD
FragranceX.com 1 product for 118.99 USD
1899 Hemingway podle Histoires de Parfums je Orientální Spicy vůně pro ženy a muže. 1899 Hemingway byl/a uveden/a v roce 2013. "Nosem" za touto vůní je Gerald Ghislain. Vrchní tóny jsou Jalovec, Černý pepř a Bergamot; střední tóny jsouSkořice, Kosatec a Pomerančový květ ; základní tóny jsou Vanilka, Jantar (ambra) a Vetiver.

waldoseye
Jedná se o masově nejpřitažlivější, nejpohodlnější a nejuniverzálnější nikovou vůni ze všech. Možná není úplně nejoblíbenější u každého, ale zaručuji, že se bude líbit a pochvalovat si ji 99 % lidí na světě.
Ano, je jako spicebomb, ale nejenže je vylepšená a hladší, je také svěžejší a jasnější, což ji činí ještě univerzálnější.
Mužná, ale ne stereotypně, prostě svěží kořeněný a sladký vanilkový jantar, takže si myslím, že na ženě bude "útulná" a svěží.
10000/10 jediná lahvička, kterou jsem kdy plně použila a vyměnila.
Nataladi
Hemingway nebyl jen alkoholik a kuřák, jak někdo napsal níže. Hemingway byl výjimečný spisovatel, úžasně ovládal slovo, schopnost podmanit si pocity a myšlenky a vyjádřit to vše na papíře. Byl to chlapec, který prošel válkou, jež poznamenala jeho duši na celý zbytek života. Člověk, který v sobě skrýval mnoho osobností. Když ho přirovnáte k domu, je to dům s mnoha pokoji, skrytými místnostmi, z nichž některé mají výhled do prosluněné zahrady, jiné ukrývají kostlivce. To je to, co chtěl parfumér a co se mu, myslím, podařilo vyjádřit. Tento parfém je mužný a zároveň má v sobě určitou křehkost. Rozhodně je unisex. Ardrogynní. Není úplně srozumitelná při zdánlivé jednoduchosti. Přitahuje, pak odpuzuje, aby opět přitahovala. Činí muže přitažlivějším a zdůrazňuje nejlepší rysy nositele. Ženě jako by fasetoval, dodává mladistvost a zvonivost image. Parfém je chladivý i hřejivý zároveň. Radostný i trochu smutný. Slyším v této vůni hlas lesního potůčku a jako bych viděla odrazy slunce na hřbetech pstruhů, které v potoce ulovil jeden z Hemingwayových hrdinů.
ingeneuxo
-Otevře se jako vzdušná bílá květinová vůně.
-Je to příjemná vůně, ale příliš brzy se rozvoní.
-Rozvíjí se a odhaluje skořicový tón, přičemž si po celou dobu zachovává sladké květinové tóny.
-Škorice v této vůni voní opravdu realisticky - jako skořice, kterou byste našli na pultech místních potravin.
-Nezapůsobila na mě natolik, abych se stala fbw. (-)
Edit: Přišla mi hnusná nenávistná soukromá zpráva od člověka jménem "wdpnrds", který si několikrát udělal čas na to, aby haněl moje recenze a podobně.
Píšu sem recenze a bývají to krátké úryvky, protože jsou spíše pro osobní potřebu než pro zábavu. Mé názory jsou pouze mé a slouží pouze pro mé účely. Neměly by být jediným základem pro úsudek čtenářů; natož aby ovlivňovaly jejich rozhodnutí vynechat (nebo si naslepo koupit) nějakou vůni. Výběr vůní je subjektivní. Stejně jako naše interpretace, které jsou ovlivněny nejen délkou kontaktu s danou vůní, naším slovníkem vůní a také našimi životními zkušenostmi. Mohu jen doufat, že čtenáři, jako jste vy, budou při svém rozhodování brát mé recenze s rezervou. Na zdraví.
Ors
Souhlasím s tím, že je to docela blízko Spicebomb, ale to je dobře: nemůžete popřít, že celková atmosféra Spicebomb je docela přitažlivá; mezitím jsou zde zápory SB značně zmírněny, s jemnostmi, kvůli kterým se 1899 vyplatí vlastnit více než SB.
Zatímco Spicebomb je protivná, drzá teenagerská vůně, která se na mé kůži mění v čistou vanilkovou zmrzlinu, 1899 obsahuje bylinné prvky, připomínající teplý mléčný čaj, které vůni pozvedají a, jak mnozí zmínili, dělají z ní moudrého staršího bratra dua.
Spicebomb je sedmnáctileté party zvíře, které se během několika let nechá zatknout za nějakou hloupost.
1899 je jeho 29letý bratr, který za něj zaplatí kauci a rodičům o tom neřekne ani slovo, přičemž na malého výtržníka dohlíží.
rafasant
Souhlasím s předchozími recenzemi.
Velmi podobný mému vytouženému Spicebomb od V&R, ale mnohem měkčí a snesitelnější v době, kdy není extrémní zima.
