Néroli Outrenoir Guerlain pro ženy a muže

zelený
svěží
zemitý
kouřový

Néroli Outrenoir podle Guerlain je Citrus Aromatic vůně pro ženy a muže. Néroli Outrenoir byl/a uveden/a v roce 2016. Néroli Outrenoir byl/a vytvořen/a Thierry Wasser a Delphine Jelk. Vrchní tóny jsou Petitgrain, Bergamot, Mandarinka, Citrón a Grapefruit; střední tóny jsouČaj, Neroli, Pomerančový květ, Kouř a Zemité tóny ; základní tóny jsou Vanilka, Dubový mech, Myrha, Benzoin a Ambrette (přírodní pižmo).

Petitgrain

Myrha
Benzoin
Ambrette (přírodní pižmo)

Lux

Neroli na vynikající úrovni. Je to vůně něčeho, co už je v parfumerii dobře provařené, neroli, s tím hřejivým oranžovým nádechem pomerančového květu, který přináší tolik živosti a bohatosti, ať už je kdekoli. Parfém, který tuto nótu ztvárňuje podle mého názoru nejrealističtěji, je Neroli od Profumum Roma, respektující veškerou přírodu, která tuto pomerančově citrusovou a přívětivou vůni obklopuje. Je to vůně "domova". Ale Guerlain se svým Outrenoir už svým názvem oznamuje, že jeho tvorba jde jinou cestou.
Sušší, zemitější neroli, komplexnější a propracovanější, zkrátka sofistikovanější. Je to neroli oblečené do designu, s noblesou a střízlivostí, přinášející nekonečnou eleganci. Připomíná mi krásnou "Arancia di Sicilia", která, ačkoli je známější, má něco společného, možná díky spojení neroli s dalšími ingrediencemi, které vytvářejí velký kontrast. Pro mě jako milovníka neroli je to desítka.

perfumesniffer

"Čaj z pryskyřice neroli" MASTERPIECE

Neroli Outrenoir nekřičí Guerlain. V základu má pouze náznaky tradiční guerlainové omáčky. Jak už řekli mnozí přede mnou, je to vůně neroli + černý čaj + myrha/pryskyřice. Tyto tóny mohou znít jednoduše nebo možná nudně. Ale je naprosto úžasně nádherná. Neustále jsem v napětí, že se přestane vyrábět, protože všechno, co mám tak ráda, dostane sekeru.

Neroli Outrenoir se nějakým způsobem podařilo být osvěžujícím zeleným citrusovým neroli, které skutečně vydrží a vydrží téměř po celou dobu životnosti vůně na mé kůži; což je úctyhodných 8+ hodin (celý den v kanceláři). Obvykle neroli a citrusové vůně nejrychleji vyprchávají, takže si nejsem jistá, jak to Thierry Wasser & Delphine Jelk dělají, ale tohle číslo vydrží. Jasné, veselé a sluncem prozářené neroli se snoubí s nótou namočeného a svěžího černého čaje, která je nezaměnitelná. Vzpomínám si na správný tradiční čajový servis, odpolední čaj v londýnském hotelu Savoy. Čerstvé čajové lístky ve stříbrném sítku s porcelánovou konvičkou. Později se tento čilý čaj setkává s jakýmsi guerlainovým základem; ten je zaměřen na myrhu spolu s lehce kouřovými, zemitými a ambrovými tóny. Tyto tři prvky po chvíli necítíte odděleně, ale všechny se spojí v tuto jasnou sluneční vůni na lehce nasládlém pryskyřičném základu. Je doslova geniální.

