Babylonia Ormonde Jayne pro ženy

Babylonia Ormonde Jayne pro ženy

jemně pikantní
kosatec

Babylonia podle Ormonde Jayne je Orientální Vanilla vůně pro ženy. Babylonia byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Linda Pilkington. Vrchní tóny jsou Černý rybíz, Bergamot, Davana a Růžový pepř; střední tóny jsouOrris, Fialka, Zvonek a Pomerančový květ ; základní tóny jsou Vanilka, Pralinka, Siamský (thajský) benzoin a Bílé pižmo.

Černý rybíz

Pralinka
Siamský (thajský) benzoin
Bílé pižmo

noel1stanley

Krásný parfém s designovou atmosférou. Chápu, proč ji někteří přirovnávají k La Vie Est Belle, ale je v ní více pižma. Je mimořádně silná a výrazná. Dala jsem si na sebe asi 1 ml, a přestože se mi vůně líbila, byla silná jako biologická hrozba - což je pro mě hodně, protože jsem nechvalně známá jako přehnaně stříkající osoba.

Котомать

Je to pro mě velmi příjemná vůně! Všeho je v ní s mírou, jak bobulí, tak citrusů a je slyšet i růžový pepř. Základ nezklame, je stabilní, pižmově sladký a benzoin je tak akorát. Celkově je to pro mě kráska, kterou si určitě koupím. Měla jsem vzorek.

CrisusGod

Obecně jsem nepochopil, proč tak nadávat tuto vůni, zafukali, říkají kakofonie poznámek, zní levně. Rozhodla jsem se vzít lahvičku naslepo - co máme na výstupu: Babylon začíná jasně rybízem a pralinkou s vanilkou, hned odkazuje na La vie est belle, jen je rafinovanější, podobnost s La vie přichází vniveč, je tam benzoin, trochu pudrovosti, dokonce bych řekla, že je tam pačuli, v této fázi se začíná podobat stažené elegantní Miss dior Le parfum, pravidelně zachytávám tóny z vůně stejné řady Tanger. Sedí dlouho, jako přibitá, stopa je krátká, ale vytrvalost je mimo mísu.
Když už vynadat, tak za podobnost s luxusem? Tolik niche vůní hřeší na to, že nedosahují své ceny. Co se týče Babylonu, věřím, že 7500 r za 50 ml je velmi vyrovnaný rozpočet (od důvěryhodných dodavatelů) pro TUTO vůni.

Ana_V

Je to tak špatné, že nemůžu uvěřit, že je to předávkování! Vůně je zajímavá jen první 1-2 minuty, kdy je slyšet fialka, kosatec a trochu rtěnky, pak se vše převalí do spáleného cukru a změní se v parfém za 20 dolarů z nižších pater. Celá kolekce v červených flakonech je jedno velké zklamání. Všechny zajímavé vůně zůstaly v průhledných lahvičkách. V červeném - to jsou kopie oblíbených vůní a tento parfém za 20 dolarů.

Ana_VL

Je to velmi špatné, tak špatné, že ani nemohu uvěřit, že je to OJ. Celá červená kolekce je takové zklamání, vůně jsou jen kopie oblíbených parfémů a Babylonia je ještě horší, voní jako levný parfém někde z nízkých regálů. Hrozné! Zajímavá je jen první 1-2 minuty, možná cítíte rtěnku, fialku a kosatec, pak už je cítit pořád jako cukr..... Na parfém za 20 dolarů dobrá, ale na OJ house ne. Opravdová mistrovská díla vznikala v průhledných flakonech, červené flakony nic nového neřeknou. Omlouvám se!

SiennaCap

To je šokující. Ploché, přeslazené a plastové. Není to něco, co byste čekali od značky, která mívala jedny z nejlepších parfémů ve hře (Champaca, Tiare, Ormonde Man, abych jmenoval alespoň některé). Voní jako něco, co byste mohli vzít z parfumerie na hlavní ulici. Pralinkový tón je zde zastoupen nejvíce, vůně levné čokolády je téměř dusivá. Opravdu doufám, že se tato značka vrátí k tvorbě krásných mistrovských děl, protože celá oranžová kolekce voní jako napodobeniny jiných parfémů a je to bolestně komerční.

Versace
Blue Jeans