Jemnější a měkčí, skořicový tón v tomto případě tolik nepřevládá, stejně jako není tak nabitá kořením.
Dobrý parfém a dlouho vydrží.
Babyface
Jeden z nejzajímavějších moderních evropských parfumérských domů. Je zřejmé, že tato vůně je pokusem o vstup na americký trh, protože vůně tohoto žánru ("kořeněně-dřevitě-vanilkovo-skořicové" s tabákovým akcentem) jsou v Americe velmi žádané. ne náhodou byla jako výchozí vůně vybrána Spicebomb od Victora a Rolfa, která je jednou z nejprodávanějších vůní tohoto žánru mezi mladým publikem ve státech.I mně se tento směr velmi líbí. loni na jaře jsem si naslepo objednala Hemingwaye. ve skutečnosti se ukázalo, že 1899 je mnohem nosnější a intelektuálnější vůně ve všech směrech. dalece přesahuje rámec žánru a je vnímána již v mnoha ohledech jako nadčasová a klasická vůně. tento gourmand je mnohem vyzrálejší, jemnější a rafinovanější.Je neuvěřitelně harmonická, poměrně hutná, ale zároveň průzračná a vzdušná. Vytvářet hutné, ale beztížné kompozice je Ghislainovou obchodní značkou. Není to příliš exotický parfém, ale je koncepčně velmi neobvyklý, tóny vytvářejí jedinečný Istuarův podpis ústřední tóniny.Jakýsi "složitý minimalismus", "chytrá jednoduchost". charisma a šarm. jedna z nejlepších "dřevitě-skořicových" vůní na trhu. kousek kořeněného, ovocného krémového dezertu na jalovcovém talíři. komerční, ale zároveň krásná, přátelská, elegantní, všestranná, chytrá a prostě velmi chutná vůně od jednoho z nejtalentovanějších parfumérských domů.
oscarsh86
Zajímavý parfém, i když nepatří k mým oblíbeným od této značky.
Na začátku je patrný bergamot, který jí dodává citrusový nádech. Pepř je cítit prakticky od začátku až do konce.
Jak zasychá, bergamot se ztrácí a objevuje se skořice, hodně skořice. Květiny jsou velmi patrné v pozadí, i když jsou znatelné, nedá se říct, že by to byl květinový parfém, to vůbec ne, je spíše pikantní a kořeněný, a to kvůli pepři a skořici.
Na sucho je trochu více vanilky a jantar je patrný v pozadí, ale velmi v pozadí.
Dočetla jsem se, že tento parfém nevydržel nebo vydržel krátce. U mě se předvedl docela dobře. První 2 nebo 3 hodiny byla projekce poměrně vysoká. Poté byla spíše na úrovni kůže, ale cítila jsem ji pořád. Myslím, že po 7 nebo 8 hodinách jsem ji přestala cítit. I tak ale vydrží více než přijatelně.
Myslím, že se dá používat v zimě, na podzim i na jaře, na léto je podle mě trochu moc, když je moc horko, může být hodně těžká. Vidím to na denní i noční použití.
Tento parfém doporučuji, pokud ho seženete za přijatelnou cenu.
Brasidas
Tato vůně od Histoires de Parfums je docela dobrá.
Otevírá se velmi podobně jako Spicebomb, ale mnohem jemněji a přirozeněji, bez zploštělého pocitu, je to příjemná skořicová, pepřová vůně, která s nástupem jalovcových bobulí směřuje mírně k temnějšímu stylu, spíše k sladce-kapalinově-gumové vůni Prada luna rossa extreme, v tomto okamžiku je to místo, kde nám od této chvíle svěží, vlhké, nikoliv mastné fialkové tóny budou dodávat radostný pocit až do konce a zabrání tomu, abychom byli citelně kořenění. Jedná se o unisex parfém, ale pokud jste muž, musíte mít rádi květinové tóny.
Má dobrou výdrž a lehkou stopu, s velmi vysokým průměrem kvalita/cena.
Marina Viktorova
Moc se mi líbila!!! Vůně je jasná, sytá, velmi pozitivní! Včera odpoledne jsem si ji nastříkala na ruku v obchodě, za pár hodin jsem přišla domů a oblékla si domácí halenku. Dnes mám rukáv voňavý, jako bych si ho nastříkala já!!!).
Je to o vytrvalosti...co se týče vůně samotné...vůbec mi nevoní po třešních. Voní po koření, skořici, ale ne tak suché jako Luthan, ale jako by byly přidány do velmi dobrého vlhkého tabáku. Ráno mi rukáv voněl jako v dětství ze šuplíku, kde měl táta svůj dýmkový tabák Clan, jen velmi jemně a elegantně....put ho na poličce v mém wishlistu :).
A ano, tak otrávené komentáře o babičkách!!! Ale pokud jen jako Garik: "Moje babička kouří dýmku, moje babička kouří dýmku!" ... a dýmku s velmi pohodovým tabákem, tak ano!