Neroli Outrenoir je už několik let mou charakteristickou vůní pro můj profesní život. Funguje ve všech ročních obdobích. Dostatečně svěží pro léto a dostatečně pryskyřičná pro zimu. Vždycky si uvědomuji, jak je mnoho lidí citlivých na vůně, takže se mi zdá ideální pro nošení mezi kolegy v kanceláři. Oni ji cítí, protože se promítá, ale zdá se, že jim voní jen jasně a svěže. Je drahá, takže nemám záložní lahvičku. Stačí mi asi 3 možná 4 střiky, abych vydržela téměř celý den, takže mám lahvičku stále plnou asi z poloviny, a to už ji mám několik let. Nikdy se nemusím bát, že by ho někdo jiný nosil nebo voněl podobně; je to můj podpis pro můj pracovní život. Naprosto ideální do kanceláře, protože podle mě vyjadřuje vážnost (ne sexy), a přitom je to odvážná, sebevědomá a svěží vůně. Na chvíle volna s rodinou a přáteli nosím úplně jiné vůně, ale tahle je pro mou kancelářskou osobnost jako stvořená. Neroli Outrenoir mám moc ráda. Je to mistrovský kousek. BRILANTNÍ 10/10

mora

Otevírá se voňavým a osvěžujícím tónem jemného neroli, který není vůbec ostrý, a proplétá se s čajovými lístky, které přinášejí něco zeleného bylinného, ale odměřeného a hřejivého díky spojení s kouřovou, polodřevitou a vlhkou vůní dubového mechu, která lahodně spolupracuje s tónem myrhy, Právě v tomto okamžiku se vůně stává sladkou a dává pocit, že je lehce balzamická s kořeněným nádechem, a poté čistým, průsvitným a také sladkým pižmem, které doprovází vanilka.

Nejedná se o složitou nebo těžko pochopitelnou kompozici, a už vůbec ne o citrusové plus, ale o dokonale sloučenou vůni, v níž se skrývá elegance jednoduchosti, kde méně je více.

Nadčasová, naprosto použitelná v jakémkoli typu podnebí a situace, protože celý soubor tónů nám dává stopu sladké, ale sofistikované vůně, jemné, elegantní, přitažlivé pro čich ostatních už při čtyřech stříknutích, protože se postupně zintenzivňuje, Netřeba říkat, že ji chci mít stále u sebe😍.

Boyfrag26

Krystalické neroli, sladké, balzamické, voní jako parfém z 15. století, citrusové plody vystupují ve vrchních tónech tak mistrovsky a přirozeně, čajový nádech a kouřovost je znamenitá... klamný parfém, který se zdá být po celou dobu ženský a lineární, ale ouha, překvapení!!! Čím více zasychá, tím více se objevují temnější tóny parfému.
Vynikající a čistá jemnost.

Michelle12345678

Velmi krásné. Dlouhotrvající. Černý čaj s přídavkem cukru. Neroli. Citrusy. Kouřový nádech, který najdete v některých černých čajích. Na začátku, první tři hodiny, mi přijde, že je cítit lépe ve vzduchu, než když přiložíte nos k pokožce.

Ale po zaschnutí, zhruba po třech hodinách, voní úžasně, když si zaboříte nos do kůže. Lehce sladká.

Opravdová vůně pro milovníky čaje. Pokud máte rádi čajové vůně, bude se vám líbit i tato.

Skutečný skvost od Guerlainu. Vlastně si myslím, že by se dala klidně nosit celoročně. Trochu temnoty na zimu. Trochu lehkosti na léto. Směs obojího pro jaro a podzim.

kari

Tato vůně je mým diamantem léta. Konečně jsem se dočkala normálního flakonu, který jsem dlouho sháněla). Teď je všechno super! Ale po nošení vůně můžu říct, že takový zázrak by se měl brát s hruškou, čas, který jsem si mohla užít tuto vůni, byl ztracen. Jak je to super!
Od prvního nadechnutí - pravý Guerlain, opalizující a komplexní, ušlechtilá hořkost na pozadí charakteristické Guerlain vanilky, kterou jasně slyším. Neroli, které je mýdlové i ve Fordu (mému nosu ne vždy a Forda mám taky ráda!), je v Guerlainu vyškolené a rozprostírá se hustý květinový nektar se sladkými odlesky pomerančových květů. Je to opravdu lahodné). Při testování jsem občas slyšela čaj Arden, ale teď je můj čaj spíš černý a dost silný. Nějaká pryskyřice vůni pěkně zatěžuje, což také není u takových kompozic obvyklé, není to lehká voda, ale bohatý parfém, a samozřejmě vanilka, podpisový dotek. Nádhera! Nutno podotknout také výbornou pevnost a sytost, myslím, že se v ní bude hádat s Amuazhami, věci voní i po vyprání pod žehličkou, vydrží v Moskvě +30 bez problémů celý den neztrácí intenzitu. Jaký diamant! Třpytí se!

trabuquera

Opravdu velmi zvláštní... trochu jako voňavá verze jednoho z těch optických klamů, kdy váš mozek přechází mezi dvěma zcela odlišnými interpretacemi téhož obrazu (je to sklenice nebo dva lidé z profilu?). Kachny nebo ryby? a podobně.) Můj mozek se pohybuje mezi zelenkavě kouřovým čajem a jasnými čistými citrusy, přičemž oba aspekty jsou provedeny s dokonalou chutí a hluboce uspokojují i zaujmou. Dostala jsem z ní jen malinký střik uprostřed čichacího řádění v obchodním domě, takže se k ní musím vrátit na jaře, než se rozhodnu, zda po ní skočit, nebo ne - je příliš drahá na to, aby byla impulzivní koupí -, ale polechtala mě na nose ve všech správných směrech. Je prostě nesmírně svůdná.

ETA: dostala jsem FB jako dárek a propadla jsem jí na celé čáře, zlato - její skutečná nádhera se ukáže, až když máte čas ji nosit v různých dnech a zjistit, jak hraje. Při dostatečně velkorysé aplikaci se výdrž protáhne na 9-10 h a fascinujícím způsobem se cyklí od čaje přes citrusy k čaji až k lahodně sladce pudrovým, téměř zemitým jantarovým tónům pod ním, proplouvají jím chuchvalce kouře, ale to vše v uzavřeném a nenápadném silovém poli líbeznosti všude kolem vás. Při různých teplotách/vlhkosti se také projevuje různými tvářemi. V některých okamžicích se dokonce zdá, že má v sobě bizarní, ale vítaný druh opečené rýže nebo jiného obilného tónu - což zní hrozně, ale není. That sweet, earthy, vanilla-tinged amber effect at the end hangs on for absolutely aaaages and is a delicious closing chapter, too.

Tohle je prostě *SO* dobré. Neodepisujte ji po prvním přičichnutí jako "lehký, krátkodobý, přeceňovaný a předražený citrus", jako jsem to málem udělala já. Je to mnohem mnohem víc.

Napoleone

Doušek vychlazeného černého čaje za chladného květnového rána. Někde v údolí mezi vysokými horami s křišťálovým vzduchem. Kde je mlha jako mléko - pomalu a klidně se valí z hor na rosou zvlhlé bavlněné pole a okamžitě se rozpouští v prvních paprscích vycházejícího slunce.

Úžasné stvoření!

Závěr: Vytrvalost 8 z 10, trasa 5 z 10, složení 12 z 10.

voyager

Tolik chvály, až je trapné vyslovit opačný názor. Ale snad někoho před slepou koupí varuji. Tato vůně je pro milovníky čajové tematiky. Je velmi příjemná hned po nanesení - jemná, nevtíravá vůně dobrého středně fermentovaného čaje, s citrusovým nádechem - příchutí. O něco později se objeví lehce rušivé kouřové tóny. Nutí vás přivonět si k vůni - je to jen náznak, nebo ne? A abyste se přesvědčili - ne, není to zdánlivé, špinavá kouřovost je zřetelně přítomná. Tento odstín se mi nelíbí, nejsem příznivcem mužných tónů. A nejsem příznivcem dřevitého, mozek vrtajícího pižma v základu. Bohužel, tady je. Z oblečení, na které se parfém dostal, voní příjemně, ale měli byste si k němu přičichnout pozorněji - je tu upřímně nechutná a únavná pachuť základu, typická pro vůně masového segmentu. Už jste se někdy cítili trapně, když jste zjistili, že s vaší vůní není něco v pořádku a nemůžete se jí zbavit? Přesně takový účinek měl tento parfém na mou pleť.